[link]
topicnyitó kissé sokat enged meg magának. modora 0, helyreigazítás?
[Szerkesztve]
Racecamel tiszteletünket tettük - Loretto
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! (olvasd el az 1. hsz-t!) (kiemelt téma)Hozzászólások

greatchaos
(PH! addikt)

rocket
(PH! kedvence)
Az elso hozzaszolas modositasat kernem itt [link] , azota jovo pletykakbol kiderult az a tablazat out of date 
Ezt a ket linket [link] [link] kernem a helyukre rakni a kepnek es a linknek ha lehetseges, koszonom 
[Kész. - peterkeT]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
[link]
Uj topik keretik, koszonom szepen az azonnali kerdezok neveben is 
Kész - Loretto
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Szép estét!
A #4. hsz.-ről kérném a véleményeteket
[link] Tudom, gonosz vagyok ![;]](/dl/s/v1.gif)
további jó munkát 
A másodnick kitiltva.
Viktor0610
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Ennek [link] itt mi értelme? 
Nem az első eset tőle?
Törölve. - Race
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

VladimirR
(PH! nagyúr)
Bovebben: [link]
valaki legyen szives torje kil ploteus forumtars labat, majd nyomja ki a szemeit, hogy mehessen, amerre lat, mert mar annyira hulye, hogy az tobbunknek is faj
Nem törődtök vele és abbahagyja magától.
Atlantis
Zárható:[link]
Atlantis
primus inter pares

reewer
(fanatikus tag)

LeC
(PH! kedvence)
''[Aprót, és a kapcsolódó topikot az apró karbantartásánál tudjátok zárni!]''
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

VladimirR
(PH! nagyúr)
miert van az, hogy ha en kezdek faszsagot irogatni, arra mindig akad, aki ramozdul
mindegy, mar letunt, a kerdes is csak koltoi

Atlantis
(VIP)
Mert te vagy a mi technikusunk, szemünk fénye, fórumunk megbecsült és oszlopos tagja, akire mindig figyelünk és akinek véleménye oly mértékben átütő erejű, hogy nem hagyhatjuk, hogy gyenge pillanatokban hülyeségeket tartalmazzon.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

VladimirR
(PH! nagyúr)
lol?
[link] Ilyet szabad? 
Üdv: Atesz
Írtam privátot.
Viktor0610
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

marsu
(PH! kedvence)
Hello Moderátorok!
[link] Ebben a hozzászólásomban a képek helyett kérhetném csak a linkek beszúrását?
Köszönöm!

Módosítottam.
Viktor0610
Press any key to continue ...

Ősember
(PH! addikt)
hello
ebben a topikban: [link] az elsö hozzászolásban a hosszu feltételes részt erre kellene modositani:
feltételek és fontosabb tudnivalok
a) aki vett ramot és letesztelte otthon, az legyen szives irjon egy kis visszajelzést a topikba, köszönöm
b) a modulokat párosával áll szándékomban eladni, de ha van 2 vevö aki 1-1 modult vinne, nem bánom, hát legyen, de nem fogok kétszer buszozni
c) aki kizárolag privátban jelentkezik az elveszti a kedvezményre valo jogosultságát!
d) elfoglaltságombol adodoan nem tudom délelöttönként felvenni a telefont, igy akinek sürgös az irjon sms-t, de abban irja le pontosan kicsoda (elég, hogy ''ph-rol memot sürgös'') és visszahivom, hogy mihamarabb tudjunk egyeztetni
e) beszámitás nincs
f) minden kezemböl kiadott ramot itthon személyesen tesztelek, bár ha mégis gond lenne, egy általános 3 napos probagarancia értelmében a teljes kifizetett összeget megtéritem!
g) nem fogadok el a probagaron tul érkezö panaszokat, föleg ha az illetö idöhiányra panszkodik, mindenki legyen szives a saját idejét rendesen beoszatni!
h) tuningra továbbra sincs garancia, nem veszek vissza senkitöl sem ramot, mert nem megy xxxxmhz-et clx-ben
i) aki nálam vesz memoriát az a szabályokat automatikusan tudomásul veszi és elfogadja
j) továbbá aki nálam vesz memoriát köteles mindent végig olvasni. a fent és esetleg más, egyértelmüen megjelölt helyen leirtak el nem olvasása nem ment fel senkit sem a szabályok alol!
köszönöm elöre is 
Valahogy így gondoltad? - Race
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

r0pi
(kvázi-tag)
moderalast szeretnek kerni
erre a hozzaszolasra, a halozat es szolgaltatok - tvnet topikban
[link]
csillagozzatok ki pls a kollega szerzodesszamat, nehogy porul jarjon
koszonom
Kicsillagoztam. - Race
Szvsz zárható.:[link]
Zártam. - Race
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31
Sziasztok 
Itt: [link] deicide képét kicserélnétek erre: http://img63.imageshack.us/img63/7969/deicideqa5.jpg
Előre is köszi: Atesz
Megtötént.
Viktor0610
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

tope
(őstag)
Kell ez nekünk [link]
nem. NG
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

tope
(őstag)
Megvan a tesója is: [link]
zárva az is. NG
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

marsu
(PH! kedvence)
[link] Sokat mondó topik cím ... Szerintem felesleges is. Akár zárható is lenne.
lásd előző 2 hsz
NG
[link]
Race arra járt. NG
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

marsu
(PH! kedvence)
[link]Nem sok a 15 Enter? 
kiszedve. NG

Börni
(kvázi-tag)
Hello lécci elmeljétek ki a bazárunkat[link]
pü ment, várom a választ. NG
mod: megoldás folyamatban. NG

