Jobban szeretem a klasszikus egyhengereseket és a japán motorokat.
All Black...
(#201) Stalker-2572 válasza DroneZ^ (#200) üzenetére

Jobban szeretem a klasszikus egyhengereseket és a japán motorokat.
All Black...

Nem a 2hengereshez képest,én az RC600-as mocimat teljesítményre nem cseréltem volna el a DRZ400-ra annyi bizonyos.
Pedig az egy 91-es gép volt de mégid jobban tetszett a viselkedése az Rc-nek!
Kanyaroknál volt jobb a DRZ a tömege végett!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
(#203) Gaboman válasza Stalker-2572 (#201) üzenetére

Ki kellene próbálnod egy ilyent,aztán lehet hogy le is teszel az 1hengeres japán mocikról!
Hacsak nem a motornak a csendessége számít neked!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
(#204) Stalker-2572 válasza Gaboman (#203) üzenetére

A terepmotor mint fogalom évek óta mint egyhengeres égette be magát a tudatomba. Az alacsony fordulaton előcsalható kemény nyomaték és ''lassan'' járó mély hang jelenti számomra egy tökéletes terepmotor másodrendű jó tulajdonságait (első mindig a kezelhetőség és megbízhatóság) 
Magyarán kinek mi tetszik. Ha 10x olyan erős az Aprilia olyan nekem akkor sem kellene 
ps.: versenyápályán sportkipufogóval azért elég beteg hangja van

[Szerkesztve]
All Black...

honda crf 450 2004-es , 2005-ös eladásu, athena 490-es tuning hengerrel, nagyon jo állapotban,ujj gumik. idomok,,csak a nagymamám hobbizott vele a kert végében a palánták között.SŰRGÖSEN ELADO
ROFL 
All Black...
Bocs a rossz minőségért(canon a60 fényképezővel készült ), hétvégi videó [link]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
(#207) Gaboman válasza Stalker-2572 (#204) üzenetére

Ezt te tudod neked mi jön be!
Én is sokat gondolkoztam azon hogy mi is kellen nekem,milyen márkák közül vegyek.
Husaberg,Husqvarna,Honda,Kawasaki,amiket igazán kivéztem magamnak.
Husqvarna TE610R-el már sikerült mennem az is egy nagyon jó és erős moci!
Én az egyhengresek közül Husaberget vennék vagy a KTM EXC450R és a Honda CRF450R-t!
És még valami ne a hang alapján dönts,ennyi erővel a Cr500-nal sincs olyan jó mint a 1hengeres 4T motoroknak.
De élményben az összes 4T simál elbújhat mögötte a tulajok beszámolói alapján!
Több mocit próbálj ki és meglátod neked mi fekszik a legjobban.

Ennyit a látványos, de lassu kanyarodásról - a supermotos gyerek jól kente neki ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jaja szoktak lenni supermotosok kinn. Ez meg egy jó kép a kedvesről: [link]
Egyébként megy még fel youtubera pár videó.
[Szerkesztve]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
(#210) maxtreme01 válasza DroneZ^ (#194) üzenetére

A CBR 600 F vízhűtéses, a Suzuki GSX 750 F pedig légolajos. Hogy melyik jobb, az függ attól is, hogy mire/mennyit használják, milyen körülmények között. A GSX szvsz nem tartja olyan jól az árát, mint a CBR. Ez ha venni akarsz, akkor előnyös is lehet, bár ez ugye kétélű fegyver. A GSX egy nyugodt túramotor, kényelmesebb üléspozícióval. A CBR jóval sportosabb, kényelmetlenebb. (Ez saját tapasztalat) Bár az sem mindegy, hogy melyik CBR 600 F, és melyik GSX F ről beszélünk évjáratban. Ez a téma nem egy egy hsz-es kérdés/válasz.
zsír a videó is meg a kép is, majd rakd be a linkeket. Egyébként sok videónál a tied jobb 
csütörtökön 2kor új hornet teszt!!!
aztán lehet faggatni.

Anno fel is próbáltam egyet, nem rossz de azért nem vennék. 2005-2006 környékén lehetett és emlékeim szerint 80K volt akkoriban.
Ha sisakot akarsz venni, akkor tényleg csak Shoei jöhet szóba. Ne add alább, inkább szedd rá össze a pénzt, minden fillért megér. A Raid II és az XR-1000 modellekre gondolok.
Mivel neked Horneted van ezért azt mondom, hogy akkor Raid II, mert az a túra sisak. Lényegében ugyanaz a héj, mint az XR-1000nél, csak halkabb, mert nincs rajta légterelő.
Own the racetrack

jol lattam,h a kis robogos korbemotorozta a nagy sportgepet?
Yamaha FZR 600 Genesis
(#215) Stalker-2572 válasza Gaboman (#207) üzenetére

