[link]
kérném a (#901) és a (#905) -ös hsz-eim törlését állítólag a fórumtársak nem tudják megnézni
mondjuk nállam megy rendesn 
Megvárom mit reagálnak egy későbbi postomra - Loretto
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! (olvasd el az 1. hsz-t!) (kiemelt téma)Hozzászólások

troland26
(senior tag)
Jobb egérgomb/properties, célt kimásolod, és akkor megnyitja 1 uj ablakban beillesztés után, de tény hogyha a linkre kattintassz átirányit máshová... Valami: http://www.phun.org/ -ra! Üdv.
Nem póstázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál...
Akkor szerintem ez zárható is.:[link]
NG
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

.:Kristian:.
(PH! addikt)
Zárható: [link]
NG
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!
Hello
[link]
Ezt a topicot szeretném átnevezni Asus A8N-E alaplap címűre.
valaki már megtette. NG
"Csak úgy mondom"

gozso
(senior tag)
[link]
NG
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt

vazzz
(senior tag)
Zárni kellene szerintem: [link]
Mod: gozso megelőzött 
[Szerkesztve]
ja. törölve, pü-t kapott. NG
http://href.hu/x/hf2j

zolynet
(PH! kedvence)
Kérnék moderálást a sok off miatt a 7900GS topikban: [link]
A következő hsz-ek nem kellenek, sallang:
24, 25, 28, 30-39, 43-54, 68-73, 76, 88-98, 101
Előre is köszönöm!
a topik jelenleg kb. 300. hsz-nál tart... NG
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

rii
(PH! nagyúr)
zavar a nevem alatt a LOGOUT piros felirat
Le lehetne azt onnan szedni?
amikor én írtam, akkor még nem tudtam, hogy ennyire ki lesz emelve, hogy a NICKem alatt is hivatkozás lesz .....
Nem lehet. - Race
akárkivót'tevótá
fero megelőzött...
[Szerkesztve]
primus inter pares
Ha az írásaid törölve vannak akkor igen. Amúgy el fog onnan tűnni, máshol lesz.
Te tudsz valamit?
- Race
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Végre 1x visszaadtam 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
(#514) Winner_hun válasza Winner_hun (#421) üzenetére
Az, hogy bal oldalt az IT.news témák részben kilóg a topik címe
Javítva.
Jegyzem meg, Opera alatt hibátlan volt az eredeti változat is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Viktor0610
Hosszú aláírás: (tegnap szóltam neki, semmi változás) [link]
Most már én is. - Race

Gaben01
(senior tag)
nem való a topikba: [link]
Töröltem. - Race
http://9gag.com/ A függőség garantált.
Topikot tévesztett: [link]
Láttam. - Race
Szvsz zárható.:[link]
Zártam - Loretto
[link]...mi légyen vele...?
Nincs vele semmi baj, elfér.
Bash
primus inter pares

gozso
(senior tag)
egyebkent nem rossz a kep
[link]
Bash
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
Ez korrekt? [link]
a honlap alapján igen. NG
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
Sziasztok! Nyitottam egy topikot, de úgy látom, hogy az Állásbörze rovatban igen alacsony a látogatottsága, szeretnék jóval több hasznos információt összegyűjteni, mint amennyit eddig sikerült. Átraknátok a Fáradt gőzbe? A topik: [link]. Köszi előre is!
áttéve. NG
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

SLYM
(PH! kedvence)
[link] kérném törölni a hsz-t. még csiszolni kell a képen
NG

marsu
(PH! kedvence)
[link]
'' ((* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!)) ''
Az adatlapon szereplő infó úgy tudom már nem aktuális. Módosítható? Csak hogy ne legyen megtévesztő ...
Köszi!
mod nem tudja a felhasználó adatlapját módosítani. NG
Press any key to continue ...
Most mért mindenki ezzel jön?Éjjel volt még aktuális is de had maradjon.Amúgy meg nem megtévesztő mert az eredeti az szürke és dőlt betűkkel van irva mint ahogy itt is látszik:[link].Most mért nem maradhatna?Ha jól tdom mostanság VladimirR-nek is ki van irva őt mégsem b@sztatja senkisem.Nem igaz mért nem maradhat?Már ott van vagy 3 hónapja.

[Szerkesztve]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
(#528) Szten Márs válasza Szten Márs (#525) üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy egy ilyen ellenvetés merült fel, de a topicban leírt okból maximálisan nem tartom helytállónak, de meghagyom a lehetőséget, hogy a moderátorok eldönthessék, hogy OC kollega ellenvetése jogos e vajon.
[link]
már kiszedtem, ha valaki venni akar egy drága tápot, előtte remélhetőleg utánanéz, olvas. NG
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

marsu
(PH! kedvence)
Szia Tamás!
Bocsi, nem cseszegetés miatt, de viszonylag sokat hirdetsz aprón, és szerinted ki fog neked irni vagy bizniszelni veled, ha az adatlapodon azt látja, hogy ki vagy tiltva?
De ha Te így szeretnéd, akkor maradhat, akkor maradjon!

