Azt hiszem ilyet nem szabad...
Nem bizony, töröltem is!
[ Módosította: Sareth ]
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

Mivel privátban gyakran kapok dícsérő szavakat, lelkesedésem nem csökken...
Révész computer...volt már?
Fontos: nem lehetne vhogy publikussá tenni, hogy mely cégek egyeztek már meg a PH!-val... 
Hogy ne koptassuk feleslegesen a billentyűzetet...meg egymás idegeit...
Szerintem a szerződött hirdetők nagyjából mind megtalálhatóak a kiemeltek közt.
[ Módosította: z0d1AK ]
primus inter pares
szükség van az ilyen hozzászólásokra?
sajna nem egy topicban csinálja. 
nem nem baj akkor bocsi.
Biztos csak a jóindulat szól belőle, azért szólok neki 
[ Módosította: Janoska26 ]
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344
Fefi-re három éve hajtok...
VOICI Bt.
Ha a telefonszám nem lenne ismerős (régen ez volt a PH!-s adatlapján is), a katalógusban az e-mail cím akkor is "ül"....a tevékenységről és a termékekről nem is beszélve.
primus inter pares

Durva üzlet rontás. + szemtelenség a köbön.
Sok ilyen féreg van még mindig. 
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Ide szeretnék kérni törlést, és lehetőleg valami retorziót is, hogy az újonc megtanulja, hogy nem húzzuk le a másik apróhirdetését, pláne jogtalanul. Én kaptam 3 nap büntit, pedig azért szóltam anno, mert bolti ár felett akarta adni a srác a lapot...
Kitakarítva de a büntetést és a szankcionálás mértékét, elbírálását bízd ránk, jelen esetben rám.
[ Módosította: Sareth ]
LIVE TO RIDE

Dupla és rossz kategóriába van:
egyik jó kategóriába, másik törölhető 

Rossz helyre írt a srác!
Ez fórumos téma, a fórumos modkerbe való!
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

daff: szvsz lehet szabályos, mert minden termékét helyes kategóriába hirdeti és csak beírta mindegyikbe, hogy van más cucca is...
Ezen az elven mindenki aki komplett konfigot árul, betehetné az összes kategóriába, ami nem hinném, hogy áttekinthetőbbé tenné az aprót 
A duplát töröltem.

Jó árak,de venni nem fog tőle senki.
Valóban, hirdetések eltávolítva, figyelmeztetve bozsiktamas 
[ Módosította: N-vidi-A ]
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

Uraim, én ezen besírtam
--> " Szija heee figyejjé haversrác! Adok egy ázaott döglött Bagojot,érte!Ha ütöd a fejit szipen kopog! "
Tudom nem az én hirdetésem, de ez így a fenti formában nem dúrva kicsit? 

ez már nagyon rég elkelt. (én cseréltem el az illetővel egy 6280-ra.)
Szóltam neki, hogy zárja...