Az alábbi/fentebbi indoklás alapján szeretném záratni:[link]
ezt zártam, mert előkerült. de a 4 új hsz-ból 1 a tied, egy Szabesz-é... akik megnézték a dátumot. ha nem írtok be, a topik magától elsüllyed. NG
primus inter pares
Az alábbi/fentebbi indoklás alapján szeretném záratni:[link]
ezt zártam, mert előkerült. de a 4 új hsz-ból 1 a tied, egy Szabesz-é... akik megnézték a dátumot. ha nem írtok be, a topik magától elsüllyed. NG
primus inter pares
Sziasztok!
Kérlek töröljétek, pár évvel ezelőtt készült blogomat!
Jókat röhögök magamon
[link]
töröltem, bár a blognak talán épp ez lenne a lényege
NG
Original's never fit - Socket 370

Lenne egy olyan kérésem hogy ebből a topikból a következő HSZ-eket vegyétek ki PLS!Nem értem hogy minek beleírni 3 üzletrontó hozzászólást is!?
Na szóval innen:[link] A 3-ast a 7-est és a 8-ast!Előre is kösz! 
az, hogy beírja, hogy 40 helyett 35-ért tud szerezni, nem üzletrontás. a másik kettő se. NG
bocsánat úgytűnik egyszerre intézkedtünk... a 3-as én kiszedtem, mert szvsz eléggé félreérthető volt a másik kettő törlésének szintén nem látom okát. Pompi
░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░

Kérhetnék a Topic címén egy kis szépészeti beavatkozást(nagybetűk)?
[link]
Leadtek WinFast PVR3000 Deluxe
Köszönöm!
Pompi

[link] utolsó hsz. a vicc topicba is beleírta
log_bola
[Szerkesztve]
Töröltem, privátban figyelmeztetve - Loretto
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
Zárható:[link]
Locked. I_Am
primus inter pares

Zárható. Eligazítva, a megfelelő topikba. [link]
zárva, de én is arra jártam. NG
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

[link]
Valamit találjatok ki az ilyen szélhámosokra telerakják már a piacot ilyen ökörségekkel. 
úgy tűnik, naponta regel, 1-2-t postol, majd eltűnik. az ip-je ugyan az, az e-mailcíme mindig változik. ez az ateregója is kitiltva, a hirdetés törölve. NG
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Még valami a hw piacra kéne még egy moderátor aki figyelgetné a piacot, hogy ne tudjon elszaporodni az ilyen elmeborultak ökörségei.
a még több mod se tudná az ilyet megakadályozni. ha feltűnik valaki, akkor szóljatok. NG

Ip-t nem lehet bannolni? Mert akkor nem tudna már reggelni se.
nem. az ip-babbak csak és kizárólag akkor lenne értelme, ha nem lenne dinamikus ip, és nem lenne nat. de mivel mindkettő van... ezért ip-ban nincs.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

mijaza IP-bab?
az ilyen telekommunikacios zoccseg?

Gondolom Bann-t akart írni.
Mindenesetre kár, mert így simán tud reggelni minden nap és nyitogatja a topikjait.

tudom, mit akart irni, csak kotekszem, mert meg nem is ivott, de mar balf****
Elméletileg lehet IP-t bannolni, de csak a házigazdák tudnak, és nincs is értelme. Ha ez nem így van, akkor majd VladimirR kijavít.
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31
szereték kérni egy jóérzésű moderátort a takarításra
[link]
Nem látok okot a takarításra. A Topic címe: ''Nagycsaládosok élete 2007'', ebbe a témába beleillik Rover623 véleménye is. A topicnyitó ezt a címet adta, úgyhogy maradjunk ennél. - Race
Támogatom.
Csak az én hozzászólásaimat töröljétek...
Te pedig légyszíves tartózkodj a nem politikai topicokban a (z akár burkoltan) politikai tartalmú megjegyzésektől...
[Szerkesztve]
Lásd fent. - Race
primus inter pares
minden off-ra gondoltam
Szerintem meg mind a kettőnek az interaktívban van a helye
Szerintem jó az ott. - Race
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Ez nem mond ellent (teljesen
) az én felvetésemnek...
Legyen ott...
De ne legyen. - Race
primus inter pares
Hol van a rendező? Csinájjon rendet!
[link]
Mi a baj? Szerintem rend van ott, láttam arra két moderátort is. - Race
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Szerintem zárható: [link]
Zártam. - Race
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
A csávó feleslegesen olt mindenkit 1-2 kiemelt bazáros topikba...[link]
Takarítva. - Race
Nagyon raferne erre egy gyomlalas a #10-tol kezdodoen:
[link]
Valahogy nem oda valo az a szoveg...
Már reagáltam erre. - Race
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

