Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#31001) NaNorbert válasza NaNorbert (#31000) üzenetére

NaNorbert
(fanatikus tag)

Mert le rendeződött minden a fiatal emberrel, és ő is törli a saját hozzá szólását, ezért felesleges lenen ott nyilatkoznom majd egy nem létező hozzászólásra.

Előre is megköszönöm ha törölnék.

üdv NaNo

Az ebben a topikban levő hsz-eket (hacsak nem offtopik) direkt nem töröljük. Ha sikerült tisztázni az ügyet, amúgy is mindenki látni fogja.

[ Módosította: ollie ]

◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►

(#31002) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv, itt #75-től kellene egy kis takarítás...
Köszi!

Takarítottam. - Grafiqs

[ Módosította: Grafiqs ]

(#31003) darál0w

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

[link]

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#31004) máyköl

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1, 2, 3

Ezeket kérném törölni.
Köszi. :R

Töröltem. Meg még kettőt ami ezekhez kapcsolódott, mert értelmüket vesztették.

[ Módosította: Pompi ]

(#31005) Karma

LOGOUT blog

dokee78 nekiállt gyűjtögetni régi topikok felhozásával. 1 2 3...
Lehet van még. :(((

Töröltem pár hozzászólását és kapott egy privátot.

[ Módosította: Pompi ]

Break Driven Development

(#31006) Kazimír

Kazimír
(őstag)

Azt hiszem, nem OK [link]

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#31007) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Warez.

Kész.

[ Módosította: philoxenia ]

The Amazing Everyday

(#31008) Deller2010

Deller2010
(újonc)
LOGOUT blog

Kedves Modok, Adminok!

Kérlek Titeket, hogy EBBŐL a hirdetésből egy az egyben töröljétek a hozzászólásom (#5)!!
Elcs*sztem, bocs! :W

Előre is kösz! :R

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "csak egy őrült számtech szaki" ~~~ DELL alkatrészek / HDD adatmentés / eladásra váró HW apróságok: http://href.hu/x/ezm8

(#31009) gabor85

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Már nem aktuális. Törölhető hsz.

[ Módosította: philoxenia ]

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#31010) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha írok egy pozitív gasztro kritikát, torkos csüt-i élményemről, az étterem nevének feltüntetésével, az megjelentethető logout cikkben?

Írj, de a publikálás előtt mutasd meg egy moderátornak.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#31011) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Valaki elárulná Pm-ben Ő miért lett kitiltva?

Ő maga sem érti.

Köszönöm!

Itt a válasz, de nem ebben a topikban van a helye a kérdésnek!

True Success is Blonde

(#31012) CoolBoy323

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

törölni, hülyeség sajnos

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#31013) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

zárható

[ Módosította: daa-raa ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#31014) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

burkolt majmozás, személyeskedés :U

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#31015) Mr.Csizmás válasza Mr.Csizmás (#31014) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

ezt lehagytam, kéremszépen a moderálást, 2 üveg bor után nem voltam igazán a PH magaslaton

(#31016) A Tejesember

A Tejesember
(fanatikus tag)

Muszáj ennyi smiley? :R

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#31017) Mr.Csizmás válasza A Tejesember (#31016) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link] +1

(#31018) Tibii91

Tibii91
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zárható.

"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

(#31019) máyköl

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szakmai topikban hirdet.

(#31020) MMIX

MMIX
(őstag)

Helló!

Szeretnék kérni javításokat. Nagyvárosi legenda ellen küzdöttem és közben magam is gyártottam újabbakat :)

(#7472) MMIX.
"watt utáni szám: 2=szürke 1= fekete"
törölni kellene ezt a részt.

(#7475) MMIX
"P=Aktív PFC R=nincs PFC"
helyett: P=Passzív PFC R=nincs PFC

(#7478) MMIX
Egész hsz. törölhető.

Köszönöm :R

[ Módosította: dabadab ]

(#31021) máyköl

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

DUP - LA, ráadásul nem tudom van-e értelme a topiknak.

(#31022) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

Zárható.

(#31023) themebuilder

themebuilder
(őstag)

Kedves moderátorok!

Szeretnélek titeket megkérni, hogy töröljétek ki ebből az értékelésből az idézőjeles részt(Szia-tól az üdv-ig) , mert azt privát üzenetként küldtem. Már írtam a kollégának, hogy azt nem kellett volna megosztania. Privátban válaszolok minden felmerülő kérdésre.

Köszönöm!

♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#31024) Beri válasza Beri (#30960) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még mindig nem érti: [link].

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#31025) Beri

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ő sem bírja egy hozzászólásban megfogalmazni a mondandóját: [link]

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#31026) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Záróra:
egy
kettő
három
négy
öt
hat (amúgy Tonerklinika reklámmal hozta fel a fél éve elsüllyedt topikokat)

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#31027) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Khömm

(Talán érdemes még megnézni, hogy "jó" szokásához híven mennyi OFFot alkotott ugyanott:[link])

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#31028) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Zárható

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#31029) Eastman

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv Uraim!

Légyszi' ebben a hsz-ben javítsátok így a mondatot:

Ezzel szemben pl a lebegő húrlábú, "tremolós" hangszereknél egy fém tömbbe, tőkébe.

Köszönöm!

Kész.

- Kész.

[ Módosította: Ndruu ]

www.gerincnyujtoterapia.hu

(#31030) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Lakat.

Zárva.

[ Módosította: Bon3ss ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#31031) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez kell?

Szóltam neki.

[ Módosította: Bon3ss ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#31032) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez mehetne kukába.

- Hír topikját nem szoktuk zárni, de szóltam neki.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#31033)

(PH! addikt)

Sziasztok!

Egy kedves moderátort keresek, aki átírná nekem ennek a topicnak az első hsz-ét erre:
köszönöm

GYIK

Mi ez az egész?
Forma1-es fantasy liga. A lényeg, hogy összeállítasz magadnak egy F1-es csapatot (2 versenyző, motor, karosszéria, személyzet) és a csapatod aszerint kapja a pontokat, hogy a valós F1-es versenyeken hogyan szerepelnek az összetevőid. Hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolog: a csapatod összeállítására adott pénzösszeg áll rendelkezésre. Értelemszerűen minél erősebb egy komponens, annál drágább. Minden futam után az elért eredményeid függvényében a pontjaid mellé pénzt is kapsz, így futamról futamra fejlesztheted a csapatod. A játék célja, hogy az évad végére neked legyen a legtöbb pontod. Részletes szabályok.

Hogyan tudok csatlakozni?
Regisztrálj itt. Majd a ligáknál keresd meg és csatlakozz a PH!antasy F1 ligához. Itt csak PH-sok vannak így közvetlenül összehasonlíthatjuk az eredményeinket egymással.
Arra kérlek, hogy ha csatlakozol a ligához, vagy itt ebben a topicban jelezd, vagy küldj nekem egy PM-et, amiben megerősíted, hogy PH-s vagy, különben nem fogom elfogadni a jelentkezésedet.

Mennyi időmbe kerül ez?
A bajnokság hossza értelemszerűen minden évben egybeesik az aktuális F1-es idénnyel. Hogy mennyi időt szánsz a csapatod összeállítására, az kizárólag rajtad múlik. Fordulonként kb 5 perc is elég, de ha szeretsz elmerülni a részletekben és kipróbálni minden kombinációt, akkor akár 1-2 órát is elszöszölhetsz vele.

Inaktivitás
Ha 3 egymást követő fodulóra sem állítasz össze csapatot magadnak és ezt előre nem is jelzed nekem, akkor törölni foglak a ligából. Feledékenyeknek új szolgáltatás: akik szeretnék, priviben adják meg nekem az emailcímüket és minden nagydíj előtt 1-2 nappal küldök egy emlékeztetőt a címükre.

