Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#351) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hogy lehet az adblock szűrőlistájából 1-2 bejegyzést eltávolítani? eddig csak olyat találtam, ami mindet kiszedi...

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#352) Winner_hun válasza ngabor2 (#351) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kijelölöd amit ki akarsz szedni és megnyomod a del gombot

[Szerkesztve]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#353) Nabu válasza vgergo (#350) üzenetére

Nabu
(fanatikus tag)

Blokkolja a tűzfalad vagy valami más reklámszűrő program!

Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))

(#354) ngabor2 válasza Winner_hun (#352) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hehe, tényleg :B én meg mindenféle menüpontot meg hasonló gonoszságokat kerestem :D

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#355) Sil válasza Winner_hun (#352) üzenetére

Sil
(őstag)

Vagy jobb egérgomb...

(#356) Winner_hun válasza Sil (#355) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt még nem néztem, tényleg:)
A #348-ra valami esetleg?:)

(#357) Sil válasza Winner_hun (#356) üzenetére

Sil
(őstag)

1. Safe Mode-ban mi a helyzet? Nem frissítettél véletlenül valami kiterjesztést azelőtt, hogy ez elromlott volna?

2. Mondjuk az about:config-ban kapcsold át a layout.word_select.stop_at_punctuation -t, és utána duplaklikk a szövegen? Ha rendes, működő link (nemcsak sima szöveg), akkor persze nem kell kijelölni a másoláshoz, simán jobb egérgomb, Hivatkozás címének másolása.

(#358) Sil válasza zsoi (#342) üzenetére

Sil
(őstag)

1. Nem vagyok programozó, és sose próbáltam a CCK-t, nem tudom, hogy működik. Ezzel is próbáltad? [link] vagy ezzel? [link]

2. Firefox 2-nél próbáld meg ezt inkább (bár ezt most csak ColorZillával néztem):
#tools-menu { display: none !important; }

(#359) Winner_hun válasza Sil (#357) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1. nemtudom, azt hogy kell indítani?:B Amúgy lehet hogy volt frissítés, sajnos fogalmam sincs:(
2. Nem erre gondolok, legalább is nálam nem változott semmi sem.
Amit szeretnék: van egy szöveg, mondjuk egy link, pl:

http://prohardver.hu/p.php?mod=27&id=21505

Namost ha a link végére állok, lenyomom az egér bal gombját és elkezdem kijelölni a linket, akkor ahhol tart az egér, azt a részt jelöli ki. Internet Explorerben pedig az adott részt vagy mit egyből kijelöli a böngésző.
Pl:

Firefoxosnál a kurzort a sor végéről indítom, a prohardver er-jénél tart az egér, a sötét rész van eddig kijelölve:
IE-nél ugyan itt tart a kurzor és az alábbi rész van kijelölve:

Na ezt szeretném én megcsinálni ff-ban is.

(#360) Sil válasza Winner_hun (#359) üzenetére

Sil
(őstag)

1. Az a Csökkentett mód, kell lennie hozzá parancsikonnak a Start menüben.

2. Amit akarsz, arra sajnos nem tudok megoldást. De szerintem gyorsabb és egyszerűbb az a megoldás, amit írtam, hogy false-ra rakod azt a preferenciát, és duplakatt a szövegen, úgy egyből kijelöli az egész linket. Nálad ez sem jó?

(Ha ennyire összeszedsz minden lehetséges vagy sohanemlátott bugot, akkor tényleg csak a tiszta újratelepítést tudom ajánlani, új profillal, max a könyvjelzőket átmásolva... Azaz uninstall után a fennmaradó mappák kézi törlése a Program Files-ból meg a profilodból is, és utána reinstall. De azért kíváncsi lennék a kiterjesztéseid listájára is, nem használsz-e valami olyat, ami összeakad egy másikkal.)

[Szerkesztve]

(#361) Winner_hun válasza Sil (#360) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Start menüben nem találtam a Programoknál még a mozillának sem dolgait, lehet indstallnál, ha lehet akkor azt választottam ki, hogy oda ne telepítsen:F Megnéztem a program files/mozilla mappában, ott sem találtam csökkentett módos dolgot.

Kiterjesztéseim: [link]

Amit írtál a kijelölésre az nem jó, vagy a link egy részét jelöli ki, pl 2 / jel közötti részt, vagy pontig vagy amíg tart egy rész vagy az egész sort ami a linkben van. Igazság szerint az ie-s verziónak örülnék, mert nem mindig linkről van szó, egyes szövegeket is könnyebb lenne azzal a módszerrel kijelölnöm.

(#362) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Másik bajom. Ha wmp-es videót nézek egy fülön, azt bezárom, akkor ezt kapom:
[kép]
Ha ekkor bezárom a firefoxom (jobb felső sarokban a piros sarki ixel:D) akkor a ff látszólag bezárul, de ha indítanám, akkor azt írja ki, hogy a firefox már fut, blablabla, ekkor le kell lőni feladatkezelőben is, addig nem hajlandó elindulni.
Azt nem értem, hogy ammikor bezárom akkor a feladatkezelőben miért nem záródik be:F

(#363) Noxy válasza Winner_hun (#362) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Melyik FF verzsön 2.0 ? Vagy a dupla klikkes belépés miatt a PH-ra, még mindig nem raktad fel?

