Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#451) Stalker-2572 válasza ALI_G (#450) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Fincsi lehetett :))

All Black...

(#452) macipajti válasza Gaboman (#388) üzenetére

macipajti
(kvázi-tag)

Hat az otthoni ara egy kicsit elborzasztott. marad kulhoni keresgetes , meg max a kulhoni rendszam+biztositas.
Koszi a linkeket :R

Gyógyszerre inni az ugyanolyan,mint akupunktúrára talajtornázni!

(#453) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Ti ha kirándulni mentek többen, a motorok közötti kommunikációt mivel oldjátok meg? Első körben CB-re gondolnék, headsettel... De mi a tapasztalat, mit érdemes beszerezni?

[Szerkesztve]

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#454) Gaboman válasza macipajti (#452) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Nincs mit,bár én nem ezt a mocit venném annyi bizonyos!
Inkább egy jó kis KTM SMR 660-at ami tényleg jó erős,és könnyű is a BMW-hez képest ami nem egy utolsó szempont!
Megtartani sokkal egyszerübb a súly lóerő arányuk is majdnam ugyan olyan.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#455) sowi válasza Gaboman (#454) üzenetére

sowi
(senior tag)

apro kieg 660smc van, ami utcai, smr560 meg iden 540 az teljesen csupasz versenyvaltozat, a bmwhez meg nem kene hasonlitgatni, teljesen masra van kitalalva

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#456) ALI_G válasza Stalker-2572 (#451) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi, az is volt. Egyébként kiderült, hogy 900 km volt az a 600 :)) megtaláltam még egy számlát. Eltettem mindet, hogy itthon kiszámoljam a fogyasztást. 5,5 liter jött ki a 600-as hornetemnek :) A GS500 4,5-5 L-t evett, míg a 250-es hornet 5 L-t.

(#457) Gaboman válasza sowi (#455) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Bocs az elírásért!
Én a 660SMC-re gondoltam csak rosszúl sikerült leírnom!

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#458) Stalker-2572 válasza ALI_G (#456) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Hehe nem rossz.

Nekem meg egyik ismerősöm vett pár hete egy Firebladet, megcsinálta vele a jogsit :D és kiment Dániába egyszusszra. 20óra volt az út és csak tankolni állt meg meg RedBullt inni :DD :Y

All Black...

(#459) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
Ezt el tudnám hozni. Így képről lehet róla valami negatívumot mondani? Azon kívül hogy piszkos néhol ;)

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#460) sowi válasza Flashback (#459) üzenetére

sowi
(senior tag)

szep szine van, keprol mast sztem senki nem mond neked :)

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#461) golyani válasza Flashback (#459) üzenetére

golyani
(őstag)

nálunk egyikrásnak 125-öse van.
másik srátz megcsináltam A1-et. vacilált h milyen motort vegyen. haver mondta h ''én annyira azér nem vágom a dolgot, ezek a japán gépek jók, max drága alkatrész, de mz-t nehogy vegyél!!!''

mit ad isten a gyerek vett egy 250-est, asszem 140 körül. többet eszik mint a dentebb említet hornet, megy gyerek szerint vagy 130-at de a másik aszonta h 100-ig okés utána eléggé küszködik, így kapásból telószimering+olaj csere volt, akku kellett bele, meg nem tom még mi.

én ennyit tudok hozzászólni. viszont ha sztem egyszer ráköltesz egy nagyobb összeget és rendbe rakod akkor szvsz nem lesz vele baj egy ideig.

mod: sowinál az igazság

[Szerkesztve]

HP Pavilion dv5-1080eh

(#462) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Áprilisban nagyfaterom meghalt.:O
Volt neki egy Trabantja, amit elcserélt, egy 50 köbcentis Steyer Puch-ra:DDD
Mivel anyám az örökös, aki nem tud motorozni és amúgy is rágtam a fülét egy robogó ügyében, hát én kaptam meg.
Ne röhögjetek, 14 éves vagyok és ez az első motorom:B Szinte minden gyári rajta, karbi, lábtartó, lámpa, sárvédő, ülés...a tank egy Rigáról van. Elég ótvarúl néz ki, valszeg lopott volt és gyorsan fújták át. Nagy fater elesett vele és így most hiányzik róla pár alkatrész, mint levegőszűrő, sebeség mérő bovden elszakadt...estébéestébé. szerdán elvittem egy szerelőhöz, azt mondta, próbál csinálni vele valamit. Holnap megyek érte ;]
Akinek megmutattam, az ment is vele és bele is szeretett, tehát most alakulóban van egy motoros klub féleség:DDD
Végülis, valahol el kell kezdeni...

