Szerintem zárható, útbaigazítás megvolt.
Köszönöm.
[ Módosította: ollie ]
Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

Sziasztok!
Ez a topik rég elsülyedt, ez pedig nem tartalmaz érdemi információt. Idézném a topiknyitót: Csakhogy legyen egy ien topik is. Szerintem zárható mind a kettő!
Az elsőt bezártam, a másodikat meghagytam némi átnevezéssel, hogy legyen külön AM3+DDR3 AsRock topik.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Már második napja megy a flame GTX 280/260 topikban. Bluegene barátunk valamiért szeret bejönni nv topikba és ati/nv vitát indítani. Mondjuk azt sem értem miért kell etetni a troll-okat. Ha úgy itélitek meg eseteleg takaríthatjátok kicsit. 
kész
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Az ilyen hsz miben különbözik az elsőzéstől? Szerintem semmiben. Ráadásul nem is a szerző. Engem nagyon kezd zavarni ez a dolog. Ott a friss blogok listája, ha érdekel valakit, úgyis bekerül a topikok közé.
[ Módosította: Cathfaern ]
marakujás kőbányai
szerintem ez nem nagyon kell ide...
Törölve.
[ Módosította: philoxenia ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
ez meg az előzővel karöltve flame. érdemes visszanézni a hozzászólásait, sokszor teszi ezt
Figyelmeztetve.
[ Módosította: philoxenia ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Remélem nem sértettem alapelveket!
Nem, de egyrészt nem ebbe a topicba kellett volna, hanem ide beírni a kérdést, másrészt vannak még ilyen topicok is, ahol leírhatod a történetet.
[ Módosította: Racecam ]
"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo

Ez nem warezolás véletlenül? A cikk tényleg ötletes, de "Mi lenne, ha WINDOWS 7-et tennénk fel arra a háttértárra és, akkor nem kellene a tokostul együtt a DVD-t cipelni ismerőshöz vagy esetleg rokonhoz, hanem csak a mini pendrive-ról telepítenénk fel az új rendszert." Szóval a rokonnak nincs telepítője, vagy egyszerűbb pendriveról? Mert nekem többfelhasználós licencem van, és viszek nekik is egyet?
Mivel egy Windows 7-et, vagy Vistát, bárki feltelepíthet 30 napra mindenféle megkötés nélkül, így nem.
[ Módosította: Racecam ]
http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU -ha vki még nem látta volna
Sziasztok!
Készítettem ennek a topiknak egy informatívabb első hozzászólást, ha jónak látjátok, tegyétek be az első hozzászólásba. 
Betettem...
[ Módosította: Thrawn ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

hetek óta bese lép összesen 1x lépett be ez a megtévesztő hirdetés meg itt áll, törölni kellene szerintem felesleges, sőt az összes hirdetésével ezt kellene csinálni...
Állítása szerint 23-ig volt eladó, szóval érvénytelenítettem...
Legközelebb a másik, aprókkal foglalkozó Moderátort keresek topikba tedd be az ilyen kéréseket!
[ Módosította: Thrawn ]
|| www.CoD7.hu || www.apafiablog.hu

Ez a tag csak azért regisztrált be,
hogy ezt a fontos dolgot beírja ??? 
én kértem a kitiltásomat...
A SW.TOR topik első hozzászólását kérném frissíteni erre.
Előre is hálás köszönetem!
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Itt kérnék szépen egy kis módosítást.
A "MOD:" után ezt kellene írni:
2030A, mert az SP-HF2000A-ban is ilyen van, szintén négy darab, csak alacsonyabb feszültséggel vannak meghajtva, így kisebb a kimenő teljesítményük. 2000A szerviz leírás (a végén van a sematikus ábra)
Köszönöm!
sálálé
Ez törölhető.
Köszönöm!
"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX
Notórius sor-hozzászólás gyártó a szóbanforgó tag egyébként.
Itt most nem látok problémát. A hozzászólások között több mint 5 perc telt el.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Egy bepillantást kérek a Battlefield 2 topicba!!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: MonsterEn3rGy Xfire: pokolfajzat007 BF3/Origin: MonSteR-En3rGy Dirt 3: HunDrifter

}{3@Đ$}{0ot fórumtárs egészen pontosan ezekre akarja felhívni a kedves modik figyelmét:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
stb, stb, stb.
Csak arra szeretnék ezzel rávilágítani, hogy ha meg szeretné tisztítani a topikot, előbb saját magát kéne visszafogni. THX
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.
Meg lehetne oldani hogy ne lehessen hozzászólni? ( nem törölni. Zárni. ) Légyszíves. Köszönöm.
bezártam
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4