Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#301) Mr-Pamacs válasza ocsi19 (#299) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Én nem vennék Meizut, drága és sztem nem éri meg az árát.
A PMP-22 nagyon dícsérik és vagy 4-5 gyártó kinája ugyan azt a terméket csak más néven, és jókat is írnak róla, az aksija is jó és bővíthető a Meizu-val szemben.No meg olcsóbb is.
De az igaz h mindegyikben van egy-két darab ami hibás és csere.

Webprogramozást vállalok!

(#302) Macilaci457 válasza Mr-Pamacs (#301) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

A Meizu azért drága, mert jobb minőségű audio chipet is tartalmaz. Nézd csak meg a PH tesztet, valaki fentebb linkelte, elmondják, hogy az olcsó lejátszók hangminősége éppen elfogadható, mert inkább a videóra mennek rá. A MEizuk kiváló minőségű audió lejátszók is.
Van aki hazafelé szeretne egy kis zenét hallgatni, és nem elégszik meg az olcsóbb lejátszók hangminőségével ezen a téren.

(#303) Neptunfű válasza Mr-Pamacs (#301) üzenetére

Neptunfű
(tag)

[link]
Az összehasonlító videó szerint nekem a 2,4 colos képe tetszik jobban...
Amúgy én is egy ilyen pti pmp-22 est néztem ki barátnőmnek karácsonyra.
Ahogy írtad sokan gyártják ugyanazzal a külsővel.
Nincs valami hivatalos honlap? :F
Frimware-t honnan :F

(Viszonylag jókat olvastam róla (a pmp-22-ról), sőt photohallban meglesve is szimpatikusnak tűnt a nagy kijelzője. Jó lesz a hosszú buszozások közben :K )

***D420***

(#304) PazsitZ válasza Neptunfű (#303) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Én is emelett a termék mellett vagyok. :K [link]
Itt a gyártó honlapja: [link]

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#305) Mr-Pamacs válasza Neptunfű (#303) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Én a PMP-22 felé hajlok, nem pedig a +C felé (nagyobb is a kijező je és sztem itt a videó miatt látni olyan csíkosnak a képet), firmware-t meg nem érdemes feltenni, mert amint olvastam sokszor nem mindegy h milyen firmware-t teszel rá mert 2 fajta hangcshipes van. És ha a roszat akkor fehér képet látsz majd csak és kuka lesz belőle.
Itt a hsz-eket olvasd végig:[link]
Elfog tartani egy darabig :) de érdemes. Utána már nem akarsz FW-t frissíteni.
Nekem sajna várni kell rá mert jelenleg a gépemben halt meg az alaplapom, így azt kell cserélnem minél hamarabb, igaz garis de kitudja mi lesz, van-e még ilyen lap, stb. :O

[ Szerkesztve ]

(#306) SOAD19

SOAD19
(senior tag)

Hello!

Erről mi a véleményetek: [link]

Kösz, Marci

Ja és milyen márkákat ajánlotok?

[ Szerkesztve ]

(#307) Mr-Pamacs válasza SOAD19 (#306) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Én semilyen Philips terméket nem veszek! Már 3-al sz*ptam meg (Nyomtató,Író,DVD lemezek).Ennyire csak nem lehetek szerencsétlen.Sztem egy össze szedetlen, mindenbe belefogó,lemásoló, trehány banda,ha megnézed az MP4 lejátszótól kezdve a CD-ked és hajszárítókon keresztül mindent "csinál" a porszívóval bezárólag, ennyit fejleszteni lehetetlenség.

(#308) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

eddig nem is figyeltem, kicsit körbenéztem pti 22 téren és most derült ki hogy nem magyar menüs :/ ...jó tudom sokakat ez nem izgat, de mivel én ajándékba szeretném, ezért nálam fontos a magyar menü :U

(#309) snoopafella

snoopafella
(újonc)

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem.. előre is kösz a helpet.
Szal vennék egy mp4 lejátszót, 4 gb tökéletes lenne... Sony, Samsung szintűekben gondolkodom... remélve hogy ezeken a videókat is normálisan meg lehet nézni - a kisebb méretű kijelző engem nem zavar, ha ehhez egy éles jó minőségű kép párosulna...
tapasztalatok esetleg?

