menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
[Re:] Hivatalosan is bemutatkozik az Olympus 75 mm F1.8 m4/3-os objektívje
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
feca81
(tag)
kollegamnak kymcoja van,edig nicns vele gondja,meg benen van a fojtas.mar varja,h kivegye,mert a 30 km/h kicsit tulzas
amugy teljesen jol bel lehet epiteni a muszerfaljaba egy digitalis orat,es meg jol is mutat 
Yamaha FZR 600 Genesis

persuader
(őstag)
Ezekszerint az 1433 darab Agility tulajdonos jól elmondta mindenkinek, hogy mennyire rossz a robogójuk, viszent ezt nem hallotta meg 237 ember, akik valószínűleg nyaralni voltak. Asszem ez lehet a turpisság...
explosión 2 tiempos
nem az hogy nem teccik csak na,,, 
Csak ne lenne olyan porszivó cső alakja 
Hát nemtudom. Ahogy nézem a zxr-t olcsobban megtudnám venni mint a gs-t vagy a banditot, viszont hosszutávon többe lenne akkor elmondásod szerint, és hát ugye nem is mai darab és mint olvasom nehéz hozzá cuccokat szerezni, míg a másik 2 mocihoz még van alkatrész utánpótlás.
A zxr-nek van valami tipushibája? (mint pl sok banditnál az hogy takony idöben sokszor leáll ha nem huzod neki a gázt, meg a teloi gyengék)
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
tegnap volt fater, minden indexet kicseréltek. 

stargazer
(senior tag)
most nemtom mi a gondod...
tehát ez hülyeség szted
menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

persuader
(őstag)
Inkább az a furcsa, hogy ebből arra következtetsz, hogy valami turpisság van.
explosión 2 tiempos
nah megvették anyámék. kék lett holnap hozzák haza 

stargazer
(senior tag)
neked mit jelent ha azt mondom turpisság van a kymco-kkal? nekem csak annyit hogy valszeg nem éri meg az árát.

Prof01
(PH! addikt)
400-as ZXR-hez biztosan könnyebb alkatrészeket szerezni, mert ha jól tudom nem belpiacos. Németországban is sok van belőle.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

rebel56
(tag)
Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.
Azzal kéne megitatni az olajat aki odaöntötte. Ha tudá milyen nagy tempónál perecelni tutti nem csinálna ilyet
...(sajnos én már tudom)
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O
a parasztja nem gondolja hogy ezzek minden embernek árt?

Prof01
(PH! addikt)
No comment... 
vazze pont ma akartunk indulni sirokra de csak szombaton megyünk. ha taknyoltam volna, biztos megkerestem volna aki kiöntötte de felnyalattam volna vele
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

golyani
(őstag)
lekéne vele öntnei önteni és meggyújtani de időbne eloltani el ne felejcse a leckét!!!
hogy létezhetnek ilye nbarmok 
HP Pavilion dv5-1080eh

net84
(őstag)
30
- nekem fojtva ment 50-et, utánna 70 volt a vége alattam, igaz 1x sikerült 80 fölé tornásznom egy kamion mögött, de utánna meg majdnem rákenődtem a platóra...
Tüzi - hát nem tudom... egy-kettőt vittem beüzemeléskor próbakörre, hááát néha még gurulni sem nagyon szeretett volna. Igaz izlések és pofonok, de nekem a súlyelosztása sem tetszett.
stargazer kolléga belinkelte a cikket, ami az van leírva, amit én is mondtam...a Rieju miatt esett vissza a Kymco forgalma, ez nagyrészt annak köszönhető, hogy az emberek nagy része árérzékeny, de annyira nem, hogy a gazdaságos boltok valamelyikében vegyen motort...vagy az is drágább mint pl. a Paseo 
Nincs turpisság/furcsaság a Kymco-nál, csak nem nagyon hozott ki az ''olcsó'' kategóriába új motort...
[Szerkesztve]
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...
Igazad van, 30km/k az kuva kevés. Nekem pár éve volt egy honda tact-om, régebbi tipus. Mikor megvettem folytással ment 45km/h-t. Elivtem szerelőhöz, egy számot fúrt rajta, és kivette a folytást. Egyböl erőre kapot, 80km/h végsebesség 
[Szerkesztve]
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

feca81
(tag)
ez a kymco 4T,nem 2!!! azert megy ilyen keveset.viszont sokkal csendesebb,es gazdasagosabb
Yamaha FZR 600 Genesis

stargazer
(senior tag)
sztem jellemző hogy ha valaki vesz valamit amiről először azt hiszi megfogta az isten lábát mert vadi új és mégis csak fele annyiba kerül mint egy márkás gép, akkor utána pofára esik.

