Hello,
Mi a véleményetek erről? Még nem lattam ezt ebben a forumban:
[link]
Nagyon hasonlit formailag erre a sony-ra:
[link]
nyilván másban sok köze nincs hozzá.
tudtok erről a tipusról valamit?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
bazzeg ez brutál! így lekoppintani valamit. ehhez képest a nano klónok elbújhatnak.
pont feleannyiba kerül. sokminden nem derül ki a linkről pl. méret, képernyő, üzemidő.
sztem a sony egy jó vétel lenne
nyugotan válaszd
a másik nem tud mp4 és a kijelző is szar
az biztos
[Szerkesztve]

Meaningless
(újonc)
Én is vettem egy Apacer AU822 lejátszót (prohardveren teszt is van róla!).
Egy órát használtam eddig összesen,mert még csak most érkezett meg.
A véleményem az,hogy bár a kijelző 128x128-as,nagyon szép színei vannak,és a videókat is tűrhetően lejátsza.Nem volt még az átalakítással se gondom,a memóriát fullra megtömtem gond nélkül.Az anyaga nagyon masszív benyomást kelt,egyetlen ''baj'' vele,hogy 5 órát bír.Mondjuk nekem van autós töltőm is,szal..meg amúgyse hallgatom egyfolytában 5 órát.
Ha nem fog elromlani,akkor mondhatom,hogy megért nekem 15000 ft-t.
Akit érdekel,esetleg nézzen utána.
Ja,és havernak is ilyen van karácsony óta,de még nem volt rá panasza.
Csak az akksicserétől félek...

Nwis86
(tag)
Hello
Lenne 1 hülye kérdésem, vettem még 1 honapja 1 mp4 et de mivel külföldről lett behozva nincs hozzá magyar leírás és van 1 dolog amit még most se tudok hogy mi, A bealításoknál van 1 olyan, hogy ''e-map browse'' ha rámegyek akkor belép az üres emap könyvtárba, na most az lenne a kérdésem, hogy ez mi ide mit lehetne rakni?
Asus P5E X38. C2D E8400. (4,2Ghz) 4x 1GB DDR2 1066Mhz Kingmax. Sapphire 4870 Silent Efficy. Samsung 2TB + 2x500Gb + 160Gb. Samsung SyncMaster BX2450L . Chieftec 650W. Aerocool AeroEngine 1

dragonkiller
(újonc)
Sziasztok!
Egy kérdés azokhoz, akiknek Albacomp BC-789-ese van (vagy volt):
E-book-ot milyet játszik le? Csak sima txt formátumot vagy esetleg komolyabbat is (pdf, doc, djvu...)?
Előre is köszi szépen!
Dragonkiller

hajos
(újonc)
Sziasztok,kérdésem az lenne hogy vki tudna-e segiteni concorde x-913 ügyben?
[ Szerkesztve ]

vili13
(őstag)
Többen is foglalkoznak ilyesmivel: [link]
már épp kérdezni akartam, hogy mit keresel te itt...
[ Szeretkezve ]
ez a topik eléggé befuccsolt. kérdés követ kérdést, csak pár szerencsés által használt, ismeretlen márkájú lejátszók kapcsán, 0,1% az esélye annak, hogy más is használ ilyet és betéved ide, 0% hogy segíteni is tud.

sphad
(lelkes újonc)
sziasztok
szeretnék venni egy használható MP4 lejátszót kb 20ezer forintom van rá.
szerintetek a kettő közül melyiket érdemesebb?
vagy

grezoo2
(újonc)
sztem az oralap.extra.hu 4 gb os 1.8 as oledes, rádiós karóra lejátszói jók...Személyes élmény
import in the future http://oralap.extra.hu

grezoo2
(újonc)

grezoo2
(újonc)
csak nem te árulod ezeket a hájtek cuccokat egész véltetlenül?
vili13-at biztos érdekli egy ilyen

Ravenyss
(újonc)
Szisztok!
Már lassan egy hónapja nézegtem a Netet, hogy milyen mp4-es lejáccót vegyek magamnak és már aszittem megtaláltam, de mostanra sikerült elbizonytalanodnom... 
Igazából azért írok, h megkérdezzem h: ti milyen lejáccót vennétek 30000 Ft-ból?
(Nem is írom le mit néztem ki elsőnek mert nem akarok senkit sem befolyásolni
)
Nah köszöntem! 

