Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

hi srácok van egya Sandisk Sansa 130-as mp3 lejátszóm...
kb 1 hete furcsa brümmögést hallok, amikor zenét hallgatok.
a fülhallgató tökéletes, a ketyerén van valami probléma...leformáztam, letöröltem, gyári hangbeállításokat visszatettem, nem értem mi lehet...ritkán nincs semmi, valamilyen hanggal vagy ütemmel lehet üsszefuggésben...kirpóbáltam több máshogy tömörített mp3-ma lsemmi válasz?
Valaki tapasztalt már hasonló problémát. köszi

''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit

(#2) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

bocsi a sok nyelvtani hibáért ,csak nagyon siettem...

(#3) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

??

(#4) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

uu

(#5) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

senki nem tudja miért lehet?

(#6) Rive válasza Boyfish (#1) üzenetére

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki tapasztalt már hasonló problémát.
Volt nálam egy darab, ami hasonló gonddal küzdött: annak egyszerűen kezdtek elengedni a trehány forrasztásai.

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#7) ngabor2 válasza Boyfish (#1) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha még garis, akkor vidd vissza. a leírás alapján valóban inkább hardveres problémának tűnik, és nem firmware-esnek.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#8) Ghostika

Ghostika
(lelkes újonc)

Bocsi az OFF ért csak nem találtam róla semmit.
Hogyan tom elérni hogy 5.1es hangkarin az mp3 lejátszáskor mindegyik csatornán jöjjön?
tudom hogy az nem egy valós 5.1 zene de akkor is jobb mint a stereo.
Ez előtt simán ment csak most újraraktam a gépet és nem emlékszem hogyan volt beállítva
Ha valaki topikot tud adni az is jó.

Bad Boys For Life!

(#9) Boyfish válasza Rive (#6) üzenetére

Boyfish
(senior tag)

furcsa, mert teljesen feltöltött elemekkel nem csinálja, ettől függetlenül szerintem a ketyere sem tökéletes...már nem garis..

(#10) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

nah akkor
egyik ismerős szenved ilyennel : MPMan F-40 lejátszó, nem tom miféle ez, aszonnya, a manager progin kivűl mással nem tud számokat pakolni rá, vagyis totcommal, intézővel stb, a managerprogi meg ezzel kilép

idézem
''Run time error 53
File not found

Már újratelepítettem a progit többször is, a lejáccó driverét is, fel is ismeri a gép, de maga a manager program nem indul el... És enélkül eldobhatom a cuccost.''

valami tipp ?

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#11) -=Libria=- válasza Ghostika (#8) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

jetaudio alapból viszi az mp3at 5.1 csatornán, szal ha be van állitva vezérlőpltba az 5.1 akkor csak jetaudiot kell inditani

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#12) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

nh egy up a problémának

(#13) BadTiger

BadTiger
(újonc)

Sziasztok!
Nekem egy teljesen más jellegü problémám lenne, hátha tudtok segiteni.
Pár hete vásároltam egy Philips GoGear 1330-as MP3 lejátszót. Legelőször egy barátom ősrégi xp-jén próbáltam ki, ott tökéletesen felismerte, usb meghajtóként látta. Az itthoni gépem viszont, (ami xp pro,sp2,mediplayer10) MTP Media Playernek ismerte fel, nem rendelt hozzá meghajtót, igy csak Windows Media Playerből, és Windows Explorerből tudok rá másolni, ami nagyon bosszant. :F

HA tud rá valaki megoldást, hogy hogyan tudnám USB driveként felismertetni a géppel a lejátszót, segítsen.

Thx!

(#14) sl

sl
(újonc)

Hali!Megvan vkinek az Adobe Audition 2.0?Nagyon kellene!!!!! :R

(#15) BadTiger válasza BadTiger (#13) üzenetére

BadTiger
(újonc)

UP! Help!