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#463) Stalker-2572 válasza Flashback (#459) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Kivitel: enduro Deluxe :Y

Az már kicsit gyanus ha ''termékfotónak'' sem tudnak egy tiszta képet csinálni. Azért még lehet jó. Képen én az oldaldeknit szoktam sasolni, hogy mennyire van szétkopva, mert azt úgysem cseréli senki és azért lehet belőle következtetni a motor használtsági fokára.

All Black...

(#464) zsoltee10

zsoltee10
(VIP)

Na, tegnap elég jót motoroztunk. :)
890km-t tettem meg egy nap alatt. Tessék übererelni. ;)
Páran elmentünk Debrecenbe. Persze a java Pesten lakott, de nekem még a Dombóvár-Bp. távot is meg kellett tennem. 2szer. :)

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#465) ALI_G válasza Stalker-2572 (#458) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pf, az nem normális :DDD

(#466) ALI_G válasza zsoltee10 (#464) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

stalker haverja 20 óra alatt Dánia? Szerintem az több km :P
gondolom élveztétek.

(#467) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

A nagymotor vásárlásnak mi a menete? Gondolok itt arra hogy erről is kell adásvételi, törzskönyv, eredtvizsgálat?, átiratás. Valaki aki már csinált ilyet pls írja le :D

Meg a műszaki vizsga hogy zajlik? Mit nézének? Hol kell intézni? Mennyiibe kerül?

(#468) zsoltee10 válasza ALI_G (#466) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

de ö stalker haverja, nem ti. meg az autópálya az más. ráállsz 150-160-ra, és kész. na de a jó magyar utakon? :P

(#469) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talma nyert!!! Rossi KO :Y

zsoltee10: jó-jó :)) én a 3 nap alatt 900 km-nek is örülök, bár első 2 nap esett, szóval nagy sucks. Úgy is 150 km-t tettünk meg esőben. Haver facsarta a vizet a zoknijából, pedig normális a csizmája :( Másnapra se száradtak meg a ruhák rendesen, pedig bekapcsolt konvektoron voltak. A GS500-as gyereknek megolvadt a kesztyűje a konvektoron :DDD kicsit.

[Szerkesztve]

(#470) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt mondjátok meg nekem, hogy miért kell 6000 km-enként olajat cserélni a magyar hondánál, mikor a szervízkönyv csak 12000-enként mondja, h cseréljem le? Nyilván amíg garis a motorom, addig elmegyek vele cserélni, de utána lehet a könyvet fogom követni. Hajtani annyira nem hajtom. egyenlőre olyan 50 LE-t használok ki belőle többnyire. 6-7000 felé nem forgatom, ill. csak ritkán. Még erős nekem a 100 paci. A hegyekben is a két gyengébb gép után mentem mindig, elég volt felfelé is 4000/perc-nél váltani a 70-es kanyaroknál :)
szóval olajcsere, vagy nem csere?

Másikmég, hogy amikor nagy esőben mentünk, rögtön leesett 63°C-ra a vízhő (25-30°C-ban 85 szokott lenni), alig bírtam feljebb tornászni, és füstölt a motor. A kipufogóból kékes-fehéres, szerintem olajfüst-szerű,szagú dolog jött ki. Melegben sose csinálta. Viszont egy cent olaj nem tűnt el belőle, mert túra előtt és túra után is a maximum vonalon volt a szint. A szervíz könyv ír vmit, hogy nagy esőben ki kell tisztítani vmi szellőzőt vagy mit, de nem értettem teljesen mire gondol. Vmi forgyattyúsház szellőzőt írt, de nem is találtam semmit a motoron, meg nem is értem mi szellőzik ott. :F

(#471) gergo84

gergo84
(fanatikus tag)

2007.7.15.
15:14

FRISS ADAT!
(Bábolna)

levegő hőmérsékelt: 33C°
levegő hőmérséklet árnyékban (fa alatt): 31C°

aszfalt hőmérséklet: 47C°
aszfalt hőmérséklet árnyékban: 32C°

gumi hőmérséklet 20 perc motorozás után: 42C°

most érdemes motorozni! (vagy egy kicsit később)

17h-21h-ig a legideálisabb motorozni.

