Kérném az utolsó két hirdetésrontó hirdetést törölni 180 és 179-es számút : [link]
Kész.
[ Módosította: Viktor77 ]

ismét ugyanazon elvetemült akit senki sem kérdezett, immáron harmadszor a mai nap. Először jött észt osztani, akkor újra tettem a topicot. ezek után megint beleböfögött, ez volt a második, ekkor már kimoderáltattam és kapott tőlem egy privit is, mert elég sértőeket írogatott. Most harmadszor is itt hagyja a féknyomát abba a topikba ahonnan egyszer már ki lett moderálva, plusz privát üzenetet tesz közzé, természetesen nem a sajátját, hanem azt amit reagáltam rá. Így kérném ismét törölni ebből a topicból, bár úgy látom neki nem számít., ha kimoderálják.. [link]
Köszönöm
Kész.
[ Módosította: Viktor77 ]

Sziasztok!
Nekem is ugyan az az ember(simi47) mocskolja össze a hirdetésemet.
Kérném törölni a nem oda illő baromságokat.
Valamit lehetne kezdeni az emberkével, mert ritka tahó.
Előre is köszi.

nm
[ Módosította: bwoay ]
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Kérném a szíves Moderátor Tanácsot, véleményezzék/moderálják ezen hozzászólást. Mind a stílusa, mind pedig a fogalmazási hibák igen sértőek.
A helyesírással nincs mit tennünk, van, aki direkt nem ír rendesen. A személyeskedést kiszedtem belőle és figyelmeztettem az elkövetőt.
[ Módosította: Atlantis ]
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Az előző kitakarított kártevőnek lehet egy csatlósa, vagy dupla reg, nem ismerem ezt az aranyos hozzászólót, ma reggelre ez az iromány fogadott, kérném törölni: [link]
köszönöm
nem tűnik dupla regnek, ő egy régi motoros, rutinos kellemetlenkedő
[ Módosította: bwoay ]
Megint visszatette az oldalát a cikkembe, most magyarázatot is írtam Neki, légyszi törjétek el a linket, a hsz maradhat, mert ha csak eltünik, magyarázat nélkül, megin visszarakja.
[link]
THX
Kész.
[ Módosította: Bordoi ]
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.
Sziasztok!
Veletlenul nem privit irtam, hanem rendes hszt es keson vettem eszre. Ha kerhetem torolnetek?
20881,20882
Koszonom elore is
Kész.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

hello! megitn az atis topikból jövök, és lenne egy személyes kérésem, remélem megvalósítható.
A következőt szeretném ha eg ymodi bemásolná a 10000. hszbe a nevem után
Üdv mindenkinek!
Örülök , hogy kezdetektől itt lehettem és én csinálhattam a legtöbb hszt.
Üdvözlöm Zk-t, nehogy sokat idegeskedjen a jövőben, és nehogy bántson a bulin, mert az fájna.
remélem hamarosan írjuk a 20K-s hszt.
Csak így tovább Ati-sok.

remélem megoldható
köszönö
m
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
Töröljétek... Úgy megörül az ember aztán csalódik h halott a hirdetés.......
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
[link]
Na ez már nem semmi!

