Látod ugye, hogy nem is egyszerű beszerezni felső kategóriás AM3-as lapot.
Pedig annyit filóztam ezen az MSI lapon. Aztán más lett. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Látod ugye, hogy nem is egyszerű beszerezni felső kategóriás AM3-as lapot.
Pedig annyit filóztam ezen az MSI lapon. Aztán más lett. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Az sajnos tény hogy jelenlegi ebben kisebb a választék. Végülis az ASUS sem rossz kis lap tehát azért nem fogok kétségbeesni ha netán arra kell majd "fanyalodjak". 
#550: *kellett a kellene helyett
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

"A Gigabyte-ot meg annyira nem csípem a csiga tempójú BIOS fejlesztés és a gagyi ventilátor vezérlése miatt." 
...na de egyelőre maradjunk annyiban hogy hétfőn kap a nagyker GD70-et. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

igen lattam amit irtal, azert linkeltem a topicjabol az ominozus hszt ![;]](/dl/s/v1.gif)
melyik nagyker? 
</beta>
Na majd jobban utánanézek...
Ramiris, de nem csak náluk nincs. Expert, CHS szintén zenész. Az MSI sara nem a nagykereké.
No mobo today. 
Mostmár akkor ne is legyen jövő szerdáig és akkor legalább visszakapom a pénzemet.
Már ketten várunk ilyenre.
Annyit olvastam róla, tanulmányoztam, ízlelgettem, hogy benevezek egy ilyenre, ha lesz, mert egyre jobban tetszik. A mostani lapom meg amint lehet, eladom.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
Én már kezdem unni.
Baxa meg az MSI hogy nem képes gyártani/küldeni!
Nem értem hogy mi a fene lehet. Leálltak a gyártásával és már a 890FX-GD70-et nyomják? 
Pont most próbálok alkudozni egy occsó' 785GM-E51-re mert már nagyon kéne az asztali gépem. Aztán ha nem lesz lap és a visszapénz verzió lépne életbe akkor lehet hogy a pénzt már inkább elrakom a párnám alá és majd csak 890FX-es lapot fogok belőle venni. Az egyetlen ami jelenleg szóba jöhetne helyette az a Crosshair III de amikor nézegettem róla a képeket és megláttam, hogy azokon is van/lehet egy-két rozsdás ferrite choke, akkor kissé elment tőle a kedvem. 
[ Szerkesztve ]

A7577AMS.192 ---> A7577AMS.1A1
- Correct help string mistake.
A7577AMS.1A1.rar
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

Az tuti,ha Asus Crosshair III. Formula lesz helyette,feltéve ha a pénzt vissza adják
Akkor Asus M4A79T-E? Vagy hasonló tuti AMD3 lap?

Én azért ajánlanám, az Asus M4A79T-DELUXE, az azért nem rossz!! 
www.megjavit.hu

Sziasztok!
MSI 790GX-G65-öm van.
A bios-ban csak sysfan1-et, meg sysfan2-t látok. A sysfan3 hol van?
Az everest össze-vissza méri a fesz-eket, de bios-ban meg jó.
Igazából nem is ezért jöttem, hanem hogy hogy a búbánatban tudnám alulfeszelni a procim úgy, hogy c&q is megmaradjon.
Azaz idle-ben most leveszi 1V alá a cpu feszt így jó hűvös, meg minden, ha kell meg rákapcsol 1,3V valamennyire...de ez sok, ezt szeretném lejjebb venni, hogy hűvösebb legyen.
De ha a fene fenét eszik sem tudom a bios-ban hol kell. 
A cell menüben van a c&q: auto, enabled, disabled...az oldal legalján meg 4db! cpu fesz érték...mindegyik mindig auto-n marad, akkor enabled, disabled a c&q.... (szürke) és nem lehet elállítani. 
Lehet nem is itt kell állítani, de máshol nem láttam lehetőséget. 
Plíz. Köszi.

Néztem én is de azon nincs PCI-e 2.0 csati az a kicsi csatlakozó.
Ezek vannak a Asus M4A79T-DELUXE alaplapon
- 4 x PCI-Express 2.0 x16
- 2 x PCI
4 darab VGA csati meg felesleges rá
[ Szerkesztve ]

Asus Crosshair III Formula
- PCI-Express csatlakozók: 2x PCI Express 2.0 x16, 3x PCI Express 2.0 x1
- 1 x PCI

Szia, az 1x-es és 2x-es PCI-E csatira gondolsz?
Miért kell pont ez neked?
www.megjavit.hu
Nem lehetne hogy az ASUS-os kérdéseket ne itt beszéljétek meg kiemelve hanem a lapok saját topikjaiban? 

