Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#901) SunBreeze

SunBreeze
(fanatikus tag)

uhh most néztem hogy ez a samsung csak az edigitalban ilyen olcsó 10e-rel, vagy még többel :Y
ezt hogy?

...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...

(#902) niti válasza SunBreeze (#899) üzenetére

niti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bármelyik újabb Sony Ericssonnal megbízhatóan tudsz filmet nézni! Persze nem akarlak rábeszélni, mert nem tudom, milyen sokat használnád. De ha csak ez a szempont tart vissza, akkor nyugodt szívvel ajánlom a SE-ket!

(#903) asadasad22 válasza niti (#898) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

szerintem erről a bélyegméretű bármiről nem sokat fogunk tudni leolvasni, legfeljebb akkor jönne rá valaki, ha valami ismertebb darab lenne..
a maxell pedig nem is hiszem, hogy túlságosan jónak számítana, mint zenelejátszó gyártó..

[ Szerkesztve ]

(#904) niti válasza asadasad22 (#903) üzenetére

niti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azt reméltem, hogy talán valami ismertebb darab.
De már mindegy is, mert a kölök kötötte az ebet a karóhoz, hogy én postázzam előre a cuccot, mert ő ugyan nem fogja, és higgyek neki, hogy nem ver át, mivel a bátyja rendőr :DDD

(#905) ku-cu válasza SunBreeze (#900) üzenetére

ku-cu
(tag)

A samsung p2 jó választás lehet ha nem fontos a memória mérete. Nagyon jó hangja van, ekkora kijelzőn már lehet videót nézni, bár pont a simpsonhoz nem biztos passzol a 16:9 kijelző.:D
A meizut szerintem macerás kezelni, akkor már inkább iriver e100. Ez utóbbi hang minőségben alulmarad (persze jó hangja van, de nem kiemelkedő) viszont olcsó, bővíthető a memóriája.
Esetleg még alternatíva lehet (ne tessék megkövezni) egy használt ipod video. (erre aztán ráférne mind a 20 évadja :DD )

[ Szerkesztve ]

Adriatica A8171.5263A férfi karóra eladó! http://hardverapro.hu/apro/adriatica_a8171_5263a_ferfi_amtomata_svajci_karora/hsz_1-50.html

(#906) SunBreeze válasza ku-cu (#905) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

a video nem szaggat be a samsungnál?
az összes simpsononm kéthangsávos, az nem zavar be? és hogy néz ki ezen egy simpson video? felső része levágva? vagy pedig marad az aránya?

(#907) ku-cu válasza SunBreeze (#906) üzenetére

ku-cu
(tag)

Konvertálni kell rá a videókat, az átkonvertált video 100% hogy nem szaggat. Gondolom igen, ez a két lehetőség van, vagy nagyítva széthúzva látod a videot, vagy az eredeti képarányban, az oldalán fekete sávokkal.
Konvertálásnál, a megfelelő programmal, választhatsz hogy melyik hangsávot adja a videóhoz.(nem tudom hogy a gyári képes-e erre)
teszt
teszt

Adriatica A8171.5263A férfi karóra eladó! http://hardverapro.hu/apro/adriatica_a8171_5263a_ferfi_amtomata_svajci_karora/hsz_1-50.html

(#908) rakal válasza SunBreeze (#899) üzenetére

rakal
(senior tag)

Szia!
Én a Gemei HD660-at kb. 26000 FT-ból ki tudtam hozni.(PK-el együtt)
A 4,3 collos képernyőn már a filmek is jól élvezhetők.
Az Ingenic 1,6 GHZ-es procival nem gond a HD lejátszás sem(ha jól belegondolsz,az Intel Atom processzoros netbookokban is 1,6 GHZ-es a proci)
Csak ajánlani tudom.Semmi konverzió nem kell a videofile-okhoz.
3 coll alatti képernyős készüléket semmiképpen nem tudok ajánlani,ha movie fan vagy.
Jók az Ainolok is,most a korábban közölt linken a 6000-es akciós(112 USD).
A Ramos T10-es,T9-es is jó választás.

