Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#51) sowi válasza tildy (#32) üzenetére

sowi
(senior tag)

[link] gyanitom erre gondolsz

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#52) Tüzi válasza DNS_65 (#39) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nem 400as volt? Mert a 250esek 20ezret simán pörögnek.
Nekem a 400as 14500ig forog, aztán piros, és 15.500nál tilt.

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#53) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nézem a GP-t és volt a nolan-os reklám. Régen is akartam már utánajárni, de ti biztos jobban tudjátok, mennyiért lehet vmilyen kommunikációs eszközt beszerezni, hogy tudjunk beszélni menet közben? Gondolom Bluetoothos technológiai megoldások vannak.
Egyébként az a sisak meg jó, amibe be van építve, de abból egyből kettőt kell venni, mert különben semmit se ér.

(#54) Gaboman válasza sowi (#50) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Még a Husaberget el is hiszem,de a KTM 660 smc az adatokból nézve kételkednék hogy tudja azt amit a Husaberg 650 és az RXV550.
Sokkal nehezebb náluk szárazon 150kg menetkészen 160 kg,nehezebb lehet megtartani is,kanyaroknál és kigyorsításnál pedig nagyon sokat számít a 30-35kg külömbség a Husaberg és a RXV javára!

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#55) DNS_65 válasza Tüzi (#52) üzenetére

DNS_65
(fanatikus tag)

Bárcsak az lett volna, de nem :DDD
Az egy igazi kuriózum, mivel 250 cm soros és 2 hengeres a motorja.

Tildy: 1 tipp: Bering :F

Ilyesmi volt:

[link]

(#56) tildy válasza sowi (#51) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem. Persuader idokozben segitett, bering a marka. [link]
Koszi DNS neked is, ez az igen.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#57) sowi válasza tildy (#56) üzenetére

sowi
(senior tag)

regen is ez volt az emblemajuk??

(#58) DroneZ^ válasza Gaboman (#47) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

65 lo? SXV akkor erösebb? ugy tudtam h 70 lo felett folytás nélkül. De mi a végsebessége a gépnek?

Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

(#59) Gaboman válasza DroneZ^ (#58) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Az SXV a 70LE ez így van.
Tegnap kérdezgettem a szerelöktől mit is mennek az SXV-k.
Idáig amit ők mentek velük az 203km/h-volt.
Igen az RXV gyárilag 65LE.
Most is még csak 8000ford/perc-ig lehet kihúzni mert a következő olajcserélnél lehet majd akár 13500-ig is!
De már itt is fenevad.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#60) DroneZ^ válasza Gaboman (#59) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

egyre inkább tetszik nekem az SXV, annyira vad, apró gázreakcióra megcsuszik aszfalton.. hang nélkül egykerékre áll.. teszteket, videokat néztem, nagyon kemény, jó minőségü vas. Csak 1 hátránya van és egy pici szépséghibája... Sajnos a 120 kilo nembiztos hogy elöny, nagyobb sebességnél felborit a szél... a kipufogo lehetne nagyobb/hoszabb a durvább hangért, majd meglátjuk mire lehet cserélni.. mert amint láttam, elég spéci a kipuf...
Asszem szerzek 1 ilyet, rendszám le, sötétitett bukó, és megyek be keménykedni a városba, csatlakozok a ''vadakhoz'' :C :))
Még annyi lenne a kérdésem, hogyan lehet ezekkel dőlni aszfalton? Mennyire bírja a kemény kanyarokat? Régen olvastam tesztet, DRZ400SM et meg valamien speedet eresztettek össze kanyartulajdonságban, és a DRZ jött ki győztesen, létezik? :))

[Szerkesztve]

(#61) Tüzi válasza DNS_65 (#55) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a szösz :)) Jó tudni. Pedig azt hittem, sornégy az is, mint a 250RR :B

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#62) Gaboman válasza DroneZ^ (#60) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Hát én azt nem tudom hogy mennyire fekszi az aszfalton a kanyarokat,mivel én terepen használom!
De mivel supermoto bajnokságon világbajnokok lettek gondolom az útfekvésével sem lehet gond!
Van egy.két videó az SXV-ről a www.Youtube.com oldalon érdemes megnézni!
Versenypályan és verseny közben is.

