Az itt található személyek közül kettő azonos. Vajon melyik kettő? 
----
Nem tudom, elárulod?
[ Módosította: yetike ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Mivel elkezdődött a magyar vetítés, a topik címébe be kellene írni a magyart is.
----
Take it as done.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
----
Eddigi 2 hozzászólásából egy felesleges volt, azt töröltem. Egyéb gond vele?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

actival63 és dannyl9 U.az a konfig. vagy csak véletlen egybeesés?
----
Véletlennek tűnik.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Kérnék szépen 1 moderatort, aki
ITT kitörli az első hsz-t
csak mert azóta megváltozott a termék külseje
köszönöm 
sőt a legjobb az lenne ha kitudja cserélni az utolsó hsz-el, nemtudom ez lehetseges-e, tehát az 1-es hsz. helyére a 6-os kerülne
----
Megoldva.
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Légyszi töröljétek ki. A motort pedig rakjátok rendbe. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Köszi előre is, a piszkálódást pedig ne vegyétek komolyan.

----
Rajta vagyunk.

[link] - címmódosítást kérnék: Sokker - online futballmenedszer lenne az új...
Módosítva.
[ Módosította: philoxenia ]
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Urak !
A Debrecen topicban már ott tartunk hogy 50 hozzászólásból 30-35 OFF/szemét, legyetek szivesek megkérni a topictársakat hogy vegyenek vissza, mert ez nagyon lehúzza a nem fiatal topicot és ebből az következik hogy akik tényleg adni-venni szeretnének vagy nem találják meg a kívánt hirdetéseket a sok szemét között, vagy rosszabb esetben elpártolnak az egész topictól. Már többször kértem a topictársakat, de van néhány renitens aki baromi magasról sz@rik a dolgokra.
Köszönöm !
Írtam be figyelmeztetést.
Személyes adatokat gondolom így sem szabad.
Számlaszám és telefonszám kivéve.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Felezve, törölve.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

Az alábbi link #5 -ös, okos hozzászólását kérném törölni: [link]
Köszönöm
Törölve.

Tudom, hogy nem egy elsődleges, és egy nagyon evidens intézkedés lenne, de nem lehetne rászólni a srácokra, hogy ne nyomják be így a GIF-eket, mert ezt az egy lapot 5 percig tölti szegény Mozilla.
Szóltam.
Kissrác voltam én, bámultam a csodát. Együtt nőtt velem az Újpesti világ! Élhetek bárhol, ide jövök haza! Hűség, büszkeség, Újpesti csoda!!!
Kedves moderátorok
Már a "precrimen" is dolgozik nektek, hogy még nem is születik rossz szólás, mégis zártok, nem mellékesen személyes blog topikját?
[link]
Direkt kértem, hogy kultúráltan szóljanak, nem is szólt hozzá senki, mégis zárva lett.
viccnek szántam, félelem lett belőle?
----
Nemrég volt egy módosítás az Alapelvekben: [link]
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#16023) Winner_hun válasza Winner_hun (#16021) üzenetére

