Törölve.
[ Módosította: philoxenia ]

Üdv. Mindenkinek!
Ezt kérném törölni! Előre is köszönöm!
Törölve.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Milyen link kellene? Elhintették anno, hogy lehet lesz driver a 975X alatti SLIhez, azóta semmi (nem is lesz szvsz..). Erről a 975X lap(ok) topikjában is lehet nyugodtan beszélgetni.
például olyan linket, ahol lehet nyugodtan beszélgetni a témáról... hogy téged idézzelek.
[ Módosította: ngabor2 ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Múltkor már figyelmeztetve volt a sok szmájlija miatt, de most újra kezdi. [link]
Törölve a felesleg.

Ezt megnéznétek? Szerintem ha betéved a "mag", ebből flame lesz. Egy privát sem ártana neki 
Törölve, figyelmeztetve.
egy dupla:
Eladó Vadi Új!! Lg KC910 Renoir!!8Mpixel,Wifi,Dolby hangzás,GPS!! - Eladó Vadi Új!! Lg KC910 Renoir!!8Mpixel,Wifi,Dolby hangzás,GPS!
Már szimpla.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
hopp, a következő:
cseree61i-re - cseree61i-re
mégkettő hozzá:
Csere - Cserélnék Sony Ericsson W910i-t Nokia N95 8GB-ra
Kész.
[ Módosította: Bordoi ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
van még ott, ahonnan ez jött:
SE W910i Eladó - W910i eladó
sorry, h nem szerkesztéssel írom az előzőhöz, de nem akarok beleírni abab, amibe már moderátor beleírt, h kész
még mindig:
Elado egy samsung P300-as mobiltelefon - Elado egy samsung P300-as mobiltelefon
Kész
[ Módosította: Loretto ]
a következő játékosok (tömörítve, esélyt adva a többieknek is a postolásra
):
gyárilag fügetlen piros-fekete nokia 5310i xpress music!!! cserélném se vagy nokia telóra!! - nokia 5310i gyárilag fügetlen fekete-piros!! elado vagy csere! képeket töltöttem fel,nézzétek meg!!!
Nokia n73 music edition karcmentes állapotban garmin navigációval - Eladó egy nokia n73 me navigációval és nokia garival
SONY ERICSSON K550I-ELADO VAGY CSERÉLHETŐ - SONY ERICSSON K550I-ELADO VAGY CSERÉLHETŐ
Nokia N95 vezetőléc - Nokia N95 vezetőléc
Nokia 8800 Sapphire Arte Klón - Nokia 8800 Sapphire Arte Klón
Kész.

csak nem fogynak el...
Nokia 6600 - Nokia 6600
Cserélném Nokia 6500 Classic telómat 6300ra meg 10 ezerre - eladó 6500 classic
nokia 6233 ---> nokia 5310 - kiválo álapotu nokia 6233-mat cserélném!
N80 IE 2GB csere - N80 IE 2GB csere
Kingston 2G micro SD adapterrel. LG, Samsung, Nokia, Sagem, Sharp... memória kártya. - Kingston micro SD 2G. PDA, PNA, GPS, telefon: Nokia, LG Samsung, Sharp...
Nokia N73 ME csere psp-re - Nokia N73 Music Edition eladó 2giga memo+minden tartozék
Kész.
úgy tűnik, van még a jóból:
P990i - AJAK(
)
Nokia N gage QD eladó - Nokia N gage QD eladó
NOKIA LCD árzuhanás és más egyéb................ -
NOKIA LCD árzuhanás és más egyéb................
ELADÓ,CSERÉLHETŐ NOKIA N82 NOKIA GARIS,FÓLIÁS FULL DOBOZOS! - NOKIA N82 CSERÉLHETŐ HTC PDA-RA
Nokia - NOKIA sürgősen eladó vagy cserélhető
Kész.
lassan én is belefáradok, de még mindig nem szűnnek a duplák:
NOKIA N95-t keresek!! - NOKIA N95 vennék bármilyen állapotban!
Nokia N770 1GB memóriával eladó - Nokia N770 1GB memóriával eladó
Akad itt tripla is:
veszek nokiát! - keresek nokiát - veszek nokiát
Nokia ck-7w bluetooth kihangosító bontatlanul - Nokia ck-7w bluetooth kihangosító bontatlanul - Nokia ck-7w bluetooth kihangosító bontatlanul
Bocsi, h ennyit belinkeled, de hát ha vannak.
egyébként figyelmeztetést is kapnak, vagy csak törlitek a hirdetéseket?
Kész. az 1 éves hirdetések gazdáit nem szoktuk figyelmeztetni.
nem jó ez így
:
Eladó-Vagy csere N95 NOKIA - csere-bere nokiaN95
Nintendo Ds PInk - Nintendo Ds PInk - Nintendo Ds PInk
A régi hirdetéseket ne gyűjtsd össze légyszíves.
beindultak a duplák a sony ericssonoknál is
Használt D750-es aladó (K750 T-mobile-os verziója)+ajándék 1 Gb-os memkártya - Olcsón eladó D750 ajándék 1 Gb-os memkártyával
Sürgősen eladó egy SonyEricsson k700I - Eladó sürgősen egy SonyEricsson k700i
Sony Ericsson W800i független - Sony Ericsson W800i független
A mai napon qanon viszi a pálmát a hirdetéseivel:
triplái:
Keresek megvételre p990i-mobilt. - Megvételre keresek p990i mobilt. - Keresek p990 mobilt.
eladó hiphone, CSERE ÉRDEKEL!! - eladó hiphone. - Eladó hiphone telefon vagy csere!!!!
quatro:
keresek telefontos pdat
Keresek megvételre pda-t
Keresek telefonos pda-t
Keresek telefonos pda-t
boccs, ebbe még belekerült a régi hirdetés, de akkor kihagyom ezentúl
Kész.
találtam pár játékos duplát is:
WoW feltöltő kártya - WOW
Konzolok,javítása,karbantartása,okosítása!!! - PS2 gépek javítása,karbantartása,értékesítése!!!
Moddolt Xbox Classic eladó - CHIPPELT XBOX CLASSIC 80GB-os HDD-vel
és megint egy quatro, most egy hölgytől:
Pandora / Tool akksi PSP-hez + segitség
Pandora Tool akksi PSP-hez Universalis mi is ez
Pandora Tool akksi PSP-hez Universalis már megint
Pandora / Tool akksi PSP Slimhez - hez + segitség
házimozi érősítő hangfalakkal eladó vagy ps-re cserélhető megegyezéssel - eladó vagy ps-re cserélhető egy Harman Kardon házimozi erősítő + egy SAL hangfal szett.
mára asszem le is állok, rámfér a pihenés, meg ennyi után rátok is