(#16) bwoay válasza BadTiger (#13) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

számomra ez egy hihetetlen történet, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek a végkifejletre.
amennyiben a lejátszó mindkét csatlakozási módot (UMS & MTP) tudja,
ami a Philipsekre tudtommal egyáltalán nem jellemző,
akkor az menüből állítható (ld. iAudio U3), tehát ez semmiképpen nem oprendszer függő.
Amennyiben csak MTP-t tud, úgy egyik oprendszer sem ismerheti fel UMSD-ként,
legalábbis még nem hallottam ilyesmiről.
sok sikert!

[ Szeretkezve ]

(#17) Elmör válasza BadTiger (#13) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is csak MTP-nek ismeri fel már a kezdetektől fogva ugyanez a lejátszóm van. Speciel nem adtak hozzá külön progit, azt írja az útmutató, hogy a WMP-ből tudom rámásolni a dolgokat, de van ,hogy konvertálnia kell és elég lassú, valamint a WMP-t nem érdemes frissíteni, mert a gyártó szerint azzal már nem fog működni jól. Nem is frissítettem a WMP-t csak a Firmware-t, viszont azóta nem tudom letörölni a gépről és visszatenni az eredetit. Ezt azért szerettem volna meglépni, mert lehet ez a gondja a lejátszómnak amitől begagyizott. SOS valaki aki jobban ért hozzá nálam!!

Leformáztam már kétszer-háromszor a lejátszót, ugyanis most 3 hónapos, Ausztriából kaptam még karira és eddig jól működött, de múltkor letöröltem a 140 számból jópárat és másikakat akartam felrakni. A végeredmény az lett, hogy az eredeti 93-ból lett 53. Pontosan a következő történt: semmit sem csináltam másképp mint előtte. Fogtam elkezdtem felmásolni WMP-el a számokat, amiket látott a számítógép, hogy mennek fel és rajta vannak, de amikor lehúztam és bekapcsoltam akkor a lejátszó csak 53-at látott, névsor szerint az elsőket a többinek csak a mappáját amit üresnek írt. Erre visszadugtam a gépbe, majd megnyitottam a lejátszót mappáját és ott meg a Win XP látja a számokat, illetve a lejátszó lefoglalja azt a területet!!! :Y Aztán formáztam és teljesen üres lett, kiírta, hogy 973 MB vagy mennyi üres és 0 foglalt Win és lejátszó szerint is. (1 GB-os, de ugye az mégsem 1024MB). Aztán elkezdtem felmásolni a számokat, amik kitettek 960 MB-ot. Ezt látja a Win és a lejátszóm is, de a 150 szám helyett csak 60 volt fent, ugyanaz a probléma. Aztán fogtam megint format majd elkezdtem egyesével felmásolni, hogy mikor is van az a határ amikor már nem adja hozzá hanem elveszi a már meglévőket is. Ez kb pont a fele memóriánál van. Tehát most úgy tudom használni mint egy 512-est. Amikor felteszek 90 számot ami pl kitesz 550 Mb-ot akkor utána még egyet rakok fel és már csak 89-et lát, ugyanakkor 560 MB a foglalt, Na erre varrjon valaki gombot, hogy ez milyen hiba. Én memóriára tippelek, mert gép látja, lejátszó foglalja, de mégse. És nem a számok száma számít, hanem a memória foglaltsága, mert feltettem 1 db 530 MB-os számot, aztán utána két kisebbet és amikor még egyet felraktam akkor már törölte is a névsor szerinti utolsót. :F

A gond az, hogy még garanciás a gép, de egyrészt el lett dobva a blokk, ami kellene a garipapírhoz, másrészt ezt nem tudom elmondani nekik németül, de talán még angolul sem, bár ez kisebb baj lenne. Szombathelyen, Zalaegerszegen vagy valahol a közelben kellene nekem egy szakember, hátha meg tudja csinálni relatíve olcsón. Nem 10e. Ft-okra gondoltam, mert akkor inkább használom így. Köszi! :R

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#18) Vigneau

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Problémám tárgya: e-RONIX EMP-610.
Ezek a kis drágák miként és - ami fontosabb - mennyi idő alatt töltődnek fel? Szimplán USB porton keresztül, vagy hálózati átalakító segítségével, ugye? Ezen a téren alultáplált a tudásom. :B
Viszont gyanús, hogy közel egy napos hálózati adapteres töltés után sem ''teli'' a töltöttség jelző ikon a kijelzőn. Azóta most az előlapi USB-n keresztül próbálkozom.
Válaszokat előre is köszönöm. :R

Üdv: Vigneau

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#19) gegee

gegee
(újonc)

Sziasztok!

