Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#551) jones965 válasza Oliverda (#550) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Látod ugye, hogy nem is egyszerű beszerezni felső kategóriás AM3-as lapot.
Pedig annyit filóztam ezen az MSI lapon. Aztán más lett. ;]

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#552) Oliverda válasza jones965 (#551) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az sajnos tény hogy jelenlegi ebben kisebb a választék. Végülis az ASUS sem rossz kis lap tehát azért nem fogok kétségbeesni ha netán arra kell majd "fanyalodjak". :P

#550: *kellett a kellene helyett

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#553) beta válasza Oliverda (#549) üzenetére

beta
(tag)

gigabytebol esetleg GA-790FXTA-UD5, a topicjat megnezve talan olyan rossz

[ Szerkesztve ]

</beta>

(#554) Oliverda válasza beta (#553) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"A Gigabyte-ot meg annyira nem csípem a csiga tempójú BIOS fejlesztés és a gagyi ventilátor vezérlése miatt." :)

...na de egyelőre maradjunk annyiban hogy hétfőn kap a nagyker GD70-et. :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#555) beta válasza Oliverda (#554) üzenetére

beta
(tag)

igen lattam amit irtal, azert linkeltem a topicjabol az ominozus hszt ;]

melyik nagyker? :)

</beta>

(#556) Oliverda válasza beta (#555) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na majd jobban utánanézek...

Ramiris, de nem csak náluk nincs. Expert, CHS szintén zenész. Az MSI sara nem a nagykereké.

(#557) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No mobo today. :N

Mostmár akkor ne is legyen jövő szerdáig és akkor legalább visszakapom a pénzemet.

(#558) 04ahgy válasza Oliverda (#557) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már ketten várunk ilyenre. :) Annyit olvastam róla, tanulmányoztam, ízlelgettem, hogy benevezek egy ilyenre, ha lesz, mert egyre jobban tetszik. A mostani lapom meg amint lehet, eladom.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#559) Oliverda válasza 04ahgy (#558) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én már kezdem unni. :D Baxa meg az MSI hogy nem képes gyártani/küldeni! :(( Nem értem hogy mi a fene lehet. Leálltak a gyártásával és már a 890FX-GD70-et nyomják? :F

Pont most próbálok alkudozni egy occsó' 785GM-E51-re mert már nagyon kéne az asztali gépem. Aztán ha nem lesz lap és a visszapénz verzió lépne életbe akkor lehet hogy a pénzt már inkább elrakom a párnám alá és majd csak 890FX-es lapot fogok belőle venni. Az egyetlen ami jelenleg szóba jöhetne helyette az a Crosshair III de amikor nézegettem róla a képeket és megláttam, hogy azokon is van/lehet egy-két rozsdás ferrite choke, akkor kissé elment tőle a kedvem. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#560) hossszú

hossszú
(őstag)

A7577AMS.192 ---> A7577AMS.1A1

- Correct help string mistake.
A7577AMS.1A1.rar

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#561) jeni válasza Oliverda (#559) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Az tuti,ha Asus Crosshair III. Formula lesz helyette,feltéve ha a pénzt vissza adják
Akkor Asus M4A79T-E? Vagy hasonló tuti AMD3 lap?

(#562) job- válasza jeni (#561) üzenetére

job-
(tag)

Én azért ajánlanám, az Asus M4A79T-DELUXE, az azért nem rossz!! :R

www.megjavit.hu

(#563) nfsu17

nfsu17
(őstag)

Sziasztok!

MSI 790GX-G65-öm van.

A bios-ban csak sysfan1-et, meg sysfan2-t látok. A sysfan3 hol van?
Az everest össze-vissza méri a fesz-eket, de bios-ban meg jó.

Igazából nem is ezért jöttem, hanem hogy hogy a búbánatban tudnám alulfeszelni a procim úgy, hogy c&q is megmaradjon.

Azaz idle-ben most leveszi 1V alá a cpu feszt így jó hűvös, meg minden, ha kell meg rákapcsol 1,3V valamennyire...de ez sok, ezt szeretném lejjebb venni, hogy hűvösebb legyen.

De ha a fene fenét eszik sem tudom a bios-ban hol kell. :W
A cell menüben van a c&q: auto, enabled, disabled...az oldal legalján meg 4db! cpu fesz érték...mindegyik mindig auto-n marad, akkor enabled, disabled a c&q.... (szürke) és nem lehet elállítani. :F

Lehet nem is itt kell állítani, de máshol nem láttam lehetőséget. :(

Plíz. Köszi.

