Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) silvergod

silvergod
(tag)

sziasztok!

Egy MSI 790GX-G65 lapot szeretnék venni + AMD Phenom II 720 X3 Black Edition
az OCZ Gold 2x2GB DDR3 1600MHz OCZ3G16004GK memóriát ajánlották hozzá
de a honlapján csak a palatinum van a gold nincs irva....
Van valaki aki ilyennel használja esetleg?
Megvegyem ezt,tuti menni fog vele vagy vegyek 1333-ast?(bár abbol is csak a platinum van gold nincs)
Lehetséges lenne h ezeket ne vinné??

[ Szerkesztve ]

(#102) beta válasza Pero (#100) üzenetére

beta
(tag)

Ez a hivatalos beta a nemet msi forumbol. Nehezen tudom elkepzelni h a finalbol kihagynak a dual ecct...

</beta>

(#103) Oliverda válasza Pero (#100) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor hagyd. Mondjuk így baromira nem értem hogy nálam miért dobja fel. :F

Te pontosan hogy frissítesz?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#104) Pero válasza Oliverda (#103) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

BIOS-ból M-Flashel, ill egy 512esKingston data traveler pendrive-al. annyi h csont üres és csak a BIOS file-t teszem rá.

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#105) beta válasza silvergod (#101) üzenetére

beta
(tag)

g65el sztem nem sok embernek van tapasztalata itt...

[ Szerkesztve ]

</beta>

(#106) beta

beta
(tag)

Vegre felraktam az 1.4b2 biost, gond nelkul, nem dobott semmilyen hibauzit. Oliverda nalad vmi mas gond lehet...

A 4. magot felismeri, windows bejon vele, de occt/prime/pi kb azonnal egermegallitos fagyast eredmenyez. Majd meg tweakelem de ez ugynezki nem lesz jo :(

[ Szerkesztve ]

</beta>

(#107) Oliverda válasza beta (#106) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elvileg már van 1.4b3 is. Hétvégén majd megnézem azzal.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#108) beta válasza Oliverda (#107) üzenetére

beta
(tag)

1.4b3
download

logitech illuminated keyboardal kapcsolatos fixen kivul ebben semmi uj nincs

</beta>

(#109) Oliverda válasza beta (#108) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem az is bőven elég lenne ha ez már nem kiabálni amikor fel akarom rakni. :)

(#110) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Sziasztok tudnátok nekem segíteni hogy a Gd 70 es alaplapba milyen memoriát rakhatok bele 1600 mhz 4 gb ot szeretnék.De a boltban azt mondták alacsony feszültségüt kell bele tenni.

[ Szerkesztve ]

(#111) beta válasza Koczi (#110) üzenetére

beta
(tag)

a boltban hulyeseget mondtak, 1.8v-os rammal hasznalom ebben a pillanatban is

</beta>

(#112) Pero válasza Koczi (#110) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem 1,9Vos OCZ platinumt nem szerette, igaz az 2x1 volt,

Beta: nálam is hasonló a helyzet 4.maggal. :(

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#113) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

beta:És milyen memoriát használsz?Használtok Msi 790fx-gd70 es laphoz?

(#114) beta válasza Koczi (#113) üzenetére

beta
(tag)

Corsair TW3X4G1600C9DHX 2x2gb kit

corsair ramokkal eddig forumon semmilyen problemat nem lattam ezzel a lappal :R

</beta>

(#115) beta

beta
(tag)

1.4b4 bios

- Fix DTM "Unreported Memory/IO" fail

download

</beta>

(#116) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Srácok erröl a ramról vélemény?OCZ DDR3 1600MHz 4GB KIT Reaper
Msi 790fx-gd70 lapba tenném.

(#117) Pero válasza Koczi (#116) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

ha jól tudom Oliverda próbálta.

(#118) Oliverda válasza Koczi (#116) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én ilyet vennék... csak nem tudom hogy hol lehet itthon kapni.

esetleg ha kideríted, szólj :D

[ Szerkesztve ]

(#119) Pero válasza Oliverda (#118) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

hát már egy ideje nézegetjük ezt a ramot, de még senki nem talált :(
bár én elégedett vok most az enyémekkel, azok is mennek 1600at:)

(#120) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Nem lettem okosabb.Milyen ramot vegyeg az Msi 790xt-GD70 es lapba mondjuk méga lapot sem vettem meg kérdés hogy Amd ben milyen lap mert nem ismerem Asus párti vagyok de ez most meg tetszet.Vélemény?

