Sziasztok,
Ezt kérném szépen ide betenni.
Üdv
[ Módosította: philoxenia ]
11 hónap garanciás makulátlan fekete iPad 2 32GB WiFi - 3G eladó! Out-of-the-box állapot! 135000 Forint!!!
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
[Re:] Kritikus hiba a Western Digital Caviar Green merevlemezeiben
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Sziasztok,
Ezt kérném szépen ide betenni.
Üdv
11 hónap garanciás makulátlan fekete iPad 2 32GB WiFi - 3G eladó! Out-of-the-box állapot! 135000 Forint!!!

Lejárt a szerkesztési idő, mire mindent átformáltam volna itt.
Az utolsó bekezdés olvashatósága 0 a benne maradt programkód formázás miatt.
A fentebbi dőlt angol mondatok elejére sem kell a ']' karakter.
Köszönöm.
Remélem jól értelmeztem.
[ Módosította: daa-raa ]
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies
johnny_gold fórumtárs sajnálatos módon csak trollkodni jár az iPhone topikba, fogalma sincs arról, hogy mit jelent a szakmai topik, egy építő jellegű hozzászólása sem volt,de még értelmes kérdése sem, viszont állandóan indulatokat kelt és fikázza az iPhone csak azért, mert neki nem jött be.
Kérem a mélyen tisztelt Moderátorokat, hogy próbáljanak meg kezdeni valamit vele, mert már mindenkinek az agyára megy a folytonos flame keltésével.
[ Módosította: KrenAtesz ]
iPhone 4S 16GB Black | Eladó Sony DCR-DVD202E videókamera: http://goo.gl/x9dPT | Fórumtémát fórumba, privátot privátba!

Kérném törölni ezt a témát,mert (mint témanyitó, részemről) elvesztette aktualitását és még amúgy sincs érdemi hsz.
Előre és utólag is köszönöm.
üdv.
dió
[ Módosította: KrenAtesz ]
......:::::::::: - minden relatív - ::::::::::......
Biztos hogy ilyen stílusban kell fórumozni? Főleg hogy semmi "trágár szót" nem írtam neki.
[ Módosította: dabadab ]

Az LG Optimus One P500 topicban frensys kolléga egy ideje borzolja a kedélyeket. Tette ezt korábban az Android alkalmazások topicban is idegenufo név alatt.
Kérem, egy moderátor hívja fel a fórum helyes használatára a figyelmét.
Köszönöm!
[ Módosította: stevve ]
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/
[ Módosította: stevve ]
HTC™ Incredible S, The WP7 "Killer" -> Virtuos Affinity v2.0.5, Sense 3.5, Android 2.3.5, 1,1Ghz; LAG? What?

az alapelvek szerint a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálni, és ebben a fórumban skill84 ezt írta
Kérném az alábbi hsz-t törölni legyetek szívesek, vagy a témát megnyitni. Ugyanis ismét hazugnak állít be, és ismét nincs esélyem még reagálni sem.
1. Nem írtam, hogy durva dolgot írt azt írtam, bekóstolt.
2. Én a blogomban nem neveztem meg őt. Az, hogy ezt más megtette, erről nem tehetek.
3. Sehol nem írtam olyat, hogy én privátban szerettem volna békésen beszélgetni, én egyáltalán nem akartam beszélgetni.
4. Továbbá megint ott tartunk ő hazugsággal vádol, és bezárul a fórumtéma...
Ahogy írtam az az utáni, záráskori hsz-emben, az egészet törlöm. Töröltem is. Te jobbra, ő balra, és ennyi. Felejtsétek el egymást.
[ Módosította: Kalandor ]
Ez vajon kinek a klónja lesz? Még az email cím is kamu. Nincs ilyen szolgáltató.
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

Ezt a topicot nem lenne értelme kiemelt szakmai topiccá nyilvánítani?
Talán kevesebb OFF lenne benne. 
A sima szakmai topicban is tilos ennyi off 
TRON addict
Tipikus llaszlo-s hozzászólások, érdemes rájuk nézni, érezni a trollságot, van 1-2 moderálható bennük.
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

Tirexi kolléga vs én... légyetek oj jók töröljétek ki a bájcsevejt! Nem oda való, és kész, a kesztyűt se kellet volna felvennem, sajnálom!
[link]
Jó hétvégét!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

...sziasztok...
...mackótestvérnek komoly gondja akadt a post-ommal...azt sérelmezte, hogy egy link van a végén egy hirdetésre...ha a linket kicserélnétek mondjuk erre akkor biztos boldog lesz, és én is megköszönném...
...
Akkor ha jól értelmezem Te most itt személyeskedtél és egy privátnak a tartalmát is nyilvánosságra hoztad?
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

Üdv újra. Fussunk neki még egyszer mert azt hiszem félreérthető voltam. A dizelracer@gmail.com amivel a ph-ra regisztráltam egy ideje már nem él. Ti ugye a másikról (amit félreütöttem) erre állítottátok vissza ezért továbbra sem tudok belépni. Ha kérhetem írjátok át az adatlapomon az e-mail címet erre:
ph.email@freemail.hu
ezt a nicket meg gyomláljátok ki. Köszönöm
Továbbítva.
http://hardverapro.hu/apro/might_and_magic_heroes_6_normal_kiadas_bontatlan/friss.html
Sziasztok!
ebbol kimaradt a biszinsz tárgya, kérhetnélek bennetek hogy potoljátok!
nagyon köszönöm!
A neved is linkesítettem.
[ Módosította: Barthezz2 ]
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!
Itt kezdenek elszabadulni az indulatok, személyeskedés, tele van offolva, na meg a szokásos Android vs iOS vita kezd kibontakozni. 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!
Nemrég jeleztem, hogy a felhasználó illegálisan teszi be a chip magazin kódjait, volt is intézkedés. Erre tessék...
Linux Powered
(#38997) Winner_hun válasza Winner_hun (#38993) üzenetére