átirányítást kérnék a témához tartozó airsoft topicba 
[ Módosította: z0d1AK ]
átirányítást kérnék a témához tartozó airsoft topicba 

Valaki legyen már kedves ráírni egy PÜ-t hodav fórumtársra.
1 éve vettem tőle egy tápot(500W BS2), elfelejtette beletenni a garipapírt, azóta küldi a bescannelve.
Időközönként rászólok, de már MSN-en is tiltott, PH!-n meg nem reagál a PÜ-m-re.
Sztem elég türelmes vagyok, de 1 év után már tényleg jó lenne pontot tenni az ügy végére. Köszönöm 
Intézem, kapott privit!
[ Módosította: Sareth ]
Milyennapvan?

Ezt a hirdetést zárni kéne, a cucc elkelt:
http://hardverapro.hu/apro/htc_shift_x9500_umpc_noti_es_pda_ujszeru_dobozaban/hsz_1-200.html
Zártam!
Megint egy felesleges topik nyitás a bLogout platformján.
U.i. link lemaradt 
Köszi
Ez a másik modkerbe való, ide csak az aprós dolgokat írd légyszi, egyébként a kolléga már elintézet 
[ Módosította: Janoska26 ]
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

Szerintem ez nem elfogadható stílus.
Én próbáltam észérvekkel vitatkozni de nem mutat rá hajlandóságot...és még csak nem is az én hirdetésemről van szó...de szerintem semmi keresnivalója ilyen hsz-eknek ott.(és nem ez az egyetlen)
Kitakarítottam
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"
Szerintem már túl sok a vicceskedő.
Egyébként a hirdetésekbe írt keresőszavak ellen lesz valami szankció a jövőben? Elég zavaró, hogy bármire keresek rá, mindig ugyanazok ugranak fel. Pár szó rendben lenne, de ha egy sor a hirdetés, és 7 a keresőszó 

[kérnék egy kis tisztogatást, köszönöm]
Megvolt, szégyelld magad Te is nyugodtan 

légyszíves töröljétek a hirdetést vagy legalább a szövegét
előre is kösz
Kész!
Ezek ilyenek, hallod, még karácsonykor is dupláznak... 
Mikor nem, ha nem ilyenkor? 
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

Üdv minden kedves moderátornak.Itt szeretnék egy kis moderációt:[link]
Utólag beláttam feleslegesen paktáltam le vitatkozni, főleg az én hozzászólásíimat is kérem törlésre és azokat amik nem a hirdetésbe valók.köszönöm és
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!
PH Forever
!
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

Nem találtam még konkrét törvényt, jogszabályt, ami tiltaná az utalványokkal való kereskedést, de rajta vagyok a dolgon.
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

Egy vagon egyforma hirdetésnek tűnik 
Pedig még ki sem használta az összes szabad slotot..

egy ugyanolyan, más néven..
[popec16]
lehet ugyanaz a személy, csak más néven?
Ip egyezés nincs, adatlap többi része is eltérő, vagy ismerősök, vagy lemásolta a hirdetést, bár az első valószínűbb.
Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

Régen eladta már a cuccot, zárni kéne:
http://hardverapro.hu/apro/sony_vaio_vgn-p13gh_laptop/hsz_1-200.html
(e-mailben közölte dec. 10-én, hogy, idézem: "bocs, hogy nem vettem le a hirdetést, de már rég elkelt.")

Biztos, hogy ez kell??
Barátunk több hirdetése is ugyanazokat a termékeket fedi le.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.