[Szerkesztve]
Press any key to continue ...
Hali!
Tudom sok lessz az OFF majd léci töröljétek.Ránéz valaki a fórumra látja hogy irok minig akkor gondolhatja hogy nem vagyok kitiltva.Amúgy meg már vagy 2 napja nem jártam arra... 
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
NG
Zárható:[link]
NG
primus inter pares
(#534) Szten Márs válasza Szten Márs (#528) üzenetére
Najó asszem kárvolt felhoznom 
A meglátásom maradt, viszont nem egyezik másokéval. (Az az álláspont alakult ki, hogy maradjon, bár különvéve kéne. Mondjuk ezt hogy akarják megvalósítani, azt nem tudom, de majd kiderül) Elnézést minden moderátortól, hogy itt megbonyolítottam a dolgokat, tudom nem játszótér, meg meg meggondolt dolgokat kéne írogatni, de nem gondoltam, hogy ennyi kavar lesz körülötte. Sorry még egyszer.
[Szerkesztve]
most már mindegy... NG
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
Szvsz zárható.:[link]
NG
(#536) Szten Márs válasza Szten Márs (#534) üzenetére
Remélem nem lincselnek meg 

laci06
(senior tag)
szia
1120-1124között töröljétek pls, elég hosszúak a képekkel
[link]
[Szerkesztve]
Nem tudom, h a T. moderátorok h vannak ezzel, de engem egyre jobban zavar az ilyesmi stílusú hsz.: [link] (innen: [link] )
Ezzel nem azt akarom modani, h egyetlen csúnya szó se hangozzon el a fórumban, de legalább annyi fáradtságot vehetne az illető, h ki*ozza, vagy ki@olja.
Nameg, h 1 hsz-ben ennyi legyen?!
Jó lenne erre is kitalálni vmi szabályszerűséget, h ha a felhasználók már nem képesek magukat szabályozni.
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Ez az élet... zavar? Nem kell elolvasni. Élni se muszály...
Egyébként hol van már a tavalyi hó, azóta 2x annyi hsz született, probléma nélkül... tudnék felhozni 100x durvább hangnemet is innen-onnan.
[Szerkesztve]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
Az értelmesek túllépnek rajta.
[Szerkesztve]
Hát inkább se Neked sem kemper kollégának nem válaszolok...
Az miért zavar titeket, h engem zavar? 
Na mind1, tekintsük tárgytalannak, amit irtam!
Tévedés. Engem nem zavar, hogy téged zavar. Csak úgy látom, hogy másokat sem zavar az a hsz., mert akkor már belinkelte volna valaki bő 1hét alatt.
[Szerkesztve]
Te is tévedésben vagy! 
Engem sem konkrétan ez az 1 hsz zavar, hanem az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások stílusa, hangneme, és ez a bő, káromkodó szókincs...
Félreértés ne essék, én is szoktam néha, de igyekszem visszafogni magam (persze néha ki-ki csusszan
)
Üdv!
[Szerkesztve]

VladimirR
(PH! nagyúr)
Bovebben:[link]
valaki legyen szives az itteni post-jaimat torolni
koszonom
Volt ott még egy, azt is töröltem.
- Race

Csaba....
(senior tag)
Kérem az alábbi topicocban hirdető személy Prohardverről való végleges kitiltását a Polgári Törvénykönyvben texatíve meghatározott megtévesztés illetve a személyhez fűződő jogok megsértése miatt.
(Arról nem is beszélve hogy ugyanazon termékre vonatkozóan folyamatosan új topicot nyit, és így a Prohardver szabályzatát is megszegi)
A hirdető a leendő vásárlóit tudatosan meg kívánja téveszteni. Olyan mértékű valótlanságokat állít, amelyek nyilvánvalóan nem fedik a valóságot, így alkalmasak a vásárlók befolyásolására.
Köszönöm!
1.: [link]
2.: [link]
3. [link]
[Szerkesztve]
Nem nagyon látom, hogy hol van itt a konkrét megtévesztés, illetve a ''személyhez fűződő jogok'' megsértése? Írj privátot, megbeszéljük. - Race

tibikbk
(fanatikus tag)
Kérem zárni a topicot:
[link]
Olvasd el mégegyszer eme topic címét... Zártam - Loretto
Msn ill.telefon van!!!
Az úr aki pár hete fizikai bántalmazással fenyegetett embereket Pécs topicban reikarnálódott és CD/DVD/egyebet árul.
amivel nemis lenne baj hacsak [link] #1953tól. úgynézki több emberrel is khm nemvolt/nem túl korrekt.
itt egy topicja [link]
Igazából nemtudom mitkéne tenni, mimár Pécs topikban tudjuk tőle nemveszünk semmit ellenben nemcsak pécsen tevékenykedik, bannoljátok vszeg újraregel...
Recam volt aki legutobb a fizikai fenyegetése után kidobta lehet mostis neki kéne intézkedni bár nemtudom mi/mennyire lenne hatásos/értelme.
Banned. - Grafiqs
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Grafiqs
Different songs for different moods.

attika80
(fanatikus tag)
Mostmar tenyleg kezd idegolo lenni stepi nevu kollega. Teljesen tisztan latszik, hogy valami nincsen rendben vele, es ahogy hallottam mar kapott privatot is moderatortol.[link]
Kapott privátot, most meg 7 napot. Ha több kell, azt is fog kapni. - Race