Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#36001) suti_88 válasza suti_88 (#35999) üzenetére

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt is olyan helyre raktam be ahova nem szabad :F

Törölnétek?

[link]

Te most ugye nem mondod komolyan, hogy miután az előbb töröltetted egy szakmai topicból a hirdetést, beraktad ugyanazt egy másikba? Olvasd el az Alapelveket! :(((

[ Módosította: yetike ]

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#36002) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

MLM:
[link]

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#36003) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt kicsit elharapóztak az indulatok. És már a warez is szóba került. Ráadásul a téma abszolút nem oda való [link]

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#36004) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Flame vagy nem tudom, hogy miért emelt ki engem. link

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#36005) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kicsit sok az off [link] Nagyon elkanyarodott a téma.

szóltam [ollie]
takarítottam [yetike]

(#36006) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hirdetés [link]

kínai spamreg volt

[ Módosította: ollie ]

(#36007) pro70

pro70
(senior tag)

Ez jó így-e? :D [link] ...Vagy lemaradtam valamiről :R

Úgy érted, hogy hibásan működik-e az oldal? Nem tudom, de nem is itt kell rákérdezni, hanem mondjuk itt.

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám; Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai :DDD

(#36008) antikupec

antikupec
(újonc)

DJ WOKKY csak hsz gyűjtés (és rang emelés) céljából ír a monitor hiba topicba.
Ha valaki panaszkodik a monitorjára, ő mindig válaszol, és mindig ugyanazt írja le: "Tv szerelő megoldja"
A franc se gondolta volna, ha ő nem írja le.

4 hónap alatt 20 hozzászólás. Ráadásul a nagy többségben jelezte, hogy szerinte mi a probléma, illetve azt is, hogy miért ajánlja a szerelőt. Bőven belefér.

(#36009) ///Krisz\\\

///Krisz\\\
(senior tag)

Nem tudom, hogy ezt mi alapján lehet kérni, de lehetne, hogy a 6790/6850/6870-es topik kiemelt legyen?

"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz

(#36010) antikupec

antikupec
(újonc)

zárható, és ez is zárható
Elfértek volna ebben is.

(#36011) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Hsz-t gyűjt.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#36012) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez kell ide? [link]
itt van rá egy válasz. [link]

(#36013) pukkancska

pukkancska
(fanatikus tag)

Ő és Ő nem ugyanazok?

(#36014) szezso15

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Warez, vagyis iGO

[ Módosította: daa-raa ]

HTC™ Incredible S, The WP7 "Killer" -> Virtuos Affinity v2.0.5, Sense 3.5, Android 2.3.5, 1,1Ghz; LAG? What?

(#36015) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

no comment

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#36016) Zsolt_72

Zsolt_72
(PH! addikt)

dupla...

(#36017) Zohan

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

hmmm

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#36018) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

:U

Van még abban a topikban hasonló színvonalú hozzászólása.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#36019) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebbe a topikba par ember "poenkodni" aka trollkodni jar megint.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#36020) lamiki

lamiki
(senior tag)

Megint megtalált régebben gyalázkodó üzeneteket írt privátban nekem, és több fórum társnak is, pl. , és a fórumban is gyalázkodott, emiatt több hozzászólását törölték, felfüggesztést kapott, és fiatal ember néven már régebben kitiltást is kapott.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#36021) BioNiCMaN

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel a névvel hogyan csúszott át a rostán? :F

A többit sikerült kitenni. :U

Nem vettük észre idejében. 5 éves, problémamentes, sok hozzászólással bíró regisztráció, úgyhogy így utólag már nem pakoljuk ki.

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#36022) Zohan

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

ezt a hsz.t kérném törölni, túl sok terhelő infó van benne.. thx
:R

(#36023) fattyu

fattyu
(senior tag)

Nem volt szó arról hogy hanyagolja a fórumot? Bírta egy napig majd ma trollkodós pm után ( amit csöndben tiltottam és nem érdekelne ) már megint a fórumba is irogat. Esetleg nem lehetne darálni?

Mindössze javaslat volt. Ha megint csinálja a fesztivált, úgyis az orrára koppintunk.

A HDR olyan mint a cumi... Illik kinőni.