Szezon közben is be lehet szállni?
Mindenképp ajánlott az első verseny előtt csatlakozni, mert minden kihagyott fordulóval egyre nagyobb hátrányba kerülsz. De bármikor be tudsz szállni. Egyébként indulnak külön ligák azoknak, akik később csatlakoztak, ahol egyenlő feltételekkel mérhetik össze magukat a többi későn ébredővel.

Örökranglista
2010 - Teljes lista
1. b-type - 3013 pont
2. Qorthral - 2967 pont
3. madster - 2830 pont

- Jó így?

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#31034) Undoroid

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

Üdvözletem!

ITT egy kicsit sok az OFF!Takarítani kellene...

Köszönöm! :R

- Ennyi szerintem még belefér...

Moderálást APRÓKHOZ: http://href.hu/x/fk2g * Moderálást FÓRUMOKHOZ: http://href.hu/x/fk2h " A golyót légyszives! " By: Virgil Starkwell

(#31035) baluka26

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a hangnem senkinek sem hiányzik. ("te agyament")

- Szóltam.

The world outside can burn in flames.

(#31036) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

zárható

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#31037) máyköl

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Normális ez a hsz. gyűjtögetés?
[link]

- Töröltem párat és feljegyeztem.

(#31038) Sanya595

Sanya595
(senior tag)

Kérném törölni innen ezt (#28448) Sanya595 és (#28449) Sanya595-ezt is.Tripla lett.

(#31039) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

zárható

(#31040) Tibii91

Tibii91
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kérnék egy törlést, dupla lett.
:R

[ Szerkesztve ]

"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

(#31041) Denniss

Denniss
(fanatikus tag)

Eme eretnek téves tételeket terjeszt, melynek eredménye lehet egyes egyedek kétsége, és termékem meg nem vétele.

Ezért kérem termékem megjelenésétől legyen elrekesztve, tételei legyenek eltörölve! Mert ezen terméknek létezik két megjelenése, de gyermekésszel nem emlékszik mindegyikre.

- Errefele kellene elmenned és kérésedet felvetned, mert eme hely nem erre teremttetett.

Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban...

(#31042) máyköl

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég duplagyanús.

Sasfioka27 és Solyom20?

- A másik topikban is jelezted, majd ott szétszedik az apródok.

(#31043) Denniss válasza Denniss (#31041) üzenetére

Denniss
(fanatikus tag)

Ez esetben esedezve keresem kegyelmed!

Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban...

(#31044) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Záróra:
egy
kettő (sok értelme volt felhozni egyébként)
három
négy

Cuda programozás? Zárt platform, nem?

(#31045) dedike

dedike
(PH! addikt)

Szép estét!
ő neki az újabb verziója...ráadásul nem ismer egyéb (szerkesztés) funkciókat sem...

- Eltávolítva.

Jó szerencsét!

(#31046) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Na még egy.

- :R

(#31047) varoz14

varoz14
(újonc)

Szép estét!

Sikerült elrontanom az e-mail címemet és nem tudok belépni.
Kit lehet ez ügyben zargatni? :R

Varoz néven vagyok itt eredetileg.

- lezso6-ot keresd fel, ő tud segíteni.

"Ilyen furcsa állat az ember. Nem aszerint cselekszik, ahogy az igazságot megállapította, hanem aszerint állapítja meg az igazságot, ahogyan cselekedett." - Wass Albert

(#31048) zH.

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Del plz

just be

(#31049) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Megszaladt a nyelve, töröljétek a felesleget.

[link]

- Eltörölve, lásd fentebb.

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#31050) woland_y2k válasza woland_y2k (#31044) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Cuda programozás? Zárt platform, nem?

Jah közben rájöttem, hogy mi-merre-hány méter.

- Nyitva hagytam.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.