(#121) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Milyen ramot használtok?

(#122) Pero válasza Koczi (#121) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

aláírásban bent van, hogy mit használunk. sztem itt csak jót fogsz hallani róla,

(#123) beta válasza Koczi (#120) üzenetére

beta
(tag)

Ar-teljesitmeny szempontbol legjobban teljesito ramot kell venni imho, vagy ha milliomos vagy akkor szimplan a legdragabbat.

Ha konkret tipusokat irnal amik kozul valaszthatsz a boltban sztem joval konnyebben tudnank segiteni. :K

</beta>

(#125) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Sziasztok meg jőtt ma a lapom.Nektek mi a véleményetek róla,MSI 790FX-GD70 nekem igy elsőre tetszik bár nem tudom megérte e az árát.

(#126) beta válasza Koczi (#125) üzenetére

beta
(tag)

sztem jo lap :DDD

</beta>

(#127) Milka 78

Milka 78
(őstag)

Sziasztok!Kérnék egy kis segítséget!
Most vettem egy MSI 770C-45-ős lapot(tudom,hogy nem ez a topik,de senkinek sincs ilyen lapja,hátha ti tudtok segíteni)és van egy 720BE-m(904-es) amit szeretnék 4 magosítani,már ha összejön.A BIOS-ban mely opció alatt találom és mit is kéne csinálnom?Eddig Giga lapjaim voltak,aminek full más a BIOS-a és nagyon el vagyok tévedve...
A válaszokat előre is köszönöm! :R

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#128) beta

beta
(tag)

bios 1.4b5

- Remove "70°C" from "CPU Smart Fan Target"
- Fix AMD Sempron(tm) 140 boot string incorrect
- Remove "Power Button Function" item

download

</beta>

(#129) Attila14

Attila14
(fanatikus tag)

Üdv!
haverom alaplapot szeretne venni és egy MSI 790GX-G65 esett a választása, kérdés hogy az OCZ 4096Mb DDR3 1600Mhz Reaper KIT memória tökéletesen működik-e, én úgy gondolnám hogy igen, de nem vagyunk benn biztosak.

Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)

(#130) beta

beta
(tag)

--- BREAKING NEWS ---

(legalabbis annak aki nem olvas xs-t ;])

gd70 bios 1.5b1

- instabil negyedik mag unlock - JAVITVA
- unlockolt procival rossz bios cpu homerseklet visszajelzes - JAVITVA

download
prime screenshot
topic@xs

</beta>

(#131) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Sziasztok.Lenne egy kérdésem mit kell beállitani a biosban hogy rendesen menjem a gép.Most raktam össze Msi 790fx Gd70 es lapom és Amd 955 ös procim van 4gb 1600mhz ocz platinum memoval.Illetve a procihoz lehet e kapni valami jó hűtőt mert a gyári nagyon hangos.Illetve kell e biost frissiteni ha kell hogy tudom megcsinálni.Választ köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#132) Pero válasza Koczi (#131) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

a 955öt öt már az első bioz is támogatja, de célszerű lenne memó miatt felrakni az 1.3ast.
BOist M-flashel tudod frissíteni , ennek menete benne van a lap leírásában.
hűtőt gyakorlatilag ami felmegy AM2re az felmegy ide is szal elég sokféle lehet, háztól is függ h mi fér be. memóid 2x32 felállásban vannak vagy 4x1?
nekem anno 2x1 voolt de nemigazán szerette a lapom a platinumokat, de ha rendesen megy akkor ok.

(#133) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Memo 2x2 van benne.Hogy érted hogy nem szerete miben nyilvánult meg nálad?

(#134) Pero válasza Koczi (#133) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

nálam 2x1 1600 cl7es volt és 1600on alig bírtam rávenni h egyáltalán elinduljon, végül 1333 cl66618 al tudtam használni 1,9Von.

