Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#101) persuader válasza &rew (#99) üzenetére

persuader
(őstag)

Hihetetlen, hogy ha kezded érezni a géped, meg larakod a térded, csimpaszkodsz a gépen, mint a majom, de rossz íveken mész, akkor egyszerűen cseszheted az egészet. :)
Ez olyan vicces, amikor azt hiszi az ember, hogy érzi a száz lóerős környéki gépét, aztán a nagy lóf*szt, egy 125-öst sem tud kimotorozni. :D

explosión 2 tiempos

(#102) &rew válasza persuader (#101) üzenetére

&rew
(őstag)

persze. ezert akarom tanulgatni a piciket. en ugy ereztem h a cb400-asomat ki tudtam motorozni, de az fzr-nel ettol rettenet messze vagyok. es igy utolag a 400-asnal is messze voltam :D

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#103) ALI_G válasza DroneZ^ (#95) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én menni akarok!!! De ott nem csak gixxer-es tanulás van és azt ők adják? Viszont jó drága is.

(#104) DroneZ^ válasza ALI_G (#103) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

pontosan, hát ez van, én tuti h csak a 600-as gixert próbálom be... a gixert ök adják, se lámpa se semmi nincs rajta, versenygixert kapsz... legalábbis levan kopaszitva rendesen

[Szerkesztve]

Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

(#105) persuader válasza ALI_G (#103) üzenetére

persuader
(őstag)

RS 125 az olyan 150 000 környéke, ha jól emlékszem 3 napos, de nem biztos, utána kell járni.

explosión 2 tiempos

(#106) persuader válasza persuader (#105) üzenetére

persuader
(őstag)

Lehet, hogy perverz vagyok, de én egy Rieju 50-es supermotóval is megelégednék egy jó rövid, technikás pályán, mint pl a kakucsi.

explosión 2 tiempos

(#107) ALI_G válasza persuader (#101) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elmondanátok hogy mit értetek azon, hogy egy motort kimotoroztok? Arra gondoltok, hogy ha ráültetünk a mocira egy GP motorost akkor olyasmi tempót tudtok diktálni?
utcára én inkább ráhagyok még sokat mint amennyit tudok és hiszek a motorban (tudásom<<motorom).

(#108) ALI_G válasza persuader (#105) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez a baj, hogy én is ilyen összegekre emléxem...:(

DroneZ^: és a gixxer mennyi?

[Szerkesztve]

(#109) DroneZ^ válasza ALI_G (#108) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

legalább megtanulsz rendesen motorozni

-foggalmam nincs mennyi a gixxer, de sztem megéri, 1x élsz, A jogsi közben nem tanulsz meg motorozni asszem:D sem az utakon igazából, mert ahhoz kikellene válaszz magadnak 1 nagyon profi, forgalom nélküli utat, és döngetni rajta mint a vadállat. Másrészt ott elmagyarázzák miért jó ez és ez a testtartás stb stb... Hogy ne járj ugy mint az a 750-es gixxeres aki a szerpentinen ment az R1 be...

[Szerkesztve]

(#110) ALI_G válasza DroneZ^ (#109) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tudom, ez is a célom. Én tudom, hogy nem tudok motorozni, de ezt alföldön nem is lehet megtanulni. Egyenesen hasítani meg a hülye is tud (200-zal supermotoval is ;) ).
szóval én legalább a kakucsira el kéne menjek, de az most volt pénteken, én meg nem tudtam elmenni+nem jött volna velem senki. Az meg 250 km tőlem. Miért nincs Békés megyében egy retek pálya?! :O

(#111) persuader válasza ALI_G (#107) üzenetére

persuader
(őstag)

Azt jelenti, hogy nem cseszed el ordenálé módon a féktávokat, és az íveket is szépen veszed, nem kockásan, hogy nagyfék-kanyarodás-gyorsítás. És persze a legjobb íveken mész, amihez elengedhetetlen, hogy érezd magát a motort, ami alattad van. Nem ész nélkül menni, hanem mindig a következő kanyarkombinációt ''átgondolva'', hogy minél előbb tudd húzni a gázt kifelé belőle. Vagy egy egyszerű példát mondok, a kakucsi pályán az ETZ 250-el két kört adtam egy gixxer 600-nak meg két LC4-nek tíz körön belül. Még azt sem tudom normálisan kimotorozni.

explosión 2 tiempos

(#112) DroneZ^ válasza ALI_G (#110) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

[kép]
na ez nem semmi szög... :))
[kép]
a másik, kis 125 ös hondámmal probáltam igy dölni, a térdem sikerült lerakni, de valahogy nem érzem, meg a gumit is túl csuszósnak és cingárnak érzem, a pereme nem elég meredek, nagy dőlésnél nem fekszik fel az aszfaltra... rengeteget próbáltam igy dőlni, hát még van rajta mit csiszolni, a lényegét nem értem, de azért érzem h joval nagyobb sebességgel lehet kanyarodni... talán az ülés is magas rajta, nehéz igy csimpaszkodni rajta....