Prof01
(PH! addikt)
Nagyon ismerős volt a neved, és asszem már tudom honnan. 
Nem ez az avatarod bithu-n? [link] 

Integra
(Jómunkásember)
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalbike/magazin/hirek/honda/2007//.gdata/gp_mugencbr600rr.jpg)
A Mugennek szoros kapcsolata van a Honda gyárral, mivel a japán tuningcég régóta részt vesz a gyár versenyautóinak és utcai sportjárműveinek felkészítésében. A Mugen nemcsak autókhoz, hanem motorkerékpárokhoz is gyárt alkatrészeket néhány éve. Most a legújabb CBR600RR supersport gépet vették kezelésbe. Elsőként az agyonfojtott kipufogórendszert szedték le a motorról, és helyébe egy saját fejlesztésű, rozsdamentes acélcsőből álló leömlőt és titán versenydobot raktak. Ez jó néhány kiló megtakarítását és pár lóerő többletteljesítményt eredményezett. A rendszer ára Japánban alig 150 ezer forint. A villaszárak csúszó részét speciális titánötvözettel vonták be, amelynek kisebb az ellenállása, és a Mugen logót is integrálták a bevonatba. A fékrendszert egy fémhálós fékvezetékkel javították fel, melynek csatlakozó pontjai piros, Mugen logós védőbevonatot viselnek. A kipufogódobon található hővédőpajzs szénszálas anyagból készül, de meglepetésre fehér színben. Mindenki számára elérhető extrát jelent a titánszínű bevonatot kapott első szélvédő. Az utolsó simításként a CBR600RR fekete-vörös Mugen fényezést kapott, és a kerekekre is vörös díszcsíkok kerültek fehér Mugen logókkal ékesítve. A motor egyben nem, de alkatrészenként megvásárolható a Mugen japán weboldaláról
150rugó.. agyam eldobom, itthon bele se merek gondolni mennyi lenne... 

net84
(őstag)
nem kell bemutatni
ilyenem volt! és néha besegítek a helyi kereskedésnek... ismerem ezeket...és azért mondtam, hogy a 30 kevés, hogy jóval többet kellene fojtással is mennie.
stargazer - nem feltétlenül... én pl. a használttal estem pofára, de nagyon.
Tény, hogy egy ''márkás'' motor valsz. megbízhatóbb, mint egy ''noname'', igaz nem sorolnám most már a Kymco-t a ''noname'' kategóriába...
[Szerkesztve]
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...

Integra
(Jómunkásember)
azért 30 új 1098as duki szépen mutathat egymás mellett

stargazer
(senior tag)
bocs de most kicsit fáradt vagyok hozzá hogy értsem mit szeretnél ezzel mondani... biztos h nekem szántad különben... 
de 
Na jó, de ha azt mondom, hogy Japánban 2.1millió ft-nak megfelelő yen-ért megkapod az 1kRR-t, komolyabb futóművel akkor? Itthon elkérnek érte 3.2-t... Nooooormáááális?
Egy szaros dobért elkérnek itthon egy-kétszázezret, nem egy komplett titán-rendszerért

Annak, meg aki az olajat locsolta szét, bontóbaltával csapkodnám le a karját... az istenbarmának 
[Szerkesztve]
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

Prof01
(PH! addikt)
Látom, már az elsők közt bsz-t kívántál!
Én most vettem csak észre (djprof néven vok fenn). 
[Szerkesztve]
- Privát
- 2007-07-30 18:39:43

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Tud valaki bontót / olcsó boltot, ahol lehet kapni (használt) Keihin karburátorokat?
All Black...
(#930) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#929) üzenetére
- Privát
- 2007-07-30 19:39:03

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Szár nélküli tükröt is keresek 
All Black...
(#931) Den válasza Stalker-2572 (#929) üzenetére
- Privát
- 2007-07-30 20:40:24
nekem van új, nem észvesztő áron. egy tipus 2 vagy 3 méretben. mihez kell? az xr-hez?
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
(#932) Stalker-2572 válasza Den (#931) üzenetére
- Privát
- 2007-07-30 22:00:06

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Nem, DRZ-hez. 39mm 
All Black...
Állatjó hirdetés
[link]
Ráadásula gép is szép
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Prof01
(PH! addikt)
Tényleg jó hirdetés.
De ezt a motort nem nevezném szépnek... 
[Szerkesztve]