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#364) Winner_hun válasza Noxy (#363) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1.5.0.8 és a belépés miatt nem is fogom feltenni a kettest. Lehet hülyeség, de ez van. Majd ha a ph-t megcsinálját auto loginre (vagy van ilyen kiterjesztés?) akkor lehet szó a váltásról, addig nem.

(#365) Noxy válasza Winner_hun (#364) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Sorry, akkor csak szaporítsd a ???? jeleket. :DDD

(#366) Winner_hun válasza Noxy (#365) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:)

(#367) Sil válasza Winner_hun (#361) üzenetére

Sil
(őstag)

Akkor Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode, ha jól emlékszem... Előtte persze Firefox ne fusson.

A DownloadHelper és a VideoDownloader mintha ugyanazt csinálná, biztos nem akadnak össze?

(#368) Winner_hun válasza Sil (#367) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csökkentett módban működik a tab, ami eddig nem műkdött.
A két letöltős dolog volt a legelső, amit feltettem és azokhoz igen rég jelent meg frissítés, nem hiszem, hogy azok kavartak be, de ha kell, akkor újrateszem az egész firefoxot, kiterjesztésekkel együtt, egyesével a legelejétől, csak legyen jó.

(#369) Sil válasza Winner_hun (#368) üzenetére

Sil
(őstag)

Ha csökkentett módban működik, az azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel valamelyik kiterjesztés okozza a gubancot. Nincs olyan sok kiterjesztésed, úgyhogy végig lehet próbálgatni, tiltsd le egyenként, indítsd újra és nézd meg, melyik letiltásakor javul meg. Én így elsőre valamelyik letöltős dolgot tiltanám le a kettő közül, tapasztalataim alapján a Firefox nem szokta szeretni, ha ugyanarra a funkcióra két kiterjesztés is fent van (és mondjuk ugyanazt akarják csinálni). Ez a ''két dudás egy csárdában'' tipikus esete (mint ahogy pl két vírusirtó sem túl jó, ha egyszerre van fent a gépen).

(#370) Winner_hun válasza Sil (#369) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na én most vagyok kész:D
Nem csináltam semmit és most működik ami eddig nem működött:F Egyedül a paste and go kiterjesztés lett frissítve, talán az okozhatta. Mindenesetre most jó, ha megint lesz valami gubanc akkor végignézek mindent.

De hogy ez milyen qva idegesítő volt:(( Sőt, tegnap ha megnyomtam a num bill-en a per jelet akkor az a funkció jött be, ami ctrl+b-re jön be (télleg, azt le lehet tiltani valahol?)

[Szerkesztve]

(#371) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sőt, ha már a kiterjesztéses bűnüldözés folyik:D akkor arra van esély, hogy valamelyik kiterjesztés miatt fagy be kb 20 mp-re a firefox amikor az Ugrás-ra kattintok?:F

(#372) Nabu válasza Winner_hun (#371) üzenetére

Nabu
(fanatikus tag)

Ha safe módban nem csinálja akkor nagy rá az esély!

Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))

(#373) Winner_hun válasza Nabu (#372) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ott is behalt, az előzményeket töröltem és már nem hal be. Szerintem túl sok volt, kb win telepítés óta összegyűlt, sőt, még annál is több

(#374) sekli

sekli
(PH! addikt)

másnál is van ilyen bug a 2.0-ban, hogy ha a görgővel kattintasz az üres helyen, akkor kijön az a kör alakó scrollozós valami, és ha ezután átváltasz egy másik tabra és vissza, akkor ott a kör, de nem scrolloz? :)

[ Szerkesztve ]

(#375) Nabu válasza sekli (#374) üzenetére

Nabu
(fanatikus tag)

Nálam minden ok! Most néztem és utánna is scrolloz ha visszamegyek!

Bár én ezt a technikát nem nagyon használom inkább görgőzök vagy ha az aljára, elejére akarok menni rögtön akkor arra ott van a Back to top kiterjesztés!

(#376) Noxy válasza sekli (#374) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Sztm, ez mér lenne bug. Honna tudná a FF hogy azon az oldalon is kellene scrollozni?
Ha 1 olyan tabra kattintasz ahol nics scroll bar. ott a kör alakó scrollozós valami meg se nyikkan.
Hát nem tom miért olyan qrva nagy gond még 1-t kattintani. Ha fa vágásról lenne szó még + is érteném valahogy, de úgy látszik ez a kattintgatós betegség a Winner_huntól már kezd terjedni. :DDD

[Szerkesztve]

(#377) sekli válasza Noxy (#376) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

de vissza is kattintottam... meg ha Nabu kollégának megy, akkor bug...;)

[ Szerkesztve ]

(#378) Noxy válasza sekli (#377) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Sztm nem bug. Mindig ott scrolloz amelyik tabon kattintasz, ha + vissza lépsz arra a tabra ahol má lenyomtad, akkor ott marad.