Sony NWZ-S616F:
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=NWZ-S616F&site=odw_hu_HU&pageType=Overview&imageType=Main&category=NWS+WMT

Samsung YP-T10JAW:
http://www.samsung.com/hu/products/homeaudio/mp4players/yp_t10jaw.asp?page=Specifications

De egy fő szempont az lenne, hogy hangerőben melyiket tudnátok javasolni, melyik márka erős ebben? Van is egy zsír Sennheiser fülhallgatóm, csak kérdés mennyit adnak ezek hangerőben.

Köcce

Snoopa

(#310) gumisxxx

gumisxxx
(lelkes újonc)

Hali! 15ezerig tudna mondani vki egy mp4 lejátszót ami joó?

(#311) snoopafella

snoopafella
(újonc)

Hangerővel kapcs. még:
Olyan típus kellene, ami nem tartalmaz AVLS-t (hangerő korlátozást)... ebben tudnátok valamit mondani?

(#312) Mr-Pamacs válasza snoopafella (#309) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Használd a Link gombot mert nem jók a linkek!

(#313) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

(#314) Macilaci457 válasza snoopafella (#311) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

A Sonykban van AVLS, és kikapcsolható.
Nem tudom a hangerő nálad mit jelent, és milyen fülhallgatód van, de egy 7mW-os kimenettel rendelkező lejátszó egy 32ohm-os FEJhallgatót éppen elég hangosan meghajt (ekkor már max hangerőn, így minden mély kiemelés kikapcsolva, mert torzítana), egy 16 óhmos Sennheiser fülhallgatóval pedig meg tudod süketíteni magad ugyan ezen az értéken. Remélem ez jó viszonyítási alap.

A lejátszók teljesítmény adatait megtalálod a specifikációk között.

Valamint a S61x-ről van teszt a [link] -en.

Javaslom a Sony A81x sorozatot, ahhoz minőségi fülhallgatót adnak, és picit nagyobb a kijelzője. Tesztet olvashatsz itt--> TESZT A800 <-ez az A800-as, megegyezik az A810-essel, csak az utóbbihoz nem kell már a Sony saját programja a felmásoláshoz.

[ Szerkesztve ]

(#315) Neptunfű válasza Mr-Pamacs (#305) üzenetére

Neptunfű
(tag)

Hali!
Olvastam az ottani hsz-eket... Ahogy láttam sokan a konvertálással szenvednek :F
Mi ebben az olyan nagy ördöngősség? :U
Aztán avégén lehet h én is sz.pok vele ;)

De ahogy az eredeti oldalt néztem egy kicsit szeretnek túlozni is :F
"Support MP3, WMA, WAV & FLAC files and 7 kinds of EQ modes"

Az mp3centerben nem láttam feltüntetve a flac-ot... Nameg az eq módból sem a 7-et... Vagy esetleg erre gondoltak:
"EQ: Normál, 3D, Rock, Pop, Classic, 2 Egyéni (5 sávos)" ;]

Amúgy "ONDA VX858 " néven a youtube-on nézegetve a videókat, sajnos egyáltalán nem szimpi a kezelőfelülete a szoftvernek... Az egy dolog hogyha videót néz az ember rajta akkor az nem lényeg, de ahhoz képest 'amilyen jó a főmenü olyan trutyi a többi :( ...
Vakító fehérség, egy szerencsétlen csúszka és az infók szétszórva a képernyőn :(

Nem azt várnám hogy animációhegyek bombázzák a szürkeállományom nade azért ez mégis nagyon csak "minimal art"

Ezt leszámítva még mindig meg fogom venni :K

***D420***

(#316) Neptunfű

Neptunfű
(tag)

Érdemes ezt is elolvasni: [link]

Már régen jártam ott, mikor az E3-at rendeltem...
Érdekes lenne ha találnánk egy manualt a pmp-22-ről. Érdekelne ezek a chipek lehetnekl e benne amit a tesztben írt a srác.
Aranyos a téma címe az ME-n :)

***D420***

(#317) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem megvan.
Samu P2. :R
Nézem a teszteket Creative Zenről és az egyikben mellérakták a P2-t akkor szerettem bele. :K

"Csak úgy mondom"

(#318) SOAD19

SOAD19
(senior tag)

Hello!

Mp4-es lejátszót néznék, de nem elsősorban videózásra hanem inkább zenehallgatásra. Azért nem mp3-ban gondolkodok, mert szeretnék olyan lejátszót amiben könnyeb navigálni és szerintem egy 1,8" kijelzővel már kényelmesebb a keresgélés. Ez hülyeség és inkább vegyek egy minőségi mp3-at? Mondjuk találtam két lejátszót, ami nagyon megtetszett és elég jónak tűnik:
[link]

v.