[ Szerkesztve ]

(#909) rakal

rakal
(senior tag)

Sajnos kifelejtettem az Onda VX535 HD 8GB-os modellt,most ez a legkedvezőbb árú,109 USD.

[ Szerkesztve ]

(#910) SunBreeze

SunBreeze
(fanatikus tag)

köszi a válaszokat mind2töknek :R
igazából a samsung megtetszett, de nem tudom hogy megvegyem e. nagyrészt zenét hallgatnék, de ahhoz ez túl nagy :F viszont mikor vonatozok akkor meg szívesen néznék filmeket. bár van notebookom, ami szinte mindig velem van, de nem szoktam elővenni. nagyobb kijelzőset már amúgy sem vennék, mert a 2-3 órás út nem olyan hosszú hogy nem tudnám élvezni egy 7,5 cm nagy kijelzőn a simpsonjaimat :)
samsung:
22 órát bír zenével (az edigitál szerint 35órát),
viszont nem tudom hogy hány órát lehet ezen filmet nézni.
(a memóriája miatt max 3h 47m filmet lehet rárakni)... ez kevés!! :(

a meizu:
20 órát zenével
6 órát filmezéssel
video: XviD 18 fps, max. 512 kbit/s (kísérõ hang: 56 - 256 kbit/s, MP3, sztereó)
ez nem kevés? 24 fps-nél folyamatos a kép...
ehh...

(#911) Cápa730 válasza rumos14 (#762) üzenetére

Cápa730
(újonc)

Én ugyanezt hétfőn viszem vissza az eladónak ! ! !
A külső hangszóró semmit sem ér annyira halk.
Elsősorban diktafonnak vettem, de arra használhatatlan.
Van egy sistergős alapzaja és van egy még idegesítőbb "nyenye tiktik-nyenyetiktik-....
ami megy rábeszélt szöveg alatt...
Amit adnak hozzá kezelési, valószínűleg kínairól van angolra fordítva, szóval tragikus.
Ráadásul nem is ehhez a kütyühöz való, valami "általános sablon szutyok"...
A rádió elég jól szól,.. ha sikerül úgy tartanod, hogy jó legyen a vétel.... :(
Odáig már el sem jutottam, hogy a telepítsem CD-ről.
Nekem nem jött be...
Most készülök venni egy 4-8 GB-os Wayteq P40-est.

Nem tudjátok véletlenül ki írta a tesztet róla ?
Nem találom.
Vagy van valakinek tapasztalata erről a kütyüről?
Mennyire használható a diktafon üzemmódja ?

(#912) Cápa730

Cápa730
(újonc)

Lemaradt.
Szóval ez az.

http://www.vatera.hu/mp3_mp4_mp5_4gb_vadonat_uj_dobozos_147947849.html

[ Szerkesztve ]

(#913) Cápa730 válasza Cápa730 (#912) üzenetére

Cápa730
(újonc)

http://www.vatera.hu/mp3_mp4_mp5_4gb_vadonat_uj_dobozos_147947849.html
Nem értem miért nem lehet megnyitni.
Amúgy miért nem tudom visszatörölni a saját hozzászólásomat ???

[ Szerkesztve ]

(#914) Psychonaut válasza Cápa730 (#913) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Mert linkként kell beszúrni, nem csak becopyzni a címét.
Így kell.

(#915) Dávidxxx

Dávidxxx
(fanatikus tag)

hali!

melyik a jobb szerintetek? ( hangminőség > akkumulátor > stabilitás, kezelés > stb. )

Meizu SL 6 - http://www.infopatika.hu/meizum6.html
iRiver E100 - http://www.infopatika.hu/irivere100.html

Einstein: ''Ha ezt mind tudtam volna, inkább lakatosnak megyek!''

(#916) rakal válasza Cápa730 (#911) üzenetére

rakal
(senior tag)

Hali!
Wayteq P40-ből a legnagyobb 4 GB-s volt.
A tesztek eléggé dicsérik.
Nekem PTI 80-om van,annak a diktafon funkciója jó,a külső hanszórója annak is eléggé halk.
A Gemei HD660-nak a külsői hangszórói is nagyon jók,majdnem olyan hangosan szólnak,mint egy laptop hangszórói.

