Ezek a jelenlegi beallitasaid?
Be kellene allitanod kezzel a biosban a frekit 1333-ra, meg az idoziteseket is a gyarilag megadott ertekek szerint (de akar ezt is kiprobalhatod: 7-7-7-24-28 CL-RDC-RP-RAS-RC), valamint a VDIMM-et 1.65v-ra.
</beta>

Ezek a jelenlegi beallitasaid?
Be kellene allitanod kezzel a biosban a frekit 1333-ra, meg az idoziteseket is a gyarilag megadott ertekek szerint (de akar ezt is kiprobalhatod: 7-7-7-24-28 CL-RDC-RP-RAS-RC), valamint a VDIMM-et 1.65v-ra.
</beta>
VDIMM-et hol tudok átállítani?
Szürke nekem az a afül és nem enged hozzányúlni 
Bocs, első komoly saját gépem... eddig laptopom volt, azt meg nem kellett buzerálni 
amúgy eddig a 7-7-7-24-28 bejött, azóta nem volt BSoD.
www.hcpc.hu/ Origin-Steam: planbmokus /Sony Ericsson Live With Walkman

A CELL MENU-ben a a DRAM Voltage-t kell állitani.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

Új BIOS 790FX-GD70-hez A7577MOD.171.rar
Update the JMicron Option-ROM to Version 1.07.11
[ Szerkesztve ]

Alig lehet nyomon követni ezt a sok új biost
Te melyiket használod? Melyik a legstabilabb tuningra?

most epp ezt hasznalom, amig nem jon ki ujabb 
tuningra - nalam - mindegyik stabil, mert a jelenlegi procimat 3400 fole ugysem tudom huzni, se 3 maggal se 4el... de (talan) lesz egy masik procim hamarosan

</beta>

Ezt találtam, igaz lehet vagy PS? SLI MSI 790FX GD-70 lapban 

X58 chipsettesnek irja a cpuz az Asus M4A79 Deluxe lapot
Jó lenne találni egy leirást erről a modról.

üdv,
végre a héten megkapom az új lapomat (MSI 790FX-GD70)
Van valakinek tapasztalata, hogy így menne e:
Corsair 2x2GB 1333mhz 9-9-9-24 DHX
Corsair 2x1GB 1333mhz 9-9-9-24 DHX
köszi,
Gy.B.

Ismét új BIOS A7577AMS.172.zip 790FX-GD70-hez.

A 4 nem egyforma modul necces, hogy mukodni fog. Meg ha 2 ugyanolyan meretu dual channel kitet vennel, akkor sem biztos, hogy mennenek egyutt, ha eltero a revision-uk. Abbol meg eleg sok van corsairnel...
2x2gb miert nem eleg?
</beta>

köszi,
Megpróbálom ha megy akkor megy, ha nem akkor nem 
Kipróbálom aztán lesz ami lesz!
2x2gb miert nem eleg?
ennyi RAM-om van otthon, egyiket se tudtam eladni, így megmaradt!
ha nem müxik majd akkor marad 2x2gb!
Gy.B.
Le vagy maradva. 
- Fixed the CPU core not all enabled issue when set CPU Core Control to auto after disable CPU core.
- Modify reset patch's watchdog timeout value.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Nem lógatják a lábukat a srácok, mindennapra új bios. 
Ez a normális support. Nem kell heteket várni a javításokra.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

ok, varjuk az eredmenyeket 
</beta>

azert a hivatalos biosokat nem kapkodjak el 
nekunk betatestereknek mindenesetre nem lehet egy rossz szavunk 
</beta>

szívessen közlöm, majd, de előtte még be kell szereznem egy cpu-t is 
Gy.B.
Na, ha valaki véletlenül elrontja a flash-elést akkor ne essen pánikba mert USB-ről meg lehet gyógytani. Meg kell várni a 4 csipogást aztán még egy kis idő és jön is a post ahol be lehet lépni a BIOS-ba. Ott csak az M-FLASH az egyetlen elérhető funkció. BIOS file-t pendrive-ra és szépen újra lehet flash-elni a cuccot.
Sziasztok, nem épp MSI a téma, de 790GX, így talán kapcsolódik ide is...
Kisebb gondjaim adódtak...
Van egy alaplapom Biostar TA790GX A3+ 5.x alaplapom. CrossFire képes a kicsike...
A két PCI-e foglalat közül az alsó a master a felső a slave. Eddig mindig alul (master) voltak benne a karik, de most hogy dualslotos karit vettem gondoltam, beleteszem a felső foglalatba, had legyen alatta több hely a levegőnek (legalul a PCI foglalatban van egy tv tuner kártya).
Így is tettem, de a slave foglalatban nem akar képet adni a kari. Venti felpörög, windows is betölt (hallom, amikor bejön), csak épp képem nincs
bele tettem az alsóba, bekapcs, egyből van kép 
Akkor ha egy videokarit teszek bele, azt csak a masterbe, azaz az alsóba tehetem, vagy nem állítottam esetleg át valamit a BIOS-ban?
Úgy tudtam, hogy mindkettőbe mehet egyenként egy kari is, csak a másikba be kell tenni azt a vak PCI-E izét, amivel az egy kártya 16x-osan pereg 
Mindenképp jobb helyen lenne a felesőben a kari 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Feladtam
a Slave-ba csak 8x-osan tud menni, akármit is csinálok 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