[link] [link]

Várom a véleményeket, köszi!
Marci

(#319) Macilaci457 válasza SOAD19 (#318) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

" Ez hülyeség és inkább vegyek egy minőségi mp3-at?"

Aha.

De komolyra fordítva, a navigálás egy 3 soros kijelzőn is tökéletes, ha tudod mit csinálsz. Ez nem probléma, ha jól oldották meg.

Tudnod kell, hogy mennyire vagy vájtfülű és igényes a zenehallgatásban, és hogy mennyi pénzt szánsz erre. Egyesek 50.000-ért csak fülhallgatót vesznek, mások 15.000-ezerért komplett médialejátszót.

Ha a zene a fontosabb neked, akkor tudod, hogy igényesebb lejátszók között kell keresgélned, (de akkor már az sem mindegy, hogy a füledbe mit dugsz), akár feláldozva a mutatós kijelzőt a hosszabb akkumulátor idő és a jobb hangminőség érdekében. Ha kompromisszumot akarsz kötni, arra is van megoldás, de találd ki mit akarsz.

[ Szerkesztve ]

(#320) snoopafella válasza Macilaci457 (#314) üzenetére

snoopafella
(újonc)

Kösz szépen az infókat, Macilaci. Meglepem magam karira egy Sony készülékkel :)

(#321) Macilaci457 válasza snoopafella (#320) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Boldog karácsonyt! :D

(#322) SOAD19 válasza Macilaci457 (#319) üzenetére

SOAD19
(senior tag)

Kösz a választ! Amit belinkeltem, arról mi a véleményed( ne kímélj :) ) és fontos a hangminőség, tényleg ennyire s**rok?!

Köszi :R

(#323) Macilaci457 válasza SOAD19 (#322) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Az Alcor dinamikája elég gyenge a specifikációk alapján: Jel-zaj viszony 88 dB, és a torzítás is sok 0.6%

A Sandiskek közül a legjobb hangja a Clipnek van eddig, az Mp3-as topicban olvashatsz róla.
(Bocs, de fáradt vagyok mindig linkeket másolni.)
Bár neki 4 soros kijelzője van mindössze.

A többire viszont létezik Rockbox firmware, egy csomó szolgálgtatással, ha ismered, utána tudsz nézni, ha nem, akkor olvass utána.

Őszintén, én csak a PTI, ALCOR, TECLAST, stb "érdekes" márkáktól intenélek óva a hangminőség terén. Videó lejátszásban nem tudom milyenek, biztos vannak itt akik tudnak erről mesélni. Én inkább zenelejátszókat ismerek.

De a fent említett Sony A81x sorozatnak jó a hangja, és nagyon jó fülhallgatót adnak hozzá gyárilag. A fülhallgató maga ha jól tudom 12ezer forint lenne külön.

Tesztet is linkeltem pár sorral feljebb.

(#324) kokix

kokix
(újonc)

Helló.

Vettem a minap egy haveromnak, aki sokat utazgat, egy Concorde X 980-as MP4 lejátszót. Tudom, elég noname, de ennyire futotta a "nagy" kijelzős kategóriából. Természetesen az első be se kapcsolt, kicserélni alig akarták, és a második se volt tökéletes. Folyton file hibára panaszkodott, egyszer lejátszott valamit, utána ugyanazt már nem, néha átváltott magától kínai nyelvre, stb. Aztán rájöttem, hogy valamiért sérülnek rajta az állományok, amit 1-2 formatálás megoldott (legalábbis remélem, nem akarom elkiabálni).
Na és ami a lényeg lenne, volt rajta egy játék, amit a formatálgatások során sikerült eltűntetnem, ezt szeretném valahogy megszerezni. Ha valakinek van ilyen lejátszója, elküldhetné azt az 1 file-t nekem, ha jól emlékszem a Games könyvtárban volt, valami .rdk, .rtk vagy ilyesmi kiterjesztéssel.
Előre is köszi.

F

(#325) Mr-Pamacs válasza kokix (#324) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Ha ott volt akkor tudsz leszedni bármilyen játékot a netről,csak tudni kell a kiterjesztését és ha szerencséd van akkor csak bele kell másolni és el is tudja indítnai.