Ősember
(PH! addikt)
hello
majdnem
link a hozzászoláshoz: [link] és a topikhoz: [link]
már csak két részt kellene eltüntetni, mert feleslegesek:
''feltételek és fontosabb tudnivalok
1.) ki kaphat kedvezményt?
a) aki lejön erzsébetre és személyesen veszi át a ramot (lásd lentebb)
b) több, mint 2 modul vásárlása esetén van némi engedmény
c) elöre utalásnál (lásd lentebb)
d) személyes átvételnél (lásd lentebb)''
és a másik:
''3.) szállitás:
a) személyesen pesterzsébeten: 1k kedvezmény
b) utánvétel: nincs kedvezmény, ez a hirdetésben szereplö árnak felel meg
c) elöre utalással: 1k
d) minden csomagot elsöbbségi ajánlott levélként küldök el, 1-2 munkanapon belül megérkeznek''
tehát csak az ujonnan bemásolt ''köztes'' résznek kellett volna maradnia, elnézést, ha nem volt egyértelmü! 
Remelem egyre gondoltunk - tiv83us
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Sziasztok!
Segítséget kérnék....van némi vitám 1 fórumtársal, de nem emiatt:
djtoomi
((* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!))
Azt szeretném kérdezni, hogy a neve alatti szöveg csak tréfa, vagy tényleg komoly?
Nem tudom hová tenni a dolgot 
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!
Ezt saját maga írta be...mellesleg nem értem, hogy a második nickje (merida k.590), hogyan lehet újra aktív, mikor pár hsz.el visszább (#454) letiltattam

[Szerkesztve]
Köszi a választ 
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!
Megbeszéltem Parci-val,Viktor0610-el,Panther-D-vel és engedélyezték hogy ez is müködjön.Ezért aktiv továbbra is.Amúgy kb 20 órán át neki téllegesen ott volt a felirat a neve alatt,dőlt szürke betűvel Viktor0610 által.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Betelt.:[link]
Tényleg. - Race

(Bundás)
(PH! kedvence)
Mostmár megérett : [link]
Zártam. - Race
[link] Szvsz érdeklődés hiányában zárható.. 
Fájó szívvel, de zártam.- Race
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
Sziasztok!
ismét betelt egy 7600GT topik, szeretnénk ha nyitnátok nekünk egy újat!
bátorkodtam kicsit aktualizálni az eddigi topikok első h.sz.-ét, ha van valamelyikőtőknek ideje foglalkozni ezzel, akkor privátban írjon nekem, köszönöm!
üdv:VR6-Fan
Írtam privátot. - Race
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
#482 ![;]](/dl/s/v1.gif)
#487:Hát nem kértél meg rá. 
[Szerkesztve]
jaj hogy oda ne rohanyjak ![;]](/dl/s/v1.gif)
(te javítotad az első h.sz.t
?)
[Szerkesztve]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
Üdv, a Legszebb nők topicban, kissé érdekesek lettek a linkjeim a 890. hsz-t lécci törölje valaki, elkurt@m, nem kicsit

Köszi
Opera ide, hangverseny oda, jól kitöröltem. - Race

troland26
(senior tag)
Operával megy 
- Race
Ne haragudj, de ez nálam nem tiszta 
Van egyszer a djtoomi [link] nick.
Aztán merida k.590 [link].
És végül parcli logoutos cikkében ott szerepel bagman [link].
E mögött a 3 nick mögött felváltva mikor melyikkel vagy te és a fiad (&vica versa).
Feltételezem, hogy most neked, az apának írok. De ha esetleg a fiaddal szeretnék beszélni, akkor kinek írjak
Lehet, hogy ez csak nekem probléma..
Moderátorok?
Ne érts félre, nem a személyed ellen szól a hozzáállásom.
asszem 3 nickre hárman vannak. mondta, hogy próbálják a ''hárman háromra'' felállást ''1 fő - 1 nick''-re átállítani... de nem megy egyszerűen
NG
Zárható:[link]
Zártam - Loretto
primus inter pares
Zárható: [link]
Zártam - Loretto
Different songs for different moods.
hát igen.... nem sokan akarnak linux alatt dc-t használni;)
hamar feladtad... mégcsak nem is uppoltad. kár érte, lehet, hogy én is visszatértem volna rá. NG
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
Szvsz zárható.:[link]
NG
hsz törlést kérek: [link] 
Az elkövetőt várom a ring topikban

C4mp3r: ne röhögj vagy ráduszítom a krokit 
[Szerkesztve]
miért, ha egyszer nem tudod, hogy ejtik a neved?
NG
Different songs for different moods.
Szerintem ez is.:[link]
Thrawn:
![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
zárva. NG

kp78
(PH! addikt)
A hsz-ben nem megengedett képek is vannak linkelve (első sor vége felé) [link]
Grafiqs
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!
[link]
Zárásra született.
Pompi szerint is. NG