Ezt a hsz-emet kérném törölni.
Töröltem...
[ Módosította: Thrawn ]
www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

Ezt a hsz-emet kérném törölni.
Töröltem...
www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

Ebben a hsz-emben kérném az alábbi javításokat, picit elsiettem az írást s pont ebben a hsz-ben iszonyat hülyén mutat.
if you have suggestions about translation -> translations
talking about stuff like this hear -> here
Kész...
MobileArsenal - World domination temporarily suspended...
Feleztem...
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
Tuareg85 fórumtárs nem egészen megfelelő stílusban, és téves,mondanivalójában és szakmailag átgondolatlan, hsz-vel flameli a topikot.Amennyiben lehet kérném a nem oda illő hsz-it törölni és felhívni a figyelmét. Ha lehet az azokra reagáló én 28. hszm maradjon mert aki odáig olvsta a fórumot annak meggyőző lehet. 
Nem láttam flémet, és úgy látom sikerült elmagyarázni a dolgot...

Ha van egy topic, amiben a nyitóhozzászólás sima mezei useré, de szeretnénk összegyűjteni oda a főbb tudnivalókat, akkor kinek kell szólni? Házigazdának? Moderátornak?
szerk.: Bocs, ha nem ide való lenne, de nem jutott jobb hely az eszembe 
Egy mod is elég...
LEMONS. Perfect for orangejuice.

mert hamisnak bizonyultak a hírek. A codemasters készíti az új F1-es játékot.
így a téma értelmetlen...
Értem, zártam...
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

[link] Ez ennél rosszabb helyen nem is lehetne, ha kell egyáltalán (apró?)
Egyelőre zártam, privát ment.
[ Módosította: Racecam ]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Nem véletlenül azt linkeltem be. Hiányzott egy adat, amit a törölt verzióban volt jelen. Nem baj, a fickó a legigénytelenebb választ köszönte meg (
). 
#9022 Az elején még lapos volt a hangulat, de mostanra már egész korrekt anyázás lett belőle. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Most akkor így jártál, bocsi!
Racecam
Megvolt az eredeti, az a 2-es elkerülte a figyelmem... 

Ez a pár hsz több nick alatt született, de egy embertől származik? Stílus nagyon hasonló... Meg mintha lett volna már erre példa, mikor egy Faragó Richárd fan tette volna ugyanezt. Visszaeső a gyerek.
Rajta vagyok...
Repültek a többi alteregoval együtt...
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

jah, nem okoskodás ám... csak a kulcstartot én a "Bármi egyéb"-hez tenném. de tényleg nem beleszolás 
Mobiltelefonok - Egyéb tartozékok - itt van most.
[ Módosította: Pompi ]

oké 

Zártam...
Valamint:
Ha olyan topicra hívjátok fel a figyelmet, amely fölösleges, mert már van másik topicja az adott témának, akkor legyetek szívesek azt a másik topicot is belinkelni, hogy ezzel is megkönnyítsétek a mi munkánkat, ne nekünk kelljen keresgélni. 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Kevésbé szakmai kérdéseket feszegető felhozott topic.
szerk: azért a nyitó hozzászólás utolsó bekezdése .. hát igen
Intézve.
[ Módosította: Pompi ]
Hali!
cikknél eldátumoztam véletlen a napt
http://logout.hu/iras/kep_tomorites.html
ilyenkor mi a teendő? holnap 10:00 órát akartam írni, mert még nincs befejezve 
szerk.: Racecam segített, köszönöm szépen 
Mindenütt ott vagyok, mindent látok.
LEMONS. Perfect for orangejuice.

Normálisan is lehet közölni az érdeklődőkkel, hogy nem megfelelő az áruért ajánlott összeg - [link]
Ennyit a tanító-nevelő szándékról - még a végén én leszek a bűnös. 
Egy fél nap anyázás után jössz elégtételért?
Mindketten hibásak vagytok, de ne is válaszolj. A topicot kitakarítottam.
Fus Ro DAH! XD

Kedves Modik!
Kérlek Titeket, valaki vegye ki ezt a hozzászólásomat innen. Bár, még nem érkezett meg a küldemény, de igyekszünk a problémát más topikban megoldani, és nem szeretném, hogy miattam menjen az üzlet neki nehezebben, mert előfordulhat, hogy a posta ül egy elsőbbségi levélen idestova egy hete.
Fáradozásotokat köszönöm. 
Kiszedtem.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Hali skacok!
Kicsinkét ratyi volt a netem és ennek a post-nak elrontottam a linkelését..szeretném töröltetni.
Ha kiváncsiak vagytok a cuccra, akkor az utána levő post-ban lehet csemegézni. 
Kösz Race vagy Thrawn..
.jut eszembe... Race"a hóna alatt egy centrifugával"..
Peace! 
Töröltem, de nem tudom mit akarsz azzal a cantrifugával.

Sziasztok!
Bocsi ha off, de ha szeretném logout írásomat a főoldalra kihelyeztetni, kinek kell szólnom/kérdeznem? 
Nem kell szólni senkinek, de ha gondolod, bizonytalan vagy, akkor dátumozd előre és megnézem.
R.I.P. Steve