Sziasztok!
Ennek a topiknak: [link] a címét szeretném a következőre változtatni:
Vampire The Masquerade - Bloodlines
Előre is köszönöm! 
Vigneau
Kész - Loretto
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
Sziasztok!
Ennek a topiknak: [link] a címét szeretném a következőre változtatni:
Vampire The Masquerade - Bloodlines
Előre is köszönöm! 
Vigneau
Kész - Loretto
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

[link]
go 
Valaki már zárta. - Race
Hali!
Lécike ebből a [link]elt topikból szedjétek ki az oda nem tartozó hsz.-eket.A 15-től a végéig nem kellenek már.
Köszike előre is. 
Üdv.: djtoomi
Miért is kellene kiszedni? Ezt megmagyaráznád?
- Race
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Szvsz zárható.:[link]
Zártam. - Race
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31
Üdv!
[link] Szerintetek?
Az egyik törölve. - Race
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Nálam már rezeg a léc...
[link]
Még éppen nem esett le. - Race
primus inter pares
Azért kellne kiszedni mert igy az ember elvész benne meg amúgy is dumáltam már az illetékesekkel bár tőlem dcl-t benne hagyatjátok de smiti-t meg Newyorker irásait inkább ne mikor pl az én topikomat OFF-olják szét hogy mért nem vok gép előtt.Ez idegesit.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
[link]
Pontosan ugyanolyan ''fantáziálós'' topic mint a G84/G86...ugyanazok az álinformációk, ugyanazok a ''nekem is ilyen lesz'' jellegű töltelék hsz.-ek.
Amíg nem jelenik meg kézzelfogható NEM G80-as és NEM 8800xxx kártya, addig a találgatásokra bőven elegendő a G84/G86.
Javaslatom: bezárni...ha majd lesz ilyen kari, akkor pedig lesz mit kinyitni, nem kell fáradozni a nyitással...bár a kezdő hsz.-t lehet kidobni, a benne levő 7600GT képpel együtt...ami már n+1 alkalommal lett itt a PH!-n ''eladva'' mint 8600...
Kérem a T. moderátorokat a kérésemet megfontolás tárgyává tenni...
Zártam. - Race
primus inter pares
Zárható:[link]
Pompi
primus inter pares
[link]
Nem maradt el egy lényeges lépés?
De úgy néz ki elmaradt. De pótoltam. Pompi
primus inter pares
Ezt a topicot szeretném átneveztetni:[link]
Erre: Gyűjtsd a kupakokat-talán meggyógyul egy kisgyerek
Köcci 
Kész - Loretto
''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//

[link]
és? ugyan egyszeri problémának tűnik, de úgy láttam, más se talált még rá választ. NG
A topic [link] használóninak és alapítójának egyetértésével átnevezhető: SETI@Home - Einstein@Home -ra.
NG
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Szerintem zárható:
[link]
Pompi zárta - Loretto

nem lehetne kinyitni a Bovebben: [link] topic-ot?
tudom, tudom, zarva van, meg minek, mikor ugysincs eppen valtozas, de csak a mai nap ketszer kerult elo olyan tema, ami leginkabb oda illett volna (s bar ebbol az egyik az ot-ban volt, a masik off-nak szamitott)
legfeljebb be kell irni a topic-ba, hogy hulyeseget kerdezni csak pofanrugas terhe mellett lehet
Győzködj még egy kicsit, hogy mit lehet még abban a témában kérdezni?
- Race
szvsz zárható [link]
Zártam. - Race
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Sok egyforma topik van nyitva, sztem össze lehetne vonni öket 
[link] ez a legrégebbi, ebbe elférne a többi is
[link]
[link]
[link]
MOD:
Ez pedig egy pont egy ilyen, fölöslegesen nyitott topik[link]
[Szerkesztve]
Zárogatva. - Race
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
ReJim kolléga linkelte a topicját.:[link]
Zártam. - Race
Sziasztok modik!
Nem tudom van-e rá lehetőség, de nagyon nagyon jó lenne hogyha be tudnátok zárni teljesen, vagy a hozzászólásokat letíltani. Elfelejtettem, hogy valamit nem lehet leírni a ph-n, ez volt az egyik. Szóval ha tudtok valamit csinálni plz tegyétek meg
Én nem annak szántam a bejegyzést, mint ami lett belőle 
[link]
Bezárult. - Race
73 110 116 101 108 0 52 101 118 97
(#271) Yushchenko válasza Yushchenko (#269) üzenetére