Nekem second gen. iPod shuffle-öm van, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon hosszasan lehetne róla értekezni, hogy miért is olyan jó, de aki megteheti, mindenképpen gondolkozzon el rajta. Sajna az ára nem valami barátságos, de fanatikusoknak megéri. ;)

(#20) <Adamsky> válasza gegee (#19) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

''...de fanatikusoknak megéri.''

Ja, de csak nekik. ;)

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#21) gegee válasza <Adamsky> (#20) üzenetére

gegee
(újonc)

:)

(#22) Elmör válasza Vigneau (#18) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Általában a pc-n keresztűl 3-4 óra alatt szoktak feltöltődni az mp3 lejátszók. Az 1 nap az nagyon furcsa, lehet nem jó az akksid? :F

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#23) Vigneau válasza Elmör (#22) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm válaszod, megerősítettél. :R
Azaz ez már megfordult az én fejemben is. Vadi új a lelkem, azonban a 3 napos visszavételi határidő letelt. Most már csak a gariztatás maradt hátra. Gyönyörű helyzet...
Gondolom teljesen mindegy, hogy be- vagy kikapcsolt állapotban van töltés közben.

[Szerkesztve]

(#24) Vigneau válasza Vigneau (#23) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

No, a Párom bevitte a boltba, ahol vette. Közölték vele, hogy viheti gariztatni oda, ahová a garlevél szól - de legalább azt lepecsételték neki (hiába várt volna a sorára múltkor, lekéste volna a vonatot).
Sajnos - hülye azért nem vagyok - beleszaladtunk ebbe a dologba. Ritkán purcannak ki egyből a dolgaink. Pont kifutottunk a 3 napból. Most majd ki kell juttatni a fenébe - XIV. ker. - ezt a nyamvadékot, hogy valami legyen vele. Ceglédről nem lesz könnyű... :(((

[Szerkesztve]

(#25) wiggen123 válasza BadTiger (#13) üzenetére

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

''A Windows Media Player 11 bétaverziójának használata fájlok Philips digitális hanglejátszóra való másolására a számítógép, a digitális hanglejátszó vagy a Media Player hibás mûködését okozhatja. A Philips hamarosan elérhetõvé teszi bizonyos modellek Firmware frissítését, ami biztosítja majd a Windows Media Player 11-es verziójával való együttmûködést.
Mindaddig kérjük a fájlok átmásolásásra használja a Windows MediaPlayer 10-et vagy azt a szoftvert, amit a termékkel kapott.''

[link] ezen a linken olvastam.
Valami gubancuk van a winfossal, de dolgoznak rajta elvileg ;) én úgy értelmezem a fenti szöveget :).
Amúgy milyen a hangja a kicsikének, mert én is hasonló megvételén gondolkodom?

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#26) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ismeri valaki a PHILIPS HDD120 -as modelljét? Mert eltörött a gombja, és ez maszekban nem orvosolható. Sajna a gari már lejárt, azért kellene valamiféle segítség. Sajna elég szarul van megoldva, egyben van az egész gombsor. Az egészet cserélni kellene, lehet. :U

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#27) wiggen123 válasza BMW001 (#26) üzenetére

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

philips.hu support oladalon keress szervizet, vagy irj nekik levelet. Nekem elég hamar válaszoltak. (1-2 nap)

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#28) rumos14 válasza BMW001 (#26) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem próbálkozz esetleg még a philips szervízzel ami a móricztól van 50 méterre. nekem a garin túl elromlott asztali dvd íromat újra cserélték :)

(#29) Castin

Castin
(lelkes újonc)

Hali mindenki!
Nagy gondom lenne. Mégpedig, hogy van nekem egy Canyon CN-MP1 mp3 lejátszóm, és kellene hozzá egy leírás. Mikor kaptam semmi nem volt hozzá (neten nem találtam... lehet rossz helyen kerestem). Pl nem tudja vki hogy hogy lehet vele hangot felvenni? Merthogy lehet vele, legalábbis egy netes termékismertetőben ezt olvastam, de nem jöttem rá hogy kell. Remélem tud vki segíteni!
Köszi előre is!

