Hello,
Én is most rendelek épp egy ilyen GD70-es deszkát.
Config:
PSU: FSP Everest 500W 80Plus
CPU: AMD PhenomII 965BE - Mugen 2
RAM: Kingston HyperX 1600MHz
VGA: Sapphire HD5870 1GB
PC Chasses: Tt Element V
Lene egy "pár" kérdésem a lappal kapcs mert megmondom őszintén kicsit drágállom érte a 40e-t és ezért remélem minőséget kapok...
Kérdések:
1: Szereti a 1600as HyperX-et? Mert a Jelenlegi Giga 770-es lapom a memót alapon 1333on kezeli és 1600on Prime95 alatt gondok vannak de CSAK ott, még memtest86+ alatt se csak prime... de azt tudom h a giga memokezelés szempontjából elég ramaty.
2: Olvastam egy tesztbe olyat, hogy emeltek a CPU feszen és elszállt a MOSFET AZONNAL... amit nem is értek révén hogy még hűtve is van. Remélem ez valami véletlen és nem jellemző a lapra mert a tesztbe utána elhordták mindennek kb...
3: Látom egyesek itt jócskán 4GHz fölé mentek a 965-össel amihez csak gratulálni tudok!
Szép. Nem tudom nekem ez sikerülni fog e de nem fűzök hozzá semmi reményt. Sajnos a 965BE-m a 140W-os eresztésből való és nem a 125-ösből -.-' vagy lehet 965BE-ből nincs is 125-ös?! Mindegy. Lényeg az, hogy alapfeszen 3.7GHz-ig bírja 100%-os Prime95 (12+h) stabilan etc. de 3.8-on már meghal.
Ezért feltételezem, hogy sok jót nem tartogat számomra a jövő ezzel a CPU-val. 
4: Szintén fontos kérdés: ahogy bedobtam a lapot a helyére érdemes utána rögtön a legfrissebb BIOS-ra frissíteni? Gondolom msi Live Update még mindig nem ajánlott lapgyilkos? 
5: Jól érzem, hogy a 1-es X16-os PCIe slotba nem fog belemenni az 5870esem? Ahogy néztem lazán nem fog elférni a memória-modul rögzítő pöcköktől... nagyon közel van a CPU socket-hez és a memory slotokhoz az első pcie x16 slot az 5870-es meg egy orbitális tégla
Remélem ennél a lapnál VALÓBAN 2db x16 slot van és ha a másodikba teszem a 5870est akkor nem x8-nak fogja látni... tudom h 2*x16 és 2*x8 slot van de volt már olyan lap amire ráírták h x16 és még is csak x8-ban volt hajlandó működtetni az adott VGA-t.
6: Noha ettől már nem aggódok látván a képeket de azért megfordult a fejemben mint fő probléma, hogy vajh befér e a Mugen2-es a MOSFET hűtőtől... de ahogy nézem ez nem kérdés, vannak a gd70-en a mugen2-nél nagyobb hűtők is. 
Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat és segítségeteket! 
Üdv,
If you've got nothing to say, say nothing.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//