Kicker
(őstag)
itt van a kezemben egy m-tech mp4 lejátszó, de ez egy fos. zenelejátszásra alkalmas, de szar a fülhallgató, filmet mit játszak le vele? kisebb a kijelzője mint a telomnak, és szarabb is. akkor meg minek? telefon sokkal többet tud.
mod: nem én vettem, csak be kéne állítanom, de miután videok közül szart se játszik, így nehéz
[ Szerkesztve ]
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

Kicker
(őstag)
amv formátumokat tud lejátszani, de nem találok konvertert... valaki tud ilyet? 
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

tope
(őstag)
Aki keres az talál (151-es hsz.)
Remélem ez jó lesz neked. 
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

ponti_ak
(PH! addikt)
LoL! 9.1.3-mas pont, épp megfelel a 913-mashoz.. 

Kicker
(őstag)
ja ezt megtaláltam... 
köszi 

minyo
(újonc)
nemrég vettem egy e-ronix lejátszot nemtusom h melyik fajtát informáciohiányaimnak közsönhetően nem töltöttem fel elég ideig.. és ami a dobozra volt ráirva h 6-10 orát jáccik na abbol nekem folyamatosan volt másfél ora!!nem viccelek elégé kiakadtam.a ,ásik gondja az usb volt ..gyors volt csak nem éritkezett rendesen.. volt h elsötétült a képernyő és csak ki -be kapcsolással volt hajlando müködni...visszavittem vettem egy Albakomp BC-781-eset... először nem tetszett aztán kedztem megszeretni..nagyon szép és nagy volt a kijelzője... minden tetszett kivéve a fülhallgato ami eléggé szar volt.. kuka mellől szedhették össze.. és folyton kiesett a füleből..mindegy a többi nagyon rendeske volt.. viszont volt vele gondom... az egyik pillanatban teljesn hangerővel elkezdett recsegni vagy zizegni nem is tudom már mindenesetre fülsértő zajt adott ki magábol .. ki és bekapcsolás után már minden ok volt..mindegy visszavittem..pedig a végére kezdtem megszeretni... 
és helyette mit adtak? várjuk a további tapasztalatokat.

attila0131
(újonc)
sziasztok!
Sony NWZS615FB mp3 lejátszót gondoltam venni 21000 ftért.. tudnátok segiteni szerintetek megéri a vétel? vagy tud vki 20000-25000 ezer ftért valamil jobbat?
előre is köszi..

attila0131
(újonc)
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=NWZ-S615F&site=odw_hu_HU&pageType=Overview&imageType=Main&category=NWS+WMT
itt a link bocsi

[ Szerkesztve ]

ertz
(senior tag)
Nekem is sony playa van (igaz az még mp3
), tökéletes a hangzásuk.
Ráadásul a kinézetük is gyönyörködtető általában, nem úgy mint a ipod és tsai...
Na most ami engem ebben zavarna az a kicsi (1,8'') kijelző. De ha jó a szemed, akkor vedd meg nyugodtan. A minőségben nem fogsz csalódni.
bár a logikát nehéz lesz felfedezni, de ez inkább mp3 lejátszó, mint mp4... na mindegy, ez egy hosszú történet
amúgy ez egy nagyon jó lejátszó, ha nem sajnálod rá a pénzt, minden tekintetben jó vétel. negatívum kb. annyi, hogy nem tudsz pl. Total Commander-rel zenét rátenni.

ertz
(senior tag)
De igen.
''Videók és zene átvitele a Windows Media Playerrel vagy „megfogás és áthúzás” funkcióval''
Az újabb sonykhoz nem kell már külön program, mert nem kell átkódolni atrac formátumba, hanem simán mp3ként lehet rátenni.

grezoo2
(újonc)
Sziasztok Ha Mp4 akkor progik Http://oralap.extra.hu/mp4/3gp.zip 3gp conv
http://oralap.extra.hu/mp4/allok.zip 3gp..mp4 conv (Tipp)
http://oralap.extra.hu/mp4.zip
Nem Freeware Konverterek.....:-)
Ja S az órákat nem én árulom... én csak a site ot........
Töltsetek le sokat!!!
sztem nem olvastad el figyelmesen amit írtam.. nem jelenik meg külső meghajtóként, nem tudsz Total Commander-rel rámásolni.

minyo
(újonc)
haliho.. akkor már nem kértem semmit.. adtak /az első alklommal is/ egy levásárlási papirt..amin bennt az üzletben választhattam hogy levásárlom de inkábbb ugy döntöttem h visszakérem a pénzem...
én is szeretnék pár jo ajánlatot.. lehetőleg 21 alatt ha lehetséges.. ami igazán megéri ,bővithető ésatöbbi... köszi

ertz
(senior tag)
Akkor csak WMP-rel lehet?
és minden egyéb, MTP-t kezelni képes programmal.

wolfy84
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Karácsonyra vennék egy mp4 lejátszot öcsémnek! konkrétan ezt néztem ki:[link]
Kíváncsi lennék a véleményetekre,tapasztalataitokra(már akinek van ilyen tipus)
Mit tudtok az aksi tölthetöségéről?
Én olyan hozzászolást olvastam,(nem itt) hogy az aksit csak Nokia teloval lehet tölteni.(ugyanis kompatibilis az akisja)
Előre is köszi!

