Lehet tévedek, de elég gyanús..[link] ennyi teló..(39db!) (ha igaz
) magánembernek?...vagy bolt...vagy inkább kamu??? 
[ Módosította: z0d1AK ]
daff-nak 33 pozitív értékelése van....

nem akarok bunkó lenni
de én úgy tudom , hogy egy ember csak egy nick-kel reggelhet, és megsértése kizárással jár
ha igaz akkor kérem ezek kitiltását , mivel ráadásul meg is vezeti a jó népet
itt milan123
itt pedig eladou600
jah és korábban az n82-t eredetiként árulta
a nevek és e-mail címek mások , de a telefonszám azonos
köszi
üdv.:papesz28
Az eladou60 nevű felhasználótól elbúcsúztunk, a másik énje meg kicsit gondolkodhat a dolgokon + a klón telefon hirdetés törölve!
[ Módosította: Sareth ]

Már nem 
[ Módosította: Janoska26 ]
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg

Üzletrontó
Szerintem nem kéne más hírdetésénél hirdetni a termékét 
Törölve!
Zune HD 16 GB

csippelt ps2+másolt játékok? nem vagyok otthon annyira konzolban, de ez szerintem warez... lehet, hogy ma ps2 warezzal floodolom a topikot ![;]](/dl/s/v1.gif)
mod: megtévedt xbox360 a ps2-s játékok között
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

sziasztok
újabb névvel tünt fel milan123
itt a w950ielado nevet használja
úgy látszik hogy nem tanult mégsem a kitiltásból , újra két nevet használ
de az idétlen megint ugyanazt a telszámot adta meg, meg persze lassan a fél házat kiárulja
légyszi véglegesen kitiltani
köszi
üdv.:papesz28
és még vmi be kéne vezetni hogy egy bizonyos életkor alatt ne lehessen itt üzletelni, mert felháborító hogy taknyos kölykök mit meg nem engdhetnek maguknak
akinek nem inge ne vegye magára
és persze az először olcsó telefonnak árult dolgok amiről menetközben kiderül hogy átverés , azonnali kitiltást érdemeljen, mert mostanában van belőlük bőven , főleg N-es nokiákból
Megelőztelek, már kitettem a többi regjével együtt.
A többi javaslatod nagy része több okból, de nem megoldható,

hali!
árulok egy cuccost,és az első hozzászólás nem épp hízelgő...
http://hardverapro.hu/apro/elado_vagy_csere_acer_emachines_el_1600/hsz_1-50.html
vagy ilyet lehet?
üdv!
Az oda nem illő hsz-törölve, felhasználó figyelmeztetve!
PÉNZT ér a véleményed(1-6 euro/kérdőív): http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=290279----------------------------------tegnap este megittam egy fél deci sört,egész este 5000-es pinggel laggoltam...

Közben rájöhetett, mert ő maga érvénytelenítette!
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

Kérnék szépen egy takarítást 2 topickban!
Az első Corsair számítógép ház
Corsair Hydro H50 gyári vízhűtés
A velem (SimonYana) és az ( old gray ) közti párbeszég és kötekedés nem ide illik szerintem és próbálnék ki hátrálni,de úgylátom nem megy!
Nagyon köszönöm! 
Ezt a sima modkerbe kérlek, mert ez nem az aprókhoz tartozik.
® SimonYana ®