(#917) Cápa730 válasza rakal (#916) üzenetére

Cápa730
(újonc)

Köszönöm a választ.
Már csak "ócsón" kell találnom P40-est.

(#918) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Egy iPod Touch féle mp4 érdekelne.
Fontos lenne a minél nagyobb kép a leendő éjszakai filmnézések miatt :))

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#919) ku-cu válasza gYaLo (#918) üzenetére

ku-cu
(tag)

Ha a pénz nem számít: Cowon S9, Samsung P3 (bár ez azért már kisebb)
Vagy nagyobbacskák: Cowon O2, Cowon A3

Ezekkel rosszul nem járhatsz... :))

(#920) rakal válasza gYaLo (#918) üzenetére

rakal
(senior tag)

Ha a pénz is számít:
[Olcsó,jó minőségű,nagy tudású 3 collos mp3-mp4 lejátszó ]
Csak 89 USD,persze ha a filmnézés a fő profil,akkor inkább 4,3,ill. 5 collosat vegyél,lsd.ugyanezen a weboldalon levő további készülékek.

[ Szerkesztve ]

(#921) salieri.

salieri.
(őstag)

Aigo F596 [link] mi a velemenyetek rola?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

(#922) rakal válasza salieri. (#921) üzenetére

rakal
(senior tag)

Szia!
Én nem venném meg,régebbi fejlesztés,nem tudja a FLAC-et,etc.,a kijelzője is kicsi szvsz.
Szíves figyelmedbe ajánlom a fentebbi sorban ajánlott Ramost,igaz,hogy 89 USD,de megéri,nézd meg a specifikációit.

(#923) salieri. válasza rakal (#922) üzenetére

salieri.
(őstag)

udv!itthon lehet kapni valamerre?

(#924) rakal válasza salieri. (#923) üzenetére

rakal
(senior tag)

Szerintem nem,ez még külföldön is vadiúj.
Nyugodtan megrendelheted,ha van Paypalod,azzal lehet fizetni sok helyen,kb. 2 hét alatt megjön.
Egyébként úgy vettem észre,Mo-on a PMP forgalmazás erősen lemaradt a világ többi részéhez képest(pl.4,3 collos és 5 collos PMP-kből szinte nincs,vagy mutatóba van a magyar kereskedésekben)

(#925) salieri. válasza rakal (#924) üzenetére

salieri.
(őstag)

sajna nincs paypalom :( igy mit tudssz ajanlani, aminek meg nem tul magas az ára es kaphato itthon?Iriver E100?

(#926) rakal válasza salieri. (#925) üzenetére

rakal
(senior tag)

Elmegy,bár nekem a 2,4 collos kijelző kicsi.
Az ára húzós kissé,a 4 GB-os árából én külföldről hozattam egy 4,3 collos,8GB-s készüléket.Nézd meg az infopatika honlapot,ott most "akciós".

(#927) salieri. válasza rakal (#926) üzenetére

salieri.
(őstag)

e100 at 16 ert meg tudom szerezni ! annyiert mar korrekt vetel nem?infopatikan latom 20 pénz

(#928) rakal válasza salieri. (#927) üzenetére

rakal
(senior tag)

Korrekt, ár a 2 GB-ért.
De meg kell mondjam,a 2 GB és a 2,4 collos képernyő kicsit kevés.
A helyedben hozzátennék egy kis pénzt,és 3 collos 8 GB-s modellt vennék.
Tapasztalatom szerint jobb,ha a készülék belső memóriájába rakjuk a lejátszandó dolgokat,ha folyamatosan a micro SD kártyáról olvassa az adatokat,gyorsabban meríti az akksit.

