Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#651) stargazer

stargazer
(senior tag)

vazzeg ezt nem hiszem el: a holnapi rutinvizsgán az a csóka lesz a vizsgabiztos akinél tavaly a másik suliban elkezdtem a tanfolyamot (ez utált mint a szart és ez miatt mentem másik suliba). azt mondta az oktatóm hogy mág soha nem volt ez a faszi vizsgabiztos nála, és soha nem volt még olyan hogy egy rivális iskola oktatóját rendelték volna ki... micsoda véletlen! :W :F :(((

menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

(#652) Kasza08 válasza Kris91 (#641) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

már meg van, csak szervízben. Azért vagyok ideges mert 1 hete ígérgeti, hogy mehetek érte. Akárhányszor voltam, nem volt kész. Elvileg holnap végre kész lesz.
Steyer Puch X30M.

Profi01: :R

[Szerkesztve]

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#653) Prof01 válasza Kasza08 (#652) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Nem Profi01, hanem Prof01. :D De az is csak azért, mert már foglalt név volt a Prof. :(((

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#654) Stalker-2572 válasza stargazer (#651) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Mindent jól csinálsz nem tud megbuktatni. Lehet nem is emlékszik rád. Rutin az melyik is? Pálya vagy város? :F

All Black...

(#655) Gaboman válasza Stalker-2572 (#654) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Mi az hogy nem tud megbuktatni,ez hülyeség!
Akkor buktat meg amikor a kedve tartja.
A rutin az a pálya a forgalmi a város.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#656) Stalker-2572 válasza Gaboman (#655) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ahhoz már nagyon *****nek kell lenni ha valaki végigmegy hiba nélkül és csakazértis megbuktatják. Pályán a legszubjektívebb pont talán az a rész, ahol lassan kell menni, de senki nem méri az időt, hogy a bólyák közt hány mp alatt mentél át. Arra érdemes figyelni.

szerk.: viszont igaz, hogy a vizsgabiztosok nem nagyon szeretik átengedni a fiatalokat... amikor voltam A-s vizsgán gyerek nem sokat hibázott (talán A1-re ment), de szidták mint a bokrot. Meg engem is anno A1-en :W

[Szerkesztve]

All Black...

(#657) Stalker-2572 válasza Gaboman (#655) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

más: neked hanyas lánckerék van az Aprilián?

All Black...

(#658) Gaboman válasza Stalker-2572 (#656) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Haveromat azért bukott meg mert azt mondat a vizsgabiztos hogy nem eléggé körültekintő!
Minden jól sikerült neki,de mert nem nézelődik annyiszor körbe,körbe azért volt.
Ez is egy elég érdekes bukta volt.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#659) Gaboman válasza Stalker-2572 (#657) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Az első azt hiszem 14-es a hátsót az tudom 48-as.

(#660) Stalker-2572 válasza Gaboman (#659) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Nekem 13/44, ami még kisebb :F szépen felpakolták ezt a DRZ-re, akkor ezért megy ilyen veszett gyorsan :U Asszem kicsit nagyobb áttételt kéne feltenni, 160-al úgysem megyek :D Egy idő után úgyis kényelmetlen (nincs szélvédelem, elkezd rázni) pontosan nem tudom mennyinél, mert nincs km/óra :C

All Black...

(#661) Kris91

Kris91
(lelkes újonc)

Látom páran el akartok tántorítani az Mz-től. Mindegy, még úgyis csak ábrándozás a motorvásárlás, először a jogsit kéne befejezni.
Kasza08: Akkor pláne, ha már meg van a motorod. :C Amúgy ilyen típusú motort nem találtam a neten, de biztos jó lehet. ;]

[Szerkesztve]

(#662) MG1 válasza Kasza08 (#652) üzenetére

MG1
(újonc)

Ilyen mocid van? :DDD : [kép]

[Szerkesztve]

(#663) Kris91 válasza MG1 (#662) üzenetére

Kris91
(lelkes újonc)

Nem lenézni! :((( :Y

(#664) MG1 válasza Kris91 (#663) üzenetére

MG1
(újonc)

Nem nézem le. :D
Az a csengő nagyon cuki rajta. :DD

[Szerkesztve]

(#665) Kris91 válasza MG1 (#664) üzenetére

Kris91
(lelkes újonc)

Neeeeeeeeeeeeeeem. :Y De legalább szép ápolt és gondozott a külseje a képen lévő motornak. :C
Amúgy tényleg cuki a csengője.

