Ebben legyen szíves valaki linkesíteni a képsort: [link].
Előre köszi!
Kész.
[ Módosította: philoxenia ]
Ember embernek farkasa.
Samsung SP123N IDE 120GB/7200rpm/8M HDsentinel szerint 15 napot ment.
Sony Vaio VPCF11S1E Core I7 2,4Gh/6GbRam/500HDD/Blu-Ray/GeForce® GT 330M/
HP Pavilion DV4 Core I5 2,66Ghz/14"/4Gb/ATIHD 4550/500HDD/DvdRW/
LENOVO S20 Xeon 2/2Ghz/4GB/250GB/NVIDIA Quadro FX380 256MB/Win7 Gyári gari.
Gamer HP G62; AMD Phenom II 3magos processzor 2,1GHz; 4Gb DDR3; 500GB; HD5470 1GB
Ebben legyen szíves valaki linkesíteni a képsort: [link].
Előre köszi!
Kész.
Ember embernek farkasa.
Dupla lett, elnézést.
Kész.
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
Kérnék valaki, hogy törölje ezt mert szvsz egy kamu slide, és nem szeretném, hogy valakit félrevezessen, és ebből egy teljesen felesleges beszélgetés alakuljon ki. Köszi!
[ Módosította: Thrawn ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

kis wareztalanítás jól jönne.
Hozzászólások törölve, valamint figyelmeztetve a tag pü.-ben
[ Módosította: RoyalFlush ]
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Ezt a hszt töröljétek pls. Köszönöm
az
[ Módosította: ollie ]
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

Figyelmeztetve.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

Pompi már intézkedett.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

26726 - 26727 fölöslegesen rondtja a topikot. 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Törölve, figyelmeztetve.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Törölve, figyelmeztetve.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Záróra:
egy
kettő
három
négy
öt
hat.
5 darab útbaigazítva, vagy megválaszolva, a routernek meg nem kell külön topik.
kész.

Hali!
Emberek ez a gyerek agyhalott,
[gainwardgs]
Már bocsánat a kifejezésér, de fossa magából a totál semmitmondó hozzászólásokat, a szerkesztésgombot nem ismeri. Csak az amiről én tudok, 5x volt rászólva!
Figyelmeztettem
Ezen hozzászólásaimat kérem hogy törölje valaki ... Előre is köszönöm 
Törölve
Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r

Üdv,
Ezen a hsz-emen szeretnék kérni némi módosítást. Bemásoltam pm-et is, azt mondják nem kellett volna. Kérném, hogy töröljétek a hsz-emből a pm-et. És az azt követő hsz-emet. Köszi előre is.
Szavaz a hejesirok pártyára.

Ezt vegyétek ki kérlek. Úgysem tudok vele mit csinálni, nem reklámot akartam, csak hogy más is lássa ezt a jellemtelenséget.
Köszönöm
meg tudnátok nézni itt, hogy a legutolsó 5 0napos újonc kamureg-e? elég gyanús nekem, hogy hasonló formában jöttek a szavazatok és mindenkinek ez az első kommentje...
Megnéztem. Külön IP címek, de ebből 4 hong-kongi, egy meg bukaresti. Szerintem nyilvánvaló, hogy valaki proxy-t használ, hogy többször szavazzon. Ki van zárva, hogy hirtelen, ugyanazon a napon 4 magyar regisztrál Hong-Kong-ból csak azért, hogy szavazzon ugyanarra a cikkre. Ki is teszem mind.
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

hali
ide be tudnátok szúrni az üzlet tárgyát
ez lenne az .
köszi előre is 
[ Módosította: daa-raa ]
PiHi van xD
Sziasztok.
Segítségeteket kérném egy balul sikerült üzlettel kapcsolatban miskolciero fórumtársnak ezen hirdetéséről lenne szó.
Mint olvasható hibátlannak hirdette a lapot, viszont hozzám már görbe-sérült processzor érintkezőkkel, és megégett memóriaslottal került. Képeket is küldött róluk, elég rossz felbontásban. Viszont ha tudja az ember hogy mit keressen meg is találja rajtuk az álltalam említett hibákat. Tehát már nála is sérült volt, képekkel bizonyíthatóan. Ha szükség van rá elküldöm a képeket is, de a linkelt hirdetésben benne is van, ahozzászólásoknál.
Egyenlőre figyelmeztet-tetni szeretném, hogy kártalanítson, ha nem akkor feketepontot...stb, de ezt már ti jobban tudjátok.
Köszönöm.
Az ilyen problémákat a Jelentsd a csalókat! Olvasd el az #1 hsz-t! (Herman Gyula csaló információi!!) topicban kell jelezni.
Szűcs István +36 20/469 7960
Azt szeretném kérni, hogy a pár napja átnevezett Thinkpad topic címét javítsátok ki ThinkPad-re, a logónak megfelelően: [link]
Köszönöm a topic lakóinak a nevében 
jó ötlet pont Racecam egyik régi írásánál reklámozni? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Szia !
Te moderátor vagy?
Kérlek segíts!
Van aki nem hagy békén itt a hardveraprón!!!
Vagy kihez forduljak ez ügyben?
csilla 145 - ről van szó!
Állandóan írta a priviket - letiltottam!
Most pedig az oldalamon pocskondiázik,s írogat megint!
Rontja rendesen az eladási szándékomat az üzletemet!
Most pedig az ismerőse is rákezdett az oldalamon írogatni :
kisstehén!
Előre is köszönöm!
Üdv!
Cserni
Továbbítottam egy illetékes hardverapródnak, legközelebb az aprós topikba írj ilyen ügyben. És ne hagyj egy üres sort minden sor után.

Kész.
lehet, hogy csak paranoiás vagyok, de megint kezdődik? hasonló formában jöttek az előző szavazatok is és friss reg. ez is
IP egyezést nem látok....
E-mailból és nicknévből ítélve esetleg barátnő? 
Megkérnék egy Tisztelt moderátort, hogy a ThinkPad topic 1. hsz-ába illessze be az alábbi hozzászólás-t a "Pár mondatban..." c. résztől kezdődően, a "folyamatosan bővülő FAQ:" rész elé.
Továbbá kérem, hogy az 1. hsz-ból törölje az alábbi részt:
"*Honnan tudhatom, hogy van-e garancia a gépemre?
Itt nézheted meg a Warranty Lookup-ban.
*Külföldön szeretnék ThinkPadet venni, itthon is érvényes lesz rá a garancia?
Itt ellenőrizheted, hogy az adott modellre Magyarországon is érvényes-e a garancia."
Köszönjük 
- Kész.
[ Módosította: Ndruu ]

[link] Egynapos újonc, a megszokott írása leadott szavazat, ráadásul a linkre csak egy 404 jön elő.
- Kész.
[ Módosította: Ndruu ]
Szigorúan 18 éven feletti, férfi moderátorok figyelmébe. Csak az utcsó 200 hsz-ét néztem végig a topikban, és csak a durvábbakat linkeltem. Vannak olyanok is szép számmal, amik a legszebb nők-be elfértek volna.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Azért néha hálás is lehet a moderátori munka nem? ![;]](/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
Ahogy látom alapvetően egy felhasználó ténykedéséről van szó.
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
topicon belüli hirdetés 1
topicon belüli hirdetés 2
Így lehet hirdetni?
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344