Szeretném ezt [>>] az aprót átvizsgáltatni, a Google keresés alapján (és egy másik felhasználó is megerősítette) az említett videókamera (Sony DVX-900) egy hamisítvány, vicc, a Sony ilyen terméke nem létezik. 
[ Módosította: littlelion21 ]
Szeretném ezt [>>] az aprót átvizsgáltatni, a Google keresés alapján (és egy másik felhasználó is megerősítette) az említett videókamera (Sony DVX-900) egy hamisítvány, vicc, a Sony ilyen terméke nem létezik. 

clón ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

Dupla
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

Ezek hamisítványok, szerintem.
Kész!
[ Módosította: Sareth ]
Jelenlegi termékeim: http://href.hu/x/e5m5 --- Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához --- Magzar billentzuyet ruley!! --- Pirospontot szívesen adok, DE csak sikeres üzlet esetén a TE pirosadra válaszolva, a rossz tapasztalatok miatt.

Dupla, ráadásul lehet, hogy kamu!
Felezve + figyelve lesz!
Samsung Galaxy S -_-_-_-_- 4.0.3 ICS--AOPK Beta 2.1--Semaphore kernel

Előre is elnézést, bocsánat, ha rossz helyre írtam, de nemigazán találtam más, erre alkalmas helyet, hogy felvessem sérelmemet. Megnéztem a megbízhatóságomat itt: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
Azt értem, hogy nem hivatalos ez az oldal, de mégis nagyon sokan itt nézik meg a leendő üzlettársat, hogy mennyire korrekt. Nem tudom, hogy van-e innen valakinek hozzáférése, hogy belejavítson, de nekem már több mint egy pozitív üzletem volt. Most csak ezeket találtam: ha jól számolom itt 4
és itt még egy
Ha esetleg kérhetném, (feltéve, hogy van valakinek hozzáférése) hogy kijavítsa a számokat, azt nagyon megköszönném.
u.i. Még egyszer bocsi, ha rossz helyre sikerült. És ha nem javítható, elnézést a fölösleges fáradságért.
Köszönet. pnagy7
Ment privi!
Mr .Hóember

takarítsátok ki a kommenteket! köszi! 
Melyekre gondoltál? Mindegy, töröltem mindet, aztán majd visítasz ha így nem gömbölyű.
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Kész! Az utolsó maradhat. A feltételek korrektül le vannak írva, így aki hitelez tudja mit csinál!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

Átverős hirdetés, ez a lap nem kezeli az am3+-os procikat.
Ítélet kettővel feljebb...
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Már én is jeleztem,de semmi sem történt...
Valóban? Lehet azért van ez mert „talán” mi is emberek vagyunk és nem ülünk itt napi 24 órát
Elnézést hogy a beírás után „csak” bő 4 órával később csináltam meg!
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

Sziasztok!
Takarítás szeretnék kérni itt!
A linkelt 31-től 35-ig mehet a levesbe!
Köszönöm! 
Törölve, de a stílus neked meg három napodba került! Legközelebb fogd magad vissza, mert azt a fajta megnyilvánulást amit megengedtél magadnak nem toleráljuk....
Go Hard or Go Home!

Üdv. Modik.
Néhány, ami rossz helyen van : klikk.1 - klikk.2- klikk.3
Ezen kívül: Box flaxh... - dup - la , + dup - la , nem apró
megfelelő kategóriákba helyezve,
xbox flash elrendezve
XBOX360 hírdetések : elvileg két gép, maradhatnak
fórum az apróban hírdetés kitörölve
[ Módosította: Oczu ]
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★
Plusz megnézném, hogy a tisztelt hírdető mennyire meríti ki az üzletszerű kereskedés fogalmát.
üdv, föccer
Felezve mindkettő, és kapott egy figyelmeztetést is
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

Mondd inkább te, a te hangod mélyebb... Minek járnak ide olyan kretének, akik nem képesek privátokra válaszolni...???
"Másik PH.nevem:
-dome29"
Regek felezve, mivel visszaeső így 1 nap jutalomszabit is kapott

Jónapot kívánok.
Nem tudom hova kell a következő kérdést, de gondoltam itt majd eligazítanak a moderátorok.
Olyan problémát szeretnék bejelenteni hogy a ph megbízhatóságom pozitív értékelései nem egyezik e kérésekkel. Összesen 10-et piros pontot kértek számomra, de a ph megbízhatósági listán csak 7 szerepel.
Mit lehet ilyenkor tenni , illetve javítható-e a probléma.?
{első}, {második}
Mindenre magyarázatot ad EZ a hozzászólás!Ha nem volt linkelve az üzlet tárgya, akkor nem kerül bevésésre a piros!
[ Módosította: Undoroid ]
SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

A Srác nem okul, és különben is dupla...
Kész
Ateszzero: Ebből kettő jogos, mivel nincs linkelve a hirdetés. Egyébként ITT vesd fel a problémát, vagy még inkább privátban a linkelt topik felelőseinél! 
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!
ditti37 és lili26 mintha egy és ugyan az a személy lenne.
Abból szürtem le, hogy a telszám megegyezik: itt és itt.
Kész!
Végzetúr!! Van aki árul, s van aki el is adja, cseréli!! Alma = vitamin, Vitamin = izom, Izom = hatalom, Hatalom = pénz, Pénz = csajok, Csajok = sex, Sex = aids, Aids = halál... Kérsz almát? Ha nem válaszolsz csak téged minősit!!
Baromi idegesítő, hogy nem tud Up-olni, napi 5x felrakja.
Kész!
Kapott még 30perc pihenőt az itteni OFF-ok miatt!