(#36024) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

:U

(#36026) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak engem zavar ez a hsz? Főleg a vége. És nem azért,mert nekem is válaszolt. [link]

(#36027) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Troll detected

(#36028) laca026

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Bele fért a szerkesztésbe a válaszom, ezt kérném törölni...

Köszi!

Kész

[ Módosította: Loretto ]

Linux Powered

(#36029) albert8

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt szeretnék kérni egy kis változtatást az első hsz-ben [link]
mégpedig ŐT kérném berakni a játékosok közé, igy: Mappa alias NME
köszi :R

Kész

[ Módosította: Loretto ]

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#36030) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szokásos apple topic. Anyázás, segghülye stb. [link]

(#36031) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Flame keltés? Több válasz is van rá. [link]

(#36032) sajtee

sajtee
(őstag)
LOGOUT blog

Talán nem akarta, de ez flamekeltő lehet.

,,Nézz le rám, egy őrültet fogsz látni. Nézz fel rám, az uradat fogod látni. Nézz a szemembe, és meglátod önmagad." /Charles Manson/ - Xbox LIVE ID: sajtospingvin

(#36033) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez nem tudom, hogy még elnézhető-e.

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#36034) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

okosz, ugyes, szep trollok

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#36035) Cybertrone

Cybertrone
(PH! nagyúr)

[link]
Én tegnap jogosan kaptam egy fél napos bant, mert írtam a topikba, és pont ők kifogásolták a viselkedésemet( Jogosan!!!)
Ők most mivel jobbak mint én... :U

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#36036) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

Ezt a hsz-t légyszi töröljétek, mert nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna.

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

(#36037) MMA87

MMA87
(senior tag)

Véletlen dupla

Törlést kérek,köszi! :R

Nézlek.......és azon gondolkozom, hogy tetszel-e már, vagy igyak-e még.

(#36038) Youri

Youri
(PH! addikt)

Elég kemény szájkarate folyik warez témában itt, egy fórumtárs pedig nagyon kezdi elvetni a sulykot.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#36039) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebben kérlek írjátok át a sebességet szót:

"Ezt kár is tagadni. Nem beszélve a súlyukról, az i4 és i4s jóval nehezebb, amiből kb az következik, hogy ugyanolyan magasság esetén az i4 és i4 nagyobb sebességgel "csapódik be"

"erővel" szóra... ami utána van az a sok hülyeség, mai az elírásból keletkezett, törölhető. Thx

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#36040) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

flamekeltés?

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#36041) Youri válasza Youri (#36038) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Ááá, rosszul linkeltem :W [link]

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#36042) gtasystem

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

kérhetek egy takarítást ide majd ha valaki ráér?

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#36043) Lasy

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép estét, vagy jó reggelt.
Ki mikor olvassa.
Ezért legyen egy szép napot is.
Szeretnék két piros pontban linket javíttatni mind a 4 linket, mert kimaradt neki a http// közül a ":" kettőspont.
Előre is köszönöm.
Mélységes tisztelettel
Lasy

hehehe megint kihagytam volna a linkeket.
egyik
másik

Köszönöm szépen.

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#36044) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Takarítást kérnék az Ubuntu topicba... aag felhasználó okosabb mindenkinél, amúgy jelezném, hogy a Netbook topicot is 3-szor takaríttattam ki miatta és biztos nem csak ezt a kettőt szemeteltet tele! Nem lehetne most már ellene tenni valamit? Mert kezd kicsit unalmas lenni... Előre is köszönöm!

(#36045) soldi3r

soldi3r
(senior tag)

kár, hogy itt ilyenek is megtörténhetnek

Ha nem tudom, hogy lehetetlen, akkor megcsinálom!

(#36046) Zohan

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

ezeket a hsz-eket szeretném töröltetni.

thx :R

Értékelem a humorod.

(#36047) aggleány

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Dupla lett, légyszíves töröljétek. Köszönöm. :R

www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

(#36048) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a két tag nem egy tag? [link] - [link]

Mi alapján gondolod?

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#36049) Muerte75

Muerte75
(senior tag)

Nem szokásom ide járni,de ott folytatja ahol abbahagyta és egyre durvábban[link]

TMUF timeless

(#36050) woland_y2k válasza woland_y2k (#36018) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Dupla, ráadásul megint igénytelen trollkodás.

[ Módosította: daa-raa ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.