Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) rumos14 válasza Csipané (#399) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én annak nem sok pozitiívumaát látom, hogy az ember az órájával hallgat zenét. főleg ha olyan csúnya mint ez.

szerk: mindez attyspocak-na íródott, csak félrenyomtam.

[ Szerkesztve ]

(#402) Csipané válasza attyspocak (#400) üzenetére

Csipané
(lelkes újonc)

Szia!Nem nagyon van ennek márkája vagy legalább is eddig még nem láttam sehol a feiratott

Ha valamit keresek akkor azt szerertném itt megtalálni

(#403) Csipané

Csipané
(lelkes újonc)

Sziasztok!Még ez tetszik nagyon de nemtudom pontosan hogy a telefon könyv szikronizálható-e vagy lementhető-e? Ha valaki ismeri ezt a készüléket az irjon már pontosan róla milyen is valójában
Köszike

[link]

(#404) attyspocak válasza rumos14 (#401) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

Elárulom neked, nem zenét akarok hallgatni vele, sőt órám is van, meg rendes meizu 5 mp3 lejátszóm. Egyébként köszi a reagálást, kár, hogy nem jutottam előrébb vele. :(
Hogy stílusodnál maradjunk a válaszodnak meg én nem nagyon látom hasznát!

[ Szerkesztve ]

http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Leffty

(#405) attyspocak válasza Csipané (#403) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

Hát ez az! Én inkább márkásabb készülékert vennék, amiről pl. ez az infó könnyebben beszerezhető, esetleg garanciális. Ugyanis nagyon sok távolkeleti noname gyártó vásárol meg tök egyforma alkatrászeket és rak össze más hasonló távolkeleti gyárakkal azonos mdon noname kütyüket, amik aztán működnek is meg nem is. Rengeteg készülék kapható a piacon. Javaslom előszőr soha nem a vaterán kezdjed.

Tegnap futottam bele a vateán az általam keresett MP4 készülék régebbi verziójába magasabb áron, mint az új verziós változat bolti ára. :)

Nem mindíg az az olcsóbb, ami annak látszik!

Mindenféle özleti vagy egyéb érdek nélkül: http://www.mp3center.hu/

[ Szerkesztve ]

(#406) attyspocak válasza rumos14 (#401) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

Egyébként ha elolvastad a kérdésemet is tartalmazó hozzászólásomat mielött épületes megjegyzésed leírtad, akkor ott azt is olvashattad, hogy a szövegfájl megjelenítés érdekel. Nem a zenehallgatás. Erről ennyit.

[ Szerkesztve ]

(#407) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Tudna valaki tanácsolni olyan video konvertáló programot ami sok formátumot, sok beállítással és feliratbeégetési funkcióval is bír(tehát ha a videofájl mellett ott van a felirat megkérdezi hogy belerakja-e)? Most egy külön progival alakítom át a dolgokat aviba úgy hogy bele is égetem a feliratot(pocketdivxencoder). De ez csak aviba tud. Majd a kész avit rakom át super nevű programmal a lejátszónak megfelelő fomrátumba (mpeg vagy mp4). Tehát kétszer konvertálok, ami nem a legjobb.

(#408) rumos14 válasza attyspocak (#406) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csak azt ne modd, hogy ezzel akarsz puskázni. mert ha igen, tudok adni puskázási tippeket ;) még akkor is, ha 2x leírod kb. u.azt.

(#409) Csipané válasza attyspocak (#405) üzenetére

Csipané
(lelkes újonc)

Te milyen típust ajánlsz nekem?

(#410) attyspocak válasza Csipané (#409) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

Hát én a Meizu5-öst használom két éve. Nem használok MP4 lejátszót, mert nem nézek filmet miniben. Zenének meg jó az MP3 formátum is.

(#411) attyspocak válasza rumos14 (#408) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

Most sem a kérdésre válaszoltál, de a segítség ajánlatodat köszönöm. Egyszerűen leírom, hogy értsd. Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen módon és mekkora szövegfájlokat képpes kezelni ez a kütyü. Egyrészt semmi közöd a céljaimhoz, másrészt abbol, hogy a méret kezelésére is kíváncsi vagyok, sejthető, hogy hoszabb anyagot is szeretnék bele rakni. A jó puska egyik jellemzője a rövid mérete. No mindegy. Ha tudnál a kérdésemre válaszolni annak örülnék, egyéb iránt BUÉK!