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97
szerintem erre a topicra nincs szükség
[link]
Milyen topicra és miért?
- Race
Fej! Tor! Potroh!
Zártam. - Race
primus inter pares
Egy vödör jeges vizet kérnék a poltopikra...
Ui.: meg esetleg a vizitdíj második felvonására is... [link]
[Szerkesztve]
Nem kell vizitdíjas topic, mert úgyanaz az anyázás megy, mint a poltopicban. Elég abból egy is! - Race
Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

Üdv!
A címet kérném módosítani erre: Trance Energy, Q-Base, Qlimax
thx
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Én meg linkelem hogy mit is
[link]
Kész - Loretto
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
A vizitdíjas topic nem igazán politikai jellegű volt. Szerintem. Néha számomra értelmetlen dolgok folynak itt... csak egy politikás hsz-t mutasson valaki belőle. Ja, tudom....megelőzés.
GOTO ''Jogos moderálás'' [link], majd ott mutatok neked politikai hozzászólást!! És egyébként igen, megelőzés. - Race
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

[link]
Hozzászólásomban lehetne linkesíteni a képet? A javításért köszi.
Egyszer viszont mintha láttam volna valakit, aki atw-ről képet rakot be és ment (ezért is próbáltam meg), nekem miért nem müködik? 
Linkesítve - Loretto
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
[link]
Punk topicban elfért volna.
Egyelőre meghagytam kivételnek, egyetlennek.
- Race

[link] szerintem törölhető. már van topicja
Zártam. - Race
(#281) (Kolombusz) válasza (Kolombusz) (#279) üzenetére
Jah és még a picsába is el lettem küldve. Ez aztán a topic. 

Én is írtam neki ezeket, -topic szükségessége
-ez a 'csába küldést
az utóbbi azért is történt mert a honlapról közvetlen másolta ezt be a hsz-be.
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
Hagyjuk még, nem igazán talál erre a problémára jó topicot. - Race
Ez sem kell szerintem.:[link]
Zártam. - Race
Na ez biztosan nem kell: [link]
Zárva. - Race
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
[link]
Zártam. - Race
megkérem vmelyik kedves moderátort, hogy a szabályok és a topik címe miatt (is), szedje ki azt amit ki kell szedni innen: [link]
[Szerkesztve]
Remélem erre gondoltál. - Race
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
Cég: [link]
[link] - ezt így lehet? 
Nem. Törölve. - Race
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Ha azt nem lehet... akkor neki is szólni kéne...
....nem?
[link]
Hogy vegye ki a flash -elt.... chip -elt részeket....
No-no, a kettő azért nem volt teljesen ugyanaz. (''Megmutatom, hogyan kell tört játékokat feltenni, stb..'') - Race
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
Régi elsüllyed topkba irt vki: [link] adtam neki linkeket, tanácsokat = szvsz zárható
Üdv!
Zártam. - Race
Zártam. - Race
[Zárva. - peterkeT]
primus inter pares

[link] filmletöltés apróba+warez is.... 
[Figyelmeztettem, hirdetést töröltem. - peterkeT]
░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░
[link]
[link]
[link]
Nem lesz ez így sok?
nem, 3 külön termék, 3 különböző ár, 3 hirdetés. mi itt a probléma? NG
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
[link]
NG

zár6ó???: [link]
igen. NG
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!
Zárható: [link]
NG