k*jó az aláírásod! 
menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

k*jó az aláírásod! 
menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

[link]
na csak megvan
[Szerkesztve]

Kicsit sok érte...
explosión 2 tiempos

Ezek a problémák inkább az előző tulajok hanyagságának a következményei, egyébként a fogyasztása tényleg nagy, de a 125-ös is legurít a torkán minimum 7-et, ha gyilkolod. A 100 után nem a gyorsulással van baj, hanem az istenverte kóválygással, meg a halálfélelemmel.
explosión 2 tiempos

eloszor is kinezel egy motort,megalkudtok az araban,irtok 3 peldanyban adasvetelit. az adasveteliben mindenfelekepp szereplejen,h rejtett hibat nem tartalmaz, es ezt felelossege teljes tudataban kijelenti!!! ha kesobb megis kijon rajta rejtett hiba,biheted perre fel even belul. (kerdes persze,h megeri-e, nekem nem volt benne, nekem eluszott ez a lehetoseg). elviekben az eredetvizsgalatot az eladonak kellene csinalnia,de szinte mindig a vevo csinalja meg,h tudja nincs atb-szas. neked is jobb,ha tudod valoban elvegzik rajta. ccm-tol fuggoen 12-16E kozott van. pontos aatot nem tudok,mert mar tavaly cisnaltam,es tuti azota emeltek arat
ezutan johet abiztositas megkotese. 400ccm felett kb 37E Ft alatta 7E Ft egy evre.befizeted az elso negyedevedet,es mehetsz az okmanyirodaba. ott atadod az igazolast az eredetrol,a biztositast befizeto csekkszelvenyt, az eredeti adasvetelit, a regi forgalmit,es johet az atiras. 12E Ft+ ccm-kent valamennyi.durvan 16 korul sozkott megallni. ott mindent ellenoriznek,bevonjak a forgalmit,es kapsz egy ujat ott helyben. persze elobb kezedbe nyomnak egy rakat csekket,amit be kel lfizetned,es ha azt is bemutatod,csak akkor
atirashoz szukseg van ervenyes muszakira is!!! azt barhol megcsinaljak neked,ahol van motoros muszaki,de a legolcsobb az allambacsinal, a Kozlekedesi felugyeletnel. nekem anno a 125osre 2 eve volt kb 7E Ft. szoval ennyi herce-hurca utan a kezedbe kapod a forgalmit,de a torzskonyvet majd kesobb postan fogjak kikuldeni.de az nem is kell neked a motorozashoz,sot tiltjak,h nalad legyen,azt otthon kell tartanod. (ha vele lopjak a motort,akkor ciki
)
kb ennyi,ha valami nem ertheto szolj nyugodtan,kerdezz,nemreg keltem
mod: meg mindig ninsc kesz a motorom,eshatarozatlan idore el is va nnapolva.kiderult,h 3 szivoszelep gatya,anynira elegett,h nem zar le. nem csodalom,h megette a 10L-t . ujabb 10E Ft... 
[Szerkesztve]
Yamaha FZR 600 Genesis
na itt 70k. Szerintetek 20-ra letudom alkudni? 
Nippon: vágom én, fene a pofájukat. Ha sose menne tönkre a cipőm, akkor nem élnének meg a cipőgyárak stb, de ezek akár milliós járgányok.
Gaboman: tessék felöltözni legközelebb, de örülök, h nincs bajod 
[Szerkesztve]

Köszi!
És megfogadom a tanácsodat!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Ez a 3000 km hogy jön ki?
explosión 2 tiempos

Tud közületek valaki olyan szerelőt aki az RXV-re tudna csinálni nekem hűtő védőt?
Ha igen megadhatná az elérhetőségét.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
Köszike
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
Egy pár kérdés még.
1.) Mi van akkor ha akitől veszem a motort és a tulajdonos személye nem egyezik? Számít ez?
2.) Műszaki vizsgán mit néznek? A szomszéd Fireblades srác aztmondta hogy az ő gépét csak beindították meg a féket ellenőrizték.
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!
az, h mit néznek változó, hiába van megszabva minden. Haverét úgy nézték, hogy kinyomtattak egy képet, mellé rakták a motornak és megnézték, h egyezik-e...