[Szerkesztve]

(#113) -boyscout-

-boyscout-
(kvázi-tag)

Hungaroring Motorsport Iskola: [link] (gsxr)
Hungaroring Motoros Oktatási Központ:
[link] (Aprilia RS125)
és ami talán a legolcsóbb és a hétköznapi közlekedéshez is a legközelebb áll:
Motoros Biztonságtechnikai Tréning: [link]

[Szerkesztve]

What difference do you think you can make, one man in all this madness?

(#114) persuader válasza DroneZ^ (#112) üzenetére

persuader
(őstag)

Jajj de szép bukója van Biagginak...
Nekem is ilyen van bibibíí

explosión 2 tiempos

(#115) persuader

persuader
(őstag)

Asszem be kell szereznem egy Supercity 125-öst, rendszám nélkülit, ua a blokk van benne, mint a Mitóban. Aztán azzal pályára menni... Hmmm, teljesen elborult az agyam...

explosión 2 tiempos

(#116) DroneZ^ válasza -boyscout- (#113) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

hú ez még sokára lesz, kell vegyek bőrt...

[Szerkesztve]

(#117) persuader válasza DroneZ^ (#116) üzenetére

persuader
(őstag)

Akkor hogy raktad le a térded?

explosión 2 tiempos

(#118) DroneZ^ válasza persuader (#117) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

diadora cross térd+sip védővel odakoccintottam kökemény 0,001 mp ig csak hogy meglegyen :D de a masik hogy nincs olyan kanyar errefele, ahol szükséges lenne leraknom a térdem... meg a moci sem annyira sport fazon.

milyen durva már ez a sisak, nekem tetszik!
[kép]

[Szerkesztve]

(#119) persuader válasza ALI_G (#110) üzenetére

persuader
(őstag)

Rabócsiring?
Máriapócson, az csak közelebb van hozzád, nem?
Szerk:
Ja, nem annyira nincs.

[Szerkesztve]

explosión 2 tiempos

(#120) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

[kép]

ilyen nincs sok embernek! :DD

(#121) persuader válasza DroneZ^ (#120) üzenetére

persuader
(őstag)

a roof az nekem is tetszik, kár, hogy semmi nem marad az álladból egy pofáraesésnél.

explosión 2 tiempos

(#122) ALI_G válasza persuader (#119) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez az...talán a kakucsring ami legközelebb van.

(#123) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt vannak ringekről, túrákról képek, és persze ott van az értékelés is . [link] Egyik pályanapon rajta van kedvesem is :B

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#124) tildy válasza tildy (#123) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ja és mégvalami: a hyo kb 4500 kmből eddig kb már 800-1000 km ringes. Legalább 1000 km autópályás, a maradék meg főképp Budapest.Szal állja a ''gyűrődést''.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#125) raver válasza tildy (#124) üzenetére

raver
(senior tag)

Azért a 4500km nem sok. Főleg ha megbízhatóságot akarjuk vele alátámasztani. Ne érts félre. Nem azt mondom hogy nem megbízható.

De szvsz egy új motor esetén 4500km-ből semmit nem lehet leszűrni.

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#126) tildy válasza raver (#125) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Oké persze, de még csak 3 hónapos:U Meg nagyon a bögyömben maradt az a múltkori leoltás... Amit érzékeltetni akartam, hogy nem vidéki ''langyos'' motorozás van vele, miután már be lett járatva, hanem azért ringen leginkább 2esben , illetve pályán 150-el nyígás.

Igazán majd kb 20000 után lehet megmondani, mennyire bírja a strapát, jelenleg maximálisan elégedettek vagyunk vele. Bár azt hiszem az a 20000 max 2-2.5 év alatt benne lesz.

[Szerkesztve]

(#127) DroneZ^ válasza persuader (#121) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

a fekete, ami az elsö linkelt képen volt, a boxer, az védi az állad... :U

[Szerkesztve]

(#128) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Aláírás frissítés történt + [link]
|
|
|
V

All Black...

(#129) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#128) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ha tudtok még oldalakat, ahova érdemes feltenni a hírdetést szóljatok ám :R

All Black...

(#130) ALI_G válasza Stalker-2572 (#129) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

http://sportmotor.hu/ [link]
http://hasznaltauto.hu/ [link]
de minnél több helyre rakod fel annál esélyesebb, h elviszik hamar.

(#131) raver válasza Stalker-2572 (#129) üzenetére

raver
(senior tag)

A3. kép nagyon durva :DDD .

Mindenhova tedd fe. Nem vesztesz semmit.

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#132) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ezt olvassa el, aki még nem tette: [link]
2006 áprilisi, de szerintem ez sosem fog kimenni az aktualitásból és szerintem a szám adatok sem változhattak sokat.

meg ezt is töltsétek le: [link] sajnos ez egy olaszországbeli szalagkorlát teszt.

