Nekem is csak MTP-nek ismeri fel már a kezdetektől fogva ugyanez a lejátszóm van. Speciel nem adtak hozzá külön progit, azt írja az útmutató, hogy a WMP-ből tudom rámásolni a dolgokat, de van ,hogy konvertálnia kell és elég lassú, valamint a WMP-t nem érdemes frissíteni, mert a gyártó szerint azzal már nem fog működni jól. Nem is frissítettem a WMP-t csak a Firmware-t, viszont azóta nem tudom letörölni a gépről és visszatenni az eredetit. Ezt azért szerettem volna meglépni, mert lehet ez a gondja a lejátszómnak amitől begagyizott. SOS valaki aki jobban ért hozzá nálam!!
Leformáztam már kétszer-háromszor a lejátszót, ugyanis most 3 hónapos, Ausztriából kaptam még karira és eddig jól működött, de múltkor letöröltem a 140 számból jópárat és másikakat akartam felrakni. A végeredmény az lett, hogy az eredeti 93-ból lett 53. Pontosan a következő történt: semmit sem csináltam másképp mint előtte. Fogtam elkezdtem felmásolni WMP-el a számokat, amiket látott a számítógép, hogy mennek fel és rajta vannak, de amikor lehúztam és bekapcsoltam akkor a lejátszó csak 53-at látott, névsor szerint az elsőket a többinek csak a mappáját amit üresnek írt. Erre visszadugtam a gépbe, majd megnyitottam a lejátszót mappáját és ott meg a Win XP látja a számokat, illetve a lejátszó lefoglalja azt a területet!!!
Aztán formáztam és teljesen üres lett, kiírta, hogy 973 MB vagy mennyi üres és 0 foglalt Win és lejátszó szerint is. (1 GB-os, de ugye az mégsem 1024MB). Aztán elkezdtem felmásolni a számokat, amik kitettek 960 MB-ot. Ezt látja a Win és a lejátszóm is, de a 150 szám helyett csak 60 volt fent, ugyanaz a probléma. Aztán fogtam megint format majd elkezdtem egyesével felmásolni, hogy mikor is van az a határ amikor már nem adja hozzá hanem elveszi a már meglévőket is. Ez kb pont a fele memóriánál van. Tehát most úgy tudom használni mint egy 512-est. Amikor felteszek 90 számot ami pl kitesz 550 Mb-ot akkor utána még egyet rakok fel és már csak 89-et lát, ugyanakkor 560 MB a foglalt, Na erre varrjon valaki gombot, hogy ez milyen hiba. Én memóriára tippelek, mert gép látja, lejátszó foglalja, de mégse. És nem a számok száma számít, hanem a memória foglaltsága, mert feltettem 1 db 530 MB-os számot, aztán utána két kisebbet és amikor még egyet felraktam akkor már törölte is a névsor szerinti utolsót. 
A gond az, hogy még garanciás a gép, de egyrészt el lett dobva a blokk, ami kellene a garipapírhoz, másrészt ezt nem tudom elmondani nekik németül, de talán még angolul sem, bár ez kisebb baj lenne. Szombathelyen, Zalaegerszegen vagy valahol a közelben kellene nekem egy szakember, hátha meg tudja csinálni relatíve olcsón. Nem 10e. Ft-okra gondoltam, mert akkor inkább használom így. Köszi! 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D