[link]
lásd #199. NG
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! (olvasd el az 1. hsz-t!) (kiemelt téma)Hozzászólások
Válasz megadva.[link]
zárva. NG
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31
NG: Bocsánat, úgy vélem, távolról sem üzletrontás amit írtam neki 
Mindenesetre köszönöm, a megoldás pontosan az lett, amit vártam 
[Szerkesztve]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Dj Sügi
(őstag)
Nem Sügérke a nevem ha olvasni se tudnál, mert eltudom rólad képzelni Kedves speed(R)...Különben a te privát üzijeid se szépek... 
ez nem az a topik, ahol ezt ki kellene fejteni. NG
░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░

Dj Sügi
(őstag)
Én csak kértem hogy töröljék,nem tették meg nem zavar!!Nem látom hogy Moderátor lennél de nem gond... Roverke... 
nem mindig szoktam igazat adni Rovernek, de most igaza van. a témát le lehet zárni. NG
░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░
[link]
''amit tiltunk fórumunkban:
...
ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért''
úgy tűnik, az értelmesebbek átléptek rajta. NG
╚╦╦╦
Zárható.:[link]
NG
Ha te úgy, én is úgy...
[link]
Könyörgöm...muszáj ezt egy informatikai portálon...?
Ha ilyeneket akarok olvasgatni, elmegyek az index-re...
Sem a magyar társadalom, sem pedig ennek speciális részhalmaza (a PH!-s közösség) nem alkalmas arra hogy kúltúráltan társalogjon hasonló társadalmi, szociológiai problémákról...
Arra meg pláne nem alkalmas hogy megoldja ezeket...
Az eddig feltűnt (és bezárt) hasonló témájú topicokból ez már nyilvánvaló kellett volna hogy legyen minden házigazdának, moderátornak...
idézet a topikból, Viktor0610 hsz-ából: A topik kiemelt moderátori felügyelet mellett, értelmes párbeszéd folytatásával mehet. NG
primus inter pares
Szerintem már feltűnt és tudják pontosan. De amíg kultúrált hangnemben és értelmes megnyílvánulásokkal folyik a véleménynyílvánítás, addig milyen indokkal kéne minden ilyen témát zárni? Szabad véleménynílvánítás joga , gondolom ezt te sem vétózod meg 
Elnézést az OFFért.Privátban lett volna igazán a helyén.. 
[Szerkesztve]
SZVSZ nyitható ez a topik, mivel már kapható az író.
[link]
NG
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
[link] Szvsz az úriember mindkét problémára (VGA gond ill. topiknyitási kényszer..) megkapta a megfelelő választ. Zárható
Yess
&yo84all_
megtörtént. NG
Üdv!
kérném ezt a hsz-met törölni(v módosítani:'Már nem aktuális, törölve'):
[link]
köcce!
törölve. NG
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
[link]
Ha lehet, akkor át kellene mozgatni a játékok közé 
THX!
Megtörtént. - Race
Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
[Szerkesztve]
╚╦╦╦
Szvsz zárható.:[link]
maradhat, írtam a topikba. NG

troland26
(senior tag)
Rendben, te vagy a főnök, viszont akkor szerintem át kellene nevezni valami jobbra. 
így megfelel?
NG

Retro11
(senior tag)
Üdv Modik!
Ismét szeretném felkérni Önöket Tisztelt Modik
hogy ebben a topicban[link] eldördült 1-2nem oda illő hsz# személyeskedések off halmok etc...
Rendbe rakása kéretik
!
Köccentem: Retro11 
[Szerkesztve]
nem igazán láttam halmokat, 1-2 tisztázott félreértés van ott csak. NG
:)

(Bundás)
(PH! kedvence)
Első hozzászólása: [link], lehetne törölni a topikból, egyenlőre csak ezt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Köszönöm.
törölve. NG
[link] ,de nem linkelten semmit

adtam linket, és zártam. NG
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
[link]
Arra kérném a tisztelt moderátorokat, hogy töröljék eme hozzászólásomat. Eléggé fos napom van, és ez a hsz is ennek eredményeként született, hirtelen felindulásból. Nem akartam megbántani a fórumtársat, már elnézést kértem tőle.
Törölve. - Race
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Részemről tökéletes. 
hello!
mikor ezt a topikot nyitottam még SZAKMAI GŐZ volt, és aztán átnevezték SZAKMAI LOGOUT-ra
szerintem érdemes lehet átnevezni így ezt a topikot is megfelelően: [link]
Átnevezve. - Race
http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége
[link] Viszont erre tényleg nincs szükség szvsz.
[Szerkesztve]
Zártam. - Race
Ez nyitva maradt...
Azóta sztem megkapta a kellő segítséget és szvsz nincs szükség egy ilyen topikra (persze ezt Ti döntitek el
)
ha eddig senki nem használta a keresőt... NG
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

