Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • idevele!

    csendes tag

    válasz DS39 #38841 üzenetére

    A 38840-ben leírtam, hogy mi történik. Semmi. Innentől nem tudok mit csinálni. Bedugtam egy pendrive-ot is, hátha ez a baja, majd így indítottam el, akkor is ugyanaz lett. Az extracting ablak lefut, aztán vége. Nem tudom hová csomagolja ki, nem kérdez semmit. A sima telepítéses fajta működik.
    Csak kipróbálásra kellett a portable mind3nál, hogy ne kelljen telepíteni, nem azért, mert hordozni akarom, vagy pedrive-ról indítani.

    A kipróbálások eredménye:

    Waterfox portable: https://www.waterfoxproject.org/ Ez futó mozilla mellett mozilla folyamatot indít. Mozillák nélkül elindul, itt van az advanced/network részben gyorsítótár méret kijelzés (mozillánál nincs). Letöltöttem a magyar nyelvcsomagot, átkapcsoltam a waterfox főoldalán található leírás alapján, OK. Ez is a lekerekített, 32-es mozillás füleket, stb. használja, amit utálok már itt a mozilla fórumon pár hónappal ezelőtti képek alapján. Van chrome nevű mappa is. Hiába jelölöm be, hogy figyelmeztessen több lap bezárása előtt, nem teszi, simán bezárja az egész böngészőt.

    Cyberfox portable: https://8pecxstudios.com/cyberfox-web-browser Itt van a project menüben chrome menü, chrome kinézetet lehet csinálni. Letöltés, intel 64 bit portable kell http://sourceforge.net/projects/cyberfox/files/Zipped%20Format/ Ez elindul külön folyamatban mozilla 28 mellett is. A nyelvi csomag itt van https://8pecxstudios.com/current-release-language-packs Ugyanúgy kell átállítani, mint a Waterfoxnál. Itt szögletesek a lapok fülei. Itt van az advanced/network részben gyorsítótár méret kijelzés. Min. 10-15 menüpont angol marad a magyarra állítás után. A speciális/frissítés menüben csak automatikus frissítés van, és csak keresőszolgáltatások vannak, a cyberfox nincs. Hiába jelölöm be, hogy figyelmeztessen több lap bezárása előtt, nem teszi, simán bezárja az egész böngészőt.

    Pale Moon telepített: http://www.palemoon.org/ Nem jó, mert csak a default profilt lehet átvinni http://www.palemoon.org/migrationtool.shtml
    Nem indul el a portable, csak a sima verzió települ fel, a mozilla mellett külön folyamat. A nyelvcsomagok:
    http://www.palemoon.org/langpacks.shtml Ugyanúgy kell átállítani, mint a Waterfoxnál. Érdekes, hogy az oldalán írja, hogy a fordítások nem 100%-osak, erre itt minden sor magyar lett, nem úgy, mint a Cyberfoxnál. Ott kellene ilyet írniuk. Az about:confignál nincs figyelmeztetés (óvatos leszek...). Itt szögletesek a lapok fülei. Itt van az advanced/network részben gyorsítótár méret kijelzés. A speciális/frissítésben a telepítés kézzel történik az alapbeállítás. Van speciális/gördítés menü, az egérgörgő, stb. oldalgörgetés sebességét lehet beállítani. Hiába jelölöm be, hogy figyelmeztessen több lap bezárása előtt, nem teszi, simán bezárja az egész böngészőt.

    Ez a figyelmeztetés hiány vajon miért lehet mind3nál? Így mindegyik elég komolytalan, mert egy ilyen alapvető dolgot nem tudtak megoldani, ki tudja, hogy a használat közben milyen dolgok nem fognak még működni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák