Evvel a taggal nem lehetne már valamit csinálni?
Sorozatos személyeskedés [link]
ez még nem az a kategória...
[ Módosította: bwoay ]
A korrupcióval szembeni tehetetlenséget elnevezték demokráciának.

elaller nevü felhasználót törölték , tudna valaki valamilyen elérhetőségett hozzá , ha ismeritek ....elöre is köszönöm .....
a kérés továbbítva

EZT KAPTAM ÚJRA TŐLE,ILYENEKET ÍROGAT MERT NEM ADOM NEKI AZ ÚJ LAPTOPOT 100.- ÉRT!!!: bikajoni
MÁR 2 HETE ZAKLAT,ÁLLANDÓAN A HIRDETÉSEMET RONTJA,FIKÁZZA,STB...
MEGÉRETT A KEDVES FELHASZNÁLÓ AZ ILYEN HANGNEMBEN A TÖRLÉSRE SZERINTEM A HARDVERAPRÓRÓL!!!
LÉGY SZÍVES TÖRÖLJÉTEK A HOZZÁSZÓLÁSÁT IS!!!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!! 
Szevasz gondolom olyan homokos számítogépbuzi lehetsz aki nem ért semmihez
Az volt a bajod hogy leírtam a gépedröl hogy csak átbaszod az embereket,hogy fulosan megy minden rajta?
Amugy az uj ára 140 ropi mit akkarsz 150-el-te pöcs.Meg már majdnem 1éves mért árulod ujként.....
nyugottan záras ki pöcsömet nem érdekel,nekem van pénzem neked csak a kukid.
Üdv te szar....csak alapba igy vasárnap

http://hardverapro.hu/apro/uj_samsung_r540_i3_370_3_gb_ddr_3_320_gb_ati_radeo_9/hsz_1-50.html
ok, de NEM KELL ORDÍTANI!!!
Undoroid kollega intézi

Ezt a hsz-t kérném módosítani a következőre:
Piros pont Sandrew -nak, a gyors üzlet lebonyolításért és a korrekt árért 2 napja van meg a kari, eddig semmi baj nem volt vele
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
köszönöm!
[ Módosította: philoxenia ]

facebook like verseny talán nem tartozik ide 
[ Módosította: daa-raa ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

A hölgy úgy látszik nem nagyon van képben, ebből a hsz-ból ki kellene szedni a linket, amit egy az egyben bemásolt az email tartalmával együtt... nem igazán lenne publikus az a cím, ami ott van...
[ Módosította: ollie ]

segitsetek, hogy tudnám a lejárt hirdetéseimet TÖRÖLNI....köszi.....közös jövö érdekében
hirdetést csak különösen indokolt esetben törlünk.
a kérést ne tedd offba.
[ Módosította: ngabor2 ]
Kálmán
1. Ne tedd offba amit ide írsz
2. Hirdetés szerkesztése - hirdetés érvénytelenítése
3. Mielőtt érvényteleníted nem árt a hirdetés címét, esetleg a szöveget is átírni, hogy a google ne adjaki évek múlva is a találatai között (bár az új hardverapróval nem tudom hogy lesz ez)
4. Ha teljesen törölni kell akkor Moderátort keresek az APRÓHIRDETÉSEKHEZ! topikban lehet kérni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
kernem a hozzaszolas torleset, es a provokaciora valo tekintettel a felhasznalo rendreigazitasat
amennyiben ezt nem tartjatok szuksegesnek, kerem irjatok le annak egy elfogadhato modjat, amivel kozolhetem a forumtarssal, hogy olvasson utana a szarkazmusnak
Linkeld és mondd meg neki privátban, hogy szarkazmus volt (csak így, simán).
A rendreigazítással kapcsolatban: nem egyértelmű, hogy csak nem értette, vagy provokáció volt.
[ Módosította: yetike ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
privat levelezesunk multja alapjan nem latom ertelmet a dolognak (irnam, hogy ugyis csak kikezdi a helyesirasom, de ban-t kapnek erte), tovabba van ra egy rekesz sorom (vagy amit iszol), hogy az ott szintiszta provokacio
szoval az elozo post-om tovabbra is el
Látom, hogy a fórumon is egymásba botlottatok időnként, kapott is érte bant, de ez még így sem bizonyítható, csak sejthető.
Az erre szóló esetleges reakciódat viszont ne itt ejtsd meg.
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
pontosan ezert (es az itt futo tema miatt) kertem utmutatast, mikent tudnam elfogadhatoan kozolni vele, hogy ott szintiszta szarkazmusrol van szo
szerk.: azert itt ejtettem meg, mert tovabbra is a moderatorokhoz iranyulo ker(d)esrol van szo (tovabba elsore elkerult a figyelmemet az utolso mondatod)
Két megoldást látok:
- privátban közlöd vele
- beleszerkeszteted a hozzászólásodba, hogy szarkazmusról van szó