DigitXT
(PH! kedvence)
[link] #4964-4966 
Bash
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

gery07
(újonc)
[link]
légyszi nyissátok meg, mert mint szakember szeretnék adatokat adni! köszi
[Szerkesztve]
Megnyitva - Loretto
HP nc/nx 4xxx/6xxx/8xxx hardveres szakértője vagyok - egy évig dolgoztam a magyarországi gyárban hibakereső technikusként
Szerintem zárható.:[link]
Zártam - Loretto

baliii
(senior tag)
hello, nem tuodm miert, de hiaba irok üzenetet ebbe [link] a topikba, nem ugrik előrre a listán... help!
mod: rajöttem h én vok a hülye... bocsi
[Szerkesztve]
Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!
Talán azért mert UPolni már a hirdetés karbantartásából lehet 
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Jocc25
(lelkes újonc)
Sziasztok kérném törölni ezt a hozzászólást: [link]
törölve. NG
Ket topicot eggye kene osszeforrasztani, ha ti is ugy gondoljatok, mivel mindketto ugyanarrol szol, mas cim alatt:
[link]
[link]
Csak javaslat 
Én hagyom G80 is megfér a 8800 topicokkal, talán ez is, ha nem akkor majd közbeavatkozik valaki (ha most nem teszi meg más) - Loretto
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Dodi72
(PH! addikt)
[link]
légyszi a 312 hsz tőrőljétek.Én aprós topikom.
Töröltem - Loretto
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

mkbla
(senior tag)
zárható, thx
[link]
Topicot zártam, de érvényteleníteni neked kell - Loretto
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

troland26
(senior tag)
szenyor tag vagy vazze a saját apród tudod törölni , de ez a fórum címbe is benne van

liksoft
(PH! nagyúr)
Szerintem zárható.
[link]
Zártam - Loretto
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
Sziasztok!
Ez a topik: [link] elérte az 5000. postot. Kérném ezúton bezárni és az archívumba helyezni.
Itt a folytatás: [link]. Ezen kívül kérném a címét a következőképpen módosítani:
ATi Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
Köszönöm szépen. 
Vigneau
Kész - Loretto
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
Szvsz zárható.:[link]
Zártam. - Race
[link] vs http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=80410
Döntsétek el Ti!
Összevonva. - Race
Hát nem tudom.:[link]
Maradhat, majd elsüllyed megint, ahogy a CRT-k is. - Race
Rossz helyen van
[link]
Áthelyezve. - Race
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Igaz, hogy két topik, szinte ugyan arról de szvsz nem zavar senkit mivel más a topik címe, más kulcsszavakra jön elő a keresővel és nem valami aktív topikok. Inkább legyen kettő nyitva mint hogy új legyen indítva. Szvsz.
Mégis megoldva.
- Race
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

qtrica
(senior tag)
Engem sem zavar, de szvsz ha egybecsapnák a 2 topikot az lenne a legjobb, mert vhol mégis ugyanoda vezethető vissza az alaptéma...
De ezt majd eldöntik a modik

Üdv!
És lőn. - Race
Sziasztok!
Innen [link] az első hsz-ban csak ki kellene javítani, h
Fontos tudnivalók:
GF6100 álltalában NF410-es déli híddal kerül forgalmazásba.
GF6150 álltalában NF430-as déli híddal kerül forgalmazásba.
általábna egy ''l''.
Pont az első hsz-ben van, csúnya és sokakban rögzül, ha így látják.
Köcce!
f.
Javítva. - Race
“Don’t shoot, I’m Globish.”

qtrica
(senior tag)
Szépen kérek egy moderátort, hogy [link] innen a 3525-ös hozzászólásomat, ami rossz totyikba került, törölni sziveskedjen. Köszönöm szépen.
Töröltem. - Race
Yoda Jr.
Érdekes, h itt minden van [link]. 
(Olyan, mintha egy bolt lenne...)
Nem hiszem, hogy bolt lenne, én másra gondolok, vagy ha mégis, nem feltűnő. - Race

twollah
(PH! nagyúr)