Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mozilla33.1

    csendes tag

    válasz Steelmanus #40068 üzenetére

    Ha a water nem fut, akkor nem szólhat bele a firefox dolgaiba. Ha a firefox nem fut, akkor a water szépen kinyílik a firefox lapjaival, a kiegészítőkkel együtt. Ebből következik, hogy a water ugyanúgy működik, mint a firefox, teljesen kompatibilisek egymással, a teljes profilmappát is beleértve.
    Csináltam egy 2. firefox profilt, ott sem marad úgy a gmail piszkozat, de érdekes módon az 1. profilban úgy maradnak. Ezt nem értem, mert mindkét firefox profil ugyanúgy van beállítva, ugyanazok a kiegészítők vannak ugyanúgy beállítva. Ez miért lehet? Csináltam 3. profilt is, itt is minden ugyanolyan, itt se maradnak úgy a piszkozatok újraindítás után. Ennek így semmi értelme. Hogyan lesz így megoldás? Eddig még az 1. profilban se maradtak úgy a piszkozatok. Hogyan oldjak meg egy olyan problémát, ami mindig változik?
    Ha a firefox nem fut, a waternél is előjön a profilválasztó ablak, bármelyiket elindíthatom, de csak egyet, de sehol se maradnak úgy a piszkozatok.
    A cybernél és a palemoonnál nincs piszkozat gond 1 profillal, itt nem csinálok több profilt.
    Ha a watert uninstallálom, attól még a firefox probléma nem fog megoldódni.
    Nem fogom a firefoxot uninstallálni, mert nem akarom ez egészet a nulláról újra felépíteni, még ha el is mentem a sessionstore.js file-t, amiben a megnyitott lapok vannak. A cyberben sem akarok másik profilt létrehozni, kiegészítőket felrakni, kísérletezgetni, mindent beállítani, mert a firefoxot akarom használni és megjavítani. A 3 másik firefox program csak a probléma megállapítása és megoldása miatt kellett, de nem segítettek.

    Hogyan érted azt, hogy a cyber átvette a registry irányítását?

Új hozzászólás Aktív témák