van egy vekony knyv hozza,ha azt bevagod,akkor tuti atmesz.nem nehez,2 nap alatt kiolvastam,ugy,h mellette meg 8 orat dolgoztam,es aludtam is boven.magyarul kb 8 ora alatt kiolvashato.va na neten jopar hely, ahol lehet teszteket kitolteni,unasig csinaljad,es a kerdesek ismetolodni fognak a vizsgan.igy mar fejbol nyomod a valaszt. amugy ne msokban mas.szabalyok ugyanazok, csak nehany dolog mas.pl parkolas, behajtani tilos tablak, elozes. nem veszes.
kezdo motor mar joparszor ki votl targyalva itt. abban szinte mindenki egyetert,h eloszor kisebb motorral kell kezdeni,majd ha megszokod a feelinget,mehet a nagyobb. kisebb motornak szemelyszerint 125-ost v 250-est ajanlok, de ebben mar vannak elteresek.van aki egybol 400-ast, devan aki meg csak 50-est ajanl. (50-es speed motor is kulonbozik a simsontol
) ha el vagyeresztve penzzel,akkor javaslom szepen a rangletrat vegigjarni. 125-400-600ccm v 250-600ccm. ez persze speedre,turara vonatkozik. cross, supermotohoz, chopperhez nem ertek...
a te helyedben, (mint ahogy en is csinaltam hasonlo okok miatt) vettem kb 200-ert egy rendszamos jo allapotu 125-ost, majd miutan mar ugy ereztem,h nem esek el a pirosnal,mert meg kell allni,lecsereltem 250-esre. itt e nle fogok ragadni anyagi megfontolasbol, mert 30E Ft-tal olcsobb a biztositasa, es jopar ezerrel a teljesitmenyadoja,mint a kovetkezo lepcsofoknak. kicsi penz,kicsi motor 
Yamaha FZR 600 Genesis