(#326) Mr-Pamacs

Mr-Pamacs
(senior tag)

13-ától a Metro-ban lesz egy 3"-os MyAudio mp4 player (1GB,értintős,19K), majd kiugrok és kipróbálom aztán írok róla egy véleményt.Sokat nem várok tőle már csak az ára és amiatt sem h a neten alig találni a gyártóról valamit.

(#327) tbs

tbs
(PH! addikt)

Kukuccs! Ismét kérdezek, hátha.

Szóval olyan player kellene, ami korrekt jpg megmutatásra képes (értsd: naaaagy méretűt is megmutat, rendesen leméretezve), akármilyen sd kártyát tud fogadni, ÉS rendelkezik fájlmenedzser funkcióval. Azaz a belső memóriája és a bővítőkártya között tud másolni.

Mint mondjuk a SonicBlue A9-es sorozat, csak mondjuk olcsóbban... :DDD

(#328) SOAD19

SOAD19
(senior tag)

Hello!

Nagy dilemma előtt állok. Mp4-es lejátszót akarok venni, de nem tudok dönteni a következők közül. Please help!

Meizu M3
Sandisk Sansa E250
Sony NWZS615FB
Samsung Z5

Kiváncsi lennék ezek hibáikra és előnyeikre is. Ki melyiket venné meg?

Köszi!

(#329) Mr-Pamacs válasza SOAD19 (#328) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

A szempontjaid?
-Ár?
-Kijelző méret?
-Megbízhatóság?
-Bővíthetőség,...?

(#330) SOAD19 válasza Mr-Pamacs (#329) üzenetére

SOAD19
(senior tag)

Aha kb.
Bár nem akarok túl nagy kijelzőst. Megelégedek 1,8"-2,2" is. És ami még nagyon fontos a hangminőség és a menü áttekinthetősége és összerakás minősége is. Tudom kicsit telhetetlen meg naiv vagyok ennyi pénzért. Mégis az alábbiak közül melyikre voksolnátok. Mást, ha lehet ne ajánljatok, mert itt Debrecenben nem sok választék van.

Köszi
:R :R

[ Szerkesztve ]

(#331) kokix

kokix
(újonc)

Jól van, az én problémám megoldódott. A fentebb említett Concorde lejátszó egyik pillanatról a másikra besz*rt, és már be sem kapcsol. Szóval 2-ből 2 rossz, javaslom ne vegyetek ilyen típust. ;)
Azért kösz a segítséget.
Pá.

F

(#332) Teebee007

Teebee007
(újonc)

Sziasztok!

Szóval hosszas gondolkodás után beadtam a derekam és elhatároztam, hogy veszek egy ilyen kütyüt. Igyekeztem mindenféle fórumokon utánanézni, hogy mi mit takar, melyik mit tud. De meghajlok a nálam okosabb és tapasztaltabb emberek előtt, előtt is szeretném a segítségeteket / véleményeteket kérni. Szóval amik között vacilálok:
- Creative Zen
- TMS B209
- esetleg Alcor NUN
Mindegyik közös jellemzője, hogy bővíthető, min 2" kijelző, FM rádió és elvileg eszik az avi-kat. Szóval ki melyiket ajánlja / nem ajánlja, illetve ha ezek nem akkor felsorolt tulajdonságok alapján mik jöhetnek szóba?
Remélem nem ismételtem meg egy korábbi kérdést, igyekeztem átnézni a korábbi hozzászólásokat, de azért volt egy pár... :)

Köszi a leendő tanácsokat.

Üdv: Teebee

(#333) rumos14 válasza SOAD19 (#330) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én a Sony-t venném, asszem magasan a mezőny felett áll, bár vszleg a legdrágább is.
vagy talán Samsung T9, ha van vhol jó áron.

(#334) rumos14 válasza Teebee007 (#332) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a Creative egy márkás termék, a másik kettő meg nem (most finoman fogalmaztam). ez a tényező vszleg az árban is visszaköszön, de tudod, olcsó húsnak az anyja sem érti a szavát... vagy hogy is van ez? :DDD

(#335) Teebee007 válasza rumos14 (#334) üzenetére

Teebee007
(újonc)

Köszi, sikerült megerősítened... én is effelé húztam. Bár jártam már úgy, hogy márkás húsnak is híg volt a leve... :( Bízom benne ,hogy ezzel nem lesz így. Sajna az e havi keretemet már elköltöttem, de január első napjaiban beújítok egy ilyet... :) Majd megírom a tapasztalataimat.
Még1x Thx.