(#412) rumos14 válasza attyspocak (#411) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hello attys, na éreztem én, hogy jót fogunk mi itt beszégetni ;) remélem céljaid pozitívak és nem észak-koreának adod ki az atomtitkot :K amúgy már csak azért is jó ha elmondod, hogy mire kell (bár kicsit csúnyácskán ífogalmaztál ezzel kapcsolatban), mert akkor többen, jobban tudunk segíteni. még egy kis elgondolkodtató, naszóval 1,8"-on a 160*128-as felbontás nem naon kafa, főleg nem szövegolvasásra, ha láttál már ilyen képességű telót, akkor el tudok képzelni. miért ragaszkodsz a karóra kialakításhoz? amúgy talán ez a gyártó oldala [link], bár biztos te is megtaláltad.

(#413) attyspocak válasza rumos14 (#412) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

A gyártó oldalán ennyi van a szövegmegjelenítésről: "E-book browse function"
A méretről annyit, hogy most egy Meizu5 MP3 lejátszóm van. Ez is tud megjeleníteni szöveget, monokróm kijelzőjén három sorban. kb. 2mm magas egy bötü, ami elég, de nem tud ékezetet kezelni. A karóra kialakításra azért van szükség, hogy mindkét kezem szabad legyen miközben használom. 5-10 oldalas txt vagy doc fájlokat kéne megjelenítenie. De nem veszem meg amíg nem tudom, hogy képes-e erre. Ennyi.

(#414) DelArco válasza attyspocak (#413) üzenetére

DelArco
(senior tag)

Elméletileg az iylen mp4 lejátszók képesek megjeleníteni a txt dokumentumokat nekem már volt jópárféle és mindegyik tudta. Konkrétan ez a típus nem volt még de sokfélét próbáltam ki az ilyen noname mp4 ek közül. Azok txt-t minden vittek. Olyat még nem láttam ami docot megette volna ezek állt. kifejezetten txt lejátszására alkalmas cuccok csupán.
A méret egyébként nem túlságosan nagy 1,8"-on nem nagyon lehet látni a doglokat. Mondjuk ez inkább a képekre és videókra igaz a szöveg esetleg elviselhető csupán az lehet vele a bajod hogy mivel pici a kijelző nagyon sokat kell majd lapozgatnod ha mondjuk egy 5-10 a4-es oldalból álló txt-t akarsz megnézni kb. És ezzel gyakorlatilag lefoglalod az egyik kezedet mert tényleg csak egy-két sor fog kiférni képernyőnként olvasható betümérettel. Egy képernyőnyi szöveget pár másodperc alatt átfutsz utánna nyomhatod tovább. Mintha azt írtad volna hogy azt akarod hogy szabad legyen mindkét kezed közben csak ezért írom. De mondjuk a legjobb tudod mindig az ha magad megnézed mi a jó neked pontosan. Szvsz. talán nem a legjobb megoldás ha hoszabb szövegeket akarsz olvasni.
Nekem most egy 2,8"-os cuccom van azon egészen jól lehet olvasgatni már. De ez mondjuk nem egy óra de lehet hogyha fonots az olvasás érdemes meggondolni. :R

Youth hides the key to salvation

(#415) attyspocak válasza DelArco (#414) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

A PDA-m autómatikusan görget ha akarom. :) A régi mp3 lejátszóm egy gombnyomással görgeti a három sort, de nem tud ékezeteket kezelni. Olvasható ott is, csak eppen igy nez ki minden szovek, mert le kell szedni az ekezeteket, hogy megegye a fajlt.

(#416) DelArco válasza attyspocak (#415) üzenetére

DelArco
(senior tag)

tényleg mintha az enyémben is lenne ilyen automatikus görgetés üzemmód bár egyenlőre nem müködött. fenetudja.
ékezetes karaktereket kezel az enyém legalábbis ékezetes feliratot biztosan tud.