attol fugg,honnan nezzuk. a lenyeg,h ne legyen rajta korozesi listan,es az adasvetelin a tulaj szerepeljen.magyarul szolva az adja el neked a motort(az irja ala,az o adatai legyenek az adasvetelin), aki benne van a torzskonyvben. ellenkezo esetben nem lesz ervenyes,de gondolom ez egyertelmu. ha kozvetitotol veszed,nincs gond,csak a papirt kell a tulajnak kitolteni. ha uzembe tartoi van,akkor nem tudom mi a helyzet.
a muszakin nekem pl be se kellett inditan ia motort.raraktak a fekpadra elso hatso kerekkel,megneztek a vilagitast,indexet feklampat, es ennyi. mellesleg olya nramaty volt az akksim,h az oninditot alig forgatta meg,a lampa alig egett,de egett,es igy atment. ha az allambacsihoz viszed, ott komolyabban atnezik,ott be is kell inditani 
kicsit kacifantos az elso megfogalmazas,de remelem kiveheto a lenyeg
Yamaha FZR 600 Genesis
mi a legegyszerübb módszer hogy zenét lehessen hallgani mocin? mik vannak? lehet kapni ilyen lapos füleseket bukósisakba? kiprobóltam ilyen sima pici dugóssal, amit mp3-mamhoz adtak, nagyon fáj tőle a fülem
5 percet nem birok ki, és ki is mozdul a fülemből... lehet kapni valamilyen jobb minöségő hangszórót, füllhalgatót bukóba? 
[Szerkesztve]
Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

nagyon fején találta a szöget apósom egyik nap a motoros-autós viszonyról: azt mondta ő autósként örül a motorosnak hogy nem autóban ül és ez által a dugók kisebb valószínűségel alakulnak ki.
még mindig nincs motorom
Azt mondta a szerelő, valami elvan törve rajta, meg a fogas kerékkel van gáz..F
Nem is biztos, hogy kap hozzá alkatrészt. Viszont ha kap, akkor lehet, hogy kész lesz a 7en.
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Szerintem nem is nagyon érdemes zenét hallgatni motoron. A szél/motor zaj úgyis elnyomja. A másik meg ha megfelelő méretű sisakot veszel, akor akármilyen pici, lapos cucc is nyomná a füled.
Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

Biztos van igazság abban amit írsz.
A mostani dízel foshányóknál nem ritka a 30.000km-es a csereperiódus...
Erről azért kérdezzünk meg 1-2 Toyotás barátunkat, akik nem ritkán 800E km-et is mentek már a dízel foshányójukkal. Történetesen 2 db Hiace tulajt ismerek. az egyik már túllépte ezt a számot, a másik ''csak'' közelíti.
Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob
ne akarj zenét hallgatni. Elvonja a figyelmed a vezetéstől és balesetveszélyesnek tartják. Bár az egyik füledet beughatod hangeltővel, mert az még szabályos.
szerelj a motorodra egy mp3 lejátszót, 2 nagy hangfalat a bukósisak külsejére és azt is kösd rá az elektronika rendszerre (a tápra) és mehet csutkán.
De vehetsz egy Honda goldwing-et is, abban alapból van 2 olyan hangfal mint a hifinkben 
köszönöm a helpet!, inkabb csak unalmas ingázáskor, autopályán, mikor unatkozom, akkor hallgatnék zenét.
még 1 kérdés:
CBR 600 F4i, nagyüléses, dönthető-e annyira mint 1 GSXR vagy mint 1 CBR RR? Sportmotor, pályán is láttam, versenyen is láttam, valaki megtudná mondani hogy mennyiben hasonlit, különbözik geometriára a felsoroltaktól? köszönöm! 
[Szerkesztve]

De gondolom nem olajcsere nélkül....
Tudom, hogy elmegy annyit egy olyan motor, de
ne hasonlítsuk már a Hiace motorját egy TDi v PD TDi Audi v VW motorhoz.... Az a motor nincs kihegyezve semennyire és amúgyis egy igénytelen haszonállat. Mindent ki kell bírnia, szinte. De nem is azt vontam kétségbe, hogy nem megy el annyit, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy sokkal többet elmegy egy ilyen motor ha 10.000km-enként cserélik benne az olajat.
Persuader: tudod, hogy minnél kevesebbet mész az olajjal, annál jobb a motornak. 3000km alatt már feketedhet. Igazad van egyébként, 1000km-enként is lehetne cserélni...
Own the racetrack