miert faj neked az a topic? szegeny sracok maskulonben hol kemenykednenek?
Sziasztok!
Ezt a topicot legyetek szívesek áttenni a lokálba, mert szerintem ott a helye, és akkor már egy nagybetűsítést kérnék.[link] (A topicban olvasható az indok, hogy miért nyílt, és szerintem adjunk neki egy esélyt.)
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Szerintem ebből ne csináljunk rendszert, meddig fajulnának a topic baráti topicok.
- Race
Rendben. Értem, hogy ilyen alapon mindenki nyithatna ilyen baráti topicot. A topicnyitó csak azért nyitotta, mert kialakult egy olyan ''társaság'' akik óvhatatlanul is offolnak, és a szakmai topicot meg tisztán kéne tartani. Azért egy próbát megért. Gondoltam, hogy ez is lesz belőle.
[Szerkesztve]
Keressük a megoldást. - Race
sztem sem kellett volna zárni legfeljebb ha később nagyon sok ilyen alakulna akkor tenni vmit ellene
. így csak tele lesz offolva a szakmai topik, ami ugyebár nem arra van. de ha nem offolhatnak sokat, meg nem lehet topikjuk akkor hol gyűljenek? 
szerk: ja látom már keresitek a megoldást 
[Szerkesztve]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
Felülbíráltam magam, meggyőztetek. 
Com'è diverso il mondo visto da qui
Bakker...éppen most álltam ki privátban az előző döntésed mellett mert megkeresett a topic nyitója...![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát hogy legyek így okos...?
primus inter pares
Nem kis fejtörést okozott, hidd el. Azért változtattam, mert szeretném, ha nőne az elégedettségi mutató a Fórummal szemben. 
De egyébként azt gondolom, inkább csak remélem, hogy ezzel nem indítok el lavinát.
Azért az ritka, a lokál topicokat kivéve, hogy valahol egy téma körül egy baráti társaság alakuljon ki. és ha már kialakult, akkor miért ne engedjük meg nekik, hogy kötetlenebbül is beszélgethessenek, ahogy a lokál topicokban is teszik.
Com'è diverso il mondo visto da qui
köszönjük 
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
Hello
[link] - Ezt a topicot nevezzétek át hogy a kezdőbetűk nagybetűk legyenek. Kösz.
Kész - Loretto
"Csak úgy mondom"
Megoldódott a probléma.:[link]
Zártam. - Race

Csak nem nyugszik : [link]
Ban - Loretto
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Ugyan az amit én irtam OT-be:[link] és törölve lett.

Pompi kezeli - Loretto
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

[link]
Újabb kamu topik.
Mindég újra reggel. 
Kamunak tűnik, várom a reakcióját. (Biztosak nem lehetünk benne.) - Race
Kérném törölni ezt a hsz.-emet:[link]
A következőben elismertem a figyelmetlenségemet és elnézést kértem...ha bent marad a topicban, néhány hsz.-en keresztül az anyázásom fog folyni, amit persze nem hagyok majd és jó kis flame kerekedik...szeretném elkerülni...
Töröltem. - Race
primus inter pares

Szerintem mellélőtt a topiknyitó a fórumkategória kiválasztásával:
[link]
[Áthelyezve az OS/Alkalmazásokhoz. - peterkeT]
Sziasztok!
[link] Kell ez nekünk, így lassan 3 év után?
[Ha eddig elfért, ezután is elfér. - peterkeT]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Kell hát, inkább válaszoltál volna ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
[link]
kérek egy moderátort hogy a fenti apróból idióta robiakiraly hsz-ét töröljétek, és szerintem egy figyelmeztetés sem ártana neki, mert sérti az alapszabályzatot, de többszörösen, ráadásul az én topicomat szemeteli 
üdv.: ALI
[Ezt kivételesen én takarítottam ki, mert belefutottam olvasgatás közben, és a tiszelt usert is figyelmeztettem - Polacheck]

most komolyan: miert baj?
a topic nem veszitette aktualitasat, nincs kevesebb ertelme, mint 3 eve volt, mitobb, megcsak nem is zavar senkit - egyszeru, kotetlen beszelgetes volt benne
ha most nyilna is be akarnad zaratni? miert? miert nem? es akkor miot miert akarod?

üdv!
kérnék pár hsz törlést a topic-omban, robiakirály alkotott ![;]](/dl/s/v1.gif)
[link]
[Mivel a fél fórumot teleszórta a hülyeségeivel, ezért nem kívánatos személy lett mifelénk - Polacheck]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
delplzthx [link]
sőt
mert szemetel máshova is
[Szerkesztve]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

[link]
Szvsz uaz a kettő, vagy is ugyanaz csinálja.
[Szerkesztve]

Tisztelt moderátor urak!
Az apróhírdetésemben az utolsó ''nagyértékű'' hozzászólást szeretném töröltetni (#6) ha lehet.
Nem igazán tudom mire jók az ilyen üzletromboló megnyilatkozások... 
[link]
köszönöm
Nézd, nem látom, hogy annyire lehúzós volt az a hsz. Ő így számolt, ez az alku. Semmi sértőt nem látok benne. - Race