(#417) attyspocak válasza DelArco (#416) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

A dalcímekben van ékezetes bötü, de az e-book olvasáskor nincs, sőt szóköz van helyettük. :(

(#418) DelArco válasza attyspocak (#417) üzenetére

DelArco
(senior tag)

nos kiprószáltuk 2 lejátszón is
nekem egy 2,8"-as érintőképernyős gépem van de ugyanúgy kínai gyártámány mint a többi.
nos a szövegfájl nevében elviseli az ékezetet ki is írja szépen de ha megynyiton bennt szép kínai karakterekkel helyettesíti. szal nem jó de még próbálgatom hátha meg lehet vhogy.
a barátnőm kis 1,5" kijlezős mp4 lejátszóján ami kicsit régebbi tehát már 1 évnél idösebb modell azon a névben nem írja ki az ékezetet de a fájlban tökéletesen megjelenii ha megnyitod.
szal sztem készülékfüggő lehet a dolog :Y :F

(#419) motorola78

motorola78
(újonc)

Sziasztok!

Van egy Albacomp BC-789 mp4 playerem, 4 napos,összes tartozékkal, plusz akksival, 1gb-s minSD-vel 20k-ért msn:sovarig@msn.com

[ Szerkesztve ]

(#420) Rambovits

Rambovits
(fanatikus tag)

Hali mp4 konvertálási problémáim vannak. Kaptam egy gyári konvertáló progit a Concorde x942-es lejátszómhoz, nah az nem ért semmit sem. Hiába próbáltam vele bármit is csinálni nem volt jó. Ezért letöltöttem egy másikat amiel tok konvertálni, csak ezzel az a baj, hogy a hang beelőzi a képet. Ahogy játszom egyre nagyobb az előnye. De ha belepörgetek akkor megint szinkronban vannak.

A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.

(#421) joker55

joker55
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Mp4 lejátszót szeretnék venni és ebben kérném a tanácsotokat.
2GB-osat szeretnék max 25ezer forintig, egy párat kinéztem.
Mi a véleményetek ezekről:
-PHILIPS SA-3125
-PHILIPS SA-5125
-SAMSUNG YP-T10JQB

Illetve mi a véleményetek ezekről a márkákról?: Concorde, Freedata, PTI, Telstar.
(Boltban nagyon ajánlották a PTI-t és a Telstar-t).

Köszi a segítséget előre is!

--Trance 4ever--

(#422) unyadavid válasza joker55 (#421) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

nekem van egy meizu m6-om 25900-ért bármilyen jó is most nem beszéllek rá
hanem a kérdéseidre válaszolok: a helyedben a t10-et venném meg. A hangminősége nagyon jó a képe szint. úgy és van benne bluetooth is.

Ezekről a márkákról amiket felsoroltál nem mondok semmi jót. Legyártyák őket x helyen, majd úgy matricázzák őket ahogy a rendelő kéri. ( A PTI talán még jobb de a többit elkerülném!)

[ Szerkesztve ]

(#423) unyadavid válasza joker55 (#421) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

a philipseket is elfelejtheted szerintem azért mert utána néztem és a PHILIPS SA-5125
kimenő teljesítménye (hangerő) a fülhalgatőkhoz 2* 2.5 mw a meizu m6-osé meg 2* 18mw
ha a meizu saját kis fülhallgatója van benne és max hangerőre állítom akkor úgyis brutálisan hallom a zenét hogy az asztalon melletem van a fülhallgató
persz nem csinálok ilyet csak kipróbáltam!! :DD

(#424) attyspocak válasza unyadavid (#423) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

az nem feltétlen jelenti, azt, hogy ez jó!

Nekem van meizu 5. de creative bedugós fülessel használom. teljes hangerőn elviselhetetlen a fülbe, de ha kiveszem sem hall semmit a környezetem.

Mert az ugye mindenki szereti, amikor a buszon mellette valaki zenét hallgat és ezért mindenki hallja annak a kiszürődő zaját. :)

[ Szerkesztve ]

(#425) joker55 válasza unyadavid (#423) üzenetére

joker55
(lelkes újonc)

Akkor azt mondod hogy a Philips elég halk?
Mert nekem azért számít a hangerő...nem szeretm ha a kedvenc számomat csak "halkan" tudom hallgatni :S
Az E-digital oldalán azt olvastam, hogy a Samsungban nincs FM rádió. Ez igaz? Mert akkor ez kizáró ok. Viszont a Photo-hall oldalán meg azt irják, hogy van benne.
Valakinek nincs ilyene esetleg aki tutira meg tudná mondani?
Ja és az előbb emlitett 2 lejátszóban van magyar menü?
Az E-digitalon azt is olvastam hogy a Samsungnál nincs Firmware frissítés. Az gáz?
A Meizutól csak azért félek egyébként, mert érintőgombos.

