Kész!
[ Módosította: Sareth ]
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Kész!
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
[ Módosította: z0d1AK ]
Kész!

Ez szerintem inkább Hardver/ Komplett gép kategória, mint Bármi egyéb. (Ott egyébként is több esélye van eladni.)
iPhone 4 8GB iOS 5.1.1 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények.

üdv,
szeretném töröltetni az összes hsz-t #7-től, szerintem nem igényel különösebb magyarázatot, nem fogok tovább vitázni egy 1 napos újonccal. elnézést az indulatomért, de már nagyon unom az ilyen okoskodókat.
[link]
köszönöm. 
Kész!
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Kész!
Kapott privit! Köszönjük az észrevételt
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
Kapott privit, és kicsit elment pihenni!
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Egy hónapja már rákérdeztem, egy modi sem válaszolt... 
Még nem tudom, bolt vagy nem bolt...de nem "tetszetős"...szerintem...
De inkább mégis bolt...
Akkor meg miért nem ad számlát...?![;]](/dl/s/v1.gif)
Törölte a hirdetéseit!
primus inter pares
Ezzel lehet valamit csinálni? Nem akarok vádaskodni, de az első hozzászóló szándéka szerintem eléggé nyilvánvaló. Több apróhirdetésnél is hasonló hozzászólások olvashatók tőle.
Elköszöntünk tőle végleg!
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

Hi!
Dupla
ui.: tudom cinkes, hogy 3,5 év után se vagyok képbe a szabályokkal
, de mivel sokszor látom, hogy klón telókat, "chipelt" meg hasonló konzol cuccokat se lehet hirdetni, valaki felvilágosítana, hogy ezekről hol a szabályzat és még miket nem lehet hirdetni? 
szerk.: "...vagy bármi más termék, melynek internetes árusítását jogszabály nem engedélyezi..." ez utalna minden olyanra, amit ha Ti zártok észreveszem, hogy azt nem szabad hirdetni? 
Felezve!

ha mégsem, akkor elnézést kívánok... 
Nem bolt, megbeszéltük a dolgot!
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg

Eladó acc.
80 db írott játékkal nem kispályás. 
Nem tudom hogy ezt lehet-e?
Kész!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Kész!

Nem ide való, a Modkerbe küld, itt csak aprók vannak.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''
Nincs már az embereknek humorérzékük. 
#4-től vki takarítsa már ki, majd megválaszolja a #3-at a tulaj. 
Milyennapvan?

ebbe a hsz-be a nevemhez szúrjátok be ezt a linket, mert nem fogadták el.
előre is köszönöm
, és sry, h ilyennel rabolom az időtöket.
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

Valaki valamit tudna csinálni ezzel a skizofrén,magát lánynak képzelő emberrel,hogy ne írjon bele állandóan a hirdetéseimbe?Néha lány ,néha ***.
Komolyan elkezdtem azon gondolkozni hogy szerelmes belém,mondjuk egy colás üveget szívesen fel d...ék neki.
Privátjait letiltottam,egy moderátort kérnék hogy figyelmeztesse,avagy végleg állítsa le a hirdetéseimről. Semmi szükségem rájuk.Letiltás előtt többször figyelmeztettem hogy nem jó úton jár,de nem ért a szép szóból.
Köszönöm
:-)