- már nem süt olyan erősen a Nap
- kicsit hül a levegő
- az aszfalt még meleg, jól tapad a gumi
- vasárnap kevesen vannak az utakon

(#472) zsoltee10 válasza ALI_G (#470) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

Azért kell 6000km után olajat cserélni, mert elhasználódik. Nálunk sok az indítózás, és a rövid távú használat. Ha mondjuk egyben több 100km-t, és nem csak napi 20-30km-t használnánk (azt is legalább 3-4 indítással), akkor esetleg elég lenne 12e km-ként cserélni. Egyébként meg nekem nem kötelezö kicserélni 6e után, de ki fogom. Tudod miért? Mert annyit megér nekem. Nem 2 évre vettem. Mennyit mész vele évente? Évente mindenképp ki kell cserélni, szóval nem tök mindegy, hogy 6 vagy 12e? Úgyse mész vele 12ekm-t egy év alatt.

(#473) gergo84

gergo84
(fanatikus tag)

tavaly áprilisban kezdtem el motorozni.
télen állt (október-március)
jelenleg 21.000km

(#474) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Ma sikerült egy jó nagyot perecelnem a géppel!
A bal karom és főleg a csuklóm fáj elég keményen,bár a lábamat is sikerült jól bevernem a bokám bedagatt.
A mocinak szerencsére nincs nagy baja a hűtő nyomódott meg egy picit,markolat szakadt el és a matrica karcolódott meg kb:ennyi.
Veszek rá jövőhéten egy hűtővédőt és egy pár kézvédőt még.
Méj jó hogy rajtamvolt a bukó mert a fejem szétört volna apró darabokra,totál belefejeltem a kemény földbe,csak úgy csattant kobakom!

(#475) ALI_G válasza zsoltee10 (#472) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

értem én, de ott japóban a gyárban hülyék? mert tuti nem :) Engem ez zavar, hogy mindent máshogy mond mindenki, és találja ki az ember, h mi a jó. Aztán az is lehet, hogy több is igazság.
De ott egy autó egyébként, mondjuk a milyenk. Többnyire vegyes használatban van, de inkább kis távokat teljesít, 20-30 km egyben. Évente csak párszor megy 2-300+ km-t egyben. 11 éves.
A motorommal meg ált. egy huzamban 50-100 km-t megyek, mert élvezem és nem akarok róla leszállni, igaz kb. 50 km-es körzetben teszem ezt :) Alföld ratyi ilyen szempontból. De megesik, hogy elmegy 200 km egy nap, nem is egyszer, mivel többnyire csak hétvégén érek rá (és ér rá az ember).

12e km-t nem hiszem, h elmegyek vele egy évben, idén biztos nem. Nyárra már csak 1 túra van tervezve (azzal lesz össz. 3), a szelidi tóhoz a Pirates Family MC bulijára. Jövőre azért lehet befigyel egy Horváto. túra, esetleg egy MO. túra, ezek se biztos, h meglesznek 12e km, ha hozzáveszem a mindennapokat is. Bár szerintem a mostani után teljesen unalmasnak fogom tartani itt helyben motorozni. Csak egyenes utak vannak, ált. nagy forgalom, idióta autósok... :) na átmentem rinyapicsába :DDD el is megyek egy karikára, meg visszahozom az esőruhát havertól, mert ott maradt a GS500 dobozában.

(#476) ALI_G válasza Gaboman (#474) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

úúú bazz. Vigyázzatok mán!!! Csak bukó volt rajtad? Öltözz fel rendesen, persuader is így úszta meg.
És tudod, ha keményet csattant az a bukó, akkor lehet cserélni kell. (igazából nekem azt mondták minden esés után cserélni kell, bár ez egy cross sisakra nem tudom mennyire kötelezően érvényes).

(#477) rebel56 válasza Flashback (#459) üzenetére

rebel56
(tag)

Ha közel van, menj el, próbáld ki, hátha jó. Viszont a képről annyi látszik, hogy nem egy szeretett, dédelgetett, kímélt hobbimotor, és biztosan nem egy igényes ember tulajdonát képezi - szerintem felejtős.

Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.

(#478) Anthony28 válasza gergo84 (#471) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

most érdemes motorozni! (vagy egy kicsit később)

17h-21h-ig a legideálisabb motorozni.