(#63) sowi válasza DroneZ^ (#60) üzenetére

sowi
(senior tag)

az attol fugg milyen gumit raksz ra, vagott slick-kel pl. egesz jol lehet donteni bakelit turagumival pedig egesz nem jol...

(#64) sowi válasza Gaboman (#62) üzenetére

sowi
(senior tag)

azert abban hogy s1-ben bajnokok lettek eleg nagy szerepe van a pilotaknak is, nem vmi luzerek versenyeznek vele

(#65) Gaboman válasza sowi (#64) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Azt énis tudom nem is azért írtam neki,csak a kanyarodásra céloztam vele,mert ha olyan rossz lenne nem hinném hogy versenyeznének velük!
Végülis az SXV egy versenymotor biztos hogy jól kell bírnia a dőléseket!

(#66) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vki mutasson már egy weblapot ahol a micheline pilot 2-nek fent van az ára, mert sehol se találom.
Nektek mennyit bír egy szett gumi?

(#67) rebel56 válasza ALI_G (#66) üzenetére

rebel56
(tag)

[link]

Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.

(#68) ALI_G válasza rebel56 (#67) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi, pont ilyen oldalt kerestem, de nem találtam.

(#69) Den

Den
(VIP)
LOGOUT blog

Ha jól emléxem itt vki csináltatott nagyobb fogszámú hátsó lánckereket. hol és mennyiért? milyen a minősége?

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#70) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem is mondtam ma mennyi idióta volt az utakon.
Tegnap Gyulán voltam motorral, piáztunk egy buliban. Délben hazavittem bnőmet csabára, lájtosan mentem, az elkerülőn semmi gáz nem volt. Utánna a szokásos úton megtéptem egy kicsit a száját, rövid féktávok, kemény döntés, de nem mentem gyorsan. 3-4-szer volt olyan, hogy ha nem vagyok észnél, akkor koppanhattam volna.
1. egy mammer jön keróval jobbról. 130-cal jövök, az meg majdnem kijött elém. Satufékkel és vonalhoz húzódással védtem ki. kicsit be is szlalomozott a segge a motornak, de volt bőven helyem még. De ha a nő kijön még 1 métert, akkor már necces lett volna (így is majdnem kijött teljesen a sávomba mire leszállt róla).
2. Békés után jön szembe egy elektromos biciklis csávó, de hátra bámult és jött befelé a felezőhöz. Szerintem nem hallott, mert ott már csak 100zal jöttem. Nyomtam egy dudát miközben fékeztem kicsit, erre felröppen mellőlem egy galamb, pont fej magasságba jön, megint satufék, de ijjedtemben kicsit irányt változtattam, de jobbra. Fejemet lekellett hajtani a madár miatt. A biciklis meg úgy összefosta magát ezektől, hogy ahogy előre kapta a fejét berántotta a bicajt az árokba... :)) bazzeg, mondom. :) néztem tükörben, szerencsére nem esett el, így nem álltam meg.
3. már itthon voltam berényben, a körforgalomban döntöm 35-nél és egy csaj ippen, hogy nem jött be elém. Az egész kocsi bent volt a körforgalomban, de megállt.bazzeg. visszaraktam 1esbe és kitéptem.
Ez 38 km-es táv volt.

(#71) raver válasza Den (#69) üzenetére

raver
(senior tag)

Az a valaki lehet hogy én voltam.

Nem csináltattam, hanem vettem. Az Axial-nál. Tökéletesen működik. Igaz még csak 2ezer km van benne.
Edzett fogakkal van ellátva ( de ez alap )

Ha emlékeim nem csalnak, akkor 5k körűl dobálták.