(#564) jeni válasza job- (#562) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Néztem én is de azon nincs PCI-e 2.0 csati az a kicsi csatlakozó.
Ezek vannak a Asus M4A79T-DELUXE alaplapon
- 4 x PCI-Express 2.0 x16
- 2 x PCI

4 darab VGA csati meg felesleges rá

Asus M4A79T Deluxe

[ Szerkesztve ]

(#565) jeni válasza job- (#562) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Asus Crosshair III Formula

- PCI-Express csatlakozók: 2x PCI Express 2.0 x16, 3x PCI Express 2.0 x1
- 1 x PCI

Asus Crosshair III Formula

(#566) job- válasza jeni (#565) üzenetére

job-
(tag)

Szia, az 1x-es és 2x-es PCI-E csatira gondolsz?
Miért kell pont ez neked?

www.megjavit.hu

(#567) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem lehetne hogy az ASUS-os kérdéseket ne itt beszéljétek meg kiemelve hanem a lapok saját topikjaiban? :U

(#569) job- válasza Oliverda (#567) üzenetére

job-
(tag)

MSI 790FX-GD70 nek igen nagy konkurense az ASUS M4A79T-DELUXE, részemről helye lehet pár mondatnak itt is róla. :K M4A79T topik nincsen, de lehet kreálok egyet. :R

www.megjavit.hu

(#570) Oliverda válasza job- (#569) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt a topikja.

Amúgy ennek inkább a Crosshair III lehet a "nagy konkurense".

Az alaplap vs. alaplap témához pedig itt van két dedikált topik: [link] , [link]

(#571) job- válasza Oliverda (#570) üzenetére

job-
(tag)

Köszi, ha az alaplap nevére szűrtem, nem találtam. :R

www.megjavit.hu

(#572) job- válasza Oliverda (#570) üzenetére

job-
(tag)

Miért is, a két lap minimálisan tér el egymástól, és az én véleményem, leírás, tapasztalatom szerimt a Delux jobb lap.

www.megjavit.hu

(#573) job- válasza Oliverda (#570) üzenetére

job-
(tag)

Az alaplap témához, beszurt linkek, egyik sem konkrétan ezen lappal foglalkozik.

www.megjavit.hu

(#574) job-

job-
(tag)

Én is GD70-et szerettem volna, nagyon jó kis lapnak tartottam. :K
Sok negatív vélemény eltántorított róla, sajnos :R

www.megjavit.hu

(#575) Oliverda válasza job- (#573) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

M4A79T Deluxe

Crosshair III

A másik két topik pedig az alaplap választáshoz adhat segítséget és nem konkrét típusokkal foglalkozik, de ez le is van írva az első hozzászólásaikban ha elolvasod őket.

(#576) job- válasza Oliverda (#575) üzenetére

job-
(tag)

Ok. :R

www.megjavit.hu

(#577) beta válasza job- (#574) üzenetére

beta
(tag)

vszinuleg rossz helyen informalodtal. talan egy asus topicban? :R

ON: uj biossal mas is megfigyelte h csokkent a cpu/cpunb vdroop 0.01v-al?

</beta>

(#578) Oliverda válasza beta (#577) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én még nem. :DDD

(#579) beta válasza Oliverda (#578) üzenetére

beta
(tag)

pedig szep uj szines msi logo is van postnal :DDD

nemreg atneztem a lapomon a kondikat amugy, ugy nez ki egyelore nem deformalodnak, pedig kapja a terhelest szepen a lap 24/7.

</beta>

(#580) job- válasza beta (#577) üzenetére

job-
(tag)

Végigolvastam ezt a topicot! :C
Pedig, MSI párti voltam. :K

www.megjavit.hu

(#581) beta válasza job- (#580) üzenetére

beta
(tag)

nem gondoltam volna, h ez a topic ennyire elrettento. :DDD

eleg jo eredmenyek vannak itt (is) pedig. mi az amire nem megfelelo szted a lap?

</beta>

(#582) beta

beta
(tag)

A7577AMS.1A1 ---> A7577AMS.1A2

- Add AMD DDR3 1800Mhz OC support solution :))

download - topic

</beta>

(#583) nfsu17

nfsu17
(őstag)

Sziasztok!