Nem kéne zenét hallgatni a motoron, mert nem hallod, mikor ütnek el. Ha kimész az utcára, nem lehet szórakozni. Figyelni kell. Zenét autóban hallgathatsz.
explosión 2 tiempos

A pilótától függ, meg a lábtartók magasságától. Nameg a gumikeverék puhaságától.
A futóműgeometriát ha össze akarod hasonlítani akkor megnézheted bárhol az interneten, az utánfutást, villaszöget, ha ez neked mond egyáltalán valamit. A GSXR persze a 14 literes tankjával jobban pályára való, de asszem ez egyértelmű. Ettől függetlenül, mire odáig elérsz, hogy kimotorozd annyira, hogy érezd a különbséget egy F! meg egy GSXR között, eltelik egy kis idő.
explosión 2 tiempos
igazábol azt szerettem volna megtudni hogy mi ér le legelöször az F! oldalánnagy dőléskor.. gumi nemszámit, valszeg lecserélem ha nem jo. Csak hogy lehessen vele még pályán is jól dőlni... stabilan..
[Szerkesztve]

Lehet az F4el stabilan dőlni. De stabilan kanyarodni is.
explosión 2 tiempos
nagyszerű, köszönöm a választ

CBR 600 F4i inkább túra sport mint sport.Ebből adódóan puhább a futóműve, nincs annyira kihegyezve a blokk mint egy vérbeli sportmotornak.Utcára mindenképp jobb,univerzálisabb, kezelhetőbb,kényelmesebb egy F4.Ha viszont viszonylag sűrűn pályára is akarsz menni akkor mindenképp GSX-R 600 vagy R6.Ez a 2 tipus vérbeli sportgép és ahhoz képest hogy 600-asok a rutinos,tapasztalt motorost szeretik mivel egy adott fordulatszám felett általában hirtelen vadulnak meg.Az R6 pl. 12000-17000 ford.sz. tartományban..... 
Dönthetőségben is jobbak a sportmotorok.Lábtartók általában feljebb vannak szerelve ezért nagyobb a szabad bedönthetőség.Az is tény hogy utcai kanyarvadászatra bőven elég egy F4i bedönthetősége is.Azon felül komoly szinten kell művelni a kanyarodást hogy kevés legyen pályán az F4 bedönthetősége.Gyakorolni, fejlődni sztem megfelelő tipus. 
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
kimennék pályára de ritkán, inkább ''motorozásra'' kellene a motor, bár imádok dőlni, éppen ezért vacilálok hogy mi is legyen a megfelelő... akkor most kényelemben melyik 600-as spormotor a legjobb? vagy mindegyiken kb egyforma 1 centis kis ülésecske van?
R6 ról án is olvastam hogy kicsit nyersek a reakciói...
Na de, jo lesz a CBR 600 F4i, ha elég 45foknál nagyobb dőlészsögre, akkor bővel, hameg nagyobb, akkor 1értelmü hogy a térdkoptatás is simán befér... kérdés az mennyire huzatható ki, mennyire bírja a pörgetést...
[Szerkesztve]
Bírja a pörgetést, és viszonylag egyenletesen adja le a teljesítményét.Nagyon kiforrott konstrukció, a blokkja állítólag 100e km-t is kibír minden gond nélkül.A térdkoptatós móka attól is függ mennyire ülsz ki...ami megint a rutinnal függ össze.De ha a rutin megvan lehet vele a térdkoptatót nyüstölni.
Nagyon fontos a megfelelő gumi.Én csak pályagumival használom a gixxeremet nagy részben utcán... 
[Szerkesztve]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

Melyik R6-osnak nyersek a reakciói? Melyik évjárat ez?
explosión 2 tiempos
kb utso 3 év... tesztben olvastam hogy nagyon vad... le is voltak tőle kezelhetöségben néhány pontot 
![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/temp90/galeria_2_ldurv.jpg)
(ilyet szeretnék én is dőlni, robogómmal...)
[Szerkesztve]