- már nem süt olyan erősen a Nap
- kicsit hül a levegő
- az aszfalt még meleg, jól tapad a gumi
- vasárnap kevesen vannak az utakon

Hát...ez mind szép és jó.
De a vasárnap nem azért gáz mert sokan vagy kevesen vannak az utakon. :U Sok a hétvégi fasz.Az pedig még veszélyesebbé teszi hogy kicsi a forgalom efektív kevés az autó, tehát haladni is lehet..mégis a Vasárnap az egyik legrizkósabb nap a túrázásra. ;)

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#479) Gaboman válasza ALI_G (#476) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Vagy ma este vagy holnap reggel lehet megyek be a az SZTK-ba mert már estére a bal tenyeremet alig tudom összecsukni! :(
Rohatúl fáj a kezem!!!! :O
Meg alig bírok rá állni a bal lábamra szúr mint az állat!!
Bukó meg kesztyű és könyökvédő volt rajtam.
A kesztű teteje szétszakadt ahogy aláfórdult a kezem.
Meg a lábam beszorúlt a moci alá.

(#480) ALI_G válasza Gaboman (#479) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ájájájjj...Akkor ne is fórumozgass itt :)) ha fáj mindened. De majd írd le, hogy mit alkottál, csontrepedés stb...

(#481) Gaboman válasza ALI_G (#480) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Oks meglesz!
Holnap megírom,szevasztok!

(#482) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Őwww...Erről jut eszembe nekem is kéne egy bukó. Tudtok mondani márkát, vagy valamit ami alapján választhatnék?
Nem tudom hova valósiak vagytok, de valami boltot, ahol ezt be is lehet szerezni?
Jah meg azért kalkuláljátok bele, hogy babetta feelingű a ''mocim'', hogy ezzel mekkorát lehet esni és annak megfelelő minőségű legyen
Előre is köszi:R

[Szerkesztve]

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#483) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

rájöttem hogy azért csuszok annyira a robogommal, jo gumival is, mert nagyon hátul van a sulypontja, kicsit elöre ülök sokkal jobban tapad! Egyenesfutása is jobb! Bár annyi rossz út van, csak esni lehet rajtuk, főleg ezek a fényes csillógósra kopott utak, életveszélyesek, kb 45 fok dőlés fele már csuszok ki azonnal...

[Szerkesztve]

Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

(#484) hcstuning válasza DroneZ^ (#483) üzenetére

hcstuning
(fanatikus tag)

Mondjuk azért a robogók nem a döntési képességükről híresek:D
Én valamelyik nap a gyalogosátkelőhely fehér csíkján csúsztam meg majdnem, az is alattomos tud lenni. Ritka a jó minőségű út, ami hosszan vezet sajna:( Sok olyan út van amin vannak jó részek, aztán meg puff és csatt:(
hcs

-=Joey=-

(#485) DroneZ^ válasza hcstuning (#484) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

én mindent kihasználok 99%-osan, aztán upgradelek, hát megadom a 45 fokos dölést és térd ''elökészitést'' a csúszásra, mert ahhoz még 10 centi kellene, de 1 robogohoz képest durva teljesitmény ;)

[Szerkesztve]

(#486) _seth_ válasza hcstuning (#484) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

A kopott ''járdafehércsíknál'' csak a forró aszfalt vizzel leöntve a jobb... Autóval volt már, hogy sietősre vettem a figurát és kb 20 méter szlalomozás lett belőle csúszkálva... télen a jég nem volt olyan durva :D

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#487) stargazer válasza Kasza08 (#482) üzenetére

stargazer
(senior tag)

reevu beépített visszapillantótükrös csakis. bármilyen motor.

legalábbis amíg ez a licensz nem jelenik meg más bukókban. írtam a reevunak hogy érdemes lenne elgondolkodniuk azon hogy valahogy megegyezni a nagy bukógyártókkal.

[Szerkesztve]

menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

(#488) ALI_G válasza hcstuning (#484) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az én oktatóm szerencsére már úgy nevelt a nagy jogsinál, hogy sose menjek rá, vizes úton meg még ne is fékezzek rajta meg semmi. Nem mondott hülyeséget. Most is mikor felmentünk 3-asban kis gázra is majdnem elment alólam a kerék kanyarban egy nagyobb felfestésen.

(#489) DroneZ^ válasza stargazer (#487) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

hol lehet ezt kipróbálni, megnézni? van pesten valami bolt ahol van pl MSX1 vagy valameik visszapillantós Reevu? Nagyon érdekesnek hangzik, láttam képet neten, fantasztikus 5let!