A Cell menüben a bios-ban miért szürke a cpu voltage, meg minden voltage? AUTO-n van és szürke, nem tudom módpsítani.
Jó, annyira nem is értek hozzá, de most c&q enabled, de ha disabled, akkor se lesz fehér.
:F
Mit kell még állítani?
Kicsit szeretném lejjebb venni a cpu feszt.

(#584) beta válasza nfsu17 (#583) üzenetére

beta
(tag)

+/-/pageup/pagedn gombokkal tudod atallitani oket.

</beta>

(#585) Oliverda válasza beta (#582) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez egy eddig rejtett szorzót akitvál vagy csak megemeli a ref. clock-ot?

(#586) beta válasza Oliverda (#585) üzenetére

beta
(tag)

semmi uj bios opcio, egyszeruen siman postol/bootol a gep 1800on (ha felhuzod kezzel)

mondjuk utana a blend azonnal hibazik a kozepso ket magon. de pl memtest86 fut barmeddig..

[ Szerkesztve ]

</beta>

(#587) nfsu17 válasza beta (#584) üzenetére

nfsu17
(őstag)

Köszi, a +/- működik, csak alig állítom lejjebb kicsivel, máris piros lesz az érték, azaz not recommended. :(

(#588) Oliverda válasza beta (#586) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mármint mi az hogy semmi uj bios opcio? Akkor hogy lehet bekapcsolni? :D

(#589) beta válasza Oliverda (#588) üzenetére

beta
(tag)

nem kell bekapcsolni mert folyamatosan be van kapcsolva :)

ugy nez ki annyi a lenyeg, hogyha felhuzod a ramot 1800ra postolni fog a gep, nem ugy mint eddig.

</beta>

(#590) Oliverda válasza beta (#589) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Áhháá... :)

Mondjuk ahhoz képest hogy lassan már egy éve ezzel reklámozzák a lapot ideje volt megcsinálni. :D

Akkor már csak egy alaplapot kell szerezzek mindehhez.

[ Szerkesztve ]

(#591) beta válasza Oliverda (#590) üzenetére

beta
(tag)

nem lesz egyszeru.. giga meg asus tornyokban all a nagykerekben, msibol meg erkezo szallitmany szintjen sincs semmi info. de gondolom nem mondtam ujat :N

</beta>

(#592) Oliverda válasza beta (#591) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, de én már régóta nem számolok a hazai nagykerekkel. ;)

(#593) beta válasza Oliverda (#592) üzenetére

beta
(tag)

penzvissza megvolt akkor mar?

</beta>

(#594) Oliverda válasza beta (#593) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Holnap utalják vissza az eredeti vételárát (54K). Időközben találtam az angol eBay-en egy Winki GD70-et amivel állítólag csak annyi baj van hogy a hangkártyája nem szól, persze lehet hogy csak júzer error. Elég olcsó volt (~26K) így jobb híján megvettem. Mivel sosem használtam még integrált hangkártyát ezért asszem hogy ezt a hibát nem fogom érzékelni már ha nem BIOS vagy szoftveres eredetű. A maradék pénzből meg majd tavasszal elmegyek fagyizni. :D

[ Szerkesztve ]

(#595) Márk válasza Oliverda (#594) üzenetére

Márk
(fanatikus tag)

Hali!

Mivel tud többet a Winki-s lap simánál?

Üdv.: Márk

(#596) Thrawn válasza Márk (#595) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

Different songs for different moods.

(#597) Oliverda válasza Márk (#595) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hello!

Annyival hogy van hozzá egy USB-s flash drive amin van egy előtelepített Linux található amit az egyik alaplapi belső USB-re lehet rádugni. Valamint ennek megfelelően egy kissé módosított a BIOS is hogy könnyebben lehessen indítani ezt az USB-n található rendszert. A lap maga ugyanaz mint a sima.

[ Szerkesztve ]

(#598) Márk válasza Oliverda (#597) üzenetére

Márk
(fanatikus tag)

Hali!

Akkor ez hasonlít az Asus-féle Express Gate-hez? Csak itt mindez egy USB flash driveon van.

(#599) Márk válasza Thrawn (#596) üzenetére

Márk
(fanatikus tag)

THX :R

Igazán rákereshettem volna magam is, csakhát a lustaság nagy úr.... :U

(#600) Oliverda válasza Márk (#598) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ugyanaz csak nincs a lapra forrasztva.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.