Inkább az R6R, de előte semmi baj nem volt velük.
explosión 2 tiempos

Az a gond, hogy te dőlni szeretnél, míg ez csak a módszer a kanyar bevételéhez. Ne dőlni akarj, hanem gyorsan bevenni a kanyart. Persze mindezt ne utcán, mert ott minden kanyar máshogy tapad, aztán a szembejövő kereke alatt találod magad.
explosión 2 tiempos

en mentem ilyen versenyrobival, eleg komoly szerkezet 
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
Képzeljétek ma délután úgy terveztem, hogy lemegyek Szentendrére, robogóval. Már voltam többször is, azonban váratlan esemény történt, Pestről épp tartok át Budára, és a híd közepén 9666. kilóméterben óriási lefulás gyengülés minden, nagy motorfék, és kétségbeesés... hát nem kétséges, besült az első hengerem... úgyhogy onnan eltoltam a Lágymányosi hídig a motort, apukám felvett 1 kisteherautóval és itthon vagyok! 
Tanulság: 50-es 2ütemű csőgázon járatott robogóval 9 ezredik km után csak közértig menj el!
[Szerkesztve]

uhhh.
milyen moci? 50-es gyár iakkor jöhet a 70-es henger
.
én most járok 7000-nél szintén 50 2t. de eddig köszöni jól van. monsjuk most megmurdelt a gyertyapipám holnap jön az új 
[Szerkesztve]
HP Pavilion dv5-1080eh
gilera stalker, és a szép az benne, h 6-7 ezerdeik km környékén alap motor csak a folytás volt kiszedve, yamaha aeroxot ettem meg vele
ami tunningolva volt. Mondjuk tegyük hozzá, én azért jobban kanyarodtam 
[Szerkesztve]
holnap szerintetek mennyi lóvét fognak legombolni rólam 2. kötelező szervízen? Fogalmam sincs mennyit vigyek. 20-30?
Az indexre kíváncsi leszek cserélik-e. Asse tudom mit mondjak, hogy elhigyjék és kicseréljék az első indexet, meg a hátsó index búrát...tippek?

én havert 80-as Honda MBX-el megfogom néha a roxal az S kanyarokban ![;]](/dl/s/v1.gif)
nekem 4ezer körül került ki a varioból az uccsó fojtás, most olyan 75 körül van a vége.
HP Pavilion dv5-1080eh
90 et mentem az enyémmel alapon, és volt h 100-at is mentem vele párszor ha jó szelet kaptam 

kb annyit, mint az elsőn! Nekem a Gixxerre 18 körül volt a legjobb Castrol olajjal...
Own the racetrack

ez óra szerinti vagy valós?
HP Pavilion dv5-1080eh
gondolom ugyanazt cserélik, csak az még tavaly év végén volt. Biztos emeltek is, majd ráfogják, hogy az olaj ára emlekedik.
Amúgy olajat tuti nem választhatok, ők adják, én meg fizessem.

fix, hogy óra szerinti, könyörgöm, ne kezdjünk bele az 50cm3, 100km/h legendázásba...
explosión 2 tiempos

Mi a véleményetek erről a DRZ-ről: [link]
All Black...
már hogyne, tábori tunning, simson 160 km/h 
(#549) Gaboman válasza Stalker-2572 (#547) üzenetére

A kép alapúl véve minden rendben vele,de hát csak akkor bizonyosodik meg a vevő ha ki is probálja.
Mert így nem sok mindent lehet hozzáfűzni.
Haverom most akar venni HondaCR500-at ami 600-ra van felfúrva,mondtam neki hogy ez őrűltség,ahoz már ajándékba jár a koporsó!

jóvanna csak van még aki elhiszi.
pl vmelyik nap állok atesco előtt jön egy házapárh ez ugye a rox merhogy uilyet akarnak asszonynak etcetc és h ez 7Le? mondom eztcsak nme a használtmotor.hu-ról szedték, mer mondom az egy nagy kamu olyan 4,5-nek elmegy
[Szerkesztve]
HP Pavilion dv5-1080eh