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#72) persuader válasza feca81 (#41) üzenetére

persuader
(őstag)

4 litert evett az enylém városban, és ha ütöttem-vágtam akko rmaximunm 7-et. De akkor egyfolytában üvegelve volt. A blokkja még jó állapotban volt. Kár azért a gyári hibás(?) egyes dugóért. Az egy picit belerondított az összképbe.

explosión 2 tiempos

(#73) persuader válasza DroneZ^ (#60) üzenetére

persuader
(őstag)

Azt nem hiszem, mert Euroringen a jóember a GasGas-sal már keresztbe vette a kanyart amikor én meg elmentem mellette, mintha sínen húztak volna. Ez egyszerűen hülyeség. Látványos, de lassú kanyarodás.

explosión 2 tiempos

(#74) persuader válasza Tüzi (#61) üzenetére

persuader
(őstag)

Jaja, a ZZR csak 400-tól 4 hengeres

explosión 2 tiempos

(#75) feca81 válasza persuader (#72) üzenetére

feca81
(tag)

beleronditott???

Yamaha FZR 600 Genesis

(#76) DNS_65 válasza Gaboman (#47) üzenetére

DNS_65
(fanatikus tag)

Hello Gaboman!

Ilyenkor hogyan szállítod a motorodat (mivel rendszám ohne), utánfutón?
Szervizbe vagy messzebb lévő pályára?

Kipróbálhatnád, hogy mennyit meg végre a motorod(valami aszfaltos részen), igazán érdekelne. :R Mondjuk talán majd akkor derül ki igazán h mit tud, ha teljes ford.szám tartományon nyuzhatod.

Olajcsere periódus hány km-enként?

RXV/SXV-n ugye van ford.szám mérő is :F

(#77) DroneZ^ válasza persuader (#73) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor lehet hogy mégis csak a honda cbf 600f lenne praktikusabb, főleg hogy kényelmesebb. Meg jó a szélvédelme...

(#78) persuader válasza DNS_65 (#76) üzenetére

persuader
(őstag)

Hát az a 203 az eléggé urban legend-nek tűnik. Egy supermotóval... Nem is tudom, milyen áttétel ez, hogy eddig ki tud pörögni?

explosión 2 tiempos

(#79) Gaboman válasza persuader (#78) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Miért is tűnik neked annak?
Ez a moci nem 8000 forog mint a többi supermoto ilyen ccm-ben,hanem 13500-at.
Ezért van a nagyobb végsebesség is!
Sokkal nagyobb tartományokban adja le a teljesítményét!

(#80) persuader válasza Gaboman (#79) üzenetére

persuader
(őstag)

Lehet, hogy nagyon lelkesek a srácok az Apriliánál...
203... Az már gyorsaságin is kényelmetlen. Pláne egy supermotón. Azonkívűl a kóválygást nem is említem, de megnézném az én 203-amat, meg az Aprilia 203-át.

explosión 2 tiempos

(#81) Gaboman válasza DNS_65 (#76) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

1:Igen utánfutón viszem el a szervízbe,jóhít hogy már Tatán is van és az csak 50Km tőlem.
2:Nekem most a második bejáratási szinten van a mocim,ami azt jelenti hogy a fojtások ki vannak véve belőle,de nincs még teljes lóerő kapacitáson amit majd 15 üzemóra után fognak beállítani.
És a moci most még 8000-nél leszabályoz,ha rendesen lesz beállítva akkor 13500-nál fog!
Így mentem vele 115km/h sebességet.
Ez már így is egy fenevad,kiváncsi leszek mit is tud majd ha teljes értékre fogják állítani.
5-ben cikázik a seggem alatt a gép nem is akárhogyan.
3:Az SXV-nek az áttételei teljesen másak mint az RXV-nek,hosszabbak a sebességek.
Nem véletlenűl tudják azt a nagy végsebességet.
Nekem megvannak az áttétel adatai is az RXV és SXV típusoknak.
4:Olajcsere 15 üzemóra vagy 3000km ezt írja a könyve.
5:Igen van rajtuk fordulatszámmérő is,2-fajta.