"Arra gondoltam, hogy a Földön túlnyomó többségben vannak a hülyék és az élet egyedüli célja, hogy mi magunk ne váljunk a többség részévé."

(#30) pityulee™ válasza Castin (#29) üzenetére

pityulee™
(tag)

Ezt [link] a Canyon oldalán találtam. Nemtom segít-e? :U

ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!

(#31) vazzz válasza Castin (#29) üzenetére

vazzz
(senior tag)

[link]

http://href.hu/x/hf2j

(#32) Castin válasza vazzz (#31) üzenetére

Castin
(lelkes újonc)

A leírással többre mentem mint a google belinkelésével... annál még én is tovább jutottam... ha csak eddig jut a segíteni vágyásod akkor inkább bele se kezdj :R

"Arra gondoltam, hogy a Földön túlnyomó többségben vannak a hülyék és az élet egyedüli célja, hogy mi magunk ne váljunk a többség részévé."

(#33) tothl válasza Castin (#32) üzenetére

tothl
(őstag)

Ha a leiras a lejatszodhoz valo, akkor tud folvenni, a leirasban benne van, hogyan kell :)
A mode gombot nyomkodod mig a rec feliratot nem latod, utana tudsz a lepteto gombokkal mentesi helyet valasztani majd a play/stop komboval inditani, lealitani a felvetelt

[Szerkesztve]

(#34) Castin válasza tothl (#33) üzenetére

Castin
(lelkes újonc)

Jaja, használt a leírás, mert legaláb tippet adott. Mert bár kiderült, hogy nem ahhoz az mp3 lejátszó típushoz van a leírás mint ami nekem van, de azért sikerült kitalálni, hogy melyik gommbal tudok és hogyan felvenni. Szal köszi a segítséget... akitől kaptam! ;)

[Szerkesztve]

(#35) zsborg

zsborg
(lelkes újonc)

Vettem egy mp3 lejátszót, (I Pod klón) és lefagyott. (utólag hallottam hogy ez törvényszerü ennél a lejátszónál)
Utána olvasgattam, valszeg az a hiba hogy nagyobbra van formázva, mint amit a samsung chip kezelni tud. Ezért nyívánvaló megoldás lenne az hogy rebot memory hack, kiválasztom a meghajtó betüjelet és hajrá.
Csak hogy nem lehet kiválasztani, mert nem ismeri fel. Szeretném azt hinni hogy nem kuka...
Volna-e valami ötlet ?

(#36) k.krisz03

k.krisz03
(tag)

Hali!
Van énnekem egy ilyen ultragagyi noname iPod-szerűség: [link]
Egyszer, mikor a suliba vittem (motorral voltam, nadrágzsebben volt a kütyü) nem akart bekapcsolni. Azt hittem, hogy a lábam melegétől bekrepált az akksija (gondoltam hülyeség, mert inkább a hideg árt neki), de nem hinném, mert néha-néha azért rá lehet bírni a bekapcsolásra, de akkor is csak a homokóráig jut el, majd kikapcs. Ha számítógépre kötöm, akkor az is csak akkor ismeri fel, ha feszegetem kicsit a kábeljét. Na meg amikor sikerül elkapni gépben, Total Commanderrel tallózva a kütyüt, azt veszem észre, hogy egyes zenék foglalják a helyet, de mégsincsenek ott.

Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy ''kiszögelhetem a falra''? Gari már nincs.