Kész.
Mivel a srác nem írta le milyen lap pontosan és nem van gyűjtőlink, ezért [link]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Szakmai topicban apróhirdetés, törölhető?
Kész.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Valaki nem akar rendet rakni itt? Félelmetes, hogy már megint ezt kell olvasni...mint mindig, ahányszor egy iPhone hír megjelenik. Ulkesh-t, meg a többi jómadarad nem igaz, hogy nem lehet szabályozni. Ahogy látom, ugyanazok a tagok osztják az észt minden hasonló topicban.
Eljöve egy sárga színű ló és ki rajta üle, annak neve halál és a pokol követé vala azt.

Egyéb okok miatt törölné ezt valaki ? blog bejegyzés , előre is köszönöm
( csak azt az egyet szeretném ! )
Kész.
80R1

Ismetelt keresem lenne a hogy a Gigabyte GA-MA770-DS3 / S3 / DS3P / S3P topikot at kellene nevezni Gigabyte GA-MA770-DS3 / S3 / UD3 / DS3P / S3P / ra ,remelem tobb iker testvere mar nem lesz
----
Átnevezve.
[ Módosította: yetike ]
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
dupla:
Logitech - Logitech
P4-es asztali konfigot cserélnék erösítőre, hangfalakra! - P4-es asztali konfigot cserélnék erösítőre, hangfalakra!
Kész.

Miért nem jelenik meg teljesen a hirdetésem linkje az aláírásomban? Túl hosszú lenne?
Ott a link.

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Itt csak nekem tűnik úgy, hogy Lau44 és LoRa1 ugyanaz a (meglehetősen fiatal és bohókás
) személy?
Hol itt? 
önjelölt nyelvtannáci...

IDE kérném beszúrni EZT a linket.
Ismét csak köszönöm! 
Már tele a padlás. 
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

A duplák lázadása:
ASUS P5Q Deluxe + Q9550 + 2x2Gb OCZ vagy Geil / LGA1366 -ra ráfizetnék / - Core2 Quad konfig hdd és odd nélkül / P5Q Deluxe, Q9550 ,2x2gb ,HD4850 / nagyobb darabokban is
Olcsó alaplapok - Olcsó alaplapok ismét
Dell Inspiron 4000 notebookba keresek SD ramot 2x256MB PC100-ast - Dell Inspiron 4000 notebookba keresek SD ramot 2x256MB PC100-ast
gigabyte+intel+geil+mindenre Garancia - gigabyte+intel+geil+mindenre Garancia
komplett ibm eladó , cserélhető - komplett IBM gép cserélhető bármilyen értelmes dologra
Kész.