(#82) Gaboman válasza persuader (#80) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Ha ennyire hitetlen vagy adok egy számot és hívd fel őt!
Még ki is lehet nála próbálni a gépet,nekem legalábbis odaadta volna,egyáltalán nem kóvájog a gép mint ahogy azt te állítod,ő kipróbálta már.
Az tetszik amikor valaki vélményt mond egy mociról közben ki sem próbált még egy darabot sem belőle.
Vagy utánaérdeklődött volna mire is képesek.
Úgy látom te is ebbe a kategóriába tartozól sajnos! :O

(#83) persuader válasza Gaboman (#82) üzenetére

persuader
(őstag)

Engem nem érdekel, mit mondanak a szájukkal az emberek. Csak abban lehet hinni, amit már megtapasztaltál. Ez egy kicsit neccesnek tűnik. Te meg ugyanúgy megeszed, amit mondanak, aniélkül, hogy kipróbáltad volna. Én már annyi szerelővel beszéltem, egyszerűen kihámozhatatlan, hogy igazat mondanak, vagy rátesznek egy lapáttal. Nem szabad hinni nekik.

explosión 2 tiempos

(#84) dabadab válasza Gaboman (#82) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''egyáltalán nem kóvájog a gép''

Akkor se, ha 200-nal nekifeszul a levego a kevesse aerodinamikus motornak meg a motorosnak?... Kiprobaltd? ;)

(Szerintem itt a topiklakok tobbsege azt se hiszi el a szereloknek, amit kerdeznek :) )

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#85) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

120 kilós aprilian, szélvédelem nélkül a 203 halál félelem, ugyfelkap a szél, hogy kiszállsz az autópályáról. Legalábbis én mentem 1 140 kilos mocival, naked, sport futomű, és alacsonyabb volt sokkal, és már az ''lebegett'' 2oo fele...

[Szerkesztve]

(#86) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

bug

[Szerkesztve]

(#87) Gaboman válasza persuader (#83) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Ha csak az én adatomból indulok ki hogy nekem így 8000-en megy 115-öt mennyit mehet 13500-on ki tudja,és az áttételeim is sokkal rövidebbek mint az SXV-nek akkor nem is hihetetlen az az érték amit ők mondanak!
De ez már nem egy szerelő mondta nekem hogy mit is mennek a gépek.
Kecskeméten,Solymáron és Balatonbogláron is ezeket az értékeket mondták róluk!
Mindenki nem hazudik szerintem!

(#88) Gaboman válasza dabadab (#84) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Még nem,és én nem is fogom tudni mert az enyém közel sem fog annyit menni!
Viszont 160km/h-val már mentem a Gilera RC600-al ott már volt menetszél,de a motor akkor is stabíl volt.

(#89) DroneZ^ válasza Gaboman (#87) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

[kép]

(#90) Gaboman válasza DroneZ^ (#85) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

120 kilós aprilian, szélvédelem nélkül a 203 halál félelem, ugyfelkap a szél, hogy kiszállsz az autópályáról. Legalábbis én mentem 1 140 kilos mocival, naked, sport futomű, és alacsonyabb volt sokkal, és már az ''lebegett'' 2oo fele...

Mert egy moci amivel te mentél így vizelkedik nem azt jelenti hogy egy másik is!

(#91) Gaboman válasza DroneZ^ (#89) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Kösz a képet pofás! :R
Tényleg nekem is hasonló van! :DD

(#92) dabadab válasza Gaboman (#88) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, de az egyreszt meg mindig nem 200 volt (a sebesseg negyzetevel no a legellenallas, 160 autoban sima ugy, 200-nal mar nagyon lehet erezni, hogy gyorsan megy), masreszt meg az RC600 joval turasabb, mint a mostani geped.