És még annyi, hogy ezek a márkák milyenek?:
-Head Music
-Alcor
-Creative ZEN V Plus

Köszi a segítséget!!!

--Trance 4ever--

(#426) attyspocak válasza joker55 (#425) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

A MEIZU 5 nem érintőgombos és fém háza van. Meg rádio is van benne. :)

IME Persze van 1GB-s változata (pl nekem) is.

(#427) joker55 válasza attyspocak (#426) üzenetére

joker55
(lelkes újonc)

Köszi a segítséget, de ez nem igazán felel meg a kritériumoknak. Alapból az, hogy nem MP4 lejátszó :)
A másik, hogy nekem minimum 2 GB-osra van szükségem.
De azért köszi ;)

--Trance 4ever--

(#428) attyspocak válasza joker55 (#427) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

Bocs, igazad van, de van nekik MP4 lejátszójuk is.

Mondjuk a Philips sok termékéről híres, de nem éppen a mobil média piacon. Nem is értem, miért rájuk gondoltál, mikor ezer márkás cucc lelhető fel ezen a téren.

[ Szerkesztve ]

(#429) joker55

joker55
(lelkes újonc)

És te mit ajánlanál?
Samsungról mi a véleményed?

--Trance 4ever--

(#430) attyspocak válasza joker55 (#429) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

Például a MEIZU-t! A Samsung 4GB-s áráért már 8GB-s Meizut kaphatsz!Árukeresőben találatok

(#431) joker55 válasza joker55 (#425) üzenetére

joker55
(lelkes újonc)

Dawe!
Mi a véleményed arról amit írtam?
Vagy esetleg másnak..

Köszi

--Trance 4ever--

(#432) unyadavid válasza joker55 (#431) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

igazatokvan abban , hogy attól , hogy magas a hangerő nem árt egy jól szigetelő füles
de: a philipsről olvastam magyar tesztet ahol azt írták hogy nagyon alacsony a hangerő
ami sztem úgy is van és még valami a samsung t10 szerintem nagyon jó kis lejátszó
de szintén érintő gombos!!!! mint hogy a meizu m6 is de ezt nyomni is lehet :)
és szerintem a samsungot vedd meg mert ha nem is frissíthető a szooftver jóval megbízhatóbb mint a többi noname :D

remélem ezzel segítek

[ Szerkesztve ]

(#433) unyadavid válasza unyadavid (#432) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

amugy a samsungba van fm rádió!!
alcort nem biztos hogy vennék kevés az üzem idő de nem is egy nagy márka a creative zen v plus pedig már gyengének számít pl. kijelző téren

[ Szerkesztve ]

(#434) joker55 válasza unyadavid (#433) üzenetére

joker55
(lelkes újonc)

De milyen az érintőpanel? Gáz szted?
Én félek tőle...:(
Nehogy elromoljon, vagy hozzáér valami és megnyomódik vagy vmi, vagy könnyen rossz helyre nyomk...stb. :)
Akkor a Samsung érintős is meg nyomkodni is lehet?

--Trance 4ever--

(#435) unyadavid válasza joker55 (#434) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

a Samsung fő kezelő szervei érintősek!!!

nem kell félni csak megérinted és mükszik van rajta billentyüzár (hold) is!

szerintem király de megszokást igényel
de nyugi úgy is belejönnél ;)

[ Szerkesztve ]

(#436) joker55 válasza unyadavid (#435) üzenetére

joker55
(lelkes újonc)

Hát köszi szépen a segítséget, szerintem maradok a Samsungnál :)

--Trance 4ever--

(#437) unyadavid válasza joker55 (#436) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Szívesen de nézd meg az e-maileid-et küldtem képet!!
:DD

(#438) Woid

Woid
(kvázi-tag)

Uhh, ide sem irtam már egy éve... No, már a harmadik ilyen kinai kacatot nyúzom az elmult ~1 év alatt. Nos azóta kiderült, igenis van létjogosultságuk ezeknek a termékeknek. Az igaz, hogy nem sokáig bírják, de rögtön cserélik. Az enyém már harmadjára karcmentes :) És jó hangos, a rádió érzékeny és pöpec, és igen, viszi az ékezeteket is, még az egy mega felettti méretű E-Book könyvekben is :) Ja, van benne játék is elvileg, mikor mennyi... Március / Április környékén becseréltetem egy újabbra persze ha lefekszik... ha nem, akkor teszünk róla...
Xal melóba (és oda menet/jövet) remek wehe...