Egyre inkább hajloka CRF felé csak azzal ugye az a baj, hogy használtan szinte csak coross változatok vannak, amire problémás papírt és rendszámot szerezni.
Reg adó hogy működik tudja valaki? Mennyi egy rendszám / forgalomba helyezés?
All Black...
(#216) feca81 válasza Stalker-2572 (#215) üzenetére

sztem egy szazas ne mfogja betakarni. + atalakitas
Yamaha FZR 600 Genesis

Jól láttad 
explosión 2 tiempos

Én holnap megyek ki, ha minden igaz, négy óra után, remélem már nem építik a pályát. Akinek van kedve, jöhet
...
explosión 2 tiempos
(#219) Gaboman válasza Stalker-2572 (#215) üzenetére

Nekem a regadó és műszaki 250E Ft-ba kerül!
Kb neked is ennyi lenne,de még nálad ott van a lámpa és a többi kellék rá,kb 300E Ft.
Igen , szokott kinn lenni egy két ''versenyrobogó'' ...
Viccesek.

Itthoni apróhírdetések kifújtak. Tudtok mondani német oldalt, ahol érdemes nézelődni?
All Black...

tegnap este hungárián fekte gixeres csóka.. úgy be volt hajtva a rendszámtáblája, hogy még autóból se tudtam leolvasni...
(#223) Stalker-2572 válasza Gaboman (#219) üzenetére

Hát ez horror ár
Meg mi van ha lopot...
Asszem csak rendszámosat szabad venni. Viszont azt nem értem, hogy pár cross motorra azt írták, hogy rendszámos, hogy kaptak rá? 
Megmutatom eddig mit találtam:
DRZ400E [link] 1,2M - 1,5M-ért már van új 
WR450 [link] kérdés 4 vagy 5 sebességes, ill van-e rendszám, gyanítom, hogy nincs 
YZ450 [link] na ez király ha tényleg jó állapotban van és rendszámos is
CRF450 [link] ezen is van rendszám elvileg, sokat nem tudni róla
CRF450 [link] kereskedésből, lehet hogy ez se rossz.
All Black...

Nem megyek, festik a rázókövet 
majd hétvégén
explosión 2 tiempos
(#225) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#223) üzenetére

Elsőn még gondolkozom. WR valszeg ki fog esni, YZ elkelt
két CRF-esnek meg írtam mailt várok vele kicsit. Jó idő lenne mehetnék tesztelni 
All Black...
(#226) DroneZ^ válasza maxtreme01 (#210) üzenetére
köszönöm a választ. én a katana 750 re gondoltam a nagy ülésesre és a cnr600f szintén nagyülésesre, én megvisgáltam, kényelemben ránézésre azonosnak kellene lenniük...
Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

Biztos azt hitte, hogy helikopteről olvassák a rendszámokat 
explosión 2 tiempos
lehet összefutunk
(#229) Gaboman válasza Stalker-2572 (#223) üzenetére

Hát a WR az szerintem nem rendszámos a képekből itélve!
Az YZ az is csak hobbyszinten van használva mindennel együtt 1200000-böl már meglenne rá minden.
A két Honda CRF450R viszont rendszámos én azokat választanám.
Nézd meg őket és a szimpatikusabbat vedd.

316 a számom, sárga tézé
(szombaton verseny)
explosión 2 tiempos
(#231) Stalker-2572 válasza Gaboman (#229) üzenetére

Ja az az YZ nem lett volna rossz ennyiért. Bár csak 4 sebességes
még mindig nem tudom, hogy pontosan melyik évtől (hónaptól) 5 sebességesek a Yamahak 
Rendszám nélkülit nem merek megvenni, úgy tiszta az ha már az első tulaj ráteszi. Holnap ha jó idő lesz remélem tudok CRF-et tesztelni 
All Black...
(#232) Gaboman válasza Stalker-2572 (#231) üzenetére

Csak óvatossan vele mert egy kis mérgezett egér a CRF450R.
nem csimpaszkodtok eléggé a mocikon
, én a kis fos robogón keményebb kanyarban már amennyire birja, birom, logok befele a kanyarba
mondjuk én elmebeteg vagyok, meg persze csak 1ik legjobb Pirelli gumi után nőtt meg igy a bátorságom, elötte Sawa gumi volt, hát 3x majdnem meghaltam 
[Szerkesztve]
Az álmom, hogy az egyiken én vagyok:
[link]

Az álmod kb. 1 600 000 forintba kerül egy szezonra... És teljesül is.
explosión 2 tiempos
igen, és ez álom is marad 1 ideig

(#237) Stalker-2572 válasza persuader (#235) üzenetére

Supermotozni is kb ennyi lehet. Vasárnapi versenyen beszéltem az egyik supermotossal és azt mondta ez a hétvégéjük 150k volt. Évente van 6 futam és ehhez jön még hozza az edzés és egyéb költség.
All Black...
(#238) SzalaiG válasza Stalker-2572 (#223) üzenetére