Sziasztok,
legyetek szívesek lecserélni a Milyen winchestert vegyek? topikban az első hsz tartalmát az alábbi szövegre (előre is köszönöm):
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Mennyire számít a cache mérete?
A cache egy ideiglenes adattároló, mely memória, éppen ezért nagyon gyors. A kis fájlokat puffereli a HDD, méghozzá olyan elven, hogy a legutóbb kért fájlhoz közel elhelyezkedő kisméretű fájlokat eltárolja benne, így gyorsan lehet továbbítani a rendszermemóriába, nem kell magáról a HDD-ről olvasni, hanem elég ebből az ultra gyors tárolóból. A mérete természetesen fontos. A régi 2MB-os pufferrel rendelkező HDD-ktől sokkal gyorsabbak voltak a 8MB-os változatok, főleg a rendszer partíció látta előnyét, mert ott vannak kis fájlok. Adattárolásra használt HDD-k nem nagyon profitáltak belőle, mert általában nagyobb méretű adatokat tárolunk, s azok nem férnek a pufferbe. A 16MB is jelentett némi sebesség növekedést, de korántsem akkorát, mint a 2-ről 8-ra váltás. A mai 32MB pedig semmit nem jelent a gyakorlatban. Tehát azért felesleges pénzt kiadni, mert 16MB helyett 32MB cache-el rendelkezik a vásárolandó HDD.
Mennyire befolyásolja a fordulatszám a HDD sebességét?
Minél magasabb a fordulatszám, annál hamarabb fordul körbe a tányér. Ha a fej az egyik szektoron éppen olvasott, ugrana egy másik sávon lévő szektorra, de az pont elhalad mellette, akkor meg kell várnia, hogy körbeforduljon a tányér és ismét odaérjen azon része, ahol a keresendő szektor van. Minél gyorsabb a körbefordulás, nyílván annál hamarabb sikerül teljesíteni feladatát.
Az alacsony fordulatszámú 5400RPM-es HDD-ket inkább adattárolásra szoktuk ajánlani, mert ott általában kevesebb a töredezettség, így folytonosan olvashatjuk az amúgy is nagy fájlokat (fájlok> 1MB): filmek/zenék/fotók...
Az alacsony fordulatszám előnye az alacsonyabb zajszint, alacsonyabb hőmérséklet, hosszabb élettartam a kisebb kopás miatt, és ráadásul kisebb fogyasztás.
Rendszer HDD-nek viszont jól jön a 7200RPM-es meghajtó, mivel sok kis parányi fájlt kell beolvasni, melyek rendszerint töredeznek, így sokat kell ugrálni a fejnek. Itt nagyon fontos a sebesség. Nagyobb fordulatszám esetében rövidül a hozzáféréshez szükséges idő, valamint a keresési idő.
Milyen tényezőket befolyásol a tányérok kapacitása illetve az adatsűrűség?
Minél nagyobb egy tányér kapacitása, annál kevesebb tányérral elérhetjük ugyanazon HDD kapacitást és ráadásul növekszik az adatsűrűség, így gyorsul a drive. Ez azért van, mert pl. a 250GB-os tányérokból 4 db kell, hogy elérjük az 1TB-os kapacitást, míg a 334GB-os tányérokból elég csupán 3 db. Ekkor a kevesebb tányér miatt kevésbé terheljük a forgató motort, ráadásul növekszik az élettartam is. Kevesebb tányérok esetén alacsonyabb a zajszint és a fogyasztás és kevésbé melegszik a winchester. Ráadásul a nagyobb adatsűrűség miatt gyorsulnak a drive-ok, hiszen pl. egy 250GB-os tányéron 1 db sávon kevesebb adat fér el, mint a 334GB-os tányéron ugyanazon a sávon.
Mi is az a RAID?
A RAID-ről kezdőknek - 1.rész
A RAID-ről kezdőknek - 2.rész
A RAID-ről kezdőknek - 3.rész
AJÁNLOTT 3,5”-os SATAII HDD-k
Gyors merevlemezek:
320GB Hitachi Deskstar 7K1000.B (HDT721032SLA360) - 24/7
320GB Western Digital Caviar Blue (WD3200AAKS)
640GB Hitachi Deskstar 7K1000.B (HDT721064SLA360) - 24/7
640GB Western Digital Caviar Blue (WD6400AAKS)
640GB Western Digital Caviar Black (WD6401AALS) - 5év gyártói garancia
1TB Hitachi Deskstar 7K1000.B (HDT721010SLA360) - 24/7
1TB Western Digital Caviar Black (WD1001FALS) - 5év gyártói garancia
Alacsony fogyasztású és hőtermelésű merevlemezek:
250GB Hitachi Deskstar P7K500 (HDP725025GLA380)
320GB Hitachi Deskstar 7K1000.B (HDT721032SLA360) - 24/7
500GB Hitachi Deskstar P7K500 (HDP725050GLA360)
640GB Hitachi Deskstar 7K1000.B (HDT721064SLA360) - 24/7
640GB Western Digital Caviar Green (WD6400AACS) - 5400rpm
1TB Hitachi Deskstar 7K1000.B (HDT721010SLA360) - 24/7
1TB Western Digital Caviar Green (WD10EACS) - 5400rpm
1TB Western Digital Caviar Green (WD10EADS) - 5400rpm
RAID üzemre optimalizált merevlemezek, 5év gyártói garanciával:
320GB Western Digital RE3 (WD3202ABYS)
500GB Hitachi Deskstar E7K1000 (HDE721050SLA330)
500GB Western Digital RE3 (WD5002ABYS)
1TB Hitachi Deskstar E7K1000 (HDE721010SLA330)
1TB Western Digital RE3 (WD1002FBYS)
Rendkívül gyors rendszertárolók:
Western Digital VelociRaptor: 10000rpm fordulatszám, elérhető 74/150/300GB-os méretben és a Veloci már viszonylag halk is a korábbi Raptorokkal ellentétben.
Egyéb alternatíva: Flash alapú SSD
AKTUÁLIS HDD/SSD TESZTEK:
PH! - 1 TB-os merevlemezek tesztje
Tom’s hardware - 1TB-os teszt, benne az új Hitachi 7K1000.B és WD Black
Silentpcreview - HDD összefoglaló rezonancia és zajszint szerint
Silentpcreview - WD6400AAKS rezonancia és zajszint teszt
Tom’ hardware - VelociRaptor teszt
PH! – SSD teszt
Szerkesztette: audi100td, LGLuke
----
Lecserélve.