(#666) MG1 válasza Kris91 (#665) üzenetére

MG1
(újonc)

Kezdő mocinak jó. Én is babettával és romettel kezdtem... :U :B

(#667) Kris91 válasza MG1 (#664) üzenetére

Kris91
(lelkes újonc)

Te is tevékeny fórumozó vagy. 146 nap alatt 8 hsz, abból is 2db közösségi, a többi piac. :DDD

(#668) MG1 válasza Kris91 (#667) üzenetére

MG1
(újonc)

Nyáron nyaralni kell. Nem a gép előtt ülni... :)

(#669) Kris91 válasza MG1 (#668) üzenetére

Kris91
(lelkes újonc)

Holnap megyek el 1,5 hétre a Tiszára kajakozni, úgyhogy... És Te?? :)) Amúgy nem rossz érv. :DDD

(#670) MG1 válasza Kris91 (#669) üzenetére

MG1
(újonc)

Balcsi...általában, meg még itt a környéken.
Na de én megyek is. Sok lesz az off. :B
Jóéjt!

(#671) Tüzi

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Onnan veszem, hogy a husqvarnakon folyamatosan kiköszön a csapágy a főtengely, és a hajtókar alól. Erre mostanában elég sokan panaskodnak, holott a régi motorjuk atombiztos volt.
Azóta szar, amióta nem svédben csinálják... meg is látszik :)
No mindegy is.
Nekem Hondám van, az a lényeg.

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#672) Kris91 válasza MG1 (#670) üzenetére

Kris91
(lelkes újonc)

Az se rossz. Tényleg sok lesz az off, úgyhogy Jóccakát mindenkinek!
(mondjuk még itt leszek, mert nem tudok aludni :DDD )

(#673) Prof01 válasza Tüzi (#671) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Honda az jó is. Majd ha lesz pénzem és jogsim nagyobb mocira, akkor csak Honda-t vagy Kawasaki-t veszek. Igaz most Yamaha-m van, ami a jó vétel miatt lett véve, és mert az egyik legszebb és legerősebb 50es. :B

(#674) jasszer

jasszer
(senior tag)

Első rutinon alámadtak egy ilyet: [link]

Asszem ez lesz az a kategória amit messziről el fogok kerülni... :U

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#675) Prof01 válasza jasszer (#674) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Ez olyan mint amit a Praktikerben meg nem tudom még hol lehet kapni. Ilyet én se vennék. :DDD

(#676) Eastman válasza jasszer (#674) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezzel nehezebben boldogultál volna: [link] :)

www.gerincnyujtoterapia.hu

(#677) Prof01 válasza Eastman (#676) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Megtaláltad a nekem való motort. Ilyen lesz a köv. :DDD

(#678) Kasza08 válasza MG1 (#662) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah:DDD a motor erre épül, de sokkal jobban le van élve. de ráismertem, az is valami, nem?
Majd dobok fel képeket. De tervbe van véve, hogy lefestetem.

Am. annyi különbség van, hogy az én ülésem csomagtartó is egyben:Y
Ja meg a lámpa sztem ott nem a gyári, mert nekem nem ilyen és az tuti gyári(ott van a Puch embléma belenyomva). Ja meg az enyémen Riga tankja van, de majd meglátjátok!

[Szerkesztve]

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#679) jasszer válasza Prof01 (#675) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Hátazé... :)

A '89-es DT-mhez képest csemege ez a járgány is.

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#680) Prof01 válasza jasszer (#679) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Jó pár havernak volt a környéken DT-je. Mindegyikkel csak a gond volt.

(#681) jasszer válasza Prof01 (#680) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Meglehet. Azért egy (jelen esetben) 18 éves, nem kifejezetten megkímélt motortól már nem nagy meglepetés, ha gallyra mennek benne a dolgok.

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#682) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Itt az én mocim is(piros-fehér) meg haveromé (MG1-é, de már eladta).

[link]

Itt pedig én és a TZR-em. :)

[link]

[Szerkesztve]

(#683) Prof01 válasza Kasza08 (#678) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Mennyiért vetted a mocidat?

(#684) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali. Nem tud vki egy 125 köbcentis négy utemü robogót olcsón? Mostanában errefele nagyon rámentek az off road témára és el kellett adnom a 600-omat (Pedig imándtam..forever honda..:). Szóval olyan 4 ütemü 125, vagy 150-es kell, amit tudnék kismotorként használni. Tehát nem nagy testü, és lehetőleg ne csingcsunga legyen. Műszaki ennélfogva nem igazán érdekes. Várom az ötleteket privbe. (Kérlek földi árakat irjatok)

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#685) Kasza08 válasza Prof01 (#683) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örököltem. Nagyfaterom ápriliban meghalt, és mivel én anyum az örökös, őt illeti. De mikor még élt is nekem akarta adni.

(#686) Prof01 válasza Kasza08 (#685) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Aha, értem. Nagypapád miatt részvétem, nekem nagymamám halt meg pár hónapja.
Neked jó motorozást! Nekem még meg kell ragasztanom az enyémet. :((( :(

(#687) Kasza08 válasza Prof01 (#686) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszi...nekem is részvétem.
Grat a motorodhoz...valami ilyesmit képzelek magam alatt majd... :DDD

(#688) Prof01 válasza Kasza08 (#687) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Hát gyűjtögetsz kicsit (mint a logout-os írásodban :D ) és akkor gyorsan meglesz.
Egy ilyen motort 150-160ért már meg lehet kapni. Én 100ért vettem törötten. De ''csak'' az idomok voltak töröttek, villa, váz nem. Sok 2 komponensű ragasztó és üvegszálas gitt volt a megodás :DDD , utána pedig a festés jöhetett. Így megúsztam 4-5kban. (és sztem nem lehet észrevenni, hogy becsináltam egy 10x15cm-es hiányzó kitört darabot a fejidomnál. :) ) Mert ha új vagy bontott idomokat veszek akkor meglett volna talán 60-70k is. :)

Mindenkinek balesetmentes közlekedést! :))

(#692) feca81 válasza Kasza08 (#652) üzenetére

feca81
(tag)

ooo hat akkor nyugi, pihenj,nekem mar egy honapja igergeti, jaes holnapra kesz lesz :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

Yamaha FZR 600 Genesis

(#693) stargazer

stargazer
(senior tag)

sikerült a rutinvizsgám!!!!! :C :DD :R jesz-jesz-jesz! szerencsére semmi gond nem volt a vizsgabiztossal... hú jöhet a városi!

menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

(#694) keszegduda válasza stargazer (#693) üzenetére

keszegduda
(őstag)

:R

(#695) Probiker válasza stargazer (#693) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Gratula :R
Nekem a rutinpáylás vizsgám kicsit necces volt. Intenzív fékezésnél megcsúszot picit a hátsó kerék :Y Ugye ebböl egyértelmü lett volna a bukta, de jófej volt a vizsgabiztos. Na meg persze tiszta por volt a pályának az a része ahol pont intenzív fékezést kellet csinálni. Na meg ugye full hibamentesen végi mentem a pályán, kézel legyeztem nem indexel.

Városi vizsgám is szopatós volt, nem adták meg a jobkéz szabályt és majdnem elcsaptak :Y :))
De sikerült minden elsőre, kresz vizsgám nekem lett a legjobb 1 hibapont :D

[Szerkesztve]

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#696) Gergello válasza Prof01 (#682) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Ez 125-ös igaz? Mennyit megy és milyen évjáratú?

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#698) Stalker-2572 válasza stargazer (#693) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Gratula ;)

All Black...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.