Szerintem az utolsó. A CRF kereskedésből. Szerintem. 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

úgy hallottam hogy végülis túlélte a kamerás srác... amputálták egyik karját, meg egyik lábát. nem is tudom talán még rosszabb neki így mint ha meghalt volna...
menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

szakmai kerdes:
muanyag idomrol hogy szeded le a festeket, h az az idom ne menjen tonkre? gondolom a kromofag kizarva,mert ha jol tudom megkezdi a muanyagot. nitrohigito szinten,de akkor mi?csiszolni nem akarom,csak ha nagyon muszaj,mert ugyebar az is eszi a muanyagot
amiert felteszem e kerdest: oktober ota eloszor talalok olyan idomot a motoromhoz,ami jo, es 10E Ft alatt van.persze ez is angliabol. es hat az eredeti szine kek, de lefujtak feketere, nem valami hatalmas szakertelemmel... nekem meg fekete kell, csak hogy ne legyen oylan egyszeru a dolog.
Yamaha FZR 600 Genesis

mi csiszolni szoktuk. finom csiszolassal egyaltalan nem fogy az idom
esetleg keresd meg a festos/fenyezos vagy az autofenyezos topikot, ott van par szaki. jah, a hazfestos topik gazdaja is nagy spiler
dodge charger - ford mustang - dodge challenger
(#242) Stalker-2572 válasza SzalaiG (#238) üzenetére

Felhívtam őket, volt rajta szelep meg dugattyú (?) csere. Szerintetek ez mennyira baj? [link]
All Black...
(#243) persuader válasza Stalker-2572 (#242) üzenetére

A hengerrel meg nem csináltak semmit?
explosión 2 tiempos
(#244) Stalker-2572 válasza persuader (#243) üzenetére

(#245) ALI_G válasza Stalker-2572 (#244) üzenetére
sztem azt nagyon szétgyakhatták vagy sokat használták, szóval azért volt olcsóbb a többinél. Bár jól megtudják csinálni, de szarul is. szóval zsákba macska ha nem vizsgáltatod meg. De ha dugattyút cseréltek, akkor fúrtak is.
(#246) Stalker-2572 válasza ALI_G (#245) üzenetére

Akkor azt inkáb kihagyom... ez előzős hsz-ben linkeltem 2 WR-t az utóbbi elkelt, az előbbi viszont még megvan. Viszont versenyeztek vele 2 futamon. Ha nincs egy ilyen gép rendesen bejáratva lehet tőle baja?
All Black...
nemtudja valaki hogy a suzuki vanvan-nak mi a végsebessége? mert van itt 1 ism.-él, csak 95 öt megy. 4. seb végén vagy 5. elején épppenhogy hogy megy 95-öt. 6 sebességes, utso sebességben semmit nem gyorsul, most éppen szervizbe vitte,hátha lehet vele valamit kezdeni, mennyi a tényleges végsebessége? (nem a papir)
másik kérdés:
Honda Cg125 - 4esben 3/4 fordulatnál köszörülő hangot ad ki, nagyon kellemetlen, régen 3-asban is csinálta, mostmár nem, elég kellemetlen. meg a motor hangjában van valami kattogás, ilyen kattogva/kopogva szól, nem csak a ''robogást'', és kisebb mozgást hallani, hanem magas hangon ketyegést a fordulatszámmal párhuzamosan, ez így jo vagy valami gáz van? ( szinte minden márkából halgattam meg 125ösöket, nem ketyedett egyik sem hanem inkább csöndesebbek voltak, és jobban bírták a pörgést..) a köszörülés viszont biztos hogy gáz, mit lehet vele csinálni?
Valaki segítsen! 
[Szerkesztve]

Hát ha ketyeg, akkor ne húzd fel...
explosión 2 tiempos
ezt hogy érted? a hang alapjáraton is van, mindig és egyfolytában, mintha a henger hangja lenne, csak a többi 125ös 4ütemünek nincs ilyen hangja, és pörgethetöbbek voltak, ez nem tetszik nekem hogy igy ketyeg, csak a ''köszörülés'' hang jön elö 2/3-ad fordulaton, ami sztem gáz, mert föleg ilyen kis motornak, kikell valamennyire pörgetni hogy menjen rendesen, föleg h alig lépem át a félfordulatot (ami zöldnek számit), elkezd ilyen hangot adni..:S koszos olaj lehetséges?
[Szerkesztve]

Vicceltem, arra próbáltam rámutatni, hogy fórumon keresztül mindenféle hangutánzó szavakkal leírod, hogy hogyan megy a motor, egész egyszerűen ezzel a módszerrel nem nagyon lehet kiszűrni a hibát vagy magát az okát.
explosión 2 tiempos