Hidd el, nem bantani akarjuk a motorodat (egy supermotoval szemben egyaltalan nem elvaras, hogy tudjon ketszazzal menni), csak vannak dolgok, amiket nem egyszeru elhinni.

[Szerkesztve]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#93) DroneZ^ válasza Gaboman (#91) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

hát lehet... kikell próbálni asszondom, de sztem iylen könnyü mocival 200 nem 1 életbiztosítás :))
[kép]
[kép]
Nemtom hogy nekem szükségem van-e arra a plusz kanyartulajdonságra, de ha télleg olyan nehézkes vele kanyarodni... :))

[Szerkesztve]

(#94) raver

raver
(senior tag)

Ugyanmár....

Most mit kell ezt enyire felfújni? Ki nem sz*rja le hogy menyi a vége??? Nem arra való hogy 200-al tépjenek vel.
Akinek az a legfontosabb egy ilyen motornál hogy menyi a vége, az.....

Beszéljetek inkább a megbízhatóságáról. :)) :DD

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#95) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

[kép]

Sztem miutan megvan az A jogsi, utnna megyek ki ringre gixerrel sportvezetést tanulni... jön valaki? :))

Szerk: bocs a sok képért...

[Szerkesztve]

(#96) Gaboman válasza raver (#94) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Nekem a robbanékonysága tetszik nagyon,az hogy 5-ben 60-100 egy pillanat alatt ott van!
És terepen ez számít az hogy 5 ben cikázik mint a villám szórja a földet a sarat!
Engem sem az érdekel hogy 160 vagy 200 -at megy mert nekem nincs szükségem ekkora sebességre!
Én csak az ő kérdésére válaszoltam ezzel kapcsolatban,és nekem ezeket az értékeket mondták,és itt nem egy személyről beszélek.
De zárjuk is le ezt a témát,mert hülyeség rajta vitatkozni!

(#97) persuader válasza DroneZ^ (#95) üzenetére

persuader
(őstag)

elég lesz a 125-ös RS-ekkel is megtanulni a ringen, olcsóbb is, utána jöhet a GSXR. Nem mindig a nagyobb a jobb.

explosión 2 tiempos

(#98) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

kár hogy csak 1 személyes :((( végül ezért nem fogom megvenni :O

(#99) &rew válasza persuader (#97) üzenetére

&rew
(őstag)

jaja, en is abban gondolkodom, h kiprobalom ilyen kv-daralokkal :) biztos tudnak ujta mutatni :D

mod:
Gabo: ha 115-ot ment kb 8000-ig, akkor ha feltetelezzuk h linearis az atteteled, akkor ~194 tartozik a 13500-hoz. pluszminusz akarmennyi meresi, leolvasasi hiba :) ha elforog odaig menetkozben a legnagyobb attetelen is, akkor tenyleg 200 koruli lehet a vege

[Szerkesztve]

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#100) Gaboman válasza DroneZ^ (#95) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Egy valamiben biztos lehetsz,eszméletlen nagy élményben lesz részed ha egyszer kipróbálod ezeket a gépeket!
Én saját magam élményeiből mondom neked ezt,mert szinte hihetetlen hogy mit is mennek ezek a vasak.
Most írt egyik fórumtársunk hogy a 450-es SXV megint győzelmet aratott a supermoto versenyen.
Volt ott szinte minden Husaberg 650-től a Suzukiik minden.
És érdekes hogy a SXV 450-et odaállítják a Husaberg 650 mellé,és nemhogy nem vall szégyent mellette de még meg is veri.
Tudom pilótafüggő a dolog,de azért mégis csak rejlik valami ezekben az teljesen új V2-es motorokban.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.