Zolynet barátunk túlbuzgott...[link]
Pompi
primus inter pares
Zolynet barátunk túlbuzgott...[link]
Pompi
primus inter pares
Már nem 5000 hsz. a limit...

De, viszont még 5 ezret se érte el a topic, jelenleg is 4984-en áll, plusz tényleg figyelembe kell tartani az alapelveket és a modokra bízni ezt a dolgot. Pompi
primus inter pares
szvsz nem teljesen legális dolgokat árul az újonc kolléga [link]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Már mért ne lenne legális? 
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Hát sztem TDK dvd-t sehol nem kapsz 70 Ft-ért (mármint ami matricás)
Philips cd-t meg 50-ben...
És ha jól tudom az Arita lemezeket nem cimkézik (hivatalosan), mivel...
Hát szvsz ezért nem legális.
Jah meg ez a ''a kérdéseket ne a topikba irjátok, hivjatok, meg ingyenes házhozszállítás '' is gyanús nekem....
Ez a tipikus fekete kereskedelem jelei 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Legközelebb léci tedd OFF-ba amúgy régebb én is ugyanigy csináltam mégis hivatalosan.Ha nem akar olyan sokat keresni egy db dvd-n akkor azért ilyen olcsó mert sokan tőle veszik meg és úgy már tud kaszálni.Ne feljtsd el a nagyker olcsó...
Amúgy vedd úgy hogy djtoomi vok csak Parci most szúrt le hogy 2 ember egy nick-en volt. 
Hát erre 3 dolgot mondok:
1. Majd a modik OFF-ba teszik
Nekik
2. Azt h ez most legális vagy illegális hirdetés, ezt is majd a modik döntik el, én csak linkeltem, a többi rajtuk múlik!
3. Egy ember 2 ninck-el....grat, pláne h nem ma kezdted a fórumozást és tisztában vagy az alapszabályokkal
vagy nem? 
És a ráadás: miért nem mind1 az Neked, h zárják a srás hirdetését vagy sem? Tán haverok vagytok, h ennyire véded? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Üdv!
Ha nem kérést linkelsz be, amit ide nem nagyon kellene, akkor bizony tedd OFF-ba a hozzászólást. - Race

Nem csak mondtam hirdetésem de a másik meg az volt hogy 2 ember 1 nick-en.Mert a djtoomi nick fiamé csak néha én is irtam azon de Parci azt mondta regisztráljak magamnak egyet gyorsan.Megtörtént.De mért a modik fáradjanak OFF-ba tenni?Tedd be te OFF-ba!Nem ismerem a srácot de sztem nem kell zárni.Lehet ezzel ülzetel régóta mért veszitsen ügyfeleket? 
Akkor h örülj: OFF-ban irok 
Válaszként meg csak ennyi:
''2. Azt h ez most legális vagy illegális hirdetés, ezt is majd a modik döntik el, én csak linkeltem, a többi rajtuk múlik!''
Én nem akarok senkinek sem ártani, vagy azt, h elessen a biznisztől. Számomra gyanús volt, ezért linkeltem. A többit lás a ''2'' után...
Részemről a téma lezárva!
Üdv!
[Szerkesztve]

Nem tudom máshol is úgy van-e, de a php kérdések topicban minden új hozzászólás off topicként jelenik meg, még ha nem is annak szánjuk...
MOD: látom itt is 
[Szerkesztve]
De csak firefoxban... Csak nekem van így? (it.news.hu-ról nézve)
[Szerkesztve]
(#361) paramparya válasza paramparya (#360) üzenetére

Megjavult... FF vagy PH bug volt?