(#135) Petrisz

Petrisz
(tag)

G65-tel mi a tapasztalatotok? Tennék bele egy 720-as X3-at, amit nem tervezek húzni, meg RAM-ot sem, de szeretnék mindehhez halk hűtést, és amint tudom, kritikus, hogy van-e elég hely a RAM meg a CPU között (MSI ezt hogy b@szhatta el?) Lehet, hogy hülye kérdés, de ha letiltom az alaplapi VGA-t, akkor az nem is fogyaszt áramot? Csak mert 350-es tápom van mindehhez, és nem szeretnék nagyobbat venni, ha nem muszáj. Van UPS-em is, és az új minőségi tápok már APFC-sek, amik összevesznek az UPS-sel.

''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)

(#136) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni hogy kell biost frissiteni a kézi könyvben nem találok ilyet.

(#137) Pero válasza Koczi (#136) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

szed le azt a biost amit fel szeretnél tenni, tedd fel egy pendrivera, majd újraindítasz, bemész bioszba, és ott M-flash. ott kiválasztod h honnan frissítesz, majd visszakérdez h biztos h ezt akarod e, majd elintézi magától. újraindul és beállítasz mindent újra.

(#138) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Szia Pero.Sikerült fel raknom az 1.3 ast az volt az oldalon a legfrisebb.Kell valamit be álitani még a biosban hogy jó legyen?Én csak össze raktam a gépet még minden gyári beállitáson van úgy használom.Te milyen procit használsz benne?És milyen hűtést?A gyári 955 ös hűtés brutál hangos.

(#139) beta válasza Koczi (#138) üzenetére

beta
(tag)

Koczi, ez a lap rengeteg finomhangolasra ad lehetoseget, de ezek a beallitasok mindig a hasznalt cputol es ramtol fognak fuggni, ki kell tapasztalnod hogy mit birnak az alkatreszeid.

A beallitasokat auto-n hagyhatod, kiveve a memoriat - ott idozitest/feszultseget kell allitani mindenkepp.

</beta>

(#140) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Szia.Az időzitéses izéket nem vágom.Most 1.9 v on van az ocz 1600 platinum ramom mást nem tudom hogy kell állitani.

(#141) Pero válasza Koczi (#140) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

2x1es platinum? mert akkor nemsoik esély van rá h menjenek 1600on, legalábbis te lennél az első akinél mennének;)
én egy 720BE-t hajtok benne de a konfigom az adatlapomon fent van.én most vízzel hűtöm, eddig hyper212volt rajta ami most eladósorban van csak nincs rajta egyenlőre venti,

(#142) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

2x2 gb.

(#143) Cadal válasza Pero (#141) üzenetére

Cadal
(őstag)

Szia!

Megtudnád mondani mennyi a memóriáidnak az alapfeszültsége? illetve hogy a 1333Mhz CL 6 és az 1600Mhz-es CL xxxx működéshez mekkora feszültséget kellett beállítani nekik?
Jól sejtem, hogy ezek micron chipesek ugye?
Köszi.

(#144) Pero válasza Cadal (#143) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

A mostani 1,5Vos 1333 cl7es és ezt tudja is, de én 1,7Von használom 1333cl66618al, de ment 1,8Von 1600 cl77721et is de ezt csak egyszer és rövid ideig néztem. igen Micronosok D9JNM aszem. de 1,8at ne adj neki csak ha van rajta borda.

Koczi 2x2 es platinummal még nem volt dolgom, de reméljük menni fog.

[ Szerkesztve ]

(#145) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Ti kaptatok a laphoz egy olyan lemezt hogy Msi Extras.Mi az ördög az mert semmivel nem todom megnézni.

(#146) Pero válasza Koczi (#145) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

kedvedért megnéztem de én sem lettem sokkal okosabb.

(#147) beta válasza Koczi (#145) üzenetére

beta
(tag)

hdd backupolo software van rajta, bootcd

</beta>

(#148) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Hogy lehet használni?

(#149) Koczi

Koczi
(kvázi-tag)

Abban tudnátok segiteni hogy a lapon van 2 darab kék szinű sata csati arra kell rakni a rendszer vinyot vagy teljesen mindegy.

(#150) Pero válasza Koczi (#149) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

teljesen mind1 én a feketéket használom, aszem azok (kékek)külön chip által vannak vezérelve, de ennyi. de manualban le van írva.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.