[Szerkesztve]

(#133) DNS_65

DNS_65
(fanatikus tag)

Merre vannak még ilyen jó kis pályák, amin lehetne pályamotorozni, supermotozni ?

(#134) Stalker-2572 válasza ALI_G (#130) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

http://sportmotor.hu/ átirányított a http://www.kepesmotor.hu/ -ra, ahol elakadtam ott, hogy miután kitöltöttem az adatlapot ez kapom válaszul: Ellenőrizze a hengerűrtartalmat (csak számot kell megadni)! Nem is csináltam másképp :F

http://hasznaltauto.hu/-ra nem csak autókat lehet feltenni? Nem láttam motoros hírdetési lehetőséget :F

http://www.hasznaltmotorok.hu-ra viszont sikerült feltennem: [link]

http://www.expressz.hu/ is visszadobott valami hülye rendszerhiba üzenettel... azért az adataimat gondolom felírták maguknak :(((

All Black...

(#135) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#134) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Na csak feltette
http://www.expressz.hu/-ra [link] én kérek elnézést :D
Ez itt a reklám helye igen. :C

All Black...

(#136) ferkoboy válasza Stalker-2572 (#134) üzenetére

ferkoboy
(fanatikus tag)

/motor a használtautó pont hu-n. ->[link]

Tudd ki vagy, hová tartassz, s ne feledd honnan jöttél!

(#137) Stalker-2572 válasza ferkoboy (#136) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Siker [link] :R

All Black...

(#138) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

WR450 2006 óta 5 sebességes?

All Black...

(#139) ferkoboy válasza Stalker-2572 (#137) üzenetére

ferkoboy
(fanatikus tag)

Szivesen. Ha már itt vagy az XR125-nek milyen a fogyasztása? Turatempója? Vége? [érdeklödnék, anno majdnem ezt vettem]
Most is motorvásárlás elött állok, nagy ''A''-s jogsim teljes egészében megvan.
Jó árú cb500-as, vagy cbf500, vagy cbf600 gépet keresgélek saját részre, eddig kevéske sikerrel. ...de a remény hal meg utoljára...

(#140) Stalker-2572 válasza ferkoboy (#139) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Fogyasztás: 4,5l vagyes használatban, Túratempó 80-85km/h vége 100km/h. Alapból 11LE, kipufogó tuniggal akár 16LE, amivel szvsz már simán megy 120-at. Összességeében egy kényelmes kis motor, amivel el lehet menni erdőbe kirándulni vagy munkába bejárni.

All Black...

(#141) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Tudotok olyan oldalt, ahova teljesítménygörbéket gyűjöttek össze?

All Black...

(#142) Gaboman válasza Stalker-2572 (#138) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Ha a Suzuki DRZ400 és a Yamaha WR450F közűl kellene választanom biztos hogy a Wr-t venném!
A DRZ órrnehéz és a motorja sem valami túl erős,ahoz képest a WR egy nagyon erős gép!
A Honda CRF450R tud hasonló teljesítményt mint a WR450F.
Én biztos hogy azt venném!

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#143) ferkoboy válasza Stalker-2572 (#140) üzenetére

ferkoboy
(fanatikus tag)

Köszi az infót, csak amolyan érdeklödés volt.
Látom drz-t akarsz venni.
Tudom ajánlani a DR-eket - Suzuki DR350
Nagyon jó ''kis'' gépek, és elég sokat el is szaladgál a motorjuk, jó kis megbizható blokkot kaptak.

(#144) Gaboman válasza Stalker-2572 (#141) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

[link]

Szerintem ez a tesz akkor neked nagyon fog tetszeni,mert itt mindegyiknél van teljesítménygörbe!

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#145) Stalker-2572 válasza Gaboman (#142) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Papíron jobb a WR egyértelműen, hétvégén ha szerencsém lesz kipróbálok egyet és kiderül. Ültem ma WR-en és nagyon magas volt a kormánya DRZ-hez képest :U

All Black...

(#146) Stalker-2572 válasza ferkoboy (#143) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Attól tartok az már tényleg kevés lenne :( utolsó Motorrevüben volt egy Betaról cikk, amiben ilyen motor volt és ha emlékezetem nem csal 27LE volt össz-vissz :(

All Black...

(#147) SzalaiG válasza Gaboman (#142) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Egyértelműen a Honda a legjobb a háromból. Én azt venném. :)

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#148) Stalker-2572 válasza Gaboman (#144) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Pedig hogy sajnáltam, hogy lemaradtam erről a számról :C olvasom is :DD

All Black...

(#149) Stalker-2572 válasza SzalaiG (#147) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Indoklás: :)

All Black...

(#150) DroneZ^ válasza Stalker-2572 (#149) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Honda CRF450R a legjobb innen, de KTM-et sem kellene kifelejtenünk...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.