[Szerkesztve]

(#379) sekli válasza Noxy (#378) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

ott marad, az jo, de miért nem scrolloz ott...? :U

[ Szerkesztve ]

(#380) Noxy válasza sekli (#379) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Neked mért nem, azt nem tom, de ha én vissza váltok bármelyik tabra ,ahol elötte lenyomtam, ott folytatja a scrollozást. Hiba az ön készülékében van.

(#381) Nabu válasza Noxy (#380) üzenetére

Nabu
(fanatikus tag)

Ha elolvastad volna a #374-es hszt figyelmesen ott pont ezt kérdezte!!!!!!! :Y :Y
Olvasd el megint és leesik hogy mit is kérdez és te mire válaszolsz...

(#382) Winner_hun válasza Nabu (#381) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ff guru:D a második kérdésemre van valami ötleted?:) [link]

(#383) sekli válasza Winner_hun (#382) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

hm ez érdekes, nem is tűnt még fel..., egyébként nagyon lusta vagy....:)

[ Szerkesztve ]

(#384) Winner_hun válasza sekli (#383) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sokkal gyorsabban tudnám úgy végezni a dolgomat:)

(#385) bandiras2

bandiras2
(senior tag)
LOGOUT blog

Most raktam fel a legújabb verziót, és nagyon zavar az opera skin.
Nekem nagyon jó volt az eddigi egy bezáró X jobbszélen. Hol lehet beállítani a kinézetet?

PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...

(#386) Ramius válasza bandiras2 (#385) üzenetére

Ramius
(őstag)

A tab mix plus tesz neked bezáró gombot a jobb szélére :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#387) Ramius válasza Winner_hun (#382) üzenetére

Ramius
(őstag)

Ha kicsit felfelé húzod az egeret akkor kijelöli az egész sort :D

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#388) Sil válasza bandiras2 (#385) üzenetére

Sil
(őstag)

Lásd #72. Kiterjesztés nem kell hozzá.

(#389) Sil válasza Ramius (#387) üzenetére

Sil
(őstag)

Ha egész sort akarsz kijelölni, az simán tripla kattintás... ;) (Illetve ezt át lehet állítani egész bekezdésre is.)

(#390) Winner_hun válasza Ramius (#387) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor olvasd át még egyszer, hogy mit is akarok. :U

(#391) bandiras2 válasza Sil (#388) üzenetére

bandiras2
(senior tag)
LOGOUT blog

Válaszoka köszönöm, a tab mix megoldotta.

PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...

(#392) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C [link]

(#393) Mr.Skyline

Mr.Skyline
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
valaki meg tudná mondani, hogy tudok egy skint letöltött már gépen lévő fájlból telepíteni?
mert az Add-ons menü ablakban nem találok ilyen lehetőséget :(

''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

(#394) Winner_hun válasza Mr.Skyline (#393) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fájl/Fájl megnyitása

(#395) Sil válasza Mr.Skyline (#393) üzenetére

Sil
(őstag)

Pl ráhúzod a .jar fájlt a Témák ablakra az egérrel. ;) Vagy ott a Mr Tech Local Install nevű, amolyan svájcibicskaszerű kiterjesztés, az többek közt hozzáad egy ilyen gombot a Témák ablakhoz is.

(#396) Mr.Skyline válasza Sil (#395) üzenetére

Mr.Skyline
(senior tag)
LOGOUT blog

köszönöm a segítséget! Siker! :D

''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

(#397) akasp

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

elég érdekes problémával szembesültem: firefoxot használok és ha fontosabb helyről van szó, amit gyarkar látogatok, mindig megjegyeztetem a jelszót. és amikor következőként rámegyek, akkor a szövegdobozokba(formokba) beilleszti automatikusan a nevet és a jelszót, szooval nekem már csak a belépés gombra kell kattintanom. ez eddik OK.
Csak amikor jövök ide a PH-ra, itt is megjegyeztettem a felh.név-jelszó párost, de amikor ujra látogattam, nem rakta be :Y :Y . Csak amikor beírtam a feh.nevet, csak akkor pakolta be a jelszót a szövegdobozba automatikusan. Én meg nem akarom állandóan beírokatni, hogy ''akasp'' hanem csak egyszerűen ha jövök, szimplán egy ok-t nyomok. Mi itt a teendő??

MInden más weblapnál ez rendesen működik.

(#398) Tele von Zsinór válasza akasp (#397) üzenetére

Tele von Zsinór
(őstag)
LOGOUT blog

Másoknak is volt gond FF2.0-al, nekem nem jött elő, ha visszalapozol, megleled a választ. De az tuti, hogy elég az első betűt beírni, és a listából kiválasztani, h akasp.

http://maerlyn.eu/ | http://tibia.hu/

(#399) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Kijott az uj FF (v2.0.0.1).

Lehet, hogy le vagyok kesve egy picit, de most szedtem le, es raktam fel a gepre.

(#400) Sil válasza twollah (#399) üzenetére

Sil
(őstag)

Nem vagy elkésve, hivatalosan akkor jelenik meg, amikor a főoldalra is kirakják, most még csak az ftp-n van fent.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.