Üdv: Teebee

(#336) Neptunfű

Neptunfű
(tag)

Még nem láttam linkelve, de a sokszor felhozott, nálunk pmp22-es 'klónjának' oldala
[link]

Pár ezerrel olcsóbb, és elméletileg ugyan azok... elméletileg.

***D420***

(#337) d0gz1ll4

d0gz1ll4
(lelkes újonc)

Hali!
Tudtok olyan lejátszót mondani ami videólejátszásban jó ( >20fps) , lehetőség szerint márkásabb ( nem pti alcor ilyenek) és 30e ft-ot nem nagyon haladja meg? Meizu M6-tól elvették a kedvem mert leszólták, hogy a videók nézhetetlenek a 18fpsel :(

(#338) DelArco válasza d0gz1ll4 (#337) üzenetére

DelArco
(senior tag)

én elvileg holnap vagy holnapután hozzájutok egy avs itouch cucchoz majd megírom hogy milyen minőségben tolja a videót. eddig egész jókat hallottam róla iylen téren kiváncsi vagyok rá mit tud. tudom hogy nem márkás de ha tudja amit írnak róla bőven megéri a pénzét.

Youth hides the key to salvation

(#339) d0gz1ll4 válasza d0gz1ll4 (#337) üzenetére

d0gz1ll4
(lelkes újonc)

Ezt találtam még, mi a véleményetek róla?: [link]
a kérdésem még annyi, hogy ez hány fps-el játsza le a videokat? sehol nem találtam erről infot. Valamint boltot tudtok mondani ahol ezt lehet kapni? nem szeretnék pixmaniaból neten rendelni, nem tudom megbizható-e :/

[ Szerkesztve ]

(#340) Macilaci457 válasza d0gz1ll4 (#339) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

boltot tudtok mondani ahol ezt lehet kapni?

Igen, az mp3player.de-n megrendelheted. Postára 14€ -t hozzáadsz, és pár napon belül megkapod.

[ Szerkesztve ]

(#341) robag100

robag100
(újonc)

hali
azt akarom kérdezni h ez az mp4: aigo E-868 - 2 GB
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=3&pi_id=479&ppt=0
valyon támogatja e az xvidet? erre sajna nemtud senki megfelelő választ adni azt írja h divx et igen, de sztetek akkor alapvetőnek tartja h xvidet is?
illetve még annyit h ez vagy pedig CREATIVE Zen 4 GB
http://www.pixmania.com/hu/hu/599129/art/creative/zen-4-gb-mp3-lejatszo.html#avisconso
éri meg jobban? az aigonál kiemelkedő h van av kimenet illetve 720*480 felbontás fps re konkrétan egyikre se találtam!
előre is köszi a véleményeteket :C

(#342) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

vazza, most voltam mediamarktban, megsassantottam egy SONY NWZS615BL-t és naon bejött, annyira nem is zavaró hogy 1.8"-os a kijelzője, úgy is lehetett normálisan nézni a filmet, főleg 30fps-el :) meg az akksija is kiváló, 9,5óra videólejátszás :Y
Elektroworldben most 23k körül van...

(#343) rumos14 válasza d0gz1ll4 (#339) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

25 vagy 30 fps, szóval ezzel nincs gond. boltra keress rá a depo, argep, arukereso valamelyikével.

(#344) rumos14 válasza ocsi19 (#342) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

23k-ért az elég jó vétel, bár nem feltétlenül a videó miatt, hanem úgy általában.

(#345) SOAD19

SOAD19
(senior tag)

Hello !

Azt hiszem megtaláltam a számomra legmefelelőbb lejátszót (nagy nehezen). Bár egy kicsit drága,de hát 1* élünk : Meizu M6

Macilaci: Azt hiszem megtaláltam azt a kompromisszumot, amit ajánlottál. :C :C
Nagy kijelző, jó hangminőség, stb
Köszi, hogy lebeszéltél a Sandisk-ről és felnyitottad a szemem.
:R :R :R :R :R

(#346) ocsi19 válasza SOAD19 (#345) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

jah, hát valóban csak 1x élünk, úgyhogy én is rendeltem egyet :C

(#347) DelArco

DelArco
(senior tag)