wolfy
Hello
Kinek mi a véleménye a PTI PMP22-ről illetve úgy is ismert hogy AVS iTouch.
És ezt most újjal kell böködni vagy tollal?
"Csak úgy mondom"

beci
(senior tag)
Sziasztok.
Karácsonyra szeretnék keresztlányomnak venni egy mp4-es lejátszót.
Tanácsot kérnék,hogy milyet lenne érdemes.
Pár kritérium,aminek jó lenne,ha megfelelne: magyar menü
2gb memória
szép kijelző
mpeg4,avi lejátszás
és ugy max 15.000ft.
Köszönöm.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

ocsi19
(senior tag)
mindkettő jó, dönts nyugodtan érzésre. a Creative háránya az hogy nem UMS, azaz nem külső meghajtóként tudsz rá másolni, mint egy pendrive-ra. a Meizu hátránya (szerintem) a kezelés (érintő és huzogatós gombok).

ocsi19
(senior tag)
a creative ra hogy lehet másolni? 
vagy a creative saját progijával, vagy Windows Media Player-rel (ez sztem nagyon gáz módszer), vagy bármilyen, MTP eljárást ismerő progival, tudtommal még a Winamp-hoz is van ilyen plugin.

Easy001
(újonc)
Hi!
Sajna nekem is csak kérdésem lenne ezzel a témával kapcsolatban remélem tud valaki segiteni véleményt mondani az alábbi gyártó termékeivel kapcsolatban márha van tapasztalata azt jó néven venném..[link]
Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
Balhé az van, vacsora meg semmi....
ez igazából vili asztala
, de hogy AVS és még HyperMedia is, az már nagyon komoly
a hozzászólásom amúgy céltalan, tapasztalatom nincs.

Easy001
(újonc)
Hi!
Nekem az is jó, ha valaki olyan mond valamit, aki árulja netán ezeket, hogy mennyit visznek vissza belőle.
Na meg lassan karácsony, télapó és talán lejjebb csúsznak az árak aztán jobbat is lehet keríteni....
hát jobb körülnézni a piacon mielőtt az ember nekiugrik a vásárlásnak.....
...addig meg piackutatás!
Uff beszéltem.
[ Szerkesztve ]

ocsi19
(senior tag)
hi, erről a lejátszóról tud vki saját tapasztalatot mondani? >> Alcor Nun 1GB <<
Most van nálam egy Meizu M6-os kis szerkezet, de nem nagyon tetszik 
A kép akad picit és azért nem tetszik...tud vki egy jobb minőségű mp4-et ajánlani, aminek hasonlóan szép a kijelzője, a hangminősége, de nem akad rajta ennyire a film?
előre is köszönöm!
üdv.: ocsi

Easy001
(újonc)
Hi!
Ezen az oldalon találsz pár vásárlói leirást a kütyüről amit kérdeztél az értékelés fülecske alatt.....[link]
Remélem segít valamennyit!
Hello
Nem tudtok olyan helyet ahol lehet kapni PTI PMP55-öt vagy 07-et?
"Csak úgy mondom"

ocsi19
(senior tag)
vkinek vélemény vagy bármely concorde típusú mp4-ről?

ocsi19
(senior tag)
nos nézelődtem...nézelődtem...gondoltam most már megosztom eddigi tapasztalataimat, hátha rajtam kívül még küszködik ezekkel a problémákkal... 
Van nálam egy Meizu M6 2GB nos..ezt nem ajánlom senkinek, aki videót is akar nézni az mp4 lejátszóján...18frame/s megőrít..akad a kép és nagyon szúrja a szemem...zenére kiváló!
Lementem a helyi "mp4 forgalmzóba", néztem pár lejátszót (persze ne felejtsük el, hogy én most a 15-30.000.- ft-os lejátszókról beszélek!) a 2" - legalábbis számomra - nagyon kicsinek tűnik, szóval ha valaki valóban filmezéshez szeretne venni egy ilyen lejátszót és nem szeretne egész film alatt erőlködni, akkor érdemes a 2.8" mp4-ek között vadászni.
Megnéztem egy PTI PMP-22 nevezetű lejátszót, és nagyon tetszett! Sajnos a hangot nem tudtam kipróbálni rajta, csak a kijelzőjét bámulhattam, de kiváló volt a minősége! Nem akadt meg egy pillanatra sem!
Jelenleg három mp4 között vacilálok:
PTI PMP-22
AVS iTouchMP4
Acelabs S3
Ha valakinek van saját tapasztalatuk ezekről a lejátszókról, kérem írjon.

[ Szerkesztve ]