Tripla:
"Pc Matricák !!!"
Mire megírtam, kettő törlődött 
valaki levágta 
[ Módosította: Janoska26 ]

Sziasztok!
Egy kérésem lenne, mégpedig sikeres üzletet kötöttem DasH_001 fórumtárssal, az üzlet után "megajándékoztuk" egymást egy-egy piros ponttal, azonban Dash_001 kifelejtette a hozzászólásából a hirdetést, így az nem került jóváírásra. Hiába van a két hsz egymás után, így ugye érvénytelen. Ennek az átszerkesztését szeretném kérni.
Köszönöm előre is!
Az én hsz-em
Az Ő hsz-e
A hirdetés
Üdvözlettel: Kloss
Kész.
PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Azt hiszem ezek az aprók a tulajdonosaik utolsó feltünése alapján már nem aktuálisak:
1, 2, 3. 
Köszi, de ez ilyeneket ne linkeljétek légyszi, idővel el fognak tűnni maguktól 
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

Hi
-szerintem van egy két cseles[duplája].
-[Illegális] termék, ez csak szigorúan receptre kapható, kereskedése legalább olyan komoly bűncselekmény mint a kábítószer. A VPOP oldalán megtalálható..
-[Ez] meg egy bolt, csak olcsobb ha nem fizeti meg a kiemelt partneri díjat 
-[szerintem] trágár kifejezés, biztos lehet más szót is kitalálni helyette (mondjuk pöpec, vagy király kis gép).. 
-[szint úgy] rajtam marad stb.... 
[Bolt]
Nem kíméltél, de kész 
[ Módosította: Sareth ]
Szöke vagyok, na és???
A vevő szerint elkelt a cucc, zárható.
http://hardverapro.hu/apro/casio_db-50_databank_ferfi_karora/friss.html#msg13
Kész!

Feleslegesek törölve!
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg
Sokadszor adja már fel ugyanazt. Ha megnézitek a hirdetés linkjét, a 9-es számot bármelyik előzőre átírva ugyanazt kapjuk, csak persze lejárt. Ha ezt szabad, mire van az upolás?
szerk.: alapból nem zavarna a dolog, de mivel mindennap ez van az első helyen a topikban, így már túlzás szerintem.
Szabályt nem sért vele és amíg „csak” egy hirdetést ad fel, addig nem tudunk vele mit csinálni. Majd megunja a dolgot!

szintén idegesítő hírdetés.....
naponta többször feladva, idióta áron....
tényleg!
mia f...nak van akkor az UP-olás?????????????
Idézném az előttem szóló kollégát: Szabályt nem sért vele és amíg „csak” egy hirdetést ad fel, addig nem tudunk vele mit csinálni. Majd megunja a dolgot!Az árat az eladó határozza meg, ha nem tetszik alkudj rá...

Hasonlóság a két hirdetőnél és dupla is:
[link] [link]
Elbúcsúztunk mindkettőtől, mivel a 2. nicket tempban alatt hozta létre, és ezt nagyon nem toleráljuk...
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!

Ez így nem üzleti hirdetés?
Vagy ez megengedett?
(Leírásban)
Ez meg úgy látom elkelt, lehetne zárni? eladó elfelejtette
Értesítve, a 2. rákérdeztem 
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Ejjnye-bejjnye.....
Biztosan álmos volt már, nem látta rendesen a szabályzatot
kész...
Sürgősen kellene egy hsz-törlés a hirdetésemből.
Sürgősen töröltem
És kapott 1 óra gondolkodási időt is 

Sziasztok !
Nem nagyon vagyok képben, ezért inkább megkérdezem:
Ez mennyire legális?
Üdv Dudu
Dolgozunk a teljes felderítésén, hogy miképpen és mennyire legális megoldás.
[ Módosította: z0d1AK ]
Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni !

Üdv!
ez szvsz csúnya dolog, ráadásul 1-es helyesírással... 
mmint az 1.hsz.. 
A hirdetés érvénytelenítve + a büntik kiosztva a jogos tulajdonosaiknak!
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg
Érvénytelenítettem!
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11