Ne szóld le, ennek a kistesója lesz nekem
Egyébként izlések és pofonok, nekem spec tetszik (kivéve a duplacső vázat)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
(#936) sowi válasza Stalker-2572 (#932) üzenetére
- Privát
- 2007-07-31 12:01:54

sowi
(senior tag)
ebay, olyan 40-50 rugora keszulj legalabb, en is akartam anno, de mire meglett volna eladtam, pedig sokat dob az s es sm verzion
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

sowi
(senior tag)
ja meg az edelbrock-nak is van olyan karbija ami jo hozza, asszem kicsivel olcsobb, es a teljesitmenye is elmarad az fcr39tol egy picivel
(#938) Den válasza Stalker-2572 (#932) üzenetére
- Privát
- 2007-07-31 16:30:53
ja oké
sztem amik nekem vannak azok kisebbek és vlzeg eccerűbb tipusok mint ami neked kell 
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
(#939) Stalker-2572 válasza sowi (#936) üzenetére
- Privát
- 2007-07-31 16:45:08

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Ebben csak az a szánalmas, hogy ez eredetileg E-s motor és le van cserélve rajta
Átb****ták a fejem

Bontóból kéne nézni, de sehol sincsen 
All Black...
nagyon hasonlít az SV-re.
De nekem az sv és ennek a váza se teccik 
A régi kocka Sv váz sokkal jobban bejön.
(#941) sowi válasza Stalker-2572 (#939) üzenetére
- Privát
- 2007-07-31 17:30:32

sowi
(senior tag)
itthon eleg valoszinutlen a bontokban, en felhivtam szinte az osszeset, de sehol nem volt, crf450en van asszem ilyen karbi meg
(#942) Stalker-2572 válasza sowi (#941) üzenetére
- Privát
- 2007-07-31 22:21:25

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Meg ha nem tévedek: YZ/WR, KX/KLX, SX/EXC, Husaberg, Husqi.
All Black...

Pocee
(fanatikus tag)
Sziasztok!Nagyon rég jártam már erre.Röviden annyi hogy 3 hete krosszozás közben estem egy szerencsétlent
és leszakadt a hüvelykujj izületem most feltűzték
és várom a 6 hét leteltét,hogy kezdjek rehabolni
,lehet idén már nem is tudok motorra ülni
.persuader nem tudom emlékszel e hogy régen írkáltunk hogy mi lehet a kxem baja hogy nem megy középen?nos így 4 hónap után meglett a baj forrása 
A power röpsúllyában lévő golyók kipontozták a csillagalakot amiben szétcsúsznak és ezért kisfordulatnál nem bírtak kilépni ezekből a pontokból és nem nyitott ki a power időben,most viszont tökéletes a masina és iszonyat disznó módon megy,kapott azóta már egy Pro Circuit kipufrencert és egy tassinari membránt
,nem mondhatnám hogy belefér a 98 dB-es limitbe 
Vigyázzatok magatokra!Sziasztok!
Mr.Brightside

&rew
(őstag)
Pocee: gyogyulj. rosszkor estel, azt szezon vegen kell
mit mondtak, teljesen rendbejon az ujjad?
olajcsere elott allok, most mar jo lenne kitalalni vmi jofajta olajat az ezres negyutemube! eddig valvoline durablend 4t 10w40 volt benne szinte mindig, ajanljatok jobbat, de tapasztalat alapjan pliz. es pontos tipust h ne kelljen a boltosra biznom 
koszi,
&rew
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

bbazsy
(őstag)
hali!
erősen érdeklődő HSZ lesz
szóval régi vágyam a motorozás, de különböző családi okokból ez nem nagyon volt lehetséges(nagyon csúnya baleset..).
most viszont már kezdem saját életem élni, gondolkodok a jogsin. 20 vagyok, autóra van jogsim(->kismotorra is)
kérdés, h meg lehet-e csinálni 21 évesen a korlátlan elég gyér motorozási alapokkal(robogó, simson keveset, meg esetleg ha számít, akkor komolyabban montizok). mik vannak a vizsgákon, mit kell tudni? hogy állnak az ilyen emberekhez? (ki van hangsúlyozva ott, ahol néztem, h gyakorlat nem szükséges, vajon így is kezelnek?)
(nem azért szeretnék korlátlanra menni, h erős motoron ülhessek, hanem pusztán anyagi és időbeli megfontolásból nem szeretnék vizsgázni 2x, és kitudja mi lesz még a jövőben, jó, ha megvan minden.)
vélemény?
köszi
..

