Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Sziasztok, lenne két problémám.

    Portable ff-et használok már egy ideje, elvileg felfrissítette magát 33.1.1-re, de már kb az első nap óta van vele bajom.

    Az egyik, hogy pár megnyitott tab után (10-15, változó) a böngésző képe fekete lesz minden tabon, görgetéskor néha bevillan az oldal képe, de csak az program kilövése oldja meg.
    Elvileg erről azt olvastam, hogy a hardveres gyorsítás és az integrált vga okozza, ma kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, majd kíváncsi leszek az eredményre, ha esetleg szerintetek más a baja, kérlek szóljatok. :)

    A másik pedig az, hogy egy idő után nem tölti be az oldalakat.
    A gép net kapcsolata tökéletes, ilyenkor megy rendesen az ie, de az ff már egy oldalt se tölt be, ki se írja, hogy kapcsolati hiba, csak próbálja folyamatosan betölteni az oldalakat, majd egy idő után kiírja, hogy új lap és kész.
    Szintén csak a program bezárása és újraindítása segít csak rajta.
    Ez mitől lehet?

    Még mielőtt rendes ff telepítését ajánlanátok: céges gép, ie az alap böngésző, ff-ből (és chrome-ból, de azt nagyon nem szeretem) csak portablet lehet felrakni, és ezen két problémát leszámítva semmi bajom vele már lassan több, mint 7 hónapja.

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák