Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#551) DroneZ^ válasza golyani (#550) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

tom h nem annyi, mert GPSem 75 nél 69-et jelzett :D:D:D

Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

(#552) sowi válasza Stalker-2572 (#547) üzenetére

sowi
(senior tag)

vedd meg az en regi drz-met, most arulja a srac akinek eladtam anno :)

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#553) sowi válasza ALI_G (#540) üzenetére

sowi
(senior tag)

egy 20asra szamithatsz szvsz

(#554) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na haliii.
Végre rászántam magam a képekre.
Csodát ne várjatok, szarból nem lesz vár :)
A váz összel lesz festve így jelenleg most ez a leggyengébb (legcsúnyább) láncszem. Végülis csak a blokk környékén van felpattogva a festék a többi helyen türhető, de elképzelhető hogy egy unalmas délutánon nekiálok és kis ecsettel faszányosan le lehet úgy kenni hogy nem nagyon lehet megmondani róla hogy ecsetes és nem szórásos remekmű. Na de elég a fecsegésből, jöjjön aminek jönnie kell:
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
7: [link]
8: [link]
9: [link]
10:[link]
11:[link]
12:[link]
13:[link]
14:[link]
15:[link]
16:[link]
17:[link]
18:[link]
19:[link]
20:[link]
21:[link]
22:[link]
23:[link]
24:[link]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#555) DroneZ^ válasza Shkiz0 (#554) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

igen, persze van 1-2 rozsás, karcos, lepattogzott kép, de gyönyörű! még új motorokon is vannak hibák, és ez az MZ ez nagyon szép! :C Ismerősöm SV650S blokkján alul repedt meg valami festés vagy valami bevonat, keresztbe repedt, nem semmi...
Szóval szép motor, eladó? :P

(#556) Shkiz0 válasza DroneZ^ (#555) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemtudom már megvan a kiszemelt utód egy GS500 személyében, amit havertól vennék át, de nemhinném hogy eladnám. Télen, összel, takony idöben inkább ezt hoznám ki mint a gs-t. Egész évi biztosítása 7500Ft-ból megvan, olcsó hozzá minden, szal nem nagyon lenne + költségbe fenntartani a GS mellett ezt is. Meg amennyit belefektettem, nem kapnám meg annak a felét se. Amúgy sincs ára a TZ-knek, elkótyavetyélni meg nem akarom. Bár lenne rá vevő amúgy.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#557) Nippon válasza ALI_G (#545) üzenetére

Nippon
(senior tag)

Vihetsz olajat! Olyat veszel amilyet akarsz, nem kötelességed azt elfogadni amit ők adnak, ha nem akarod. Sőt én végig a motorom/autóm mellett vagyok a szervizben. Biztos ami biztos.

Own the racetrack

(#558) stargazer válasza Shkiz0 (#554) üzenetére

stargazer
(senior tag)

ez igen! nagyon rendben van a gép!

menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

(#559) Shkiz0 válasza stargazer (#558) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R

(#560) sowi válasza Shkiz0 (#554) üzenetére

sowi
(senior tag)

nagyon szep, ugyesen puccba vagtad!

(#561) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Mondtok pár budapesti boltot, ahova érdemes benézni ha használtmotort keres az ember? :)

All Black...

(#562) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

hol érdemes a robogomat szervizelni? (gilera) hengercsere kellene neki, 70-es vagy 80-as, nemtom mi a max amit bele lehet tunningolni.. Valahol csepel fele, vagy dél fele kellene 1 jobb szervizt találjak, mert szigetszentmikloson lakok. Kb mennyit fognak kérni az egészért? :R

(#563) persuader válasza DroneZ^ (#562) üzenetére

persuader
(őstag)

68,7cm3, ha jól emlékszem, vagy 67,8... Mindegy, ezek a számok játszanak :D, viszont igen hamar kuka lesz a főtengelyed, meg a csapágyaid. Nameg a gatyádat is ráfizeted az egészre.

explosión 2 tiempos

(#564) DroneZ^ válasza persuader (#563) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

hát akkor nemtom mi legyen a jó megoldás, de 70-es hengerrel jobb lenne, akkor szettet kellene venni amiben ezek bennevanak, ugytudom van ilyen!

(#565) persuader válasza DroneZ^ (#564) üzenetére

persuader
(őstag)

Van, de az biztos a robogód értékének a kétszeresem és 5 000 km után kuka a csapágy. A legjobb megoldás, mint mindig a gyári cuccok beszerelése.

explosión 2 tiempos

(#566) ALI_G válasza sowi (#553) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja. 21k volt 20 perces munka. Apropó, most jöttem haza.
reggel 9kor indultam, 10kor voltam szolnokon. Begurulok a szervízbe. 20 perc alatt kciserélte az olajat, olajszűrőt. Másra rá se nézett. Közben bent lepengettem a lóvét. Beszéltünk az indexről, oszt eléggé rámorgott a szervízes, hogy nem tudom bebizonyítani neki, h magától törtek le, meg ő se a hondának, de elfaxolta az igényt, ha gariba cseréljék. Megkérdezték, h haza? Mondom Kecskemét, amúgy merre is kell menni? Elmondta pikkpakk. Beérek kecsura, sacc 60 km. Megállok, hogy NINJA_V fórumtársunkkal (volt albi társam), erre látom, hogy a bal hátsó indexbúra is fityeg. Ugyanaz. Eltört a csavarmenet, mint a másik kettőnél. Fel is hívtam őket, h nesze bazze, csak átjöttem X km-t és eltört, ugyanúgy. Hebegett-habogott. Szerintem ezek már tudtak erről a problémáról...egy index komplette 18k, búra 1,5k. Ha nem cserélik ki gariba, akkor be lesznek fenyítve :)
Kecsuról BCsabára mentem. össz megint ment 300 km.

(#567) ALI_G válasza Shkiz0 (#554) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szépen karban van tartva :C
nekem 125-ös volt.

(#568) ALI_G válasza DroneZ^ (#562) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a legjobbak NINJA_V-jék, robogó tunning a specialitásuk. 50 2T-ből azt mondta vitt 120-at vagy mennyit :D
a főnökének meg van egy 80-as kis ''hobbi'' robi, ...csak egy keréken lehet vele elindulni.
Kár, hogy nem tud ide irogatni V, kurvára vágja már a dolgokat.
Nekem lesz szerelőm, bibibííí :P

(#569) golyani válasza DroneZ^ (#564) üzenetére

golyani
(őstag)

hát figy.
egy DR 70-as vashenger 21 ezer
egy Laser Xpro 35 ezer
egy 17,5-ös karbi 15 ezer
egy Polini SC Eco kit vario az 22 ezer
egy kuplung is 20 körül van.

és vagy totál felújítoda gyári főtengőt vagy cseréled az is egy 20-25 ezer.

abből mondjuk beállíthatod a gyári variot és kuplungot de nem lesz az igazi, illetve lehet hamar fog kopni. teljesítményben egy kb 9 Le és fog menni vagy 100-110 körül.
de 70-es hengernél rövid időn belül meghal az önindítód, mert nem bírja a nagyobb kompressziót.

HP Pavilion dv5-1080eh

(#570) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy hol tudnék venni 92-es Yamaha TZR 50-hez vmi használt fejidomot?
Tudtok vmi bontót ahol van rá esély? Vagy esetleg olyan helyet ahol le tudják gyártani?

Így néz ki a moci:
[link]
[link]

[Szerkesztve]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#571) persuader válasza ALI_G (#568) üzenetére

persuader
(őstag)

Alikám!
Ne kezdjünk legendázni, kérlek, kérlek, kérlek!
lécci lécci lécci
Nem kell az 50 cm3 100+ km/h, mert tényleg elhiszik aztán meg csodálkozunk, hogy mennyi hülye van.

explosión 2 tiempos

(#572) feca81 válasza Prof01 (#570) üzenetére

feca81
(tag)

de hat ott van rajta! :F
felre a trefaval, www.szatuna.hu, vagy www.auto-tuning.hu. ezek nem hasznaltak,hanem utangyartottak. igylenyegesen olcsobb,mint a gyari uj.nezz szet koztuk, ha nincs akkor az utobbi egyben bonto is,esetleg van naluk bontottan. ha egyi kse celravezeto, akkor:
www.motorbonto.hu
www.racsidepo.com
http://motorbonto.uw.hu/
http://www.burmi.hu/index2.htm

az egyikben csak lesz:) sok sikert!

Yamaha FZR 600 Genesis

(#573) Prof01 válasza feca81 (#572) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Amikor rajta volt az még azelőtt mielőtt belementem egy autóba. (nem én voltam a hibás) :(((

Kösz! :R

(#574) feca81 válasza Prof01 (#573) üzenetére

feca81
(tag)

amugy nem tudom milyen allapotban van,de lattam mar olyat,h 10 negyzetcentis darabokbol is ujja tudtak varazsolni. szoval ha nem lett belole konfekti, probald meg elotte javitattni-sztem

Yamaha FZR 600 Genesis

(#575) Prof01 válasza feca81 (#574) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Hát nem nagyon találtam idomot, de asszem inkább ragasztok, mert jóval olcsóbban megúszom. Amikor vettem, akkor az enyémen kb. 10 négyzetcentis nem darabok, hanem üres lyuk volt. És 2 komponensű ragasztóva+gézzel beragasztotttam utána jött rá a gitt +festék és jobban bírja mint a műanyag (csak 2-3x nekezebb :DDD ).

(#576) stargazer

stargazer
(senior tag)

tegnap gondoltam: bakker hiába van kocsim, kitörölhetem vele. sehol nem lehet parkolni a belvárosban, és ha még lehetne is akkor se fizetnék érte mert 5 percre kellett beugranom valahova. és milyen jó lenne ha lenne egy 125-ös zoomerem, mert akkor haza tudnám vele vinni gond nélkül a boltbol haspadot...

menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

(#577) sowi válasza stargazer (#576) üzenetére

sowi
(senior tag)

barmelyik 125os robogoval megoldhato ez a feladat, csak kevesbe dizajnosan...

(#578) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki megtudja mondani milyen hosszú csavar kell a 2006-os hornet indexébe? Elhagytam :O :W és nem merek kivenni egyet sem, mert tuti széthullik.

(#579) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
ducati-s pendrive :Y

(#580) stargazer válasza sowi (#577) üzenetére

stargazer
(senior tag)

és hova teszem a haspadot? sztem ebből a szempontbol télleg nagyon praktikus a zoomer, mindenféle módon rá lehet applikálni mindenfélét.

(#581) Prof01 válasza ALI_G (#579) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Nem rossz :Y :C :DD

(#582) SzalaiG válasza Shkiz0 (#554) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

A két sárvédőt is fel kéne fémtisztán polírozni... Egyébként tetszik! ;)

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#583) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Megy a pénzszórás ezerrel: [link] :( :U
Persze a mi pénzünkből...

Minek 1300as moci? Egy 1000es is bőven elég kéne, h legyen és felesleges a luxus is. :(((

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#584) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Tegnap vettem egy DRZ-t :C 600k volt, 2002-es. Még kb 100k-t rá tudok költeni, hogy minden rendbe legyen szedve rajta, de megérte szvsz motorjának szép hangja van ;) Meg ha eladom a régi motorom akkor minimális ráforodítással van egy majdnem 5x erősebb motorom :D (E-s változat, rendszámmal)

Erősen gondolkoztam még ezen a motoron: [link] de kész szégyen :((( minden lötyög rajta, matrica rá van gányolva, festék, deknik szétkopva, ROZSDA mindenhol és ''van benne kb 20 üzemóra'' :F :F :W

All Black...

(#585) persuader

persuader
(őstag)

Na, itt az új ördög. :D

[kép]

itt meg a családfa

[kép]

[Szerkesztve]

explosión 2 tiempos

(#586) golyani válasza persuader (#585) üzenetére

golyani
(őstag)

igen gyönyörűséges :C

HP Pavilion dv5-1080eh

(#587) Stalker-2572 válasza persuader (#585) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Szép, de miért cserélted le?

All Black...

(#588) persuader válasza Stalker-2572 (#587) üzenetére

persuader
(őstag)

Mert összetört az előző, bár annyira nem látszik a fotón, csak a letört kuplungkar.

explosión 2 tiempos

(#589) Stalker-2572 válasza persuader (#588) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Hogy sikerült összezúzni?

más: most intézem a motor papírjait:
1. bizotsítás 35k/év
2. eredet vizsgálat: 15k
3. műszaki: 10k
4. átírás: 16k
:U

All Black...

(#590) Gaboman válasza Stalker-2572 (#584) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Grat hozzá! :R
Remélem tökéletes lesz számodra.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#591) Stalker-2572 válasza Gaboman (#590) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Köszi :D :R
Új alkatrészek egy részét innen néztem ki: [link], lehet olcsóbb, mint a legközelebbi Suziki szervíz [link] nemtom :U Hol érdemes még nézelődni?

All Black...

(#592) zsoltee10 válasza SzalaiG (#583) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

Minek 1300-as moci? azért, mert ezeknek nem 60-70ekm-t kell kibírniuk, és egyébként is fontos a tekintély, szóval én nem látom értelmetlennek.

persuader: Nagyon szép, részleteket kérünk. :) A törött mocin tényleg nem látszik ebböl a szögböl, hogy annyira gáz lenne. Másik képet nem teszel fel róla?

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#593) sowi

sowi
(senior tag)

vmi motoros outletet nem tudtok bp es kornyeken, szuksegem lenne par cuccra

(#594) Sipi16 válasza zsoltee10 (#592) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

A régiek is azért álltak BMW-kből mert azok bírták a legjobban és nem melegedett túl a motorjuk...

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#595) dabadab válasza SzalaiG (#583) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''Egy 1000es is bőven elég kéne, h legyen és felesleges a luxus is.''

Azert megneznem, hogy mennyire tartanad ezt az allaspontot az utan, hogy lehuztal egy nyolc oras szolgalatot vmi ezres sportgepen kuporogva :) Nekik ez munkaeszkoz, marpedig annal fontos feltetel, hogy lehessen vele dolgozni egesz nap, ne csak par orat.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#596) persuader válasza zsoltee10 (#592) üzenetére

persuader
(őstag)

Jópénzért eladtam a töröttet, jövő héten fizet a biztosító, ez meg hitelátválallós balhé volt, nem vagyok annyira gazdag, hogy zsebből vegyek másikat. :) De egész jól állok. kopp kop kopp, másik képem nincs nagyon, majd próbálok csattintani.

explosión 2 tiempos

(#597) stargazer

stargazer
(senior tag)

holnap holnapután hajnali 5-re megyünk ki a rutinpályára a hőség miatt, és hétfőn meg vizsga! lerakom a rutint, utána lerakom a városit, közbe elpasszolom a runnert, kifizetem az adósságaimat belőle, gyűjtök, és abból jövő tavasszal veszek egy rendes mocit. vagyis nem: abból elveszem a menyasszonyom, és a lagzis pénzből veszek egy motort. vagyis nem: az szentségtörés lenne és azonnali válást okozna, ugyhogy abból nem veszek motort. viszont közbe tutira elkezdenek majd potyogni a gyerekek az égből, minden zsémet amit lehet vagy kell rájuk fogom majd költeni, meg spórolni mint az állat valami házra. a józan ész azt diktálja hogy ha nincs is mivel gurgulázni, legalább legyen fedél a fejünk fölött. optimista becsléssel mire 50 leszek talán összejön egy házravaló, és akkor elkezdhetek gyüjteni egy motorra. talán. röviden így látom a jövőt. és ez még télleg optimista mert közbe ezer f*ság is történhet amitől sokkal szarabb az egész. szal ha nagyjábol így összejön és közbe nem hülyülök meg akkor sztem okés volt az életem. gondolom én.
húbakker azér valahogy be kéne préselni egy mocit lehetőleg még most az elején: mikor motorozzak ha nem fiatalon? nemaz biztos 50 évesen is jó motorozni (van sztetek különbség?)...

[Szerkesztve]

(#598) Prof01 válasza Stalker-2572 (#589) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Stalker-2572 szerinted mennyiből jönnének ezek ki kb. egy 125ös 30le körüli mocinál?:

''más: most intézem a motor papírjait:
1. bizotsítás 35k/év
2. eredet vizsgálat: 15k
3. műszaki: 10k
4. átírás: 16k ''

(#599) Prof01 válasza persuader (#585) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Szép a mocid! Grat hozzá! :)) :R

(#600) EQMontoya válasza SzalaiG (#583) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezzekkel a mocikkal az a baj, hogy egy 600as sportgép simán odaveri őket :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.