[ Szerkesztve ]

(#929) rakal válasza salieri. (#927) üzenetére

rakal
(senior tag)

Magyarországon ezek a termékek erősen túl vannak árazva.
például:
[Hasonló árszintű készülék az eBay-n]

(#930) salieri. válasza rakal (#928) üzenetére

salieri.
(őstag)

varok meg egy kicsit! azt tapasztalom tok mindegy a marka mindegyik beadja a kulcsot masfel ev alatt.. most a mpio ml100 mp3 lejaccom ment tonkre ..

(#931) rakal

rakal
(senior tag)

Kezdenek kijönni az első full HD-s PMP-k.(1080i)
[Olcsó full HD képes 5 collos PMP az ebay-n]

[ Szerkesztve ]

(#932) rumos14 válasza rakal (#931) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

arra még nem gondoltál, hogy a kínai termékek nem mindig tudják azt amit ráírnak? pl. Real H-D kamera a telefonokban, kemény 640*480-as felbontással.

(#933) rakal válasza rumos14 (#932) üzenetére

rakal
(senior tag)

A saját képernyőn persze csak 800x480.
TV OUT--kompozit bemenet--Full HD-s LCD TV relációban megy csak nyilván.

(#934) rakal

rakal
(senior tag)

Itt vannak a 7 collos kijelzős HD Ready DAP-ok is.
Ezt a nagy képernyőt már én sem igazán értem,ez már a hordozható DIVX-es DVD lejátszók képmérete.
[Onda VX797 HD]

Habár jobban néz ki,kisebb helyen elfér,mint egy hordozható DVD lejátszó,de ez már tényleg nem felturbózott mp3 lejátszó,valódi DAP,nyilván a képkeret funkció is előtérben van.

[ Szerkesztve ]

(#935) rakal

rakal
(senior tag)

Lassan jön a többi gyártó is a valódi HD-s PMP-kel.
[Ainol V6000 HDS 5 collos képernyővel]

LCD Full HD-s TV-n tudja a composite csatlakozóval összekötve a 1080i/720p,768p/H.264-et is.

[ Szerkesztve ]

(#936) hegti

hegti
(kvázi-tag)

sziasztok

mp4 lejátszót keresek hugomnak, melyik legyen?
concorde x-913 vagy
iriver e100 melyik a jobb? minöség, hang, video, akksi, stb

Állítólag tíz év múlva véget ér a hét, szűk esztendő.

(#937) rumos14 válasza rakal (#934) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

itt gondolom PMP-re gondoltál DAP helyett, de dícséretes, hogy így követed a feltörekvő gyártókat :)

(#938) ku-cu válasza hegti (#936) üzenetére

ku-cu
(tag)

Iriver E100! ;)
Ezeket a kínai "csodákat" még csak egy lapon sem lehet említeni, egy olyan neves gyártó termékével mint az iriver! IMO

(#939) rakal válasza ku-cu (#938) üzenetére

rakal
(senior tag)

Javaslom,kattints a 935-ös hozzászólásomban szereplő linkre,és nézd meg,mit tud ez a készülék,milyen árért.Az Onda,Ainol,Gemei,Aigo,Ramos etc.bizony keményen az élvonalban vannak fejlesztésügyileg.
Tudsz-e mondani olyan neves gyártótól származó modellt,ami tudja a full HD-t(LCD TV-n persze),és az ára elérhető,plusz ennyi szolgáltatást ad 35000 FT-ért?
Nekem 2 ilyen ilyen készülékem is van,és a Gemei HD-660-tól eddig mindenki ledöbbent,akinek megmutattam a HD demot.(tökéletes kép,és hangminőség,jól használható hangszórók)

(#940) ku-cu válasza rakal (#939) üzenetére

ku-cu
(tag)

Kérdés hogy az általad linkelt PMP-k hozzá-e azt amit a dobozra írnak. (már ha dobozban jönnek :DDD )
Nekem egyszer volt régen egy chinapleyerem (talán e-ronix 120), az egyetlen dolog amire emlékszem vele kapcsolatban hogy amíg megvolt többet volt szervizben mint nálam! Fél évig használtam, ezalatt az idő alatt 2-szer tört be a kijelzője, és háromszor romlott el végérvényesen. Hál' isten a saturban vettem, garival, így a 3. elromlás után inkább levásároltam az árát. :(

