Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#9) Pista0001

Pista0001
(senior tag)

Üdv!

UdVi86 kollégával már priviben tudattam tegnap hogy megvan a lap (785G?-E65) :DD.

Egyelőre nagyon jól muzsikál! Más hasonlóan korszerű lapok BIOS-áról nem tudok mit mondani, de szerintem ezé minden igényt kielégít. Rengeteg beállítási lehetőség van, ami egy mATX méretű laptól tán még sok is. Korábban volt több MSI lapom is és szerintem a későbbiekben is maradok a márkánál. Atom stabil volt eddig az összes.
Van azonban egy-két talán kicsit bosszantó apróság...
1.: Az előlapi audió aljzat ugye HD audiós, nem AC97-es. Mivel nekem régebbi házam van ezért ugye azt nem tudtam bekötni. Ez még nem is lenne olyan nagy probléma, eddig se használtam, viszont Win 7-ben (meg szerintem Vistában is) a Realtek Sound Manager-ben az előlapi jack-aljzat érzékelést le kell tiltani mert különben nem működik a hátsó sem.
2.: A Quick Guide szerint kéne lennie front panel (power/reset/hdd led/pwr on led/speaker) aljzatból kettőnek viszont csak egy van, amin a pwr on led csak 2 tűs, egy csomó házon pedig (mint az enyémen is) három tűs, speaker aljzat pedig nincs. Ez utóbbi a kisebb gond mert van a lapon egy integrált csipogó, viszont a pwr on led bekötéséhez át kell alakítani/le kell cserélni a csatlakozóját a lednek.
3.. Nagyon közel van a CPU foglalat a RAM foglalatokhoz. Nagyon oda kell figyelni a proci hűtő-RAM párosításra.

[ Szerkesztve ]

http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.