Kérnék egy moderátort hogy az elfántos képek helyére egy FAIL szöveget szúrjon be, köszönöm 
[link]
[ Módosította: RoyalFlush ]
(#35033) PowerBuldog válasza PowerBuldog (#35020) üzenetére
Sziasztok!
Van egy fórumtárs, aki minden hsz-ébe automatikusan bemásolja azt a hsz-t, amire válaszol, és szépen kiemeli félkövérrel. Én megkértem, hogy legyen oly' jó, és ne írjon már fél oldalas hsz-eket félkövérrel. (Mint pl.: itt). Erre azt a választ kaptam, hogy moderátor még nem szólt érte, és különben is, ki vagyok én a moderátorok manager-e? Ami valahol jogos, mert az alapelvek nem tiltják, hogy valaki így írjon, de ugye a szokás az, hogy így a modnik írnak. Lehet-e vagy sem?
Nem.
Véletlenül dupla, légyszi töröljétek, köszi.
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

...Nadeakkomá az "ó"-t is "ő"-re, mielőtt beszagol a Eni a topikba és kiveri a balhét ![;]](/dl/s/v1.gif)
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám; Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai :DDD

Mielőtt még nagyon elszabadulna a ló...kérhetnék egy kis takarítást? 
beleértve a saját irományomat is 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Egy unatkozó moderátor legyen szíves tegye "OFF-ba" a hsz-em első bekezdését. [link]
Nem annyira fontos, de most vettem észre, hogy nem sikerült off-ba rakni mikor írtam. Közben meg pont arról papolok, hogy ez milyen fontos ilyenkor... Kicsit kellemetlen na 
Előre is köszönöm!
Kész
[ Módosította: Loretto ]
Ebben a hsz-ben kérném módosítani a következőt:
Na mégis csak veszek a ref Asus 5870-re egy léghűtést. AC Freezer Xtreme 5870-et néztem ki. Megéri vajon?
Erre:
Na mégis csak veszek a ref Asus 5870-re egy léghűtést. AC Accelero Xtreme 5870-et néztem ki. Megéri vajon?
Köszönöm!
Kész
Hozzászólásban lévő link(ek)re lenne szükségem. Köszönöm.
Kész
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Szeretném eben az első hozzászólásban
Ezt..
"A CM Team Nightly ROMjai csak a Gen2es Bladeket támogatja."
..erre cseréltetni:
"A CM Team Nightly ROMjai az n39-es verzió felett, csak a Gen2es Bladeket támogatják."
..és ide rögtön beszúrni, ezt:
"A CM Team Nightly ROMjai, nem tartalmazzák alapból a Google alkalmazásokat, így a Marketet sem. Ezt közvetlen a rom első indítása után külön kell a recovery alól telepíteni.
A Gapps csomag ezen a címen elérhető: [link]"
Persze csak ha mód van rá.
Köszönöm előre is!
(Azért ide írtam, mert nem teljes csere, csak egy kis kiegészítés
)
Kész
"Mint a kék tél s a gyötrelem, világos és könyörtelen."
És ha már módosítás, ezt:
Hogyan tudok saját csengőhangot/SMS hangot betenni?
Az SD kártyán egy ilyen stuktúrát kell létrehozni:
/sdcard/media/audio/alarms
/sdcard/media/audio/ringtones
/sdcard/media/audio/notifications
Vagy Marketből is leszedhető sok erre képes app, pl RingDroid.
Ki kellene cserélni erre:
Hogyan tudok saját csengőhangot/SMS hangot betenni?
Az SD kártyán egy ilyen stuktúrát kell létrehozni:
/media/audio/alarms
/media/audio/ringtones
/media/audio/notifications
Vagy Marketből is leszedhető sok erre képes app, pl RingDroid.
Sokszor esnek új felhasználók abba a hibába, hogy létrehozzák az "sdcard" mappát is, pedig az csak a kártyát jelöli.
Kész
önjelölt nyelvtannáci...