Egyébként van egy sejtésem, hogy mi lelte, de nem vagyok benne teljesen biztos: Olyan gyújtása van a motoromnak, ami kíméletlenül összezavarja a digitális mulimétereket, bicikli km órákat, stb. Azon a bizonyos napon a nadrágzsebben volt a kütyü (közelebb a gyújtás kritikus részeihez) mint akkor, amikor a pulóver zsebében hordtam.

Üdv
Krisz

(#37) Diego2002

Diego2002
(tag)

Üdv, van egy problémás mp3 lejátszó. Nem tudom milyen típusú (talán MP Man - ez van ráírva). A lényeg, hogy a rámásolt fájlokat nem tudja törölni, de igazán olvasni sem. Total Commanderben bejön a gyökérkönyvtár, mutatja a fájlokat, de semmit nem lehet vele kezdeni. Mit lehet ilyenkor tenni egy ilyen lejátszóval?

..::Diego::..

(#38) kwak

kwak
(újonc)

Hello!

e-RONIX-1410 mp3 lejátszórol van szó....
Kb 1 honapja vettem eddig minden jol müködött de most ha kiválasztom a music opciot csak homokorát mutat és visszamegy a fömenübe...
Ezt nem vágom.
Van valakinek ötlete????
Köszi

[ Szerkesztve ]

(#39) ChrissTa

ChrissTa
(lelkes újonc)

Hello!

Vettem két napja egy philips 3125-ös lejátszót. Feltelepítettem hozzá a szoftvereket, amit adtak, és utána másoltam rá zenét. Azóta nem tudok filmet nézni a gépemen, mert nincs kép csak hang. A lejátszó szoftverét leszedtem, és újraraktam a codekjeimet is, de nem használt semmi.
Találkozott már valaki hasonló problémával? windows xp-m van sp2-vel és media player 10.

Az üzletben, ahol vettem azt mondták, hogy mivel a lejátszó rendesen működik, ezért nincs csere. :((

Please valaki help! Nem szeretném minden egyes zenemásolás után újrarakni a windows-t. :W

(#40) Dávidxxx

Dávidxxx
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van nekem egy mpio fy 500-as 256-os lejátszom. Törölni akartam róla a fájlokat ( linux ) alatt, majd lehúztam a lejátszót, lehet túl korán. Azóta, mindha megsérült volna az egész memóriaegység és nem müxik. A gép felismeri a készüléket, de nem tud semmit sem csinálni vele... Mit lehetnne vele csinálni? Van vmilyen program rá? Vagy szervízben megtudják vajon csinálni?

előre is köszönöm az info-kat!

Einstein: ''Ha ezt mind tudtam volna, inkább lakatosnak megyek!''

(#41) Fakland válasza Dávidxxx (#40) üzenetére

Fakland
(újonc)

Hali!

Nekem ugyanez a problémám, nekem egy Thomson Lyra-m van (pdp8512). Bármilyen gépbe dugom be mindet megfagyasztja, a rendszer csak akkor lesz újra használható, ha kihúzom, de akkor varázsütésre...Nekem a Vista ajánlotta fel, hogy töredezzettségmentesítsem a meghajtót, eközben lefagyott, kihúztam és most nem tudom használni...Kuka?

Üdv,
Fakland

(#42) agiles

agiles
(újonc)

Sziasztok! Az a gondom, hogy épp az előbb frissítettem firmwaret a Sansa Clipemen. Az előzővel még volt rádióm, a mostanival pedig nincs. A mostani a 01.01.20E verzió. Mi van ilyenkor? Mi a teendő? Hova tűnt a rádió?

(#43) agiles válasza agiles (#42) üzenetére

agiles
(újonc)

Kiegészítés: feltöltöttem az amerikai verziót (01.01.20A), és láss csodát, működik a rádió. :C A kérdésem így módosult: miért van ez?

(#44) vili13 válasza agiles (#43) üzenetére

vili13
(őstag)

Azért, mert a Sandisk egyes piacokon rádióval, máshol annélkül forgalmazza a lejátszóit, és az utóbbiak kedvéért egyszerűbb firmware-ből letiltani, mint ténylegesen rádió nélkülit gyártani belőle. Valami számomra ismeretlen, elcseszett jogi megfontolás lehet a háttérben.

