ez csak téged zavar
Zavarni engem sem zavar, csak nem lehet itt, ennyi - Loretto
ez csak téged zavar
Zavarni engem sem zavar, csak nem lehet itt, ennyi - Loretto

Rendben! Köszönöm!
Megteltünk: [link] 
új megnyitva. NG

Sztem zárható 
[link]
ha senki nem akarja használni, majd elsüllyed. zárásra okot nem látok. NG
Védd az állatokat! Egyél embert.

[link] szerintem zárható.
zártam. NG
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
[link]
át szeretném neveztetni:'Érettségivel, számitógépes ismeretekkel állást keresek !!!'
Pompi
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
[link]elje valaki neki a kívánt címet ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pompi
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
[link]
valamiért 2 ször rakta be kérném a törlését elöre köszi
Bash
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Hali
Ezt a hírdetésemet [link] szeretném áthelyeztetni az mp3 lejátszókhoz.
Köszönöm
Atlantis
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...

Légyszi itt [link] a 2280-as hsz-t törölje már valaki.
Ezt az átjelentkezős dolgot sosem fogom megszokni. 
Töröltem - Loretto
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

Sziasztok!
Ide ( [link] ) lassan elkéne egy figyelmeztetés.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)
Kissé hosszúra sikeredett aláírás [link]
Amúgy érdekesnek tartom, ! miért nem elég, csakis az !!!!!!!!!!!!!!!!..
Ezek nélkül meg egy kis átfogalmazással nem is lenne gondja.
pü-t kapott. NG
helo,
[link]
legyszives ha lehet a topic cimet 'DIGI LAN (PPPoE)' -re valtoztassatok meg.
kosz
NG
[link] eltévedt
zárva, a ps3-s apróból meg törölve. NG
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Hy!
A 'Milyen gépet vegyek?' c. topic túl van az 5000-en: [link]
üdv.
új megnyitva. NG
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
Szvsz abszolute felesleges topic:[link]
Ráadásul rossz helyen.
A kollega az összes Seasonic topicot felhozta az aprója miatt. Kapott egy privátot és amelyik topicot lehet zárom is. Pompi
primus inter pares
Egy birkatürelmű modit keresek...
Ebben a topicban ([link]) kellene az első hozzászólást átalakítani, ill. kibővíteni a következő hsz.-ek tartalmával:
Ez kerüljön az elejére: [link]
Aztán jöhet ez:[link]
A következő:[link]
A végére maradjon az eredeti első hsz.-ben található CD-ROM-os rész.
Ha nem fér el ennyi anyag egy hozzászólásban, akkor javasoljatok vmilyen alternatív megjelenési/közzétételi formát, plz...
Elvileg kész. Pompi
primus inter pares
Gyakorlatilag is...köszike...
primus inter pares
[link]
megint nekem jutott egy sormintás...
Pompi
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Ezekben mi a moderálni való? Lehet, hogy hsz.-t gyűjt, de ez nem biztos. Viszont szerintem semelyik hozzászólás nem sérti az Alapelveket. Nem vulgáris, warez, stb. Lehet, hogy a kolléga csak gúnyolódott kicsit, de szvsz ez semmi.
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

Tisztelettel kérdezem hogy az e-mail címembe miért generalt valami bele egy számsort?
Így nem helyes, nem kapok értesítő e-maileket, és nem is tudom visszaváltoztatni az eredetire.
Egyáltalán miért történt ez?
Má felhasználónál is láttam itt-ott.
Okot, vagy segítséget kérnék.
En nem latok semmifele szamsort az e-mail cimedben - tiv
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"
[link]
csak az aláírással van gond, de legalább 1 hete.... 
Irtam neki privit - tiv
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Eltévedt: [link]
Elvileg attettem a HW piacra... - tiv
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

Nekem személyeskedés miatt mint ez kiemelt topicból szedték ki a hsz-t. De lehet valóban én reagálom túl. Olvassd még a topicot mostmár tiszta off és smile. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Zárható:[link]
tiv
primus inter pares

Probléma megoldva..
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"
Ez is:[link]
tiv
primus inter pares

Ha jól emlékszem,ez már egyszer zárva lett: [link] Az Alapelvek ide vonatkozó sorait nem kell ecsetelnem...
Visszaolvastam,csak figyelmeztetve lett..nem volt foganat.
tiv
Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.
Egy DEL buttont szeretnék kérni erre [link] Köhöntem széken.
tiv
Én is olvastam...nem lett figyelmeztetve (sem)...mármint az eladó, mert nekem a hsz.-edből nem derült ki hogy kivel/mivel van gondod...
Ez jelenleg nem fegyver...miért ne árulhatná?
A rasszista beszólások viszont nekem is csípik a szemem...
primus inter pares

''..(lő)fegyver, kényszerítő eszköz..'' A hírdetés nem meríti ki valamelyik fogalmat?Ha feltennék ide nuncsakut,kést,dobócsillagot,esetleg viperát,nem lenne indokolt a zárás?Dehogynem.
szerk: Rover,csak nem modinak készülsz? 
[Szerkesztve]
Fegyver?
Értő (vagy erős
) kezekben egy PC is az lehet...még inkább mint egy gázstukker...vagyis?
primus inter pares

Elvicceled a dolgot,egy gázfegyver mi ha nem kényszerítő eszköz?Hiszen a nevében van: 'fegyver'..de jó,maradjunk annyiban,neked a bilincs a kényszerítő eszköz 
Rover,csak nem modinak készülsz?
Remélem nem. Nem lehet még ilyen közel a világvége. 
[Szerkesztve]
Ember embernek farkasa.
Kedves modik!
kezdenétek valamit az alábbi hsz-ben lévő linkkel: [link]? ez már azthiszem kicsit sok itt a ph!-n 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Hát nézd, előre figyelmeztet, hogy undorító 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
najó, de énis belinkelhetném, hogy milyet szartam, és azon sem segítene, hogy odaírom, hogy undorító

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Zárható:[link]
Megtörtént. Pompi
primus inter pares
[link]
Ennek az írásnak szerintem nyitni kéne egy topicot, vagy visszaállítani az előzőt, mert így nem lehet hozzászólni.
Visszaállítva. Pompi vagy Race 
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31
Üdv!
Egy újoncról szeretnék kérdezni...
[link] ő az, ma regisztrált és rögtön (az első hozzászólása az én apróhirdetésembe történt meg... nem ronda és nem is illetlen, csak érdeklődik...)
mivel fenntartással kezelem az újoncokat, (sorry) ezért érdeklődnék, hogy nem-e olyan tag, aki ezelőtt ban-olva volt, vagy vmi sara van... ip cím vagy e-mail cím alapján biztos meg tudjátok nekem mondani...
lehet, hogy csak paranoiás vagyok, de ez van...
Előre is köszönöm!
Ndruu
Nem igazán vannak ilyenre eszközeink, ezért nem tudok mondani a tagról semmit. Bocs. Pompi
sálálé
Sziasztok!
[link] szeretnék kérni egy takarítást, hogy ne csúfoskodjanak.
én a figyelmeztetgetést nem tartom most reálisnka mert ki-ki a maga mondján elintézi priviben vagy msn és nem itt szemetelnek. 
köszönöm
üdv VR
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23