Hali!
Tudom hogy nem nagy márka de én egy ilyen PTI érintőképernyős cuccot vettem magamnak. Vagyis eredetileg AVS néven volt meghirdetve de a dobozára meg a számlára is PTI van felvezetve. Vagyis elnézés. A dobozán csak annyi van hogy mp4 player. Gondolom mégis egyszerübb igy eladni ahogy kínából veszik mint újracsomagolni. Kevesebb a macera.
Csak futólag néztem át merthát mégiscsak karácsonyra van :DD
A zenét nem nagyon tesztelgettem mert volt már dolgom ezerféle ilyen kínai mp4 lejátszóval tudom kb hogy mennek. Talán Wolfson hangchip lehet benne ha minden igaz. Mind1 nekem nemis kell jobb veszek hozzá egy sennheiser fülest és számomra elég is lesz ez a hangminőség.
Amire nagyon kiváncsi voltam az a videólejátszó és a képnézegető gyorsasága.
A tesztvideó egészen szépen nézett ki dehát oda mindig vmi lassú vackot raknak be ne lássa szegény user hogyha 10 fps-el megy... Átkonvertáltam egy Bátor a gyáva kutya epizódot és szépen feltöltögettem. (szép lassan persze mert 1,5mb/sec-el másol...) A kijelző egészen szép nekem legalábbis egész jó minőségnek tűnik. Az átkonvertált videó is szép volt rajta. Ha jól tudom 22fps-t tud a gép. Hát határeset talán kicsit még tesztelni kell hogy jobban látható legyen. Számomra nem volt zavaró körülmény élvezhető volt a videózás.
A képznézegetésben leginkább arra voltam kiváncsi hogy mennyi idő alatt hoz be nagyobb jpg-ket. Alapból ugye rádobnak pár 100Kb-set aztán nézd hogy milyen gyors de azért mondjuk a telefonnal vagy digit géppel készült fényképek ennél azért nyagyobbak picit. 600kb-s volt a legnagyobb kép amit néztem talán azon már gondolkozott pár másodpercet(2-3). Határeset leginkább ennyi várakozás még nem zavaró de lehetne gyorsabb is.
Ami igazán zavar az a rádió funkció. Valaki elárulhatná hogy azzal hogy a viharba lehet befogni vmi épkézláb adót. Nekem még a közelébe se sikerült jutnom egyiknek se. Pedig próbálkoztam pl a kékduna rádióval amit itt győrben 100% hogy lehet fogni. Semmi csak recsegés. Ha vki tudja milyen beállítás rossz nálam pls szóljon vmiért nme megy.
Az e-book rész érdekes de nem hiszem hogy nagyon használni fogom max nagyon ritkán. Arra tényleg jó hogy kissebb szövegeket átfusson az ember de 200 oldalas cuccokat nem szívesen nézegetnék rajta.
A játékot meg se néztem gondolom vmi tetrisizé van benne kicsit sem érdekel.
Ami még érdekes lehet az maga az érintőképernyő. Adnak hozzá vmi pálcikát hogy azzal nyomogasd mint egy pda-t. Csakhogy ez nem egy pda hasznosabb talán az ujjakat használni biztosabb a működés. Egyébként reemk dolog ez az érintős cucc sokan írták hogy lassú meg pontatlan is tud lenni de nekem ezalatt a rövid idő alatt nme volt gondom vele. Tény hogy lehetne gyorsabb is de nem zavaróan lassú szvsz.
Összességében nekem bejött főleg ennyi pénzért. Még a miniSD slotot ki kell prószálnom de ha azis megy akkor nekem nnics olyan panaszom ami életbevágó lenne. (no jó talán a rádió :DD )

(#348) Cleo válasza DelArco (#347) üzenetére

Cleo
(kvázi-tag)

Ami igazán zavar az a rádió funkció
Akkor is, ha megfelelő régiót választottad és rajta van a füles? (ugyanis a legtöbb MP4-nél vételi antennaként működik)

(#349) beci

beci
(senior tag)

Sziasztok.
Ajánljatok nekem egy mp4 lejátszót 12-16ezer között,ami magyar menüs,legalább 2"-os szép kijelzöje van,rádiós,és aránylag megbizható.
Thx.

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#350) DelArco válasza Cleo (#348) üzenetére

DelArco
(senior tag)

óóóóó én hülye! elfelejtettem a fülhallgatót csatizni hozzá! mostmár tökéletesen működik! :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.