[ Módosította: I_Am ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Ezt kérném szépen kipucolni, szerintem mindkét hozzászólás mehet a kukába!
Kedves "kolléga" látta valahol olcsóbban, de már nem találja a linket, és megvenni soha nem is akarta. Tipikus üzletrontó hozzászólás, de priviben azért dobott egy sorry-t ma.
[link]
Köszönöm előre is! 
[ Módosította: Janoska26 ]

Ebben a hirdetésben sniper_elite a hirdető kérése ellenére "vissza téreget" a hülyeségeivel. Ki kéne takarítani a mocskot amivel egy lavinát indított el.
[ Módosította: z0d1AK ]
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
Hátha titeket komolyan vesz.

Üdv.
Árulok egy nokia 8800 másolatot. Kérdésem lenne hogy valóban nem lehet árulni itt másolatot?
a szabályzatban nem láttam ezt a kitételt
üdv
nem, töröltem is
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

Nem k.cs.g vagyok de ennek meg van a helye és linkeket is kapott 
Nincs ebben semmi k.cs.g-ség. A dolog helye a fórumba van, amit 322-nap után már igazán illene tudni 
[ Módosította: Sareth ]

Rábukkantam egy feszültség növelő és már nem is élő apróra.
Itt van még néhány: 1, 2, 3.
Utolsó bejelentkezésük alapján csak a helyet foglalják. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem baj?

Miért lenne? Némelyik már olyan régi volt hogy a por is belepte, így hát érvénytelenítve mind!
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

Újabban szoftveres nyitásnak hívják a jailbreaket.

üdv!
Most már igen!
PÉNZT ér a véleményed(1-6 euro/kérdőív): http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=290279----------------------------------tegnap este megittam egy fél deci sört,egész este 5000-es pinggel laggoltam...

PÉNZT ér a véleményed(1-6 euro/kérdőív): http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=290279----------------------------------tegnap este megittam egy fél deci sört,egész este 5000-es pinggel laggoltam...

Dupla ájfont keres, és dupla Samsung eladó.
szerk.: a Samsung lehet hogy nem dupla, de én ezt nem értem...

Utaltam neki, nem válaszol egy ideje, pedig volt fent, a memóriát nem kaptam meg.
Ennek nem itt van a helye azt hiszem. Ide ird le mi, hogy történt.

Van tripla hirdetés...van "ÁFÁ-val" kínálás...van mögötte cég is...
Ran-Com Kft.
primus inter pares
Ezzel kapcsolatban nem lehetne már tenni valamit?
I_am eldönti, hogy végleg menjen-e, bár az elég valószínű, annyi csak a kérdés, hogy most, vagy később-e.
Milyennapvan?
Abszolút semmi bajom nincs az alábbi hirdetőkkel, de mivel létezik külön Tartozékok topik a Mobiltelefonos részlegen belül, szerintem ott kellene meghirdetni ezeket. Most ahogy átfutottam az Apple mobilok topikot, kb minden harmadik hirdetés tartalmaz iPhone-t, a többi csak tartozék, fólia, bármi más, de nem telefon.
fólia
kábel
iPhone
készülékház
hátlap
iPhone
iPhone-t keres
bőrtok
javítás
iPhone
Jelenleg így néz ki a topik, és ez csak az első pár hirdetés.
jó meglátás, tegnap éjjel csak a touch-okat tudtam kipaterolni, most jöhetnek majd ezek.
szerk.: mostmár tiszta lett
Régi is...gyanús is...a tulaj már rég lelépett...csak felesleges izgatják a hirdetések a népet...
primus inter pares
Négy felni = négy hirdetés? 
A kis polihisztor...
A számtech cuccok a Digitalcom, az autós holmik meg a Róbert Cardiag profiljába vágnak...nickek, telszámok, nevek stimmelnek...
primus inter pares

Ez bizony elég drága hamisítvány.
Töröltem is 
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

Üdv.!
Értem én, hogy üzletrontás meg bla-bla, de ilyen stílust ne engedjünk már meg magunknak mint az alábbi linken a felhasználó utolsó mondata...
Köszönöm!
Üdv.! sK0t
Nem bizony, el is küldtem picit lehiggadni!
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
Szerintem a hozzászólásokat törölni kellene. 
MCTS: .NET Framework 4, Web applications | <?php die('hard'); ?>
Ez a legnagyobb gond a hirdetéseivel? Ezek szerint már legalizálta magát...?
Majd fogja
primus inter pares

Sziasztok!
Sajnos ismét itt! 
EZ a kedves Fórumtársunk nem tartja be az alapvető viselkedési formákat itt PH!-n!Fel kellene világosítani! 
Köszönöm! 
Moderálást APRÓKHOZ: http://href.hu/x/fk2g * Moderálást FÓRUMOKHOZ: http://href.hu/x/fk2h " A golyót légyszives! " By: Virgil Starkwell