Nokiaként árult Nokla. A hozzáállása kiderül a hozzászólásokból.
rossz topik, de elintéztem
[ Módosította: ollie ]

Ezt kipostolhatom letiltott hozzászólásokkal?
Semmit nem találok benne ami bárkit is bármiben megsérthetne.
PÜ
[ Módosította: Kalandor ]
Milyennapvan?

Úgy gondolom, hogy ez zárható.
Egyetértek.
[ Módosította: daa-raa ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Üdv.!
Egy moderátort kérnék szépen arra, hogy ezt a HSZ-t javítsa ki, hogy az adatlapom, illetve a hirdetésem is szerepeljen benne.
Így szeretném : ch003067 kollégának jár a piros pont a csere miatt. Ezt - cseréltük -erre. Gyors, megbízható, ajánlom mindenkinek.
Az "Ezt" szó alá jött volna az Ő hirdetése, de mivel törölte, így az most kimarad a hsz-ból.
Köszönöm szépen.
Javítva.
[ Módosította: Bon3ss ]
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

Tiszteletem!
No, lehet, hogy öcsém is regisztrálni fog a Logout-on, így "kérlek", ne lepődjetek meg, ha ugyanerről az IP-ről egy másik nickkel is írogatnak. 
Csak hogy a "duplareg" gyanút csírájában elfojtsuk.
Miből gondolod, hogy a mostani IP-idről csak Te szoktál bejelentkezni? Majd ha megtörtént a konkrét regisztráció, akkor jelezd, a másik regisztráció megnevezésével együtt.
"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

[link]
A topicban fentebbi is flamel, személyeskedik, sérteget másokat...
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, sejtésem is van ki ez a jómadár (valószínűleg a topic névadója a stílusa alapján, másnak is ez a véleménye) 
Kérek egy moderátort takarítsa ki a PH-ról, illetve töröljétek a hozzászólásait.
Előre is köszönöm 
Füge
Két kérésem lenne:
1.) Ebben a hsz.-ben '24Pines,6pines PCIe,4Pines(csak 4, nem 8pin) 60cm, a két másik szál (3xsata;3 molex+1floppy) 40cm.' módosítani erre: 24Pines,6pines PCIe,4Pines(csak 4, nem 8pin) 40cm, a két másik szál (3xsata;3 molex+1floppy) 60cm.
Rosszul emlékeztem, másik hozzászólásomban már javítottam, csak nem szeretném, hogy félrevezessek ezzel valakit.
2.) Ezt a két hsz.-t eggyé tenni, nem engedte beilleszteni a képeket: 1 2
Ez rossz helyre ment, ha lehet, akkor törölni kellene, mert nem oda való.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Kérem, az alábbi linken lévő hozzászólásomat legyenek szívesek törölni.
http://prohardver.hu/tema/webes_fejleszto/hsz_1-50.html
Előre is köszönöm!
Töröltem az egész topicot.

[ Módosította: ollie ]
"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

Ezeket tudnátok törölni?
Driveres mókolási forma, amivel jobb eredményt lehet elérni. Nem szeressük. Thnx.
Kész.
[ Módosította: philoxenia ]
Semper Fi
Sziasztok!
A Motorola Defy fórumba szeretnénk kérni az első hozzászólás módosítását erre: [link]
Előre is kösz!
Kész.
════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1
Lehet, hogy elférne az Azonnali kérdések órájában is.
Amennyiben maradhat, légy szíves javítsátok már ki cím első betűjét kicsiről nagyra, hogy néz már így ki egy topik cím...
Zárva.
Megint le lettem f@szozva és ez már nem az első eset ettől a tagtól
Törölve, figyelmeztetve.
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.
Kész.
Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

Valaki tegyen be engem is az XBOX360 topic első hsz-ébe:
Osiris:
Köszönöm!
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------
A másik HSZ ott maradt. [link] Azért írtam, hogy nem az első eset volt.
Törölve.
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.
Üdv.
Innen kellene törölni ezt meg ezt. Rossz az egerem és néha duplán kattint. Bocsi.
Törölve.
Máskor ne tedd offba, abba mi tesszük, az elintézetteket.
http://500px.com/bubi92
5 percen belül ez sok lesz.
[link]
[link]
[link]
[link]
Szóval egy kis fejtágítás nem ártana.
Figyelmeztetve.
A Steam topic első hozzászólásába kéne beszúrni ezt a linket:
Steamen aktiválható játékok listája
Kész.
Lehet tévedek, de a más életének ilyen szinten történő kitárgyalása személyeskedés...
Szerintem zárható.
Ha a más (konkrétan művésznő4) is így gondolja, akkor ezt saját maga is megteheti.
[ Módosította: dabadab ]
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

Kedves moderátorok!
Szeretnék egy topikot nyitni a procimnak és társainak. Eléggé konkrét darabról van szó, egy bizonyos fpo-ról lenne szó. Szabad ilyet? Elvégre a procicsalád legjobb fpojáról van szó ám!
Előre is köszönöm, Dávid. 
u.i.: tudok én is nyitni topikot+írni bevezetőt, vagy kell hozzá moderátor, hogy megcsinálja nekem?
Topikot bárki nyithat, viszont a legtöbb esetben erre nincs szükség, most se - jelen esetben a szacsee hozzászólásában felsoroltakat ajánlom.
Eladó, kiadó most a szivem...
Öööö ezért lehet, hogy leölnek lábbal, hogy ide írok. 
Viszont már van egy FPO-s topik, külön FPO-nak nem fognak engedni topikot nyitni.
A fent linkelt topikba írd le a tapasztalataidat, vagy az Extreme Tuning topikba.
Szerk: Ez csak tipp, biztosat majd mond egy Moderátor. Topikot nyithatsz, viszont lehet bezárják...