Szerk: Ja mert valaki azt hozta fel indoknak, hogy ezeknek csak max félévig birja az akksijuk. Ajjé, ez lehet, de ki akarja ezeket fél évig használni? Ha a kínaiak kitaláták a tömegtermelést, akkor én élhetek a tömegcseréltetés jogával?

[ Szerkesztve ]

(#439) unyadavid válasza Woid (#438) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

jaja ahogy mondod de egyet azért ismerjbe , hogy a tömegtermelés miatt nem egy egyediek ezek a cuccok bár nem is koppincsok mert attól még messze vannak de az árukat megérik hehe :D

(#440) harylmu

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Halee, bocs hogy ide írok.. Szóval ami kőne :D
- MP4 player
- 40ezer forintig ^^
- JÓ HANGZÁS
- felőlem lehet iPod is, ha jó
- Creative?
- Kb. 2 évig nem igazán szeretnék erre befektetni, tehát valami jót :)
Köszi

(#441) rumos14 válasza harylmu (#440) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sony A810-es sorozat, Creative Zen.

(#442) Batman007 válasza joker55 (#425) üzenetére

Batman007
(lelkes újonc)

Úgy látszik az e-digital el akarja üldözni a vevőit... :U [link]

(#443) tt007

tt007
(újonc)

Sziasztok!

Nem tudom ,hogy korábban megírta-e már valaki (bocsánat, de nem volt lelki erőm pár 100 hozzászólást végigolvasni), de én most közzétenném a Creative ZEN-nel való tapasztalataimat. Szóval elég tetszetős a kicsike, elég kicsi, viszont abszolút nem zavró a kijelzője (mármint hogy kicsi lenne), még 1m-ről is simán jó. Ha valaki ilyet vesz ügyeljen rá, hogy valami tokot is szerezzen hozzávagy screen protectort, mert amint hozzáérsz "maszatos" lesz és nem jön le egy sima ronggyal... Szóval: használata egyszerű, 4 irányú navigálógomb, középen OK gomb, vissza gomb, helyi menü gomb, play/pause gomb és egy gyorshivatkozás, amit te állíthatsz be. A képnézegetést nem részletezem, mert valószínűleg soha nem lesz használva.... :D Az mp3-akat simán lejátssza. Arra kell ügyelni, hogy kategóriákba rendezi: előadó, műfaj, album... és nem lehet kicselezni, hogy amit felpakolsz könyvtár legyen az album, mert ID3 tagokból veszi az infót. Viszont lehet playlistet csinálni neki... A rádió része ok, keveset talál meg (nincs finomhangolás), többnyire a nagyobbakat. Van benne még mikrofon, óra, naptár...sőt ébresztőóra is... LOL Na de gondolom ami mindenkit érdekel: a videólejátszás. Nos a felbontás max 320x240. ezt sajna nem lehet kikerülni... legalábbis a Creative-os firmware-rel... ami viszont iszonyatosan pozitív volt számomra, hogy mind divx mind xvid kódolással a maximális video bitrate 1190kbps amit még lejátszik és hozzá a hang minősége akár pcm-be akár mp3-ba 128kbps-től egészen 320kbps-ig terjedhet. Legalábbis mp3-ban (a pcm-mel annyira nem foglalkoztam... :D ). Kódolásra a TmpgEnc Xpress-t használtam. A wmv9 valahogy nem ment neki, ami azért is meglepő, mert a hozzá kapott Creative video konverter wmv+wma-ba kódol. Na mindegy, túlélem... Amit észrevettem, hogy a sötétebb részek kvázi blokkosodnak illetve jobb szó híján inkább körülírva olyan, mintha egy színskálán átmenetet látnánk jól észrevehető határokkal. Elvileg a forrás videóban nem lehetett látni... nem tudom, hogy a kódolás a ludas, vagy esetleg a kijelző tud ennyit.
Ja egy jótanács: a hozzá kapott Creative software-ekből csak ésszel kell felpakolni, mert egy csomó felesleg van benne.... legalábbis szerintem.... tuti, hogy a ZenCast-ról pl nem fogok letölteni... :D A lejátszónak megvan a maga könyvtárszerkezete, ezen nem módosítottam, ki tudja hátha ennyire azért nem rugalmas az a firmware. Ja még1: a 2GB csak 1,83.... :D Azt hiszem így hirtelen ennyit tudnék megosztani, szerintem RECOMMENDED darab. Aki gondolkozik egy ilyenen az szerezzen magának egy USB hosszabbító kábelt is, mert amit hozzá adnak az csatlakozóstul kb 10cm!!!! Ja és USB-n keresztül töltődik is, ezzel a Creative-osok annyira elégedettek, a 230V-ról való töltésben nem is gondolkoztak, így ilyen töltő nem is tartozik a csomaghoz. Külön lehet venni USB 230V-os adaptert.
Remélem segítettem eme rövidke kis szösszenettel....