nem is fog menni, a manualjaban le van irva hogy a lezaro kartyat csak a masodik slotba lehet rakni. Ahogy a pingvinek foldjen mondjak: RTFM 
</beta>

nos megvan minden ,,,, 7végég tesztelek!
Nagyjából 64bites Win7 Ulti, és tele vagyok RAM-al <Corsair 2x2GB 1333Mhz, 2x1GB 1333Mhz, 4x1GB 800MHz.,,,etc,,,>
egyenlőre AMD Phenom II X3-al!
Gy.B.

Helló.
Lenne egy olyan kérdésem hogy van nekem egy 790Fx-Gd70-es lapom. Kb egy hónapos.
A kérdés az lenne hogy amikor össze raktam a gépet akkor bekapcsolásnál csipogott amikor tesztelgette végig az alkatrészeket. Frissítettem rajta Bios-t és azóta nem csinálja, mi lehet az oka?

Az nem túl jó, ha mindenfélét összecsipog
a normális ha csak egyet csippant bekapcsoláskor. 

Altalaban tenyleg nem tul jo, de most kivetelesen nem bugnak szamit hanem feature-nek 
Az tortent, hogy kivettek az usb eszkozoket jelzo hangokat, ezert nincs bootnal a harmas csippanas. Engem egyebkent nem zavart, dehat ez van.
</beta>

Nem tudtam, hogy ilyen is volt a régebbi biosokban.
Leszedtem a legújabb Everest betat, ez már méri az északi hid hőmérsékletét. Egy kicsit meg is lepődtem mert 65fokos volt, igaz különösen sok levegő mozgás nem is volt körülötte, na most odatámasztottam egy rendszerhűtőt ami mozgatja a levegőt, rögtön le is ment 43 fokra. 

hwmonitorban nem latod ugyanazt az erteket, amit az everest kiir mint nb homerseklet?
</beta>

Hasonló értéket a system temperature mellett látok, nb hőmérséklet nincs is.
Viszont most érdekes dolgot művel a lap, inditáskor piros betűkkel megjelenik egy Your case had been opened hibaüzenet, alatta szintén pirossal, folytatáshoz nyomjon meg egy gombot. Az enter megnyomása után rendesen elindul a gép.
Mi lehet ez?

talan be van kapcsolva a chassis intrusion biosban? 
</beta>

Be volt
köszi 

Ma is kaptunk 2db beta BIOS-t
174-es 175-ös
A7577AMS.173 ---> A7577AMS.174
1.Modify "EC Firmware" string to "Unlock CPU Core" .
2.Disable GFX ASPM to get better performance.
A7577AMS.174 ---> A7577AMS.175
1. Fixed CPU Core Control function coding error.
2. Correct DCT1 timing can adjust by DCT0 option mistake
[ Szerkesztve ]

jol indul ez a het is 
Mellesleg az 1.73-at sikerult bekapcsolt negyedik maggal flashelnem
Ilyet meg nem csinaltam, gondolva a lehetseges problemakra, hat most kiderult miert
Amikor a legvegen szoftveresen kitorli a cmos-t (afudos), azonnal fekete kepernyo / FF. Egy hardveres cmos clear utan mukodott a gep, de azert leizzadtam kozben 
[ Szerkesztve ]
</beta>
Nálam az 1.73 elsőre kissé elbarmolta a BIOS-t. 4 síp aztán semmi, de végül sikerült meggyógyítani.
2.Disable GFX ASPM to get better performance.
ASPM stands for Active State Power Mangement
...ha valakit érdekel.