Azt hiszem én még nem írtam ide, de most eljött az ideje.
Megkérnék egy kedves moderátort hogy a topiknyitó úriembert kérje meg hogy tisztázza a hirdetését.
Én próbáltam már elérni emailen, a topikba beírással és pü-vel is, de egyikre sem válaszolt, pedig többször is belépett. A munka ugyan nem érdekel, mert ilyen emberekkel nem foglalkozom és szerencsére cv-t sem küldtem neki. De úgy gondolom aki felad egy álláshirdetést az bizonyos felelősséget vállal, hiszen sokan küldenek neki cv-t és személyes adatokat is kiszolgáltatnak magukról, jóhiszeműen. Egyáltalán nem tartom szerencsésnek ezt a magatartást, így a csalás gyanúja is felmerülhet.
köszi
G.
Azt hiszem ezzel saját magát minősíti, nem kényszeríthetünk mindenkit rá, hogy a mi normáink szerint éljen.
[ Módosította: Foglalt név ]
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Kérem töröljétek ezt a hozzászólásomat, vagy a linkeket és a kódot belőle, látszik az egyik képen a telefon kódja.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
kaptam egy infót, h disl előfordulhat, h pusztai dániel, alias beezol, narig, liftmester, stb!
Van rá lehetőség, h valaki lecsekkolja?
Nincs rá bizonyíték.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
Hy Modik!
Nem lenne gond ha lenne 1 ilyen oldal >> PH Upper
--> AIR PH Upper: http://bit.ly/Av0WlR <--
Logoutra még mindig nem nyitunk topicot.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Valaki üzleteléssel foglalkozó moderátor / házigazda keressen fel lécci, nagyon fontos lenne.. 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Innét kéne törölni a 9 komment alatti részt.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

légyszi szúrjátok be ezt a linket ebbe a hozzászólásba.
előre is köszönöm 
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu
képtelen érvényteleníteni, segítsetek neki! 
A hirdetés címe nem zavar keresésnél, és lehet, hogy a garancia miatt hagyta nyitva.

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Sziasztok!
Nyithatok egy ilyen nevű topikot? 140 mm/14cm-es ventilátorok topikja. Esetleg: A leghalkabb 14 cm-es ventilátor.
Nos? Ha igen, mi legyen a neve. Úgy érzem, hogy a Ház ventilátorok topik és a léghűtés topik nem nagyon foglalkozik az ilyen méretű ventikkel, pedig valljuk be, ez lesz a jövő. 
Nyiss. Az első cím jó lesz.
[ Módosította: Racecam ]
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
Sziasztok!
Írtam két hozzászólást egy gyanús üzletről 
Szóltak, hogy nem kellet volna a beszélgetést printscreenelni, ha tényleg gáz, akkor töröljétek légyszíves, és elnézést kérek érte

Így van, privát üzeneteket, beszélgetéseket, email-t a másik fél beleegyezése nélkül nem lehet nyilvánosságra hozni. Töröltem és az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat is.
A Logoutra még minidg nem nyitunk topicot...
Azon kívül, még "ingyen reklámnak" is tűnik, zártam is.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

"ha valaki üzletszerűen, folyamatos haszonszerzés céljából kereskedik felületeinken, elvárjuk, hogy bevételeit ne tekintse a HardverAprótól függetlennek."
"üzletszerűen kereskedőnek minősül minden olyan hirdető (magánszemély, cég vagy vállalkozás), aki rendszeresen, folyamatos haszonszerzés céljából hirdet a HardverAprón."
Ő fizet?
Köszönjük.
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!

Gondolom eltévedt, a blog nem itt van: [link]
Kész.
[ Módosította: philoxenia ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Azért köszönjük, ez már több mint amit szó nélkül el lehet nézni, mellesleg nem is az első esete az ipsének
Kész.
[ Módosította: philoxenia ]
Mi az álláspont a referral linkekkel kapcsolatban? (ráadásul van önálló mybrute topik, ha minden igaz...)
nem rejtett link, azokat nem szeretjük.
[ Módosította: ngabor2 ]

ezzel az aláírással remélem nincs para...
csak, hogy bztos legyek benne.
------
jah, most látom, hogy az online játékkal kapcsolatos HSZ-em ide került. Töröljétek, ha nem jó helyen van, aztután meg is találtam a külön topikját. (nem gondoltam, hogy van külön topikja a játéknak)
Ha nem jó helyre irtam, törölhető

saját kérésre törölve, az aláírásban nem látok gondot.
[ Módosította: ngabor2 ]
Legyen szép a napod!
Kell ez ide?? 
Köszi! Tia
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”

Ezt kellene törölni, mert egy újonc még nem fedezte fel a "keresőt".
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
Delt neki plz.. rájöttem hogy hülyeséget írtam.. 
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

[Ez] a hozzászólás törölhető, 2x ment el.
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."