MSI 790FX-GD70 nek igen nagy konkurense az ASUS M4A79T-DELUXE, részemről helye lehet pár mondatnak itt is róla.
M4A79T topik nincsen, de lehet kreálok egyet. 
www.megjavit.hu

Köszi, ha az alaplap nevére szűrtem, nem találtam. 
www.megjavit.hu

Miért is, a két lap minimálisan tér el egymástól, és az én véleményem, leírás, tapasztalatom szerimt a Delux jobb lap.
www.megjavit.hu

Az alaplap témához, beszurt linkek, egyik sem konkrétan ezen lappal foglalkozik.
www.megjavit.hu

Én is GD70-et szerettem volna, nagyon jó kis lapnak tartottam. 
Sok negatív vélemény eltántorított róla, sajnos 
www.megjavit.hu
A másik két topik pedig az alaplap választáshoz adhat segítséget és nem konkrét típusokkal foglalkozik, de ez le is van írva az első hozzászólásaikban ha elolvasod őket.

Ok. 
www.megjavit.hu

vszinuleg rossz helyen informalodtal. talan egy asus topicban? 
ON: uj biossal mas is megfigyelte h csokkent a cpu/cpunb vdroop 0.01v-al?
</beta>
Én még nem. 

pedig szep uj szines msi logo is van postnal 
nemreg atneztem a lapomon a kondikat amugy, ugy nez ki egyelore nem deformalodnak, pedig kapja a terhelest szepen a lap 24/7.
</beta>

Végigolvastam ezt a topicot! 
Pedig, MSI párti voltam. 
www.megjavit.hu

nem gondoltam volna, h ez a topic ennyire elrettento. 
eleg jo eredmenyek vannak itt (is) pedig. mi az amire nem megfelelo szted a lap?
</beta>

Sziasztok!
A Cell menüben a bios-ban miért szürke a cpu voltage, meg minden voltage? AUTO-n van és szürke, nem tudom módpsítani.
Jó, annyira nem is értek hozzá, de most c&q enabled, de ha disabled, akkor se lesz fehér.
Mit kell még állítani?
Kicsit szeretném lejjebb venni a cpu feszt.

+/-/pageup/pagedn gombokkal tudod atallitani oket.
</beta>
Ez egy eddig rejtett szorzót akitvál vagy csak megemeli a ref. clock-ot?

semmi uj bios opcio, egyszeruen siman postol/bootol a gep 1800on (ha felhuzod kezzel)
mondjuk utana a blend azonnal hibazik a kozepso ket magon. de pl memtest86 fut barmeddig..
[ Szerkesztve ]
</beta>

Köszi, a +/- működik, csak alig állítom lejjebb kicsivel, máris piros lesz az érték, azaz not recommended. 
Mármint mi az hogy semmi uj bios opcio? Akkor hogy lehet bekapcsolni? 

nem kell bekapcsolni mert folyamatosan be van kapcsolva 
ugy nez ki annyi a lenyeg, hogyha felhuzod a ramot 1800ra postolni fog a gep, nem ugy mint eddig.
</beta>
Áhháá... 
Mondjuk ahhoz képest hogy lassan már egy éve ezzel reklámozzák a lapot ideje volt megcsinálni. 
Akkor már csak egy alaplapot kell szerezzek mindehhez.
[ Szerkesztve ]

nem lesz egyszeru.. giga meg asus tornyokban all a nagykerekben, msibol meg erkezo szallitmany szintjen sincs semmi info. de gondolom nem mondtam ujat 
</beta>
Nem, de én már régóta nem számolok a hazai nagykerekkel. 

penzvissza megvolt akkor mar?
</beta>
Holnap utalják vissza az eredeti vételárát (54K). Időközben találtam az angol eBay-en egy Winki GD70-et amivel állítólag csak annyi baj van hogy a hangkártyája nem szól, persze lehet hogy csak júzer error. Elég olcsó volt (~26K) így jobb híján megvettem. Mivel sosem használtam még integrált hangkártyát ezért asszem hogy ezt a hibát nem fogom érzékelni már ha nem BIOS vagy szoftveres eredetű. A maradék pénzből meg majd tavasszal elmegyek fagyizni. 
[ Szerkesztve ]

Hali!
Mivel tud többet a Winki-s lap simánál?
Üdv.: Márk
Different songs for different moods.
Hello!
Annyival hogy van hozzá egy USB-s flash drive amin van egy előtelepített Linux található amit az egyik alaplapi belső USB-re lehet rádugni. Valamint ennek megfelelően egy kissé módosított a BIOS is hogy könnyebben lehessen indítani ezt az USB-n található rendszert. A lap maga ugyanaz mint a sima.
[ Szerkesztve ]

Hali!
Akkor ez hasonlít az Asus-féle Express Gate-hez? Csak itt mindez egy USB flash driveon van.

THX 
Igazán rákereshettem volna magam is, csakhát a lustaság nagy úr....