Azóta biztosan voltak fejlesztések, de amíg nincs tele az internet ONDA xy -ont istenítő tesztekkel, addig nem ajánlanám senkinek egy ilyen lejátszó beszerzését. (pláne nem hong-kong-ból)

Persze tudjuk hogy a kínaiak is tudnak mit felmutatni dap téren (meizu, tehát hajrá! :)

[ Szerkesztve ]

(#941) vili13 válasza rumos14 (#937) üzenetére

vili13
(őstag)

"feltörekvő gyártók" :C
Na igen, ezek szintjéről eleve nem lehet másfelé törekedni! :DDD

(#942) hegti válasza ku-cu (#938) üzenetére

hegti
(kvázi-tag)

köszi,ez lesz csak nemtom, mikor veszem meg,
20 000ft-rt adják, honlapon legalábbis az van.

Állítólag tíz év múlva véget ér a hét, szűk esztendő.

(#943) rakal válasza vili13 (#941) üzenetére

rakal
(senior tag)

Üdv!
Az általam felsorolt márkák komolyabb készülékei nem kaphatók Mo-n,ha jól tudom,én is egyedi importból szereztem be.
kipróbáltátok ezeket,tartós tapasztalat etc.?
Vagy csak előítélet?-szerintem az utóbbi.
Nemcsak hardveresen fejlesztenek,a kezelőfelületek is nagyon ott vannak,az európai ízlésnek megfelelő letisztult formákat követik már.

(#944) vili13 válasza rakal (#943) üzenetére

vili13
(őstag)

Az általad felsoroltakat márkának, vagy bármelyik készüléküket komolynak, én ugyan nem nevezném. Igénytelen bóvlinak inkább, melyekkel kapcsolatos tartós tapasztalathoz komoly mázli szükséges.

(#945) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Kaptam kölcsön nemrég egy iphone-t és azzal tök jól meg tudtam oldani, hogy az ágyamban filmezzek a 3.5-s wide kijelző pont jó volt nekem, viszont most csak erre a célra nem akarnék iphone-nt venni. Viszont ágyban filmezni meg igenis akarok mert baromi jól jön ha nem tudok elaludni...

Segítségeteket kérném, hogy ajánljatok nekem olyan akármilyen motyót aminek legalább ekkora kijlzője van, kisseb konvertálás után (vagy akár instant) lejátszon divx filmeket.
És a lehető legolcsóbb legyen, minőség végülis annyira nem fontos, hogy milyen képet ad, vagy milyen hangja van mp3-aknál stb-stb.

Üdv.:
Misi

(#946) misirulez válasza misirulez (#945) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

egy ilyesmi mint lentebb már valaki linkelt pont jó lenne nekem, csak gondolom a HD képessége miatt iszonyú drága...

(#947) rakal válasza misirulez (#946) üzenetére

rakal
(senior tag)

Hali!
Szerintem nem vészes.A 103 fontban benne van az ingyenes szállítás is.
Az eladótól(terry_wu801) már én is vásároltam,teljesen korrekt,a csomagolással sincs gond.
Nekem még plusz küldött ajándékba egy kis műanyag tartókeretet is a 4,3 collos készülékhez.

(#948) misirulez válasza rakal (#947) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez elég jópofa. :)
Pont ilyenre gondoltam.
Ára is kellemes...

(#949) rakal válasza misirulez (#948) üzenetére

rakal
(senior tag)

Hali!
Nyugodtan megrendelheted,az Ainol márkás gyártó.
Az enyém is hasonló,de más gyártótól(Gemei).
Az enyémben nagyon kellemesen csalódtam,mind a funkciókban,mind akksikapacitásban.
Mo-n ilyen olcsón nem kapod meg,itthon ennyi pénzért egy 4 GB-s 3 collos modellt kapsz csak,érdemes türelemmel várni.

(#950) misirulez válasza rakal (#949) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!

Neked mennyi idő alatt hozták ki?

Üdv.:
Misi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.