Hosszú aláírás!
Kapott privit.
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu
Hali.
Ez kb. 1 éve ilyen, nem tudom, hogy eddig hogy nem szóltak.
Call of Duty 2 topik nyitóhozzászólása:
Amúgy lehetne mondjuk ez helyette.
----
Javítottam. Bőven jó az eddigi kép.
Hello, szerintem ebbe a topicka az 1 hsz-nél a veszélyes tápok listájába belelehetne írni a Deer-t meg a HKC-t és az LcPower-t.Nemcsak én vettem észre,hogy nincs benne
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Szerintem nem korekt a partnerem!!
Itt jelentsd, ha üzleti partnered nem korrekt.
Ha tudsz valami munkát szólj!!!Éhezünk!!

Kész.
[ Módosította: Bordoi ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

Sziasztok, demonstrálni szerettem volna kollégámnak priviben, hogy kapjak pirosat a kivel érdemes üzletelni topikban, csak élesre sikeredett, módosítani még tudtam, de törölni már nem, léci tegyétek meg, köszi: RR
Töröltem
[ Módosította: Loretto ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

sziasztok!
Üzletrontás számomra, légyszíves töröljétek a következő hsz-t 
köszönöm!
Ugyan szerintem nem volt üzletrontó, de OFF, ezért töröltem.
[ Módosította: Atlantis ]
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#16045) zsolesz010 válasza zsolesz010 (#16034) üzenetére

A dupla lap maradt.
Konfig 3x, bár az egyik sima eladás, a másik 2 viszont ugyanúgy csere.
Kész.
warez:
Playstation 2 Slim Silver Chip-elt.
PlayStation 2 + tartozékok és doboz, esetleges csere
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

[link]
Zárható.
Van már teás tocsik, megmutattam.
BITBOYS

[ Módosította: Foglalt név ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Zárható, tomcsi23 eligazította.
szerk: tomcsi23 gyorsabb volt zárható ő is 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Keresek egy moderátort!!!
Szeretném, ha "gondnok" usernevű felhasználót kitiltanátok, hirdetéseit törölnétek! Vásárolni akartam tőle egy laptop billentyűzetet, de csak előre utalással ad el mindent. Elutaltam, mindenféle történetet kitalált, hogy miért nem postázta, utána visszautalta a pénzt. Elvileg... Ugyanis másfél hete utalta el, ahogy állítja, de még az sem ért ide, épp úgy, mint egy hónapja a billentyűzet.
Választ is had kérjek, történt-e vele valami....
Itt is jelezd kérlek.
..:: carStyling.hu ::..