Üdv mindenkinek!
TT

Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkájában! Szóval ÉN ezrét szivok állandóan!

(#444) harylmu válasza tt007 (#443) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Már rendelem is... :) A jövő héten itt lesz.

(#445) Devastator

Devastator
(tag)

Hy. Jobban megéri ez a Creative Zen 8 GB-os verzió mint egy ipod nano? Jah és zen vagy egy Sony NW-A808?

(#446) XY_Z válasza Devastator (#445) üzenetére

XY_Z
(újonc)

Helo.Nekem egy NW-A805 ösöm van és magával a készülékkel megvagyok elégedve csak dícsérni tudom,a kijelző pontosságába senkise köthet bele max abba hogy 2"-os,a hángzása nálam abszolut megfelel (szép tiszta hangok,Clear Bass...), az egyetlen hátránya sztem az az hogy a filmeket konvertálgatni kell rá ami idő ,de tudtommal mostmá lehet kapni olyan verzióját is amire nemkell konvertálni a filmeket ezek az NWZ-A815 ös szériák(ez persze csak 2gigás,de van többe is)

(#447) XY_Z válasza Devastator (#445) üzenetére

XY_Z
(újonc)

Helo.Nekem egy NW-A805 ösöm van és magával a készülékkel megvagyok elégedve csak dícsérni tudom,a kijelző pontosságába senkise köthet bele max abba hogy 2"-os,a hángzása nálam abszolut megfelel (szép tiszta hangok,Clear Bass...), az egyetlen hátránya sztem az az hogy a filmeket konvertálgatni kell rá ami idő ,de tudtommal mostmá lehet kapni olyan verzióját is amire nemkell konvertálni ezek az NWZ-A815 ös szériák(ez persze csak 2gigás,de van többe is)

(#448) rumos14 válasza XY_Z (#446) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kizártnak tartom hogy lenne olyan lejátszó ebben a kategóriában, amire nem kell konvertálni a filmeket.

(#449) Peat;) válasza rumos14 (#448) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Bezony, a815-re is kell konvertálni de még egy cowon d2-re is...az már igaz hogy ezek az a8-as sonyk baromi magas bitrátát tudnak, 320*240-ben 30 fps mellett legjobb hangbeállításokkal 768kb/s-en használom(mpeg4-hez elméleti maxnak 2500-at ír a könyv), és mindezt úgy tudja hogy tizedmásodperc alatt indul el pl egy 2xx megás heros sorozat darab, a tekerés 3 fokozatos és piszok gyors (ilyenkor mutatja a gyorsított videot) és mikor újramegnyomom a playt egy bereccenés sincs, semmi se a hangban se a képben, rögtön megy tovább. Szerintem tök felesleges 2"-ra 320*240-re ekkora erő, valahogy így jött össze nekik...ugyanez igaz d2-re is.

(#450) rumos14 válasza Peat;) (#449) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért az számomra kuka nagy csalódás volt, hogy a D2 nem az A2 videólejátszási képességeit örökölte. nem lehet kellemes dolog, hogy még a 320*240-es a south park és simpsons epizódokat is át kell kódolni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.