[link] - cím-nagybetűsítés pls, eképp:
T60 Thinkpad notihoz MAGYAR vagy US billentyűzetet keresek, nagyon
Mi sem tudunk apróhirdetést nagybetűsíteni.
Viktor0610
nem, mindegy
Opera alatt is minden OFF-ban jelenik meg. Mitől?
A hiba a te készülékedben lesz, most jól jelennek meg a hsz.-ok. 
Talán a temp fájlok és cookie-k törlése megoldja a problémát.
Egyébként ez nem ide való, hanem a ''Bugok ...'' topikba.
Viktor0610
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

tényleg? hümmm.. ezt nem tudtam.. nahát..
akkor csak az infót köszönöm 
nem, mindegy
Minek kellett ennyi Smiley-t beletenni? Befagyasztotta a böngészőm. 
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31
![;]](/dl/s/v1.gif)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Ha ezért nem kap BAN-t akkor én kérek.Az amúgysem csúcs gépemet kb 5 percre kifagyasztotta.Ezért büntetés jár nem is kicsi!!!

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Soktapsikolósszmájlis poszt törölve, 'A GECINYELŐ' ([link]) fórumtárs kitiltva.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Ez nem igaz!IP BAN-t neki mostmár télleg!Léci Race vagy NG,vagy valaki lője már le ezt a félnótást!

Köszike peterkeT.De ugye IP BAN?Vagy csak sima BAN?Mert ha az akkor újra regisztrál és kész mert ez képes rá!Sajnos vannak ilyen emberek! 
[Szerkesztve]
csak én látok minden egyes HSZ-t offnak? mindent mindnehol!!!
az aláírások feketék, és minden más szöveg szürke, miért van ez ,és csak én látom? 
törölj cache-t

ilferros topicbol
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=373224
szeretnem toroltetni a kovetkezo hozzaszolasaimat:
1875
1858
1857
1840
1768
1765
1764
1761
1759
1757
1755
1688
Elore is koszi.
Tyrael
[Szerkesztve]
egyelőre nem látom okát a törlésnek. ha a jogos moderálásban kifejted, akkor változhat a véleményem. NG
azt hol? 
Szerintem zárható.:[link]
Pompi kolléga zárta.
Bash

Én kérek elnézést!
És egyben köszönöm a tanácsokat!

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
IE esetén:
Vezérlőpult/internet beállítások/általános/fájlok törlése. Nem árthat ha a cookieket is törlöd. (bár lehet csak azt kéne
)
FF esetén:
Eszközök/beállítások/adatvédelem/gyorsítótár/gyorsítótár törlése
ha nem oldaná meg akkor meg Eszközök/beállítások/adatvédelem/sütik/sütik törlése

tévedtem. nálam volt a hiba.
[Szerkesztve]
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz
FF-em van, mindkettőt megcsináltam, de hirtelen nem változott semmi, viszont amíg ezt a hsz-t írtam, minden visszaállt az eredetire. köszi szépen 
de ez így viszont már off 
[Szerkesztve]
Szvsz zárható.:[link]
Bash
Üdv Bash! Ez egy spanyol nyelvű oldal és az alá van tükrözve a ph logout. Jelszóhalászat.
Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
Hol találtad?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Ezt egyszer már én is kérdeztem asszem valamelyik OT-ban, de úgy emlékszem nem tudta senki
.
Szerk.: csak 1 embert érdekelt a téma, senki nem szólt hozzá: [link]
[Szerkesztve]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
A neten 
Kerestem egy oldalt és véletlenül akadtam rá. Szerepelt benne, hogy gugaírásai, aztán mondom HUN a jó égbe
ennyi röviden.
Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
Szólunk az illetékesnek, köszi az infót.
p

Illik duplázni az apróban?
[link]
[link]
Igazából triplázott
[link] Pompi
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
Töröljétek please:
[link]
Köszi.
Pompi
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
[link]
zárható
Zártam - Loretto
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs
[link]
zárható 

Az előtted lévő kollega már belinkelte azt a topicot amit, záratni szeretnél 
Ez egyenesen felháborító: [link]

Different songs for different moods.
De ha egyszer ezt mondtad 
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.