(#490) ALI_G válasza DroneZ^ (#489) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én vennék is ha kipróbálhatom. Azt olvastam, hogy minőségileg olyan mint a közép-felső kategóra, zajvédelem meg felső kategória. 80k-t mondott itt vki. Persze erre nincs pénzem. A jelenlegi 36-ra volt leértékelve 56-ról. Laser.

(#491) Kasza08 válasza stargazer (#487) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem olyan is elég ami 20k alat van, de ne törjem szét vele a fejem:D

(#492) ALI_G válasza Kasza08 (#491) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

babettára, romettra, simóra ''elég'' az összes szkafander sisak ami új, ha szimpla esés van. 50-ig megvédenek azok is szerintem, de mindenki annyit költsön rá, amennyit bír. Ha átmegy rajtaad egy kamion mert átcsúszol az ő sávjába, akkor a Rossi sisak se hiszem, h megvéd. :(

(#493) Kasza08 válasza ALI_G (#492) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D
Aligmegy 50-et, tehát nyert ügyem van. Kamion nem jár itt, csak az 51-es úton, de én már a ligetből se nagyon merek kimozdúlni, mert se bukóm, se jogsim:D És ha még innék is...

Régi, de talán hasznos info erről a giga-mega bukóról:[link]

Hétfő van:C ma megyek a motorért a szerelőhöz! Yeeaah!

[Szerkesztve]

(#494) ALI_G válasza stargazer (#487) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

neten miért nem találok ilyen sisakot magyarhonban? árlistára gondolok.

(#495) ALI_G válasza Kasza08 (#493) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt kukkold meg: [link] lehet nem segít, de a csávó profi.

(#496) Kasza08 válasza ALI_G (#495) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondd valamit:)

(#497) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

A nagymotor vásárlásnak mi a menete? Gondolok itt arra hogy erről is kell adásvételi, törzskönyv, eredtvizsgálat?, átiratás. Valaki aki már csinált ilyet pls írja le... PLS! légyszi!!!

(#498) Nippon válasza ALI_G (#475) üzenetére

Nippon
(senior tag)

Megsúgom neked, hogy a gyárnak kicsit sem érdeke, hogy a motorod problémamentesen kiszolgáljon téged hosszú-hosszú kilométereken és éveken át. Isten hozott a fogyasztói társadalomban...
A képlet nagyon egyszerű, az olaj nem megy tönkre a lezárt flakonban, de amint a motorba kerül kémiai folyamatok indulnak el benne. Elöregszik. A motoroknál a váltó miatt mégnagyobb az igénybevétel. Motoroknál a csere fél éves periódusonként esedékes. És nem azért, mert ezt írja a szervízkönyv, hanem azért, mert azt szeretnéd, hogy sokáig jó legyen a géped. Hozzáteszem, hogy 3000km-enként lazán lehet olajat cserélni, ha igazán jót akarsz.

A mostani dízel foshányóknál nem ritka a 30.000km-es a csereperiódus... Muhahaha, tudod miért? Hogy a sok fillérbaszó köcsög megvegye, és örüljön, hogy nem 3 szervizt kell kifizetnie, hanem csak egyet és akkor mennyit spórol vele. Viszont ez majd később sokszorosan bosszulja meg magát, sajnos nagy eséllyel a következő tulajnál.

Own the racetrack

(#499) Gaboman válasza ALI_G (#495) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Na este voltam bent az ügyeleten,szerencsére semmi komoly bajom nincsen,a kissujam rándúlt meg és a bal sípcsontom kapott egy nagyobb ütést attól dagadt be.
Törésnek,repedésnek nincs semmi nyoma szerencsére!
Könnyebben megúsztam a dolgot elsűlhetet volna rosszabúl is,hát azért még ma mocizni nem hiszem hogy fogot tudni a fenébe is!
A héten megnézem hól lehet hozzá kapni hűtővédőt és kézvédőt,meg valami jó csizmát és térdvédőt.

(#500) stargazer válasza ALI_G (#494) üzenetére

stargazer
(senior tag)

ez a sisak valami kurvajó. aki ezt kiagyalta az zseni volt. :R pedig igazábol tök egyszerű. sajna én se tudom hol lehetne venni, megnézni, de egyszer régebben mintha találtam volna a neten egy boltot ahol árulták. sajna azóta se találom megint... :F pedig mostmár lassan össze is jönne a zsé rá

[Szerkesztve]

menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.