afudos-al flasheltel...?
Active State Power Management (ASPM) allows power to be incrementally reduced to individual serial links in a PCI Express fabric as a link becomes less active. ASPM is defined in the PCI Express base specification. Microsoft Windows Vista supports ASPM through enhancements to the PCI bus driver and Microsoft Windows power manager. Windows Vista enables or disables ASPM for a Link, based on the overall system power policy, the hardware capabilities of the Link, and the latency of the Link. Hardware performs the actual power management operations of transitioning Links between Link power states and resynchronizing Links. The configuration of the PCI Express implementation on a system affects the amount of power savings that can actually be achieved.
http://www.microsoft.com/whdc/connect/pci/aspm.mspx
magasabb lesz a fogyasztasa idleben a gepnek az uj biossal 
[ Szerkesztve ]
</beta>
Nem M-FLASH, de aztán rájöttem hogy valami miatt nem szereti ha a windóc beépített ZIP cuccával tömörítem ki a file-t.

Nem szép, gyönyörű 

Mflash a fat32vel elegge hadilabon all. Ha atformazom nagyobb clustermereture a pendriveot latszolag jol olvassa be a fajlok listajat, de a tartalmukra mar checksum errort ad.
Afudossal ehhez kepest csak annyi a problema, hogy dost bootolva nem tudom felismertetni a satas optikai meghajtokat, ezert flash elott mindig be kell kotni egy ide-set. Kenyelmetlen, de cserebe atomstabil megoldas. Meg eleve egy szarazabb biztonsagosabb erzes read-only adathordozorol flashelni 
</beta>

Sziasztok!
Nem soká szeretném lecsrélni a régi 754 deszkám és ezt a lapot választottam.
Kb. 30ezr pénzt szánnék RAM-ra segítsetek légyszíves a legmegfelelőbbet kiválasztani.
Köszi!
Új BIOS-ok 790FX-GD70-es laphoz:
- Fix "Cache L1" size mistake in "CPU Sepcifications".
- Fix the "CPU Stepping" of "CPU Sepcifications" information mistake in hot key mode.
- Modify "Unlock CPU Core" option string.
- Fix M-Flash Boot function fail.
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
na feltettem az 1.77 et, eddig 1.6B3 volt ami legjobban bejött, zh-hét után megnézem h ezzel javul e vmi tuningban vagy sem.
eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

Sziasztok!
2db kérdés:
1. Megéri lecserélni egy DKA790GX Platinumot egy 790fx-gd70-re?
2. MSI 790fx-gd70 gari nélkül mennyért vennétek meg ( mert amire alkudozom, nincs garipapírja!) /amúgy ezt okosban nem lehet valahogy elintézni?/
köszönöm a választ!
attól függ mit akarsz belerakni, én nagyon megvagyok elégedve ezzel a lappal. korábban járt nálam egy olyan Platinum is attól én kevésbé voltam elragadtatva.
ami a gariztatást illeti ha találsz egy boltost, nagykerest aki elintézi biztos lehet, csak nem vszínű
eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.
Sziasztok! Végre sikerült beállítani a lapot, hogy működjön.
Most már szereti a lap az OCZ Platinumokat!
OCZ3P1333LV2G x2 nálam az 1.77b BIOS-al simán fut!
Beállítások: (8-8-8-19-31-10-5-5-5 - CL-RCD-RP-RAS-RC-WR-WTR-RRD-RTP), vdimm = 1,65 V, szorzó = 1,33 .
Két hónap után először megy BSoD nélkül a gép.
Köszi beta-nak és hosszú-nak a segítségért!
Remélem tudtam valakinek segíteni!
www.hcpc.hu/ Origin-Steam: planbmokus /Sony Ericsson Live With Walkman

üdv mindenkinek!
segítség kellene
haverom Biost frissített az alaplapján, oszt nem sikerült valami...
790GX-G65 az alaplap
http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1739
innen leszedte a 150-est de valami nem kerek
mit tegyen?
usb drive-ot leformázta FAT-ra, rárakta a 150-est, már próbálta a 140-est is visszatenni, de nem megy...
hogy kell resetelni a Biost?
elég kivenni az elemet? vagy kell valami jumperes okosság?
Ha privit írsz, árat is írj!!! Meg azt is, hogy mit vennél, ne csak annyit, hogy érdekelne a dolog.... és miért titok a lakhelyetek???

no a haver megoldotta 
gordiuszi csomóval avgy megoldással
átnevezte a 140-es biost 150-esre
ugye a Bios várta a jó 150-es biost, de az nem volt
így átnevezte a7576.ams.150 ről a7576.ams.140 -re
és ezt megette a Bios
király
Ha privit írsz, árat is írj!!! Meg azt is, hogy mit vennél, ne csak annyit, hogy érdekelne a dolog.... és miért titok a lakhelyetek???