Ezt kerem torloni barmit is jelent.Gondolom mi lehet.Nagyon "intelligens" a fiatal versenyzo amugy.
Te meg ne kezdj legközelebb flame-t és ne használj trágár szavakat!
[ Módosította: ollie ]

Kérnék egy hsz törlést melynek szerzője én voltam csak nem a megfelelő topikba sikerült figyelmetlenségem miatt.
Köszi!
És akkor a hozzá fűződők is mehetnek szvsz.
[ Módosította: daa-raa ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # A tudás hatalom. Oszd meg és uralkodj! # * Have a Nice Die!* ...powered by vérpistike... #
Ha bizonyítható, hogy egy fórumtársunk, esetünkben blattida, kinézi az adatlapokról az email címet, és azokkal visszaél azért milyen szankció jár ?
Nos én elég egyértelműnek látom.
Előbb érkezett meg pár órával a Goodspeed Goodspeed névvel ellátott email, majd rá ugyanígy hívott a megfelelő topicban.
Mert szerinted miért van a mailcím az adatlapon? Azért, hogy mindenki tudja hova tilos neki levelet küldeni?
Egyébként hol a bizonyíték, hogy a levelet Ő írta?
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof
Természetesen mellette folyamatosan személyeskedik, amikor hozzá sem szóltam 
http://prohardver.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi/hsz_34759-34759.html
És személyeskedésre viszont-személyeskedés a megfelelő válasz? A hsz-od töröltem.
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#27009) csaresz002 válasza csaresz002 (#27008) üzenetére

Törölhető hsz. Blaise hsz-ében ugyanez van.
[ Szerkesztve ]
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Hali!
Kérem, hogy ezt a hsz.-t valaki törölje. Veszélyes linket tartalmaz és jobb megelőzni a bajt. Olyanok is látogatják azt a topikot, akik csak olvassák és tapasztalatlanok. Ha rákattintanak történhet nagyobb baj is.
Köszi.
törölve
[ Módosította: bolondember ]
reflink a kommentben
jutalmazva
[ Módosította: bolondember ]
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
ilyet szerintem nem kell egy szakmai topic-ba írni.
se ilyet ( dupla ), különösen nem ilyet.
hát most velem van a baj, vagy rossz a privát üzenetjelző? ( nem ) 
http://pc-style.hu

Tisztelt moderátorok. Szeretném ha törölnétek két hozzászólást a hirdetésemből, mivel nagyon üzletrontó, testi épsgében fenyegető tartalmú. És kérem az illető szankcionálását is, mivel többször kulturáltan kértem, hogy ne rontsa az üzletemet, és ne fenyegessen.
A teljes sztorit leírva láthatjátok az első, már törölt hirdetésben. Mind ként fél sztorija megtalálható, aztán, szerintem, az irásmód, és a fenyegetőzés elárulja, hogy kinek kellene hinni.
Ezmiatt kénytelen voltam már egyszer törölni a hirdetésemet, ami megtalálható itt, az új pedig itt. Ezt már nem szeretném törölni és újra felrakni a hitdetést, mert jóesélyel oda is "belepiszkítana".
Tisztelettel.
Németh Gábor

úgy érzem továbbra is ez történik. most ugye éppen az apple topikokba ír, az az aranybánya neki
Hát... határeset.
[ Módosította: dabadab ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

[link]
A hirdetést szétoffolta miután írta nem vesz semmit.
Zártam és új hirdetést csináltam , most megint kezdi.
[link]
Nemtudom mit akar mi a problémája de nem is érdekel.
Kérném szépen a hsz-ei törlését a hirdetésemből. Köszönettel. l
Mondjuk ez pont a másik topikba való kérés, mindenesetre intézkedtem.
[ Módosította: dabadab ]
Kérnék egy rápillantást a BC2 topikra.
Több száz hozzászólás arról szól, hogy offnak számít-e a szervereinkkel kapcsolatos beírás. Kezd kissé személyeskedésbe torkollni (részemről is) az egész.
4-5 embert zavar, a többiek (folyamatos látogatók) pedig örülnek, hogy a játékkal és a szervereinkel kapcsolatban is mindent megtalálnak egy helyen.
Csináltam neki topikot, de az említett látogatók jobb szeretnék egy helyen tudni az egészet, így nem nagyon sikerült átszokni.
Kérem a moderátorokat, döntsék el, és írják be félkövéren, hogy:
-A Hungarian Sun / PH! szerverek itt offnak számítanak, menjetek ide.
-A Hungarian Sun / PH! szerverk nem számítanak offnak, szakadjunk le a témáról.
Vagy valami hasonlót.
Intézkedést mihamarabb szeretnék, mert kezd tényleg elfajulni.
(A névbe nem kössetek bele lécci, a rövidítést Parci engedélyével használjuk.)
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.
Egy alapos moderációra lenne szükség a Bad Compnay 2 topikban. Pár oldalra visszemenőleg lazán lehet törölni a nem odavaló ill. személyeskedő hozzászólásokat (az enyémeket is), a sok agyra-főre írt OFF-ot.
Köszönöm
.
[Szerk: Gábor, látom megelőztél, de legalább így látják, milyen égető a probléma
]
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

megint én
Túlzásba esett.legalább úgy gyüjtené a hsz-t,hogy utólag szerkesztené... 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Írtam egy szép hosszú posztot, amit elsőre nem akart elküldeni a cucc, de aztán direkt megnéztem mégis, elment-e, de nem jelent meg a topicban, ezért elküldtem újra. Aztán mégis kettő lett belőle
Ezért kérné ezt kukázni. Köszönöm 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Hali!
Légyszi töröljétek ezeket:
Kiemelt topicban reklámoz
Én írtam rá, hogy nem kéne, de a netem meghülyült és tripla lett 
[első]; második; harmadik
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4
nem képes személyeskedés nélkül hozzászólni, mindenkire próbálja ráerőltetni saját elképzeléseit, nagyon unalmas: [link]
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Ezt szeretném törölni nem a témába vág és nem is az lett amit szerettem volna csak lejárt a szerkesztési időm.

Nincs semmi probléma azzal a hsz-sal.
"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel" - A.E.

A nevemet szeretném megváltoztatni "Dani6260"-ról "3ICE"-re. Mindenhol ez a nevem, csak itt Prohardveren nem, mert olyan rég regisztráltam, még nem tudtam mi lesz a nevem.
Nincs lehetőség névváltoztatásra. Csak úgy változhat meg a neved, ha regisztrálsz egy másik felhasználót, ezt pedig bannoljuk.
Fulladj éhen!

Én tényleg nem szeretek senkivel bunkózni meg árulkodni se de nem vagyok benne biztos,hogy ez nem hsz gyűjtés.
Aztán persze lehet,hogy csak én voltam rosszindulatú és csak a nete rossz szegénynek vagy a PH! volt egy időre rossz,ha ez a helyzet akkor sajnálom.
Nem vészes egyébként de azért szemet szúrt.
Így vagy úgy van ott legalább 2 felesleges hsz.
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"