(#45) agiles válasza vili13 (#44) üzenetére

agiles
(újonc)

Basszus! Nem semmi!
Köszönöm a választ!

(#46) Korte123

Korte123
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy ismerősöm segítséget kért tőlem, hozott egy mp3 lejátszót, ami állítólag vírusos, mert amikor rádugja, kiírja a víruskeresője, hogy trójai vírust talált. Le akarta formatálni, de nem sikerül.
Elhozta, én is le akartam formatálni, és azt írja ki:
"A lemez írásvédett."
Egy-két rendszerfile van rajta, meg két könyvtár, az egyik a mikrofonos felvételeknek.
Szerinte a vírus bebetonozta magát. Az én keresőm nem jelzett, most nem tudom, hogy azért, mert nem ismeri a virust, és most fertőzött lett az én gépem is, vagy nem is vírusos...
Szerintetek megmenthető még valahogy a kütyü?

(#47) rumos14 válasza Korte123 (#46) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lehet rajta vírus. formatálni vszleg azért nem engedi mert éppen használja vagy vmi filekezelő, vagy maga a vírus vmelyik része használódik éppen.
a legjobb az lenne, ha magán a lejátszón tudnál egy formatálási parancsot kiadni, ha van rá lehetőség.
vagy indítsd a win biztonságos üzemmódban, hátha.

[ Szerkesztve ]

(#48) Korte123 válasza rumos14 (#47) üzenetére

Korte123
(lelkes újonc)

Köszi a segítséget, sikerült! Bár kicsit másképp :)
Mint mondtam, ismerősöm amikor rádugja az usb-re, a víruskeresője szól, hogy vírus van. Amikor én rádugtam, az enyém nem szólt, és megijedtem, hogy hátha most megfertőzte a gépemet :F
Ezért leszedtem az én keresőmet, és felraktam az övét, hogy az megtalálja, ha vírusom lenne. Amikor felraktam, rádugtam az mp3 lejátszót, hogy most visitozik-e vírus miatt. Nem. De ha már rádugtam, megpróbáltam megformázni, és csoda történt: megcsinálta, most tök üres! Remélem a vírus is eltünt róla! Szerinted is?
Egyébként magán a lejátszón nemnagyon lehet kiadni formázást.. a kijelzője meghalt :(
Menü gomb sincs rajta, csak play/pause, előre-hátra, hold, és volume +-. Lehet, hogy nincs is beállítás? :F Mind1, mindenesetre mint mp3 player működik, rámásoltam zenét, szól rendesen, elindítani, léptetni lehet, ahhoz nem kell display :D Vakoknak ideális :DD De pendrive-nak nemolyanjó, mert iszonyat lassan másol rá :(
Kösz még1x, és bocs, nem tudtam, hogy ilyen könnyen megoldódik a prob.

(#49) rumos14 válasza Korte123 (#48) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és most már nem visít a haverod gépén hogy vírusos?

(#50) Korte123 válasza rumos14 (#49) üzenetére

Korte123
(lelkes újonc)

Hmm, ezt nem tudom. Úgy váltunk el, hogy akkor így neki nemkell. Kijelzője rossz, és még vírusos is.. Még nem tudja, hogy sikerült leformatálni. Elvileg a miénk lett. Ha nem kérdez rá, így is marad :) Ha kell neki, akkor visszaadom, és kiderül a kérdésedre a válasz.

Szerinted lehet még rajta vírus? Format után a teljes kapacitás 100%-át üresnek mutatta. Van itt is valami olyan vírus, mint a boot vírus, ami az mp3 lejátszó olyan részére épül be, ami nem a "hasznos" terület része? Akkor ez valami speciális mp3/pendrive vírus lenne... Nem?
Ja, format előtt volt rajta két system-hidden file, ami nem tudom mi volt, sajnos nem jegyeztem meg.. ha az volt maga a vírus, akkor az most már nincs ott :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.