Pocee
(fanatikus tag)
Hát azt mondta a doki ha nem lesz jó megrokkanhat az újjam olyan szempontból,hogy nem tudok majd vele erősen fogni mert mindig ki fog ugrani
De persze ez nem történhet meg 
Nos erre az olajtémára:nekem egyszer volt valvoline durablend a motoromba és csak is azért mert rokonomék forgalmazzák és ingyen kaptam 4 litert,de hogy ez mekkora egy nulla(SZERINTEM),én Hornetbe használtam és koorv@ gyorsan felhígult,azt hittem csapágyas a motor,olyan hangok jöttek belőle.
Azóta csak és kizárólag Castrol R4,ebben még nem csalódtam,ez még 6000 kmeres olajcsere után is jól néz ki 
Eddig Castrol R4 volt a neve de idén megváltozott Castrol Power 1 Racing 4T-re,de még van készleten mindenhol R4.
Nálam még a Motul,Motorex,Elf olajak jöhetnek szóba a Castrol után,például krosszba csak Motorexet vagyok hajlandó tenni és azzal sincs semmi gond.
Repsolról sok negatív tapasztalatot hallottam én soha nem próbáltam de a haveri körben jópáran kipróbálták de nem jött be nekik.
[link]
én innen szoktam rendelni,korrektek gyorsak,remélem nem gáz hogy beraktam,csomó minden nagyon jó áron van.
Ezek lettek volna az én véleményeim.Ne legyen vita ha véletlen valaki mást tapasztalt.
Mr.Brightside

feca81
(tag)
eddig ugy volt,h 21-tol korlatlantra mehettel. allitolag januarban ezt a korhatart felemeltek,de megerositest meg nem kaptam. mondjuk engem nem iserintett,mert mar 26 vagyok
az, hogy kezdo vagy nem jelent semmit.anno 17 evesen,mikor letettem a jogsit B-re, meg most is, megkerdeztek,h vezettem-e mar.ha azt mondod igen,ugy kezelnek,es nem mutogatjak meg,h melyik a fekpedal,v melyik a gazkar.ha azt mondod nem,akkor kapsz egy kisebb motrot,amin gyakorlod az egyensulyerzeket (altalaban ezek a 250-es MZk),majd azutan johetnek a nagyobbak,amivel tenylegesen vizsgazni fogsz. legalabb is ez a helyes egy normalis autosiskolanal.
a robogo,simson arra jo,h nem dolsz el mozgas kozben a nagymotorral,tudod a legalapabb dolgokat,de messze nem azt jelenti,h egy 600-as is igy viselkedik. arra sztem ne alapozz. en simo utan 125-osre ultem, nagyon meglepett, hiddel egy 600-as meg nagyobb meglepetest tud okozni
ha ram hallgatsz,elkezded keresni az autosiskolakat,megkerdezed eloszor is a korhatart, majd, h ok mit nyujtanak,milyen gepparkjuk van. ugyis vegig fogsz menni paron,az arak miatt,nem kerul semmibe,ha felteszel + 3 kerdest. sztem kezdonek allitsd be magad,abbol tuti nem lesz baj. elviekben akinek nincs jogsija,mindenki kezdo!!! (mert ugye jogsi nelkul nem vezethet,csak maganteruleten) szoval ne szegyelld, el kel lvalaho lkezdeni,es inkabb a rutinpalyan borulj,mint a vizsgan,v kamion elott...
Yamaha FZR 600 Genesis
idióta vagyok vagy idióta?!
Tegnap elmentem Szegedre mocival, néztem új albit, aztán kiugrottam haverhoz, csak elnéztem a bejárót és olyan qva egyformák voltak az épületek és más helyen kerestem a lakását. Csakhogy ott meg teljes rekonstrukció van és sehol se lehetett az épületek mögé menni mert vagy fel van dúrva vagy egyirányú mindenütt, így úgy döntöttem, hogy ott ahol a gyalogosok mennek át az épület alatt egy 3 lépcső nem lesz gáz, mivel van beton rámpa vagy nemtom minek nevezzem amin a biciklisek meg a babakocsisok felmennek.
Meg is néztem, hogy ez nekem nem lesz gáz, errefel nem felakadtam egy kicsit és 2 leömlő behorpadt, egyet meg végig karcolt a beton
az egyik egy kisujjnyira horpadt be, egy meg kissé. Ki nem lyukadt, hangja olyan mint régen teljesítmény nem csökkent de akkor hogy lehetek ilyen barom?! utólag tudom hogy túl meredek volt az emelkedő és azért akadt fent.
lövök képet róla mindjárt, mondjatok véleményt!!!
[Szerkesztve]

sowi
(senior tag)
nem mentel eleg gyorsan, kulonben atugratod az egeszet 
Most töltöm fel a képeket, nem adják vissza azt amit szemmel látni.
felraktam az index búráról a képet ami utoljára tört el, mind a 3 így tört el és már kicserélték őket garanciálisan.
leömlők:
[link] ; [link] ; [link] ; [link] ; [link]
[link] ; [link] ; [link]
index:
[link] ; [link] ; [link] ; [link]
[link] ; [link]
mod: na most mi a baj? miért nem csinál belőle linket? 
mod2: megvan, a http lemaradt!
[Szerkesztve]