pl. cseresznye úr 
jólvan, az offot fejezzük be itt 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
pl. cseresznye úr 
jólvan, az offot fejezzük be itt 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Szvsz zárható: [link]
Pompi
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Zárható: [link]
Zártam - Loretto
Press any key to continue ...

Soirée...
Szerintem zárható.:[link]
Zártam - Loretto
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

Itt a #2275. a hsz-emet kérhetném törölni? [link] privát akart lenni 
Kész - Loretto
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
Nem, nem zártad. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Most már) de de - Loretto
Szükség van erre?[link]
Zártam. - Race
[link]
Ma már másodjára próbálkozik a srác ilyen témában.
Zártam.
Viktor0610

Esetleg az ilyen nagyarcú kereskedőkkel nem lehetne valamit csinálni?
[link]
írtam a topikba. NG
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
A srác hergeli a többieket, ....
[link]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
A többiek meg őt...meg engem...
Ehhez képest elég higgadt ''beszólás'' volt...
Ennyi kultúrálatlan, műveletlen, sötét embert ritkán látni egy rakáson...most már én kérem hogy ne zárják be a topicot...jópofa baktériumtenyészet...élvezet nézni...
primus inter pares
Sziasztok!
Kérném törölni az első kivételével az összes hozzászólást.[link]
Köszönöm! 
Nem látom indokoltnak a hozzászólások törlését. Pompi
Robi73
A srác rendszeresen lehordja a többieket, megalázza, osztja az észt, a készérvek elől menekül, durván beszél.
[link]
[Szerkesztve]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

léccike töröljétek ki ezen a linken: [link]
a 4382-es hszemet, mert véletlenül duplán okéztam
köszike
mod: ez gyors volt 
[Szerkesztve]
Szia Pompi!
Szerintem mivel te is látod a hozzászoló szándékát, szerintem a kérésem érthető. Vagy nem? 
Robi73
Sziasztok 
Az Opel topicban az ebben ([link]) lévő képeket és hozzájuk tartozó dolgokat betenné vki ráérő mod a #1-be: [link]
Előre is köszi: Atesz
Valaki már berakta. - Race
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
space hiányos topikcím: [link]
Mi a probléma? - Race
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Szvsz zárható.:[link]
Zártam. - Race
már megszoktuk... 
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

Bocs, hogy értetlen vagyok és látom a topic címében lévő részt, de nem tudom, hogyan zárhatnám az apróhírdetésem.
Tudom ott a karbantartás link, de ott csak annyit tudtam tenni, hogy a hírdetés ''lejárt hírdetés'' legyen, az apró és a topicja attól még ott van.
Szóval ha ''rendesen'' lehet törölni, akkor kérem:
1)Töröljétek az aprót és a topicját
2)Vki árulja el, hogy máskor én hogyan tudom törölni.
Ja és a [link].
Csak zárni tudod, törölni nem, nem is nagyon szokták törölni azért hogy ha valami kétes üzletelés lett volna akkor visszanyomozható legyen.

Tisztelt Moderátorok!
Kérem hogy szíveskedjetek megnyitni 10. Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek topikunkat, mert a 9. [link], már megint elérte az 5000. hsz-t....
Kérem hogy az első hsz-ben a régebbi mintájára átvezetni az archivumokat !
Legyetek szívesek a zárandó 9. topik végére kreálni egy linket az ujabb topik zökkenőmentes elérése érdekében!
Kidus már otthon van a dologban, ha éppen itt lenne, neki külön megköszönném !
Köszönettel!
Dryman
Úgy sajnálom hogy nem én nyithatom meg a jubileumi 10. topikunkat, de a szabály az szabály!
Megtörtént. A nyitó hozzászólásból a nem aktuális részket töröltem, ha módosítani szeretnéd jelezd, megoldjuk. - Race
Word of TandS
Zárható: [link]
Ez meg átnevezhető, kiemelhető: [link] erre: World Community Grid - Csatlakozz Te is a PH! csapatához!
Tudom, alapelvek, stb, a szabályok azért vannak hogy megszegjük azokat![;]](/dl/s/v1.gif)
Felesleges kommentet nem kérek, tudom mi a járás erre felé, stb.
Megértéseteket köszönöm
A régi topic betelt, az újat megnyitottam. - Race
Javítandó link is van benne mert a kolléga elsiette a dolgot topiknyitási kényszere miatt:
Ekkor innen [link] letölti az ember a BOINC nevű keretprogramot A helyes link: [link]
THX!
#430: Jó is a link csak egy olyan BOINC kliensre mutat ami már 'elavult'. Az új linken az összes legfrisebb verzió megtalálható Windows-ra, Linux-ra és OS/X-re.
[Szerkesztve]
A link javítva. - Race
Different songs for different moods.
Nem én rontottam el, az előzőben is az volt

A LOGOUTon talalhato folytatasos cikk ez ---> [link] es ez ---> [link] kisertetiesen hasonlit egy masik oldalan talalhato cikkre [link].
Szerintem amig nem tisztazodik megnyugatoan a kerdes, hogy ki kicsoda, es ki lopott vagy kovetett el plagiumot addig le kene venni a LOGOUT foldalarol a cikket.
Mit ad isten a LOGOUTon levo kepek valami veletlen folyaman a http://hd.tx.hu/images/adsl/... linkre mutatnak.
Copy & paste a baratunk vagy csak veletlen egybeeset, szegeny szerzo kicsit skizoid, es mas neven ir ide, illetve oda?
[Szerkesztve]
Én az utóbbira tippelek, rajta vagyok az ügyön. - Race
Hülyén fogalmaztam
Már ott is volt, csak azok a kepfeltoltes-ről vannak linkelve (ami néha xar, azért töltöttem fel máshova), és jópár emberrel kevesebb van a #1-ben 
Ok, azt tényleg nem is néztem...
Most viszont már megvan. - Race
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Az a szerző saját oldala
Ugyanaz az író
Innen indult a sztori: [link]
[Szerkesztve]
Így van, meg is beszéltem vele. - Race
Zárható:[link]
Zártam. - Race
primus inter pares

üdv!
most találtam: legalább zárni kéne [link] 
A topic zárva. - Race
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Ebben a topikban: [link] az utolsó kérdés, meg a válaszom vajon hova tünt?
Sebesség gondok voltak, semmi warez, vagy ilyesmi.![;]](/dl/s/v1.gif)
Viktor0610
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
[link]
Zárható.
Zártam.
Viktor0610

nem lehetne a bittorrent topic alcimet atirni olyasmire, hogy: ''fogjad mar felfele azzal a satu agyaddal, hogy a letoltesi sebesseg nem csak rajtad mulik, te okor - ulhetsz 100mbps net mellett is, ha a masik fel egy szar adsl-lel tolt fel''
persze tudom, hogy nem
meg azt is, hogy van gozkiengedos topic is, de ez kellett
sry
azt nem, de az 1. hsz-ba beteszem. kicsit szelidítve
NG

Makulpa.
Én néztem el a topikot 
El nézést még 1x-r. 
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
[link]
Van Vista topic.
egy linket azért dobhattál volna neki... NG

Pompi moderátor zárta a topicot: [link]
A 3-as hozzászólásban Dat hivatkozott egy topicra. De az a két topic egésszen más. Az 1. hozzászólásban le van irva mi a célja, miről, és minek.... Légyszives nyissátok meg.
Pompi meg legyen szives gondolkodni elötte!
Köszönöm, aki veszi a fáradságot, és végigolvassa a topicnyitot.
ezt a Jogos moderálásba tedd. NG

Bele kéne írni a címbe hogy a megjelenési dátum Március 28 [link]
NG
Ugyan moderátori szinten is el lettem tanácsolva ettől a topictól ([link]), sajnos nem tudom tétlenül nézni...
Nagyon sajnálom hogy még egy házigazda is benézett és érdekes módon a józanabb hangot megütő hozzászólót vette górcső alá...
Ráadásul megint kezd elharapózni a dolog: bújtatott népirtás helyeslés és egyéb fizikai megtorlások igenlése, ''hegedűs állat'', stb.
Komolyan mondom: a PH! színvonalához, szellemiségéhez (ha még van egyáltalán ilyen
) méltatlan ami ott folyik!
Négy elemit végzett, olvasás- és írásképtelen, a testméreteikre büszke elemek hangoskodnak egymás között...nem gondolnám hogy erre a PH! a legalkalmasabb fórum.
Vannak más nyilvános helyek is...javasolnám a kocsmákat...
[Szerkesztve]
megoldás folyamatban... remélem. NG
primus inter pares
Fáj a szívem...egy ritka, pozitív visszajelzés...mégis a topic zárását kell kérnem...
[link]
bár gondolkodtam rajta egy ideig... de zárom. NG
primus inter pares

Sziasztok bocs de a cimet elirtam egy U betü becsuszot légyszi javitsátok előre is köszi..
[link]
ennek a címét te is meg tudod változtatni. NG
...

bocs most látom ezt az aprókarbantartáshoz kellett volna sory....
[Szerkesztve]
...
Az a krva* majom
[link]
topik takarítva. NG
Szükség van még erre?:[link]
Régi topic, jó topic, ha nem kell, majd elsüllyed. - Race

Kérhetném a 4. hsz-nek a törlését? Tisztába vagyok az árakkal [link]
[Szerkesztve]
Töröltem. - Race
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!